Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet menüsünde ilk defa 7 lahmacun görüyorum yetmemiş üzerine de kısır![]()

Ben deeEvet canim haftasonlari yogun oluyor, bende aralikli oruc yapiyorum :)
Tekrar hosgeldin, seni gordugume sevindim![]()
İşte ben de ilk öğün olunca kocaman bir günde abartmış olabilirim acıcıkFilizim saclarimi kestim, kinali yapincak gibi oldum :))
Dusumu aldim ,bir actim ki ilk ogunumu yiyorum ama resmen abarttim ilk ogunu :))
Sen nasilsin?
Tesekkurler kaptanim guya ozurdilemis annemgil 3 kadar orda kaldi sonra geldilersimdilik iyi bakalimtansucum dunku mesajlarini alintildim ama yazamadim, kuzenine cok uzuldum..
Esine ve ailesinede iyi niyet, sagduyu, insanlik diliyorum..
Simdi nasil?
Gayet güzel canımIlkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
Ay bekar mı arkadaşSen evlenince bir daha konusuruz bunlari, simdi yorum yapmiyorum![]()
Filtre sadaece ogutulmus kahve mi oluyor hani suttozu seker olmayanNescafe odem yapar denmıs off ne ıcıcem benn gunde 2 bardak ıcıyorum uatelık. Fıltre ıcsem odamı olmaz
Canim 2 katina ayarlamis sanirim oz mu ney diyorlar tersine cevir yada ytube dan ac izle kullanim kilavuzunu acKızlar eşim tartının ayarlarıyla oynamış 160 kilo çıktım duzeltemiyorum da kalp krizi gecirecektim nasıl düzelteceğim bilen var miEki Görüntüle 2645912
Olmamis bu menu gulum, ceza geliyor , hayirdir neden hastanedesiniz..Kizlar hastanedeyiz 2 ye kadar hemen menumu yazayim gelinlik gormeye gittik berbat bir menu umarim yarin arti gelmem
Sabah
200 gram menemen
8 zeytin
28 gram peynir
2 dilim ekmek
Oglen tabulette
1 goz y fasulye
1 gozde cacik
1 gozde tarhana corbasi
1 gozde 2 kasik p pilavi
4 pancar sarmasi
Ara biter mi bitmez gelinligimizin dogum gunuydu azicik pasta 1 dilim baklava
Ve bir tane de tepsi tutuldugu icin cikolata aldim
Aksam patlican kebap yapmistim 2 patlican iki parca da kiyma yedim
Su 14 bardak
Spor 5 saat kosusturmaca
Yawrukush @Ceydos @erciyes111
Ay aramızda kalsın çok da fındık değillerdi aman duymasınlarFindik lahmacundur diye dusundum ben..
Kac akrep seni ben bile kurtaramam bu hatunlarin elinden :)))
nasıl açlıksa gözüm döndü
Türk kahvesiii oh misssNescafe odem yapar denmıs off ne ıcıcem benn gunde 2 bardak ıcıyorum uatelık. Fıltre ıcsem odamı olmaz

Acil sifalar canim benim, dualarimdasin dikkat et kendine,sakin iyi olmadan spor falan yapma...Şükür canım daha iyiyim kan kaybım çok olmuş kan ilaçlarından galiba ağzımda bi demir pas tadı gibi değişik tatlar var onlarda inşallah geçer.aalinda yemeklerin tadını alamamak diyetteki biri için daha iyi![]()
Guzel hareketli birgun olmus canim :)Bende menumu yazayım kızlar oğlen 12 de uyanınca tuhaf oldu
Öğlen: domates salatalık peynır çay
Ara: nescafe
Aksam: bol karısık salata, cacık, 1 dılım karpuz
Su: 1.5 lt
Spor: temızlık market pazar derken yapamadım
Ayy ben yazmaya çekiniyorum ya birde ben yazayım sen görEveeet ben geldim nerde benim sopam
Yazayım menümü bakalım
Sahur
2 yumurtadan soğanlı omlet
Ekmek 1.5 dilim falan eder
Zeytin
Fıstık esmesi 1tk
2 kayısı
İftar
2 kayısı
1 adet lahana sarma (boyu çok küçüktü annem iftarıma pişirmiş )
Mor lahana yoğurtlaması azıcık mısırla (yağda kavurup yoğurt döktüm)
3 yk bezelye
Kuzu kulağı ot
Bir de canım 3 haftadur sütlaç istiyordu bugün biri yollamış ayyyy dedim dayanamadım
Ama üzülerek güzel olmamıştı
3 yk falandır yedim onu da
00.30
Türk kahvesi
Yanında azıcık çikolata
Spor
Bugün hiç hevesim yoktu bir de iftarda abartınca halim de kalmadı
45 dk yürüyüşe çıktık annemlerle kahveden sonra
Kiraz yediiiim olmamıştı ama erik gibi kıyır kıyırdı
Yawrukush kaptanım ben geçen haftaki cezamı da yapamadım unuttum
@Ceydos
cokofesttt eşim nerelerdesin
Insallah bu son olur Allah huzur versin canim...Tesekkurler kaptanim guya ozurdilemis annemgil 3 kadar orda kaldi sonra geldilersimdilik iyi bakalim
Sagol akrepcimGayet güzel canım
Bugün bi deneyeyim dedim de yapamadim zaten en uzun spor lavabo yatak arası bu aralarAcil sifalar canim benim, dualarimdasin dikkat et kendine,sakin iyi olmadan spor falan yapma...
Nescafede icebilirsin, filtre varsa filtre daha iyi canim.Nescafe odem yapar denmıs off ne ıcıcem benn gunde 2 bardak ıcıyorum uatelık. Fıltre ıcsem odamı olmaz