- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Daha önce de güzel kilo vermiştin canım verirsin yineNapim canim ev tadilattaydi 2 haftadir kayinvalidemlerdeydim daha yeni gectim evime cok sukur artik donerim duzenime gercekten cok istiyorum kilo vermek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de güzel kilo vermiştin canım verirsin yineNapim canim ev tadilattaydi 2 haftadir kayinvalidemlerdeydim daha yeni gectim evime cok sukur artik donerim duzenime gercekten cok istiyorum kilo vermek
Canim kas kutlen artabilir o yuzden arti gelebilirsin normalDün ki menüm
Sabah birbuçuk yumurta 8 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi bi kare bitter
Akşam birbuçuk kase çorba 4 kaşık makarna
3 litre su
45 dk leslie 315
45 dk yürüyüş 180 toplam 495
Yawrukush
CEYDOS @deniz diyette
Motivem çok fena çöküşte günlük egzersizi artırmama rağmen tartıda 500 gram fazla geliyorum![]()
Dünkü (15 haz) menüm:
Sabah 1 saat yürüyüş (240p)
12de klasik kahvaltiliklar ekmeksiz +çay
Ara: yoğurt +kayısı
5 e doğru, 3 tane çiğ iç bakla, bir avuç çekirdek, 4 köfte yanında biber
6da az sütlü Nescafe
Melegimkorusun
Afiyet olsun canım menülerin çok güzelBugünkü durum ☺
Spor: sabah akşam 1 er saat yürüyüş (480p)
12de: sahanda yumurta, bir dilim ekmek, peynir, biraz fazlaca zeytin
Ara: bir kaşık yoğurt, 7kiraz
Diğer ara: türk kahvesi
17ye doğru 2 dilim kabaklı şeydenbirkaç tane de köz kapya biber
18 sütlü Nescafe
Su 3lt
Melegimkorusun
Senin günün nasıl geçti Aysun'cum? Menünü merak ediyorum![]()
Tartıda artış olması morelimi çok düşürüyor bi ara diyetisyene gidip kas yağ ölçümü yaptırıcamCanim kas kutlen artabilir o yuzden arti gelebilirsin normal
Tartıda artış olması morelimi çok düşürüyor bi ara diyetisyene gidip kas yağ ölçümü yaptırıcam
Canim aksam toplu olarak paylasiyoruz su ve sporu da ekleyip.diger arkadaslarin paylasimlarina bakip ornek alabilirsinSelamlar kahvaltı olarak,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,7 küçük yeşil zeytin,3-4 dilim domates,2 salam,1 dilim tam buğday ekmeği yedim
ben de öyleyim. biri çıkıp 'mars sağa kaydı venüs geri kaçtı bu ara herkes kilo alabilir dikkat' falan dediği an 'hmmm demek ondanmııış' diyip hayat boyu küçümsediğim astrolojiye bile inanmaya başlayabilirim.![]()
Yanlış da yaptığın yok ki güzelim bence menülerin ideal. Mens. dönemin yakındır belki. Çok etkiliyor bazen. Ben de vaktim bugün artidaydim ona yordum, bugün yarın olsam bari.
Benimde gunum gecti dun test yaptim negatif cikti ama hala olamadim duzensiz adetimYanlış da yaptığın yok ki güzelim bence menülerin ideal. Mens. dönemin yakındır belki. Çok etkiliyor bazen. Ben de vaktim bugün artidaydim ona yordum, bugün yarın olsam bari.
Nasıl geçiyor günün? Canım dışarı çıkıp gezmek istiyor bugün benim ama malesef![]()
Aslında doğum kontrol hapı kullansan spiral yerine, hem düzene de girersin canım.Benimde gunum gecti dun test yaptim negatif cikti ama hala olamadim duzensiz adetim
Hasta oldum sukurrrrAslında doğum kontrol hapı kullansan spiral yerine, hem düzene de girersin canım.
Evet regl 3-4 günü geçti hala olamadım birde buaralar çok uykusuzum stresli günler yaşıyorum maalesef mesela dün sabaha karşı 4 te yattım hala daha uykum yoktu. Sanırım bunların etkisi low carb bozulacak diye kaçamakta yapmıyorum. Durup birden düşer belki umutYanlış da yaptığın yok ki güzelim bence menülerin ideal. Mens. dönemin yakındır belki. Çok etkiliyor bazen. Ben de vaktim bugün artidaydim ona yordum, bugün yarın olsam bari.
Nasıl geçiyor günün? Canım dışarı çıkıp gezmek istiyor bugün benim ama malesef![]()
Bende stresten 1 Haftadir olamiyordum canimEvet regl 3-4 günü geçti hala olamadım birde buaralar çok uykusuzum stresli günler yaşıyorum maalesef mesela dün sabaha karşı 4 te yattım hala daha uykum yoktu. Sanırım bunların etkisi low carb bozulacak diye kaçamakta yapmıyorum. Durup birden düşer belki umut![]()
Bunu akşam soracaktım ama unutmuşum.Zeytin iyidir fazla olsa bile ben zararli diye bakmiyorum :)
Ayrica menun cok guzel. Su desen harika.
Sutlu nescafe genelde kilo verimini durdurur.
Bunu akşam soracaktım ama unutmuşum.
Kilo verimini durdurur dediğin başka bir şey var mı?
Özellikle dikkat edeyim tüketmemeye.