• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kirazın şöyle bir güzelliği var ödem attrırır vücudundan ama yinede çok olammalı ölçümüz 1 avuç olsun meyvede olur mu? sonra olacağız ne istersek. ne istersek giyeceğiz şık duracak

ben şu anda hiç yiyemiyorum listeme sadık kalmak adına. anca işte sallama kiraz sapı çayı mayı idare ediyorum. şey diye teselli ediyorum kendimi, 'ben bir 65'e ineyim deeee dondurulmuş böğğğürtlenler alırım kendime, çilekler alırım kendime kış ortasında...' dslkfjdsal.

@fyzanur canim bu hafta yarismanin sonuncusu sen oldun malesef..
En gec carsamba gunu olmak kaydiyla asagidaki 2 linke yazman gerekiyor , yoksa takimimiz ceza alacak.
Zaten bu hafta sonuncu olduk bir cezamiz hali hazirda var.:KK43:
Umarim daha iyisindir bu arada, ses ver firsatin olunca...
kaptanım bu tarif sayfasını paylaşman iyi oldu ben hiç bilmiyodum. Kabak dolmasına aşerdim resmen ve diyete uygun olacağı hiç aklıma gelmemişti heöe deneyeceğim onu. Eşime de kabak dolması yaparım normalinden bi taşla iki kuş 😂😂 Teşekkür ederim🥰
ay evet bben de ben de! ben karpuz yemek istemiyorum artık ben karpuz olmak istiyorum, şeftali olmak istiyorum.
Ayy şeftalii. Hamileyken kilo kilo yerdim ya. Doğumdan sonra bidaha çok yemedim. Meyve tabağı hazırlarken bitane önden yerdim mutfağın yanından geçsem yerdim. Şimdi dolapta var ama aklıma gelmiyo yemek.
erik karpuz kiraz aah ahh

Kızlar bu arada hepimiz kiraz yiyoken ve mevsimiyken saplarını kurutup çay yapabiliriz acaip wc çıkartıyo ve ödem attırıyor okadar kiraz Sapını çöpE attım Şimdi aklıma geldi :KK12:

Ohhh be ceydoşum nerelerdeydin bi silkindim resmen😊 ama yarın kızartma yiyim nooluuuurrrr taaa oructa yicecektim yemedim🤗 baştaki msj arkasından bu olmadi ama neyse artik😘
Kuzum kızartmayı yağlı kağıtla tost makinesinde yapabilirsin ya da fırında çok az yağ ile. Hem nefsin körlenir hemde çok yağlı olmaz nacizane fikrim 🥰

Ohhh be ceydoşum nerelerdeydin bi silkindim resmen😊 ama yarın kızartma yiyim nooluuuurrrr taaa oructa yicecektim yemedim🤗 baştaki msj arkasından bu olmadi ama neyse artik😘
yok canım bir öğün ye yoksa canın daha fazla ister kötü olursun.
ben şu anda hiç yiyemiyorum listeme sadık kalmak adına. anca işte sallama kiraz sapı çayı mayı idare ediyorum. şey diye teselli ediyorum kendimi, 'ben bir 65'e ineyim deeee dondurulmuş böğğğürtlenler alırım kendime, çilekler alırım kendime kış ortasında...' dslkfjdsal.
listeni bilmiyorum ama bir öğünde meyve yapabilirsin canım neden yiyemiyorsun.
Grubumu tehlikeye atarmiyim özgecim transfer olduğum gün izne ayrılacağım yinede takipte kalirim😊
canım sen bebeğini düşün tehlikeye atarsan adını ceyda özge koyarsın yelkenler bizde fora olur.

canım sen bebeğini düşün tehlikeye atarsan adını ceyda özge koyarsın yelkenler bizde fora olur.

haftalık bir spor ve beslenme listem var, uzaktan bi hocayla çalışıyorum. kiraz yeme dediydi ama ekmek yerine karpuz olurmuş, bu fikri değerlendiricem çok yakında :D

Kahvaltıda yicem zaten eritirim aksama kadar ayy bi de babalar günü pasta mi kızartma mi yesem bilemedim🤔 1 ödül hakkım var bakalım kısmet artik neyi secersem😊

Hayırlısıyla olsun da kaynanamın adı hariç her ismi koyabilirim🤣

Bahceye salincak almistik, dun geldi, kurduk ,ayy dunden beri evde bir bayram havasi :)
Herkes salincakta yer kapmaya calisiyor..
Aras uyurken esim, Akin, ben oturup sohbet ettik, hergun duzenli yapalim bunu dedik..
Resmen buyuk oglumla basbasa vakit geciremez olduk, ufaklik sagolsun..
2. cocuk olunca bence insanin kendini en kotu hissettigi nokta bu oluyor, cocuk sayisi artinca basbasa kaliteli zaman gecirmek ancak instamom isen oluyor, gercekte bizde yok ondan :)))

Bahceye salincak almistik, dun geldi, kurduk ,ayy dunden beri evde bir bayram havasi :)
Herkes salincakta yer kapmaya calisiyor..
Aras uyurken esim, Akin, ben oturup sohbet ettik, hergun duzenli yapalim bunu dedik..
Resmen buyuk oglumla basbasa vakit geciremez olduk, ufaklik sagolsun..
2. cocuk olunca bence insanin kendini en kotu hissettigi nokta bu oluyor, cocuk sayisi artinca basbasa kaliteli zaman gecirmek ancak instamom isen oluyor, gercekte bizde yok ondan :)))
penimde pir gün pahçem olcek o zaman pende kuracim pahçesine salıncak .kocişim sallayacak ben uzamayan saçlarımı savurmaya çalışacağım. daha hızlı daha hızlı diyeceğim uçacağım sonra ödüm kopacak. durdurtacağım salıncağı kollarına sığınacağım. pirden uyanacağım sonra dur bu ben değilim yav ne korkusu saçmalama ben korkmam ki diyeceğim.ah ah hayaller işte.

4. takımın kaçak kızları bende kaçıyorum. iki gün giremeyebilirim lütfen menülerinize karbonhidrat eklememeye, suyunuzu 2,5 ltden fazla içmeye gayret edin. En önemlisi eşlerinize mukayet olun birbirinizden sorumlusunuz.eşine cezayı pas geçtiğini gördüğüm kişilere duble ceza vereceğim. yani şöyle eşine ceza vermezsen cezasını ben keseceğim ama sen ceza kesmediğin için onun aldığı cezanın iki katını yapmak zorunda kalacaksın (aklımı seveyim geceleri harika çalışıyor beynim :KK62: ). haydi ona göre değerlendirin birbirinizi. bu takımda iki ekmek değerinde karbonhidrattan fazlasını yiyemeyeceğinizi unutmayın olur mu?

penimde pir gün pahçem olcek o zaman pende kuracim pahçesine salıncak .kocişim sallayacak ben uzamayan saçlarımı savurmaya çalışacağım. daha hızlı daha hızlı diyeceğim uçacağım sonra ödüm kopacak. durdurtacağım salıncağı kollarına sığınacağım. pirden uyanacağım sonra dur bu ben değilim yav ne korkusu saçmalama ben korkmam ki diyeceğim.ah ah hayaller işte.
Bizimki o kadar hizli sallanmiyor zate, hem saclarimida deli danalar gibi kestigimden benimkide ruzgarda ahenkle dalgalanmaz. :p
Ya bu benim 12 yildir hayalimdi, sanki zor birsey miydi neden bu zamana kadar almadik bilmiyorum..:KK12:
Bakcemizde minicik biliyorsun, annemde heveslendi bizde gorunce, balkona alcak..
Balkon bile yeter :))

Bizimki o kadar hizli sallanmiyor zate, hem saclarimida deli danalr gibi kestigimden benimkide ruzgarda ahenkle dalgalanmaz.
Ya bu benim 12 yildir hayalimdi, sanki zor birsey miydi neden bu zamana kadar almadik bilmiyorum..
Bakcemizde minicik biliyorsun, annemde heveslendi bizde gorunce, balkona alcak..
Balkon bile yeter :))
ertelememek lazım 22 yıldır bende istiyorum. her yaz yazlık için heves ediyorum eşim 20 gün için ne gerek var diyor. geçen yaz dinlemedim 20 gün içinde olsa armut koltuk aldım acayip keyifli geldi. ama salıncak belkide haklı biz 15 kişi oluyoruz. 6 çocuk var onlardan zaten bana kalmaz. bilemedim ne yapmak lazım. evimin balkonu büyük olursa belki ona şu asma salıncaklardan alırım içine girer kitap okurum bolca.
kaçayım azıcık meredith gentry ne haltlar karıştırıyor ona bakayım. iyi geceler

Menu
Sabah-ogle
Dana salamli omlet (2 yumurta), söğüs salatalik, domates ve kapya, birer parca avokado ve pancar, ayran.

Ara
Ceviz dolgulu hurma (5 adet)

Aksam
Yesil mercimek yemegi ve ciğ kabaktan cacik

Su 3 litreyi gecti
45 dk leslie (muzik esliginde yaptim, video takip etmedim) 315 puan
Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS
Benden iyisin canım eşim 😄😄👍

Canim 1 hafta daha duzenini oturtup sonra listeye girebilirsin elbette :)
Nasilsin bu haftan nasildi?
Teşekkürler özgecim , yeni bir düzen , benim işler hep yoğun , hem alışmaya calışıyorum hem düzen oturtmaya 😄
Sen nasılsın nasıl gidiyor

kaptırmamak lazım ipleri hele ebeveynlere asla. ben şimdi evimde diktatörüm ve sülalemde dikatatörüm. son söz hep benim ama ben gideceğim kızlarım gelecek yerime emekli olacağım onlar bana artık emir vermeye başlayacaklar. bu işler böyle bir dönem tahttan çekilmek gerekiyor ben buna inanıyorum.

hep birlikte el ele yemeklerden uzak durarak başaracağız biz dipten 1. olmuş takımız asla pes etmeyiz.

Evet ben buraya yazdığım için çok daha dikkat ediyorum yediklerime hep beraber birbirimize destek olunca gidiyor kilolar 😊

Bu gün ki menüm
Sabah: 2 yumurtadan omlet, domates salatalık 1 ince dilim ekmek

ara: 3 çubuk kraker

öğlen: 1 kabağı soteleyip 2yk yoğurtla yedim

akşam: 1 kase tarhana çorbası ve fırında Tavuk göğsü( 1parça göğüsün yarısı) ve yoğurt yarım da kuru soğan 🤣

su:2 lt
Spor ev temizliği silip süpürme
bnnu bnnu merhaba sevgili eşim 😂 bu hafta umarım düzeleceğim
Merhaba yeni eşim menün çok güzel 👍
Suyu minimum 2.5 litre yapalım ben de hep 2 l de kalıyorum ama bu hafta 2.5 e çıkalım 🙂

Back
X