• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevindim canim böyle devamm:nazar:

Menülerin de iyi 3 kase biraz cok gibi geldi ama umarim sehriyesi azdir😄

Anladim canim kolay gelsin sana öyleyse🥰 Insallah cuma ya ikimiz güzel sonuclar alalim
başka bişey yemedim ama ondan yedim birde erken vakitti :110: cumaya kadar akşam menülerim sadece çorba olacak. evde bebekle tek olunca birde ödevler :confused:

kendi haline bırakın akışı bu benim ev halim deyin geçin çocuklar cıvıldasın etrafınızda elinizde temizlik bezi olsun. neden biz kadınlar herşeyi yapmak zorundayız vallahi çözemedim. biliyor musun bilmem eşimden emeklilik ve emekli maaşı talep ettim. o emekli olduğu gün resmi olmayan emekli belgesi imzalatacağım kendisine. böylece bende emekli olacağım. hemen maaşımla eve yardımcı almayı planlıyorum.60 sonrası iş gücüm düşecek en azından bana yardımcı olur.
harika olmuş zinnet. tebrik ederim.

aaa geçmiş olsun ben bu mesajı atlamışım galiba. tez zamanda psikolojisinin düzelmesi için dua ediyorum canım.
teşekkür ederim kaptanım..İnşallah atlatacak

Aomine Daiki Aomine Daiki gecmis olsun canim

Aynen ilk zamanlar hemen cayma olabiliyor dikkatli ol zamana birak 85 ten 77 ye dustum

Emeklilik isi guzelmis bende soyleyim esime ama o bana olan borcunu odemekten firsat bulamazki
Aldigimiz evin 8000 dayima 45000 de anneme kaldi esim tapuyu ustune aldigi icin ev odemesinde verdigim altinlarimi geri istiyorum ev borcu bittikten sonra bana odemeye baslayacak 90 gram altin 17.500 de para 1000 tl de gecen borclanmisti hepsini istiyorum
Kendime bir apartman dairesi alacagim Allah nasip ederse
teşekkürler canım benim Allah razı olsun

Bugünkü özetim;

Sabah:
yumurta
peynir
zeytin
çay

Ardından 1 saat sonra pilates yaptım.

Öğlen:
sarma
yoğurt
sade soda

Ara öğün;
Türk kahvesi
meyve(1.5 porsiyon gibi)

Akşam yemeği;
bamya
döner(yağda pişmedi)

Şuan hit cardio yapıyorum
100xsquat gibi birsürü şey içeriyor.

:) Suyu saymadım ama içiyorum. :)) Su pek sevmiyorum alışıyorummm günden güne.
su ölçüsüde paylaşmalısın canım menün güzel olmuş.
menüms: @Derya_the_queen

sabah: yulaflı omlet, süzme peynir, maydonoz, salatalık, 2 ceviz

gün içinde, sütlü kahve ve 1 tatlı kaşığı fıstıkezmesi. fıstıkezmesinde şeker de yok tuz da yok. sadece fıstık var. turşu kavanozunda. BEN YAPMIŞTIM SÖYLEMİŞ MİYDİM evet söylemiştim öhöm.

akşam: 3/4 tabak kadar az bezelyeli, bezelyeli tavuk yemeği + salata

spor: 1 saat bantlı mantlı hareketler
su: şu an için 1.5 lt. yatana kadar inş 2.5 olur.

şu an aç değilim de canım tatlı istiyor. dolapta pasta olsa net yerdim (azıcık ucundan).
evet söylemiştin ellerine sağlık harikasın muhteşemsin nasıl egonu şişirdim mi? menün güzel olmuş ne dieyim kızacak bişey bulamadım. 40 bedene de girdin zati.
Beni 3 kabak çok doyurdu bugün. 4 yesem daha çok şişerdim herhalde.
1 kg bari versem detoksla keşke :)
1 kilodan fazla olacaktır bence. tartılmadın değil mi? hani meraktan falan

Menüm
12:00 Kiymali kabak yanina yogurt
17:45 1 dilim peynir, Kiymali kabak yanina 2 ufak salatalikla cacik
18:10 türk kahvesi yanina 2ser kuru kayisi ve hurma

3 litre su, dün dogadan kaysi form cayi aldim bugün ictim cok iyi geldi uzun zamandir böyle calismamisti bagirsaklarim :)

5 bin civari adim ve evde baya ugrastim + squat yapicam ne kadar olursa

Bugün 2 haftam doldu ve sanirim 4 kiloya veda ettim :halay: Aomine Daiki Aomine Daiki

24.06.2020

09:30

2 yumurtayla omblet
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı tahin ve bal

15:30

3 kase şehriyeli yoğurt çorbası ( dünki çorbayı bitirdim :KK48:)

18:00
1 nektarin
1 erik
5 kiraz

su 3 lt
spor 50 squat: 150 p

M minimalce_
Canımmm bol eksiler diliyorum. İnsallah istedigin hedefe ulasırsınnn.
Sana tavsiyem yemek saatlerinin aralarını 2-3 saat bırak. Çok uzun yemek yememezlik yapma :) yani senin düzenin sen bilirsin en iyisini tabiiki ama benim önerim :) 2-3 saatte bir yediğimizde hem çok acıkmıyoruz hem de vücudumuz "bana yemek gelmiyor, geleni de tutayım" modunda olmaz :) sevgiler canımm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

su ölçüsüde paylaşmalısın canım menün güzel olmuş.
evet söylemiştin ellerine sağlık harikasın muhteşemsin nasıl egonu şişirdim mi? menün güzel olmuş ne dieyim kızacak bişey bulamadım. 40 bedene de girdin zati.

1 kilodan fazla olacaktır bence. tartılmadın değil mi? hani meraktan falan
Canımm teşekkür ederim evet onu bugün bir arkadaşımız da söyledi, dikkat edicem :))

24.06.2020

09:30

2 yumurtayla omblet
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı tahin ve bal

15:30

3 kase şehriyeli yoğurt çorbası ( dünki çorbayı bitirdim :KK48:)

18:00
1 nektarin
1 erik
5 kiraz

su 3 lt
spor 50 squat: 150 p

M minimalce_

iyi menü :) ama fazladan meyve yedigin günler tahin ve baldan uzak durabilirsin bence. yinede vücudunu en iyi sen taniyorsun tabiiii😘 Tahin bal-sehriye-meyve fazla seker/karbonhidrat olmasin diye

Teşekkür ederim canm 😘 şimdilerde hava serin güzel ama ilerleyen zamanda sıcaklar artacak nasıl yaprim bende bilmiyorum benim iki kızımda da yaz dönemi tos tos sisdim,sıcaklarında hepsini yedim. Marasdayim şimdilik havalr serin bakim
Bende marastayim caninin istedigi birsey olursa haber veer gondereyim semizotu sebzeler en dogalindan keci sutu bile var canim

Menüm

3 litre su, dün dogadan kaysi form cayi aldim bugün ictim cok iyi geldi uzun zamandir böyle calismamisti bagirsaklarim :)

Bugün 2 haftam doldu ve sanirim 4 kiloya veda ettim :halay: Aomine Daiki Aomine Daiki
Canımm bol eksiler kuşumm yalnız bişey sorucam paketli içecekler zararlı diye içmiyorlardı bir yerde okumuştum. Sizde de o kural var mı? Ben o yüzden içmiyorum yasaklı diye :eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

Canımm bol eksiler kuşumm yalnız bişey sorucam paketli içecekler zararlı diye içmiyorlardı bir yerde okumuştum. Sizde de o kural var mı? Ben o yüzden içmiyorum yasaklı diye :eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

Valla canim orasi tartisilir belki ama bu zamana kadar neler neler ictik yedik, o kadar seyi hayatimizdan cikardik bence abartmaya gerek yok :)) bana iyi geldi cünkü kabizlik sorunum vardi baslayali

şimdi enerji toplarsam 1 saat kadar yürüyeyim diyorum, yürürsem belki accık bitter çikiletanın ucundan ıstırırım ama petibör emeklerime hıyanete değmez. :KK53:
Aen bilirsin canim
teşekkürler canım benim Allah razı olsun
Hepimizden razi olsun
Menüm

Kayisi cayini bende deneyim olmadi
Sonunda geldim kizlar, uyudumadiniz degil mi :KK70:
Sana bakayim oyle yatayim dedim kaptanim sonunda foto attim

Back
X