• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızarmış ekmeği koydu önüme yanına da bir şişe kola verdi. O bana aptal aptal bakıyor, ben adam mal bir tostu anlayamadı diye bakıyorum.

ama şimdi gideceğim oooooo o ooooo

neyse ben aç olduğum için yatmalıyım, yürüyüşü de sabaha çektim. Bu saate kadar da suyu bitirmek için oturmuştum.

Hepinize iyi geceler
Iyi istirahatler :)

şaka demiştim kuzum ben partilemiyorum artık zaten tövbe ettim. ama sen sıkma bu kadar kendini hayat bazen insana inanılmaz zorluklar yaşatıyor gibi görünebilir ama mutlaka yaşanan herşeyin bir nedeni vardır bunu sakın unutma.
aman ha sakın ciğere okey diyebilirim ama irmik olmaz çok kızarım.
benim kendi kızıma hep söylediğim bir nasihat var. eğer günün birinde evlenmek istersen lütfen öyle büyük bir düğün yapma.sadece aile bireyleri yakın arkadaşlar olsun nikah olsun evlenin. düğüne harcanacak her kuruşu ben sana vereyim balayının tadını çıkar. sende üzülme sade nikah olur tatilin süper olur. olumlu düşüncelerle başla yeni hayatına.
kedilerim patiledi önemli bişey yok
Yaaaa kaç tane kedin var atsana resmini çok tatlıdır onlar kızım çok kıskandı vardı da sahiplendirdik benim de değil teyzesinindi fırlatı fırlatıverdi hayvanı kıskançlığına

İrmik tabağı gerçekten küçük yine de olmaz mı?

Benim dolabımda doğumdan önceki hiçbir kıyafetim olmuyor 😪satmaya kıyamıyorum yeni kıyafet alsam deneme kabininde kendimi beğenmiyorum nerde eski o güzel halim olacak inşallah dimi kızlar 💪şuan çok açım inanamazsınız.

Benim dolapda 3, 5 senedir giymemi bekleyen kot var. Bu kis icine girecegim.
Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten :D

İyi akşamlar herkese :KK25:
bugünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tk lor peyniri
1 tk kaymak
1 çk bal
1 ince dilim ekmek

ikindi:p piknikteydik
3 cağ kuzu şiş 4 de olabilir hatırlayamadım ,ekmeksiz
3 köfte
1 tavuk kanat

su: 2.5 lt
Spor: bol yürüyüş yaptım aynı zamanda ev ve bebek işleri ( bebekle dışarıya çıkmak müthiş zor , pert oldum ve yatıyorum hemen)😄

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Milana firuze
Oh misss kuzu şiş köfte afiyet olsun canım

Biri bana dur desin niyeti bozdum ben yarın öğlen menüsüne ciğer ve dondurmalı irmik helvası koydum ama tabağı küçük beni dövün kızlar :sinirli: :sinirli:
Kaptanlarım çok kızdı dinlicem sizi yarın yanından geçip de yememek😫şöyle yapsak olur mu yedikten sonra 10 bin adım yapsam

Yaaaa kaç tane kedin var atsana resmini çok tatlıdır onlar kızım çok kıskandı vardı da sahiplendirdik benim de değil teyzesinindi fırlatı fırlatıverdi hayvanı kıskançlığına

İrmik tabağı gerçekten küçük yine de olmaz mı?
3 tane kedim bir köpüşüm var yarın eklerim fotolarını canım.
Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten :KK70:
hani diyete ilk başladığım zamanlar bende bahsetmiştim bir kotum var diye. olacak olmasına rağmen ben onu hala giymedim neden bilmem tabu gibi olmuş zihnimde.
Canlarim Aras uyuyor, Akinla oynayacagim, alintilarimi yaptim, aksam yazacagim hepsini..
Opuyorum hepinizi.. :KK200:
iyi eğlenceler kaptanım.
Kaptanlarım çok kızdı dinlicem sizi yarın yanından geçip de yememek😫şöyle yapsak olur mu yedikten sonra 10 bin adım yapsam
10000 adım yürü ama onu yeme

Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten :KK70:
Yok ayran içicem canım bu açlıkla uyuyabilir miyim acaba ki :işsiz:

Bu yaz kilo veremem artık deyip sosyal platformlarda sattım birazını ama kıymetli olanlar duruyor.

3 tane kedim bir köpüşüm var yarın eklerim fotolarını canım.
hani diyete ilk başladığım zamanlar bende bahsetmiştim bir kotum var diye. olacak olmasına rağmen ben onu hala giymedim neden bilmem tabu gibi olmuş zihnimde.
iyi eğlenceler kaptanım.

10000 adım yürü ama onu yeme
İşte toplam 20bin adım yapıcam
Tamam bekliyorum fotolarını oo bir de köpüş 😘😘😘😘

Firin kelebek nedir? 🙂 Ilk defa duydum

Gunaydin kizlar
Reformer dersine gidecegim ama heryerim agriyor. Iptal etmek icinde gec kaldim.

Sporlarinizi yazarken puan hesabi yapmayi unutmayin kizlar 😘
Tavuğun kelebek denen bir bölümü var küçük bir parça orası canım çok lezzetlidir denemeni tavsiye ederim

Aomine Daiki Aomine Daiki aydingelini aydingelini kızlar 12.07.2020 menüleriniz yokkk...
fyzanur fyzanur 11.07.2020 + 12.07.2020 menülerin yokkkk...
Geliyo kaptanıım

misafirlikteydik malum

sabah: 1 büyük çay 1 dilim ekmek
Domates soslu biber 2 yk kaşığı 5 ince dilim patates 1 çatal peynir

akşam : bol salata yarım lahmacun

misafirlikte: 1 yk kısır 1 lokmalık kurabiye
2 çay 1 türk kahvesi

BLU3 BLU3
Su: 3 lt
Spor babamın evini süpürüp temizledim eşyalarını topladım 20 dk yürüyerek gittim

Geliyo kaptanıım

misafirlikteydik malum

2 çay 1 türk kahvesi

BLU3 BLU3
Spor babamın evini süpürüp temizledim eşyalarını topladım 20 dk yürüyerek gittim
bayıldım direk yoruma düşmeden cezaya gidiyorsun BLU3 BLU3

13.07.2020

11:30

3 yk kıymalı yumurta
1 küçük dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin

18:00

1 kase yoğurt çorbası
1 yt taze fasulye

20:00

7-8 kiraz
1 erik

Su 2,5 lt
Spor 30 mekik:90 p
Birgaripanne Birgaripanne
yine beğendim canım sadece meyve biraz geçe kalmış onu araya koysan daha güzel olur.

Geliyo kaptanıım

misafirlikteydik malum

2 çay 1 türk kahvesi

BLU3 BLU3
Lahmacun yasak galiba canım ceydoş da ifadeyi basmış ya bayılıyorum şu hallerine CEYDOS CEYDOS 😘😘😘

ben yavaşça kaçıyorum azıcık roman okuyacağım yarın fotoğrafsız kilo bildirimimiz var. sabah aç karnınıza tercihen wc sonrası tartılıp bildiriminizi yapın. lütfen bildirimsiz geçmeyin hasar kontrolü için görmemiz şart. hepinize iyi geceler:KK200:
Tartı ne marka öneriyorsunuz kızlar benim tartı bozuldu? Moralimi bozmamak için garibim

Back
X