- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Az yemissin yine canim, toplasan 900 kalori eder ya da etmez..
Biraz arttir yediklerini aksam salata ye hic degilse, metabolizman calissin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yemissin yine canim, toplasan 900 kalori eder ya da etmez..
Evet çok rahatlar gerçekten.Ben hiç gitmedim
Fon icin vs giderdim hafta da mutlaka. Şimdi boyayı bile kendim yaptım.
Bence kuaförler bulaşma noktası gibi geliyor bana.
Sanki bu korana benden bulaşıyor herkese insanlar o kadar rahat ki. Çok ilginc gerçekten.
5 dklik sip sak :)Kaptanım tarif alalım :)
Soyulabilen hiç denemedim üşenirim ben onu soymaya ya çok zor bişeymiş gibi geliyor o banaAy o maske müthiş birşey biliyorum onu
Bir o bir de yine soyulabilen altın maske.
Ben de çayın yanında hurma yesem mi diye nefis mücadelesi içindeyim. Şekerr diye bağırıyor bünyem![]()
Hurmadan bir sey olmaz ye tabiki 1-2 tane :)Ay o maske müthiş birşey biliyorum onu
Bir o bir de yine soyulabilen altın maske.
Ben de çayın yanında hurma yesem mi diye nefis mücadelesi içindeyim. Şekerr diye bağırıyor bünyem![]()
Sagol canim snaaada iyi aksamlar , nasilsin?Günaydın :)
Guzel bir gun olmus canim su ve egzersiz ne alemde?
Sabah 1 hurma yedin yine hurma yemekKalorisi olabilir ama en azından ise yarar şekilde besleyiciben de çay kaşığınin ucuyla bal yiyorum şu an
bugün şekeri azaltmaya karar vermiştim. Sabahki bir hurmayı saymazsan bu ikinci şeker
Cok sukur halimize canim. Sen nasilsin...Sagol canim snaaada iyi aksamlar , nasilsin?
Sayılmaz onlar herhaldeSabah 1 hurma yedin yine hurma yemek
Balı çay kaşığının ucuyla bence o şeker isteğiyle yemek kaşığı olmasın o![]()
Minerali suyun icine ya da notmal suyun icine yarim cay kasigi kaya tuzu atip ic hemen kesiyor bas agrisini.Cok sukur halimize canim. Sen nasilsin...
If den sanirim bas ağrısı yaşıyorum biraz. Minareli su içiyorum. Bide tuzu çok kullanmam ben ondan da olabilir diye düşünüyorum
AynennnnGordugum kadari ile hepimiz hergun tartilma delisiyiz![]()
Kuru fasulye tartıda artı mı çıkarıyor o zaman pişirmemBende 100 gr artidayim kuru fasulyenin isi :))
Yarin eksi gorursun canim, afiyet olsun sanada:)
Su 2,5-3 ltGuzel bir gun olmus canim su ve egzersiz ne alemde?