Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geldi evet. Önünde bayılıyorum resmen. Önceden çok dir dir ediyordum. Sen dışarda geziyorsun ben evde bayılıyorum sıcakta diye. Dırdır da edemiyorum resmen
Burda bu ara hava serinledi şuan cam açık gece de üşünüyor geçen ayın elektriği inan bişey değil ya o kadar açmamıza rağmen başkalarının faturası üzerine klima 60 TL koymuş bizim ne ki içerisi Uludağ gibi 😂

Ama dikkat et çok fena çarpar söyliyim geçen hafta duştan sonra altına yattım vay anam vay olan oldu belim bacak tutuldu

Burda bu ara hava serinledi şuan cam açık gece de üşünüyor geçen ayın elektriği inan bişey değil ya o kadar açmamıza rağmen başkalarının faturası üzerine klima 60 TL koymuş bizim ne ki içerisi Uludağ gibi 😂

Ama dikkat et çok fena çarpar söyliyim geçen hafta duştan sonra altına yattım vay anam vay olan oldu belim bacak tutuldu
Geldigi gun midemi usuttum zaten
Üzerime örtü aldım.sonra.
Açmasak sıcak çarpıyor. 18 20 saat calisiyir.

Bugünki menüm
Sabah
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
Bir kase domates çorbası
150 ml ayran
(Ofis yemeğinde kızartma ve börek vardı haliyle yemedim ama aç da kaldım :63:)

akşam
Bir porsyon etli sebze türlü
Bir kase yoğurt

ara
Hepsi toplam bir avuç içi kadar çiğ kaju çiğ fındık antepfıstığı

su:2 lt
Spor: 2900 adım 145 puan (öğle arası yürüyüşüm)
@Yawrukush @Ceydos esmeriiim esmeriiim
GuZel bı menu olmus ıraden hep devam etsın hem sebze hem et var super

Anlasa biraz gecerde kaptanim anlamiyor ki
Kaç yaşında canım ya da kaç aylık? İnan herşeyi anlıyolar yeni nesil çok akıllı.
Benim oğlum bi ara sabah uyanır uyanmaz abur cubur çekmecesini açıp kahvaltı etmeden onlardan yemek istiyodu. 1-2-3 kahvaltı etmeden olmaz kahvaltı et sonra diye diye artık alıştı. Gidiyo çekmeceyi açmaya, önce kahvaltı sonra onlardan yiyebilirsin diyorum. Karnı doyunca zaten oraya da yaklaşmıyo.
Ya da sebepsiz yere ağlıyo mu? Sebebin ne ağlamak için diyorum. Nöö diyo yani neee 😂 ağlayacak sebebin yoksa ağlama çok istiyosan da ağla diyorum susuyo 😂

Kaç dereceye ayarlıyorsunuz şuan çok sıcaklar oldu burda 3 hafta önce falan dışarısı o kadar sıcaktı ki içeri girince dışarı çıkasım gelmiyordu
Gubduz genelde 26
Gecede 27 28 yapıyoruz. But olarak odadan büyük aldik yetersiz olmasin diye

Sen temmuz agustos gibi gel canim :silah: daha guzel olur
Buhar olup uçarız le
Yalan olmasın ya Urfa ya Antep tam hatırlamıyorum 2 senedir korona gelene kadar bayramda fıstıklı baklavamız ordan geliyordu sipariş veriyorduk. Öyle böyle güzel değil bizde tadanlar başladı bize de aynı yerden sipariş verir misiniz diye

Buhar olup uçarız le
Yalan olmasın ya Urfa ya Antep tam hatırlamıyorum 2 senedir korona gelene kadar bayramda fıstıklı baklavamız ordan geliyordu sipariş veriyorduk. Öyle böyle güzel değil bizde tadanlar başladı bize de aynı yerden sipariş verir misiniz diye
Fıstıklı baklavağmığğ 🐥😶🤤

Kaynanama gittim köye. Eşim yarında gidicek bugün de yarın da düğün var. Tabi ben düğüne gitmiyorum yarında gelcekmisin dedi hayır dedim kaynanama. Pazar günü misafir gelicek (yeğeni) sende gelirsin dedi. Bakarız duruma göre dedim. Niye diyo. Her hafta sonumu harcamak zorunda mıyım dedim:KK11: sonra salı günü merkeze gelicem evdeysen sana uğrarım dedi. Ararsın gelmeden bana belli olmaz dedim. Eşimin kuzeni de diyo yağmur çocuğu alıp zamanlı zamansız hava almaya çıkıyo falan. Aynen öyle ben anlık yaşıyorum ararsın dedim:63:

sürekli her hafta sonuya hasta olur ya biiri gelir ya mangal ister. Cinnneeeeeettttt geçiricem yakında

Back
X