- 23 Ocak 2016
- 36.355
- 52.848
- 598
Ha ha ha sen Urfadaydın dimi geldi mi klimaBende sürekli klima reklamı geliyoren son neyle ilgilendiysen o gelir canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ha ha sen Urfadaydın dimi geldi mi klimaBende sürekli klima reklamı geliyoren son neyle ilgilendiysen o gelir canım.
Geldi evet. Önünde bayılıyorum resmen. Önceden çok dir dir ediyordum. Sen dışarda geziyorsun ben evde bayılıyorum sıcakta diye. Dırdır da edemiyorum resmenHa ha ha sen Urfadaydın dimi geldi mi klima
Burda bu ara hava serinledi şuan cam açık gece de üşünüyor geçen ayın elektriği inan bişey değil ya o kadar açmamıza rağmen başkalarının faturası üzerine klima 60 TL koymuş bizim ne ki içerisi Uludağ gibiGeldi evet. Önünde bayılıyorum resmen. Önceden çok dir dir ediyordum. Sen dışarda geziyorsun ben evde bayılıyorum sıcakta diye. Dırdır da edemiyorum resmen
Derece 42 hissedilen 47 diyor. Bide mevsim normallerinde diyorHa ha ha sen Urfadaydın dimi geldi mi klima
Geldigi gun midemi usuttum zatenBurda bu ara hava serinledi şuan cam açık gece de üşünüyor geçen ayın elektriği inan bişey değil ya o kadar açmamıza rağmen başkalarının faturası üzerine klima 60 TL koymuş bizim ne ki içerisi Uludağ gibi
Ama dikkat et çok fena çarpar söyliyim geçen hafta duştan sonra altına yattım vay anam vay olan oldu belim bacak tutuldu
Kayınvalidemler geçen Eylül ayında o tarafa tura gittiler çok güzel dediler ikinciye gidiyorlar darısı bize ama kızımın biraz büyümesi lazımDerece 42 hissedilen 47 diyor. Bide mevsim normallerinde diyor
Kacinci leveldeyiz acaba
Sen temmuz agustos gibi gel canimKayınvalidemler geçen Eylül ayında o tarafa tura gittiler çok güzel dediler ikinciye gidiyorlar darısı bize ama kızımın biraz büyümesi lazım
daha guzel olurKaç dereceye ayarlıyorsunuz şuan çok sıcaklar oldu burda 3 hafta önce falan dışarısı o kadar sıcaktı ki içeri girince dışarı çıkasım gelmiyorduGeldigi gun midemi usuttum zaten
Üzerime örtü aldım.sonra.
Açmasak sıcak çarpıyor. 18 20 saat calisiyir.
GuZel bı menu olmus ıraden hep devam etsın hem sebze hem et var superBugünki menüm
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Öğle
Bir kase domates çorbası
150 ml ayran
(Ofis yemeğinde kızartma ve börek vardı haliyle yemedim ama aç da kaldım)
akşam
Bir porsyon etli sebze türlü
Bir kase yoğurt
ara
Hepsi toplam bir avuç içi kadar çiğ kaju çiğ fındık antepfıstığı
su:2 lt
Spor: 2900 adım 145 puan (öğle arası yürüyüşüm)
@Yawrukush @Ceydosesmeriiim
Kaç yaşında canım ya da kaç aylık? İnan herşeyi anlıyolar yeni nesil çok akıllı.Anlasa biraz gecerde kaptanim anlamiyor ki
Gubduz genelde 26Kaç dereceye ayarlıyorsunuz şuan çok sıcaklar oldu burda 3 hafta önce falan dışarısı o kadar sıcaktı ki içeri girince dışarı çıkasım gelmiyordu
Buhar olup uçarız leSen temmuz agustos gibi gel canimdaha guzel olur
Derece yüksek bile kız biz 24 çalıştırıyoruz 12binlikGubduz genelde 26
Gecede 27 28 yapıyoruz. But olarak odadan büyük aldik yetersiz olmasin diye
Alışılıyor canım bak ben de şuan açım eskiden olsa mutfakta ne olsa kemirirdimÇoook uzun süredir bu saatlerde aç olmuyordum. Şimdi acayip tripler geldi valla gittim adama falan sataştım. İnşallah alışırım amin
Fıstıklı baklavağmığğBuhar olup uçarız le
Yalan olmasın ya Urfa ya Antep tam hatırlamıyorum 2 senedir korona gelene kadar bayramda fıstıklı baklavamız ordan geliyordu sipariş veriyorduk. Öyle böyle güzel değil bizde tadanlar başladı bize de aynı yerden sipariş verir misiniz diye
18 binlik bu. Bide oda o kadar büyük değil.Derece yüksek bile kız biz 24 çalıştırıyoruz 12binlik
Bursada da tek bi yer var dadına doyamazsın geçen geçtim önünden ah ah dedimFıstıklı baklavağmığğ![]()
Bizim tam emin değilim 12 bin mi 18 bin mi diğerini değiştirdik bi büyüğünü aldık yetersiz geliyor diye ama dikkat et inan hele karşısına sakın oturma18 binlik bu. Bide oda o kadar büyük değil.