O adamı övmeye gerek yok katılıyorum.konusahibi nötr olmalı.zaten iyi adam olsaydı boşanmazdı...Babasız çocuk yetiştirmek çok zor..
Hele bir de babayla birlikte hareket etmemek çocuk izin çok sakıncalı..
Ne yazık ki babaya bunu anlatamazsınız..
Size tavsiyem geçiştirmek için bile olsa çocuğunuza yalan söylemeyin..
Çocuğunuz size güvenmek zorunda yoksa bunu hep kullanacak..
İkincisi de babasını ona iyilemeyin ne gerek var ki babasıyla ilgili yorum yapıyorsunuz..
Bırakın babasını kendi tanısın..
Çok riskli bu..
Kararlı olun.. Siz ne kadar kararlı durursanız o da size o kadar güvenecek..
Okulun pedagoğu iyi mi bir araştırın olmadı daha profesyonel bir yardım alırsınız..
Babasız çocuk yetiştirmek çok zor..
Hele bir de babayla birlikte hareket etmemek çocuk izin çok sakıncalı..
Ne yazık ki babaya bunu anlatamazsınız..
Size tavsiyem geçiştirmek için bile olsa çocuğunuza yalan söylemeyin..
Çocuğunuz size güvenmek zorunda yoksa bunu hep kullanacak..
İkincisi de babasını ona iyilemeyin ne gerek var ki babasıyla ilgili yorum yapıyorsunuz..
Bırakın babasını kendi tanısın..
Çok riskli bu..
Kararlı olun.. Siz ne kadar kararlı durursanız o da size o kadar güvenecek..
Okulun pedagoğu iyi mi bir araştırın olmadı daha profesyonel bir yardım alırsınız..
aslanda ortada aşırı kaygılanacak çok ciddi bir problem yok bence.hatta babasının seni kötülediği falan da yok.olay sadece orada kalırsa kreşe gitmeyeceğini düşünüyor olması.muhtemelen babasının evi kreşe uzak,orada 1 hafta sorumluluk almadan her istediği yapıldı ve çocuk aşırı özgür daha doğrusu rahat bir zaman geçirdi.belki hiç kural dahi konmadı.ama anne evine gelince kurallar var,olması gereken kısıtlamalar var,okul var..yani hoşuna gitmeyen her şey sizin evde var :)
bir süre gözlemle sabırlı ol baktın hala kreşe gitmeyeceğim babamda kalacağım diyor babasına gönder ancak babasında kaldığı her gün kreşine gitmeye devam etmesini sağla.yani anne evindeki hayatı baba evinde de aynen devam etsin bak o zaman neler oluyor.
babasıyla evlerimiz baya uzak ve arabası yok... dolmuş metro ve taksiye binerek gelebiliyor düşün artık
Kendimi yerine koyup düşüneceğim
onu buna iten şey sadece kreş değildir,öncelikle bunu böyle düşün.
velev ki oğlum benimle yaşamayı istemiyor babasıyla yaşamak istiyor , senin yerinde olsam kocamla barışırdım
Oğlumu kaybetmeyi onu benden ayrı tutmayı göze bile alamazdım
Cutemom tam da benim düşündüğümü söylemişsiniz.Kendimi yerine koyup düşüneceğim
onu buna iten şey sadece kreş değildir,öncelikle bunu böyle düşün.
velev ki oğlum benimle yaşamayı istemiyor babasıyla yaşamak istiyor , senin yerinde olsam kocamla barışırdım
Oğlumu kaybetmeyi onu benden ayrı tutmayı göze bile alamazdım
Peki oğlundan ayrı yasayabilecek misin?cute ben kurtuluş savaşımı verdim öyle tiksindirdiki kendinden... herşey değişti çok mutlu olacaksın deseler bile ben o adamı istemiyorum ve büyük konuşmaktan rabbime sığınıyorum.
eski eşimle daha önce konuştum.. ben seni çocukjlara iyi anlatıyorum kesinlikle sana karşı doldurmuyorum dedim. biz boşandık ama sen babalarısın.. bu konuda endişen olmasın dedim
eski eşimde bana seninde endişen olmasın iyi niyetli olduğun için herşey karşılıklı bende çocuklara seni iyi anlatıyorum dolduruşa getirmiyorum dedi..
ama bilemiyorum tabi...
haklısınız geçiştirmek için öyle söylememliydim.. ne yapacağımı bilemedim..
babamı özledim onu çok seviyorum dediğinde .. babanda seni seviyor annecim gibi şeyler söylüyordum..belkide dememeliyim bu konuyuda danışıcam pedagoga..
sizde ayrıydınız ve çocuklarınız vardı.. sizin başınıza buna benzer şeyler geldimi?
Sor sana çocuk anlatır. Ne yaptınız babanda, ne konuştun uz diye sor. Babaannesinin de yanında mi yoksa babası tek mi kalıyor. Sanki babaşı doldurmasa bile başka biri bir şey söylemiş olabilir gibi geldi. Diğer yandan doldurus olmasa bile keşke hep burada olsan ne güzel olurdu gibi bir dilek belirtilmiş olabilir. Böyle birşey soyledilerse o zaman çocuk sizi suçlamaya başlamış olabilir.
Çocukla konuş hemen anlatır zaten. Ne anlatmislar sende ona göre konuşsum eşinle. Bir de çocuk yuvaya niye gitmek istemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?