Tamam o zaman baska bı yolum varakşam yatarken geçiştirmek için 'tama yarın sabah ararız babanı gelir alır seni ' dedim..
sabah unutmamaış okul için hazırlamaya başladığımda ağlamaya başladı 'babama gidecektim sen kötü insansın' diyor..
babası birçok kişiyi dolandırmış kısa yoldan zengin olma hevesindeki bir adam 2 yıldır işsiz arada bir işe girdi ama nafakayı vermemek için sgksız çalıştı...
ben onlara onurlu bir yaşam sunmak için çıktım yola.. 2 aylıktı küçük oğlum işe girdim..
ama o bu fedakarlıkları anlayabilecek yaşta değil..
üzülüyorum...hemde çok...
Evet ben de ayrıyım. Babaları hakkında olumlu olumsuz yorum yapmam..
Ben babalarını kendilerini tanısınlar, kendi fikirlerini kendileri versinler istiyorum.
Psikoloğumuz bunu önerdi çünkü..
Çok büyük bir risk..
Çünkü babalarının sizin anlattığınız gibi olmadığını görürlerse eğer bu kez size bunun hesabını soracaklar ve sonrasında sen bize yalan mı söyledin diyecekler..
En sonunda da aa bak annem yalan söyleyebiliyor diyebilecekler..
Sizi anlıyorum çocuğunuzun babası tarafından sevildiğini reddedilmediğini bilmesini istiyorsunuz.
O üzülmesin tek amacınız ama gerçekler de var ortada..
Siz babayı kötülemediniz iyilediniz onlar da belki sizi kötülediler henüz değerlendiremiyor ki yavrunuz olayları..
Ben psikoloğumuzla konuşup size na yapmanız gerektiğini öğreneceğim olur mu?
yoo hayır iş çıkışı eve gidiyorum ve yatana kadar onlarla ilgileniyorum..Tamam o zaman baska bı yolum var
4 yasındakı cocugun ıstedıgı olmayacak !
aksamları kursa gıdıyor musun buarada?
çok sevinirim.. randevumuza daha 1 hafta var.. gideceğimiz pedagog okulda tam zamanlı çalışmıyor haftada bir gün gelip öğretmenlere ve görüşmek isteyen velilere zaman ayırıyor.. haftaa randevu günümüze kadar çocuğu gözlemleyip öğrtmeninden biligler alacakmış.. bizde salı günü gideceğiz görüşmeye.. ama benim kalbim küt kütt..
Ebru ya dönmezse cocukGöndermenizi öneriyor..
Fakat gönderirken panik olmadan, mutsuz görünmekten kaçınarak göndersin dedi..
Gerçekten istiyorsan kalabilirsin tabi ki babanda desin..
Çocuklar atar yaparlar dedi..
Ve mutlaka seni çok seviyorum ben diye söyleyecekmişsiniz sürekli..
Bu arada az önce de dediğim gibi babayla ilgili yorum yapmanın çok doğru olmadığını söyledi..
Ebru ya dönmezse cocuk
Yani düşünkü dönmediBen de sordum :)
Döner dedi..
Tabi ki konu sahibi kendi bildiğini yapacak..
Ben sadece öneride bulundum..
Kendi psikoloğumuza sordum..
Karar onundur.
Cutemom tam da benim düşündüğümü söylemişsiniz.
Konusahibi barışmayı düşünmüyor musunuz?eski konularınızı bildiğim kadarıyla şiddet,aldatma yok...
İşte iyi niyet
barışmayı düşünmüyorum.. fiziksel şiddet biryerlerimi morartacak şekilde yoktu ama duvar diplerine sindirip üzerime yürüme vardı, telefon fırlatma vardı mesela..
senin en görünen yerlerini morartacağım insan içine çıkmaya utanacaksın diye tehditler vardı mesela..
çalışmayan etrafı dolandıran(benide dolandırdı hala borçları ödüyorum) haram lokmayı boğazımıza sokuyordu mesela..
köşeyi döneceğim ve seni istemeyeceğim diye tehditleri vardı mesela... belki morartmadı biryerlerimi ama ben hep hazırda bekledim .. kadın sığınma evlerinin mor çatı'nın telefonlarını kaydettim.. ilk nereye gideceğim çocuklarla o evden nasıl çıkacağımın planlarını yaptım.. yani psikolojik şiddetin dibini yaşadım..
bak ben 2 aylık çocuğu bırakıp çalışıyorum sende gir bi işe çalış dediğimde 'senin namusunla çalıştığını nerden bileceğim ne belli belkide sokaktan getiriyorsundur parayı' demişti. aileside bizi izlemişti çekirdek çitleyerek.
bu iş beynimde ve ruhumda çoktan bitmişti ama çocukları alırım diye tehdit ettiği için boşanamıyordum..
benim için resmen bir kurtuluş savaşıydı..
Göndermenizi öneriyor..
Fakat gönderirken panik olmadan, mutsuz görünmekten kaçınarak göndersin dedi..
Gerçekten istiyorsan kalabilirsin tabi ki babanda desin..
Çocuklar atar yaparlar dedi..
Ve mutlaka seni çok seviyorum ben diye söyleyecekmişsiniz sürekli..
Bu arada az önce de dediğim gibi babayla ilgili yorum yapmanın çok doğru olmadığını söyledi..
ya konu sahibine neden dön diyorsunuz. bu adamamı dönecek. yok artık
barışmayı düşünmüyorum.. fiziksel şiddet biryerlerimi morartacak şekilde yoktu ama duvar diplerine sindirip üzerime yürüme vardı, telefon fırlatma vardı mesela..
senin en görünen yerlerini morartacağım insan içine çıkmaya utanacaksın diye tehditler vardı mesela..
çalışmayan etrafı dolandıran(benide dolandırdı hala borçları ödüyorum) haram lokmayı boğazımıza sokuyordu mesela..
köşeyi döneceğim ve seni istemeyeceğim diye tehditleri vardı mesela... belki morartmadı biryerlerimi ama ben hep hazırda bekledim .. kadın sığınma evlerinin mor çatı'nın telefonlarını kaydettim.. ilk nereye gideceğim çocuklarla o evden nasıl çıkacağımın planlarını yaptım.. yani psikolojik şiddetin dibini yaşadım..
bak ben 2 aylık çocuğu bırakıp çalışıyorum sende gir bi işe çalış dediğimde 'senin namusunla çalıştığını nerden bileceğim ne belli belkide sokaktan getiriyorsundur parayı' demişti. aileside bizi izlemişti çekirdek çitleyerek.
bu iş beynimde ve ruhumda çoktan bitmişti ama çocukları alırım diye tehdit ettiği için boşanamıyordum..
Dönme tabi, okurken bile kabustu yaşarken ne zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?