44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ben iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum :]
Kalori hesabı için internetteki sitelerden yararlanıyorum ben; kalorisepeti.com, fittingo.com, kilotakibi.com, myfitnesspal.com gibi :]
Günlük yediklerimi yazıyorum, sitede günlük toplam kalorin hesaplanıyor :]

ben 9 saatten önce acıkmıyorum . O yüzden sık yeyince sadece fazla yemiş hissediyorum.

dokuz saatten önce acıkmaman ilginç gerçekten uzun süre aç kalıyosan eğer metabolizman yavaşlar, ama menülerini gördüğüm kadarıyla da uzun sure aç kalmıyosun..

canım lütfen bırakma.. kaderi değiştirmek bizim elimizde, bazen ne yaparsak yapalım değiştiremeyeceğimiz şyler de vardır hayatta, sonucu değiştirmek için elimizden bişey gelmez ama bu öyle değil, bu bizim elimizde, bizim tercihimiz.. hadi artık var mısın sırtımızda taşıdığımız şu damacanaları :) sonsuza dek atmaya..

Bu arada kalori hesaplayarak her istediğinden ama az yiyebilrisin, herşeyden kararında yiyerek kilo verebilirsin..

Ya da benim gibi karatay diyeti ile hayatından unlu ve şekerli gıdaları (meyveler de dahil) hazır, raf ömrü uzun gıdaları çıkartarak, ama istediğin kadar protein yiyerek(et,yumurta,süt,yoğurt vs.) kalori saymadan da kilo verbilirsin, tercih senin.. benim şahsen tatlı ve meyve düşkünlüğüm yok, ekemeği çok severim ama sağlığım için ekmekten vazgeçiyorum.. 2 gündür çok iyi gidiyor, ne açlık ne halsizlik hiç bir şey hissetmiyorum.. henüz ne kadar verdim bilemiyorum, haftaya ptesi tartılacam, anlıycağın karatay tavsiye olunur..

tabi tercih senin, beslenme alışkanlığını, artılarını, eksilerini kendince değerlendir ve senin için uygun bir program seç.. bu arada spor da olmazsa olmaz.. şimdilik yürüyüş yaparsın biraz daha hafiflediğinde farklı sporlara geçersin ben daha önce jillian michaels 30 ds yapmıştım, çok memnun kaldım biraz hafifleyince tekrar başlıycam belki birlikte yaparız belli mi olur..

hadi canım, iradeli ve istikrarlı olduğun sürece başarılı olmaman için hiç bir sebep yok... Şu sözü çok tutarım:" Suyun taşı delmesi gücünden değil sürekliliğindendir." sahibini bilmiyorum ama çok doğru.. su bile zamanla taşı aşındırabiliyor ise biz niye yapamayalım ki?

Son düzenleme:

Girip bakacağım ama istediğimi yiyerek hesaplamam zor. Bonfile sandviç alacağım mesela kantinden, nasıl yapıldığını bile bilmiyorum. Hesaplayabilecek miyim :S

Karatayı sevemedim. Yumurtayı ekmeksiz yemeyi hayal edemiyorum -sonu çok iğrenç bitiyor bende-

Spor konusunda çok zorlanıyorum. Kendimi sıkıp başlayacağım İNŞALLAH.

Yavaş yavaş taş falan bırakmayacağız :)

Ben hiç aç kalmam habire yerim. Ama aç kalsam beklesem acıkmayı hiç acıkmıyorum, sık yemek biraz garip geliyor o yüzden. Ama yemeye öyle alışmışım ki agzım boş durunca kendimi kötü hissediyorum o derece.

Annem gitti kahvaltımı hazırladım
Tost (2dilim tam bug ekmeği, 1dilim kaşar)
Omlet (1yk yulaf ezmesi, 1 yumurta)
1 salatalık 1 domates
1 üçgen peynir.
yeşil çay

(340 kalori)

İyi mi sizce?

Annem gitti kahvaltımı hazırladım
Tost (2dilim tam bug ekmeği, 1dilim kaşar)
Omlet (1yk yulaf ezmesi, 1 yumurta)
1 salatalık 1 domates
1 üçgen peynir.
yeşil çay

(340 kalori)

İyi mi sizce?

Canım sana hangi yöntem daha kolay gelirse o yöntemi uygula, ben sadece öneride bulundum :]
Sandviç ekmeğin kalorisi + ortalama 30-40 gram bonfile kalorisi şeklinde hesap edebilirsin.

Bence kahvaltın gayet güzel.
İstersen akşamdan yarın için bir liste hazırla, neler yiyeceğini belirle ve ona göre beslen.
Sana göre daha kolay olabilir.

günlüğün hayırlı olsun inş. hedef kilona ulaşırsın

Merhaba canım geçen yaz topiğinde karşılaşmıştık senle tatile başlayıp siteye girince seni merak ettim. Baktım yeni topik hemen koştum ben de yeniden 70 kiloyla başlıyorum yaz sonuna kadar 58 falan olucam inş. Sayfanın en başında gördüm okul başlayınca kilo almışsın ama olsun en baştan daha dinç başlarız ben sana güveniyorum e kaç kilo verdin,nasıl gidiyo?

Cevap yazdığını görünce ne kadar sevindim anlatamam, nerelerdesin?

Sorma okulda yemekhaneydi kantindi bilmem ne çok aşırı aldım.

Patlamadan önce zayıflasam iyi olacak.

Kiloyu başladığımdan beri 7-8 verdim ama şimdi uyamadığım için veremedim. Uyamadığım dediğime bakma bildiğin uymadım işte.

Yine karşılaşmak çok güzel.

Kahvaltım (9.00) : 2 bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yk patatesli omlet(aslında sadece patatesle yapıldı ama pişirme tarzı olarak omlet), 3 siyah zeytin, 1 çay bardağı süt, domates, salatalık, kırmızı biber.

11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.

Ay piştiler çok lezzetli gözüküyolar ama yemeyeceğim ne yapalım?

14.00- 1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak türlü
1 dilim ekmek
domates, salatalık, kırmızı biber

17.00- 1 paket domatesli naneli kraker (66kal)

17.30- Annem yine bir şeyler yapmaya başladı, bu sefer yağı çok katmadığı için bir tane minik dereotlu poğaça yedim, sonra da pişman oldum

9.00- 3 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim kaşar, domatees, biber, salatalık, 1yk zeytinyağında 1 yumurta
12.30- 1 paket domatesli kraker (66 kal)
15.00- 2 dilim süzme peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 yk patlıcan közlemesi, domates, biber, 6 zeytin
17.00- 12 badem, 1 soda
19.00- 1 lahmacun, 2 bardak light cola, marul

merhaba şekerim.

175 boya 60 kilo çok çok çok çok çok çok ç ok çok çok az. ilk önce yakın hedefler koymalısın. yoksa gerçekten sıkılırsın. benim ilk hedefim 75 ten 70di. onu bitirdim. şimdi 65. sonra 60, sonra 55. sen bence hedeflerine tekrar bak. örn: ilk hedef 100, sonra 90 sonra 80 sonra 70 sonra 1 ay ara ver. sonra 5 kilo daha ver. 60 kilo gerçekten çok az senin için :) arada motive ederim seni, çünki 44 kiloluk bir macera,uzun olacak.

Hall of Fame diye bir şarkı var. Ay bayılıyorum klibine de anlamına da. Çok gaza getiriyor beni.

You can throw your hands up
- Ellerini havaya kaldırabilirsin,
You can beat the clock
- Zamanı yenebilirsin,
You can move a mountain
- Bir dağı oynatabilirsin,
You can break rocks
- Kayaları kırabilirsin,
You can be a master
- En iyisi olabilirsin,
Don't wait for luck
- Şans için bekleme,
Dedicate yourself and you can find yourself
- Kendini ada ve kendini bulabilirsin.
Never gonna know if you never even try
- Denemezsen hiç bilemezsin.

Sabah eve kadar yürüdüm, yokuş yukarı 20 dk ediyor bu. Sonunda evim evim güzel evim diyerek girdim. Annem ben yokken doldurmuş dolabı. Aman aman bütün dünya var kutu kutu dondurmalar, ekler, sucuk, sosis...

Duş aldım, 2 bardak su içtim, tartıldım 107 (Bu arada reglim)
10.00 - 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yk krem peynir, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 biber, dere otu, maydanoz, 4 ince dilim sucuk,1 nektari, yarım muz (444 kal)
13.00 - domatesli kraker (66 kal)
15.00 - 1 nektari, 6 kiraz, et sote, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 yk yoğurt, salata

Bence hedefleri düşük koymak çok daha fazla yoruyor. Bu beni daha fazla motive ediyor. Olmak istediğim şey 100 değil, 60. Bunu düşünerek hareket etmem daha doğru olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…