5 aylık evliliğim sonlanıyor..

sonlanmaz merak etme kv sorunu sonuçta gören de aşırı şiddet aldtma vs gördün sanacak koy kv ye arana mesafeyi kocanla aranı süper tut otomatikmen o senden yana olur zaten ama baştan mesafe koyacaktın öyle gelmeler gitmeler çok olmamalıydı hele ki evden çalışıyosan izin günün dışında asla kabul etmemeliydin

Bankacı misiniz ?
Herkes kayinvaliden vermek zorunda değil diyebilir ama bana bu durum enteresan geliyor.
Gerçekten durumu müsaitse 3 ayrı evi varsa en azından bir evinde oğlunu oturtturabilir.
Şuan ki şartlar o kadar kötü ki, biz iki maaşla çalışıyoruz. Bazen bu para nereye gitti diyorum.
Eşin pasifliği konusuna gelince bende kayinvalidemin arkamdan konuştuğunu yakaladım. Benim eşim de pasif durmayı seçti. Dik durmasını isterdim

Cocukda yok bosanin gitsin kocan dediğin gibi ezik kalıyor KV le görümce çete pisler mesleğin de var mecbur degilsinde seni sevmeyen KV le muhattap olmak ama kocan anlamıyor sürat yapıyor kocanın sevgisine inanıyorsan hiç değilse sana bir adım atıp ılımlı davranırdı emin ol sevgisinden saygısından kararını ver hayatını karartma böyle insanlar icin

5 ayda kv böyle şirret diye boşanmayı çok da gerekli görmüyorum. Onlar çeteyse sen de eşine göstermeden aynı oranda şirretlikle cevap ver. “Sözüne dikkat et ben senin arkadaşın değilim” demiş ya, senin gibi biriyle arkadaşlık yapmazdım zaten diye yapıştır mesela suratına. Madem boşanmayı bile göze almışsın, ne ezdiriyorsun kendini?
He bir de evime yiyip içmeye geliyorsa hazır yemek söyle, çek kocanın kartından. Çay istiyorsa koy yanına paket bisküvi, en adisinden. Gelsin yesin içsin ondan sonra istiyorsa. Çalışan kadının evinde bu kadar oluyo...

Mesafe şart diyoruz da bazı insanlar anlamiyor
Şimdi kadına ancak geldi mi soğuk davranabilirsin o da anlarsa.
Eş bu durumda anneme gelme mi diyeyim der.
Ya da senin ailen geldi mi oda surat aşar demez ki onun ailesi bana böyle yapmadı.
O yüzden şuan ancak geldi mi gerekmedikçe konuşma fazla muhatab olma.
Gerisi işlemez.
Maddi beklentin olmasi gereksiz.
Bende de var kaynana hiç susmaz sadece iş buyurur ve aşırı laftan anlamaz
Ben huyunu anlayınca hemen mesafe koydum ama dediğim gibi anlamıyor.
Ama ben aramıyorum sormuyorum
Gelince de evime elimden geldiğince saygimi bozmadan fazla muhatab olmuyorum
Çünkü laftan asla anlamaz.
Sürekli eleştiri ve iş buyurma var kendisinde.

evet oturtabilir ama bu tercih meselesi, bir zorunluluk değil. mesela aynı durumda biz olsak annem canını bile verir bundan eminim ama herkesin ailesi bir değil. sonuçta eş ailesinin durumuna bakarak evlenmeye karar vermiyoruz ki artık biz çekirdek aile oluyoruz. eğer gelin oturun diyorsa ne iyi, ama demiyorsa da kendi kararı. gerçi bu durumda evini vermiş olsa kendinde daha çok gelip gitme hakkı bulduğu için şimdikinden daha çok gelip, daha çok huzur vermezdi muhtemelen konu sahibine

Ben kayinvalide teroru yasamadim oncelie onu belirteyim.Ama benim kocam herseys karisirdi.Yani laf sokulmak begenilmemek nedir bilirim.Simdi siz su anda suna bakin.Isiniz varmis ona tutunun.Evlilik ilk zamanlarda oturuyor.Esinizle kayinvalideniz olmadan iyiyseniz hemen bosanma yoluna gitmeyin.Bitti gityi dedikten sonra sevgililikteki gibi olmuyo.Kocanizla bi sorun yoksa da karsiniza almissiniz konusmussunuz.Biraz daha direnin.Elimden geleni yaptim seviyesine geldikten sonra da hemen ben bosaniyorum diyip cekip gitmeyin.Ya bu sorunu cozer bi ailen oldugunun farkina varirsin ya da beni kaybedersin de.Ben senin ailene saygisizlik yapmiyorum sende yaptirma gerekiyosa evi uzak bi yere tasiyalim de.Eger senin ailen bana sicak yaklassa ben onlari el ustunde tutarim senin ailen sende bende kotu olmak istemem senden bi teecih yaomanida istemiyorum sadece aradaki dengeyi kur ya da cidden bosanirim de.Yani hemen bu cumleleri kullanma once kendi icinde coz.Kayinvaliden sana laf sokuyosa sana beceriksiz diyosa sende hayir ben cok becerikliyimdir anne aa o nerden cikti de.Sende sakayla karisik once sen kendini savun.Sana sunu bilmiyomusun dedi ogrenirim ne olucak ki de.Dis gorunusunle ilgili mi bisey dedi oglun begendi valla anne ona soyle ben kendimi zaten seviyodum de.Inan bana esle ugrasmaktan biraz daha iyidir.Tabiki kolay degil Allah sabir versin

Başkasının aldığı, alın teri döktüğü bir malda sanki kendi tasavvuru imiş, kendisi emek verip almış gibi ahkam kesmeyi hiç doğru bulmuyorum.
Değil 3 evi 13 evi de olsa size vermek zorunda değil.O evler onun. Onun malı. Sizin "Zerre" katkınız yok. İstediği gibi yer, içer, gezer, tozar botoks yapar. Hele oğlu laf etmiyorken sizin burada bunun lafını etmeniz çok ayıp. O evler şimdiden benim olacak diye bir niyetle evlendi iseniz geçmiş olsun. Ayrıca kadının botoksuna kadar laf etmişsiniz. Yüz onun para onun..isterse yaptırır. Parasını sizden istemedikçe botoksu laf edemezsiniz. Ayrica bu devirde herkes borçla evleniyor. Burada önemli olan ayağını yorganına göre uzatip ödeyebileceğin kadar borç yapmak, kendini çok zora sokmamak. Bankacısiniz borc konularını en iyi siz bilirsiniz. Ben şu an sizin yerinizde olsam kayinvalidemin 3 evini, kirasını, gelirini, botoksunu düşüneceğime borçlarımı en kısa sürede nasıl hafifletirim diye düşünürdüm.

Sen akıllı ol. Kocanı kendi tarafına çekmeye çalış. Hiddetle değil, sakince alttan alta işle. Benimde bir kayınvalidem vardı. Tam bir yılan. Evime gelir. “Şu niye yok, bu niye yok. “ Tenkit eder. Kocamı benden kıskanır “Köfte yemişsiniz, bana niye paket getirdiniz?” Ben eşime bir şey demedim. Eşim evlendikten 1 ay sonra kendi fark etti. Sonra bıçak gibi kesti attı.
sen şu an boşanırsan onları mutlu edersin. Eşini seviyorsan, mücadele et. Evliliğin ilk senesi boşanmaların en çok olduğu senedir. Taraflar birbirine adapte olma sürecini yaşıyor.

Bence şikayet etme kocana yeni evlisin annesinin tarafını tutar odaya geç ağla görsün uzgunlugunu stres yapma kendine koçanı seviyorsan sabretmelisin bize boşan demekbkolay ama yeni evlisin
Alllllahhiiiiim! Tekrar tekrar çildiriciiiiiiiim! Verilen tavsiyeye bak ...Odaya gec agla diyorsunuz yav?? Ben bu odaya geçip aglamayi en son 5 6 yaslarimda babama isteklerimi kabul ettirmek icin yapardim! Ya hanimlar bu kadar mi esinize sözünüzü dinletemiyorsunuz! Bu kadar mi ezik ezik tavirlar içindesiniz?? Masaya yumrugu vurmak erkek davranışı degildir emin olun! Yeri gelince vurun su yumruklarinizi masaya!!

Vurmuş yumruğu masaya bazen insanlara uzuntunu hissedeceksin eziklikle ne alaka boşan demesi kolay size Allah bilir evinizde kocanizq nabzina göre serbetini hazırlıyorsundur sanki masaya yumtugunu vurmakla iş bitiyor sanıyorsunuz

Yok ben kimseye serbet falan hazirlamam! Siz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz! Tum kadinlar " yuva koruma" adina herseyi cekiyor saniyorsunuz ya iste brn bir kadin olarak en cok buna üzülüyorum...

Yok ben kimseye serbet falan hazirlamam! Siz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz! Tum kadinlar " yuva koruma" adina herseyi cekiyor saniyorsunuz ya iste brn bir kadin olarak en cok buna üzülüyorum...
Arkadaş yeni evli ben 11yillik evliyim eşimde o sıkıntılar vardı zamanla haklı olduğumu uzuntulerim hep doğru olduğunu gördü yapmıyor artık bana destek oluyor annesini hiç birşeye karıştır miyor benle alakalı çok şükür masaya elimi vursaydim Sürekli üçüncü kocayı alirdim heralde

Kadınlık nasil kullanılır bıraz acar mısınız?

Kadına saygı duymayan adamı yataga fırlatıp, bana kirli konus benı duvardan duvara vur darp raporum ol sev beni öldüresiye sevıs kafamı patlat mı dıyelım?

Geldım gidiyorum kullanamadım kadınlıgımı, belkı bana faydası dokunur tek basıma geberip gitmem bu fani dunyadan yardımlarınız sayesinde?

Konu sahıbı size gelınce, ailenize anlatın herseyı bilsinler.

Başta onay gelmemişken evlenmeniz hata. Bunu bilerek evlendiğiniz için şu saatten sonra laf söylemeye hakkınız yok. İleriki zamanda hiçbir şey değişmeyecek. Boşanmak en iyisi.

Nişanlılık süreciniz ne kadar sürdü, hiç mi tanımadınız nişanlıyken. Yani Nişanlılık, sevgililik bence ciftlerin bir birini tanıması, ailesini tanıması, onlarla uyuşup uyyşmadığını öğrenmesi içindir.

Keske evliligin basindan sizi anlayabilen birini bulsaydiniz o zaman bir adami " aglayarak yola getirme" durumu yasamazdiniz..En mutlu gunleriniz adami kendinize baglamaya ugrasmak icin geçmiş..Bak simdi buna da üzüldüm..

Keske evliligin basindan sizi anlayabilen birini bulsaydiniz o zaman bir adami " aglayarak yola getirme" durumu yasamazdiniz..En mutlu gunleriniz adami kendinize baglamaya ugrasmak icin geçmiş..Bak simdi buna da üzüldüm..
Sizlerde prensesler gibi evlilik yaşadınız eminim dovussuz kavgasız aglamadinda hiç prens cars in oğluyla mi evlendin senin evlilik sırlarına çok merak ettim doğrusu yeni evlenen cifler alışma problemi yasrken en nasıl oldu da havalara uçtu anlat da dinleyeyim

Evet söylemen lazım .kendi isteklerini açıkça ifade et.
Sen sustukça eşine yuklendikce aranız acilcak.
İlgilenme.
Şey yapma.
Ara verince calisiyordum hiç müsait olamıyorum tuvalete bile gidemiyorum vs diye kendini anlatabilirsin.
Hiç anlatmasan bu sefer tepki sanacajlar.
Kendi istediklerini yaşadığın zorlukları ifade et.
Laf sokuyirlarsa da sen de ignele.

Anlayacak kapasitede olsaydiniz anlatirdim..Hadi gidin de aglayin bir odada esinizin gözüne girmek icin! Ama aglarken ayaklari yere vurmayi unutmayin belki daha etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…