Merhaba, bu diyeti bu topic'ten ögrendim gecen hafta pazartesi basladım, evimde tartı olmadığı için bu arada hiç tartılmadım, cuma aksamı bir yemege davetliydim hem alkol aldım hem tatlı yedim (5. günün sonu) hafta sonu diyete devam ettim pazar aksam arkadasımda tartıldım ve 4,5 kilo verdiğimi gördüm. Pazartesi diyeti tekrar bozmak zorunda kaldım ama dün yine basladım bakalım bu sefer kaç kilo vericem...
Bu arada ben kitabı aldım sadece et ve su değil, az yağlı süt, peynir, yoğurt, ayran, yumurta, maydonoz, dereotu, sogan sarımsak ve baharatlarda ilk beş günde serbest... Ben yedim valla...
Herkese diyetlerinde başarılar...
tükettim o da işe yaramadıkabizlik varsa goji berry tuketin
sabahlari ac karnina 1,5 kasik tuketmek gerekiyor,dogadan cayi icin bir de o da cok iyi geliyor
kızlar bu diyeti yapan var mı kaçıncı gününde yapan varsa ve tatrtıldı mı bize ışık olsun lütfen bizi bilgilendirsin rica etsem..????
ben yapıyorum ikinci haftamdayım. ilk hafta çok güzel gitti 3 kilo kadar verdim ikinci hafta da çok iyi gidiyordu ama kabızlık problemi olunca yavaşladı kilo vermembugün bozmak zorunda kaldım ne yazıkki yarın atak ile başlıyorum tekrar
ben de malatyda yım..bugün bizim pzara birilri gelmiş..valla burda nekadar acaba merak ettim yarın bi sorayım olmazsa..nasıl yeniliyor bu berry ben de kabızlık çekiyorum bana da bi alternatif olur inş. fayda ederde..günde bir sürü gün kurusu yiyorum yine de banamısın demiyor valla..çok kötü bir dert..
ÖnceLikLe seLamlar ben bu siTeye yeni kayit oldum.. bende bu diätden yapmak istiyorumm.. acaBa tekrar basLicak oLan biris varmidir?? Bu kitabida cok meraK ediyorum aMa bizim burada sadece ingiLizce ve fransizca yaziLiyor türKiyede oLmadigim icin aLamiyorummm(
beNim boyum 1.60 ve bir kac ay icinde 60 kiLodan 68 kg ciKtim ve simdi 10 kiLodan fazLa vermek istiyorum acBa aramizda bunu basaRan oLdumu basRdiysa banada biR yaRdim eTsinnn(( LÜTFEEEN.. HeycanLa bekLiyorum vericek ceVaplariniZi herKese iyi geCeLeeeeeeeeeeeeeR !!!
cnm sen ilk haftada yani 5 gün mü yaptın bunu 7 gn mü? bi de neler yedin cnm bilgilendirirssen memnun kalırım..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?