arkadaşlar hiç tuz kullanmıyor muyuz bu diyette? benim tansiyonum düşük genellikle
tuz kullanılmıyor deniyor ama bende azıcık kullanıyorum valla..birdeee bu gün dayanamadım tartıldım muhtemelen su kaybı ama 1 günün sonunda 2.5 kilo gitmiş görünüyo:):):):)
bir günde 2.5 kilo mu?? maşallah nazar değmesin insallah... valla benim çok yavaş gidiyor
tuz kullanılmıyor deniyor ama bende azıcık kullanıyorum valla..birdeee bu gün dayanamadım tartıldım muhtemelen su kaybı ama 1 günün sonunda 2.5 kilo gitmiş görünüyo:):):):)
gobegimdeki siskinlikleri artik hissetmiyorum ama daha tartilmadim 5. Gunu bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Bugün itibariyle ben de bu diyete başladım. Son yıllarda kortizonun da etkisiyle çok kilo aldım, 50lerde gezerken şu an 74 kiloyum. Proteinin çok etkisi olacağına inanıyorum, bakalım sırf proteinle ne olacakBu rejimde sanırım yağsız ton balığı ve tavuğa yükleneceğim. Mesela ilk günümde 160 gr.lık light ton balığı yedim öğle yemeğinde, yanında da Zero... Ton balığının kalorisi yaklaşık 150 kcal oldu. Yalnız kafamı kurcalayan şu yulaf kepeği işi, dün intten baktım 2-3 yer var ve açıkçası hiçbiri doğallığı konusunda beni ikna etmedi. Ben de her ne kadar tavsiye edilmese de yulaf ezmesi alıp sabah yoğurtla 1,5 kaşık kadar yedim. Çok bir acıkma, delirme veya yorgunluk hissetmiyorum şu an, bakalım ilerleyen zamanda ne olacak. Hepinize başarılar...
super tebrık ederım ornek lıste atarmısın canım acılennnnnn
bir süredir giremiyordum nete2. hafta kısmen ihlallerle 5 günde toplamda 3.5 kilo verdim 5 i bulmadı ama bu da iyi:)
cnm ben sabah öğle akşam şeklinde düzenli bir liste uygulamadım açıkçası 5 gün boyunca ağırşıklı olarak tavuk eti yedim yağsız ve su içtim sınırsız..
yulaftan bahsedılmıs ben et dıyetımı aksattım acıkçası tavuk yuzunden aldıgım tavuk bıraz tuhaf cıktı mıdem allak bullak oldu soğudum dıyetten bahane degıl bılıyorum ama saatlerımde sastı ıslerım yogunlugu nedenıyle tek anlamadıgım yulaf olayıı
Ben 1 yıldır farklı diyetler yapıyordum.Bir yıl önce 86 kilo ile başladım. Fakat 78 kiloda takıldı kaldı ne yapsam veremedim. bu kitabı okuduktan sonra çarşamba günü başladım. 3 günde 2 kilo vermişim aslında kilo değil ödem ve fazla suyun atılması. Fakat tuz ve kepek konusunda sıkıntım var. Kepeği bulamadım. Un aldım onu da bir türlü yiyemedim. Tuzsuz yemek yiyemiyorum, Kepek yerine sinameki çayı içiyorum.Bu çayıda 1 haftadan fazla tüketmek zararlıymış. Kepeği bulabilen var mı aranızda, Un tüketiyorsanız ne şekilde yiyorsunuz. Bir de tuz kullanılması konusunda... sizlerde tuz kullanıyormusunuz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese kalorisi az günler diliyorum.
cnm lutfen bana lıste atarmısın kılom 95 ustunde 1yılda 20 kılo aldım bunalıma grdım sanırım bu dıyetle herkes verıyo bıçok kısı en azından bıde sabah kahvaltıdamı et yıcez peynır degısımı yokmus yada baska bıseylıste beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?