5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

arkadaşlar hiç tuz kullanmıyor muyuz bu diyette? benim tansiyonum düşük genellikle

tuz kullanılmıyor deniyor ama bende azıcık kullanıyorum valla..birdeee bu gün dayanamadım tartıldım muhtemelen su kaybı ama 1 günün sonunda 2.5 kilo gitmiş görünüyo:):):):)

tuz kullanılmıyor deniyor ama bende azıcık kullanıyorum valla..birdeee bu gün dayanamadım tartıldım muhtemelen su kaybı ama 1 günün sonunda 2.5 kilo gitmiş görünüyo:):):):)

bir günde 2.5 kilo mu?? maşallah nazar değmesin insallah... valla benim çok yavaş gidiyor

slm arkadaslar bende 3 gundur takip ediyorum burayi. benim 2 . gunum. kilo vermem durmusken rastlarim buraya..

etle hic aram yoktur.. birazda olsa tavuk yerim. iki gundur tavukla yapiyorum. 1kglik tavugu iki gune ayirdim.

tecrubeliler yazabilirmi bu diyetle tekrar kilo verebilirmiyim. suan 57 kloyum bir haftadan fazladir kilo veremiyordum

bir günde 2.5 kilo mu?? maşallah nazar değmesin insallah... valla benim çok yavaş gidiyor

3 kilo olmuşşş:):):) teşekkür ederin cnm valla darısı başına ben çok kısa sürede 10 kilo almıştım belkide o yüzden hizli gidiyo..aman tabi gitsin de nasıl giderse gitsin

gobegimdeki siskinlikleri artik hissetmiyorum ama daha tartilmadim 5. Gunu bekliyorum.

cnm lutfen bana lıste atarmısın kılom 95 ustunde 1yılda 20 kılo aldım bunalıma grdım sanırım bu dıyetle herkes verıyo bıçok kısı en azından bıde sabah kahvaltıdamı et yıcez peynır degısımı yokmus yada baska bısey lıste beklıyorum

ben bile vermisim :) kilom durmustu bayagdir.. ama dayanamadim bugun bozucam.

emziren bir anneydim , oglum buyuk ama olsun sonucta sut veriyorum buda beni halsiz birakiyordu, kuzumuda kusturdum sanirim, bugun her meme isteyisinden sonra icerlendi aglamaya calisiyordu :) kiyamam ben ona.. bugun ara vercem sut verdiriric seyler yiycem biraz gonlu hos olsun kuzumum.. yarin tekrar baslarim ins, yada ondan sonraki gun sute gore artik:)

2. gunde 1 kilo vermism

Arkadaşlar merhaba. Bugün itibariyle ben de bu diyete başladım. Son yıllarda kortizonun da etkisiyle çok kilo aldım, 50lerde gezerken şu an 74 kiloyum. Proteinin çok etkisi olacağına inanıyorum, bakalım sırf proteinle ne olacak Bu rejimde sanırım yağsız ton balığı ve tavuğa yükleneceğim. Mesela ilk günümde 160 gr.lık light ton balığı yedim öğle yemeğinde, yanında da Zero... Ton balığının kalorisi yaklaşık 150 kcal oldu. Yalnız kafamı kurcalayan şu yulaf kepeği işi, dün intten baktım 2-3 yer var ve açıkçası hiçbiri doğallığı konusunda beni ikna etmedi. Ben de her ne kadar tavsiye edilmese de yulaf ezmesi alıp sabah yoğurtla 1,5 kaşık kadar yedim. Çok bir acıkma, delirme veya yorgunluk hissetmiyorum şu an, bakalım ilerleyen zamanda ne olacak. Hepinize başarılar...

ben sadece et yenılecek sanıyordum yulaf kepegı nezaman yenılecek cnm

Ben 1 yıldır farklı diyetler yapıyordum.Bir yıl önce 86 kilo ile başladım. Fakat 78 kiloda takıldı kaldı ne yapsam veremedim. bu kitabı okuduktan sonra çarşamba günü başladım. 3 günde 2 kilo vermişim aslında kilo değil ödem ve fazla suyun atılması. Fakat tuz ve kepek konusunda sıkıntım var. Kepeği bulamadım. Un aldım onu da bir türlü yiyemedim. Tuzsuz yemek yiyemiyorum, Kepek yerine sinameki çayı içiyorum.Bu çayıda 1 haftadan fazla tüketmek zararlıymış. Kepeği bulabilen var mı aranızda, Un tüketiyorsanız ne şekilde yiyorsunuz. Bir de tuz kullanılması konusunda... sizlerde tuz kullanıyormusunuz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese kalorisi az günler diliyorum.

super tebrık ederım ornek lıste atarmısın canım acılennnnnn

bir süredir giremiyordum nete 2. hafta kısmen ihlallerle 5 günde toplamda 3.5 kilo verdim 5 i bulmadı ama bu da iyi:)

cnm ben sabah öğle akşam şeklinde düzenli bir liste uygulamadım açıkçası 5 gün boyunca ağırşıklı olarak tavuk eti yedim yağsız ve su içtim sınırsız..

yulaftan bahsedılmıs ben et dıyetımı aksattım acıkçası tavuk yuzunden aldıgım tavuk bıraz tuhaf cıktı mıdem allak bullak oldu soğudum dıyetten bahane degıl bılıyorum ama saatlerımde sastı ıslerım yogunlugu nedenıyle tek anlamadıgım yulaf olayıı

bende daha once denedım ve verdım.
ama nasıl yaptıgımı tam hatrlamıyorum su anda
tavugun yanına yogurt yemıstım sanırım ben lıght:44:
sabah yumurta yemıstım ve kesınlıkle form cayyyy dogadan acayıp işe yarıyor.
bı ayda 5 kılo vermem lazım:85:

valla bende bıraktım etten fenalık geldi salatalık bile tatlı gibi gelmeye başlamıştı ama sanırım tekrar başlicam..da yulaf olayını hiçç bilmiyorum

Yulaf kepegi yani yulafın undan ayrılıp posasının kaldıgını düşünün.. okudugum tüm yazılarda hemen hemen yulaf unu aynı denmiş hayır katiyen yanlış yulaf kepegi aldıgınızda hatta un tozları kalmış ise üzerinde ince süzgeç yardımıyla unlarını silkeleyin.. yulaf kepegi dukan diyetinin ilk evresinde günde 3 yemek kaşıgı serbest ister yogurtla karıştırın ister yumurtanın beyazıyla cırpıp içine yagsız yogurtta katıp krep yapın.. Ben 3. günümdeyim eşimle birlikte yapıyoruz eşim 3 ben 2 kilo verdim.. Ve unutmadan yagsız kırmızı veya beyaz etleri günde nekadar çok tüketebilirseniz o kadar iyi ögün beklemenize gerek yok yanınıza koyun çerez misali sürekli atıştırın ( bir süre sonra keyifsiz gelsede unutmayın hem saglıklı kilo veriyorsunuz protein aldıgınız için sac ve tırnaklar gibi cildinizde beslenicek )

Özellikle tansiyon problemi olanlarda kesinlikle tuz kullanımını yasaklamıyor sadece mümkün oldugunca az ve mümkünse deniz tuzu ve bol su..

Deniz tuzu alın marketten sadece eliniz az atmaya alışsın.. bu diyet mümkün oldugunca tuzsuz ama tüketemiyorsanız bi cim cik deriz ya o kadar deniz tuzu atın.. Saglıklı günler..

Bu diyette istediginz kadar light olmak şartıyla yogurt süt ve peynir tüketebilirsiniz.. isterseniz akşamda peynir yiyin ve yumurta sarısı hariç beyazını yiyebilirseniz amaç proteinle beslenip proteinde vücuttaki yagları biriken depolardan çekip dışarı atıcak.. Et olarakta kırmızı et, beyaz et, balıklar ( hepsi ), ciger, yagzıs jambon, surimi, sadece bu ürünler yagsız ızgarada olması yeterli.. Ve günde sınırsız yiceksiniz ne kadar çok yerseniz o kadar faydalı siz yedikçe vücut onları yakabilmel için güç harcıycak ve depodan yag çekicek.. Saglıkla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…