5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bu gün kurusu siyaha yakın renkte olan kurutulmuş olan yani..yağsız yoğurt süt peynir ve et sertbest değil mi ilk hafta bunları yiyerek mi 3 kilo verdin ?

bu gün kurusu siyaha yakın renkte olan kurutulmuş olan yani..yağsız yoğurt süt peynir ve et sertbest değil mi ilk hafta bunları yiyerek mi 3 kilo verdin ?
siyah renkte olanını da biliyorum bana yeme demişlerdi kitabı okumadım o yüzden kesin birşey diyemem. evet süt yoğurt et serbest ve ilk hafta yedim onların hepsini

anladım cnm..bugday veya yulaf kepeği nasıl ve ne için yeniliyor ?bunu bilmiorum

yulaf kepeğini bulamadım henüz ama günde atak döneminde günde bir kaşık yulaf kepeği yoğurt ve ya süt ve yumurta ile krep yapıp yememiz gerekiyor hem tok tutuyormuş hemde metabolizmayı çalıştırıyor

yok cnm bu diyette yeme ben onları diyetten önece yemiştim de yazın işe yaramamışştı da onun için dedim tabiki yasak olur bu diyette şekeri çok yüksek..

facebookta diyetle ilgili bir grup var oraya üye ol istersen orda da hem bilgi veriyorlar hem de soruları yanıtlıyorlar

bu gün bende başlıyorum arkadaşlar psikolojimi bozmadan 10 kilo vermem lazım..umarım işe yarar.. ben azıcık tuz kullanmayı düşünüyorum midem bulanır yoksa:S

bu gün bende başlıyorum arkadaşlar psikolojimi bozmadan 10 kilo vermem lazım..umarım işe yarar.. ben azıcık tuz kullanmayı düşünüyorum midem bulanır yoksa:S

kızlarrrr sureklı etmı yıcez yenı uye oldum bıırı bana yazabılırmı etın yerı baska bısey tutmazmıpeynır gıbı mselea baska dıyetlere baktım ıvec dıyetı gıbı onkarda ymurta var ben yumurta yıyemıyorum yaa ufff

bildiğim kadarıyla ilk 5 gün sadece et yanında yağsız yoğurt filan da yiyen varmış ama et yerine peynir süt vs olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…