al benden de o kadar çok kötü birşeygün kurusu dediğin kaysı kurusu galiba bende onu yemek istedim ama bana yememem söylendi çünkü meyve yemiyoruz bu diyette. sadece goji berry tüketebiliyormuşuz çünkü protein açısından çok zengin bir meyve.
sabahları bir buçuk yemek kaşığı yenip üzerine su içilerek kullanılıyormuş ben tadını çok sevdim biraz abarttım onu belki de oyüzden pek işe yaramdıhani herşey kararında yenmeli ya
siyah renkte olanını da biliyorum bana yeme demişlerdi kitabı okumadım o yüzden kesin birşey diyemem. evet süt yoğurt et serbest ve ilk hafta yedim onların hepsinibu gün kurusu siyaha yakın renkte olan kurutulmuş olan yani..yağsız yoğurt süt peynir ve et sertbest değil mi ilk hafta bunları yiyerek mi 3 kilo verdin ?
anladım cnm..bugday veya yulaf kepeği nasıl ve ne için yeniliyor ?bunu bilmiorum
yulaf kepeğini bulamadım henüz ama günde atak döneminde günde bir kaşık yulaf kepeği yoğurt ve ya süt ve yumurta ile krep yapıp yememiz gerekiyor hem tok tutuyormuş hemde metabolizmayı çalıştırıyor
facebookta diyetle ilgili bir grup var oraya üye ol istersen orda da hem bilgi veriyorlar hem de soruları yanıtlıyorlar
grubun adı ne acaba? dukan diyeti tarifleri diye var bitane omu ki ?
Diyet güzelde hem kırmızı hem beyaz et parası olupta yiyemeyen napsın şişman mı kalayım
evet o grup. ne kadar kilo verdiğiniz gösteren çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
vereceğim linkte detaylı olarak anlatılmış ordan halledebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/whJcSXa/weight.png[/image] beceremedim vazgeçtim
bu gün bende başlıyorum arkadaşlar psikolojimi bozmadan 10 kilo vermem lazım..umarım işe yarar.. ben azıcık tuz kullanmayı düşünüyorum midem bulanır yoksa:S
bildiğim kadarıyla ilk 5 gün sadece et yanında yağsız yoğurt filan da yiyen varmış ama et yerine peynir süt vs olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?