5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

yarın tekrar başlicam bakalım ne olucak:S püff et yemek hiç cazip gelmiyor ama bu kilolardan da çok sıkıldım artık

yulaf kepeği ilk evrede yani atakta günde 1,5 yemek kaşığı serbest 2. evrede 2 yemek kaşığı 3. evrede 2,5 son evrede yani yaşam boyu olan kısımda 3 yemek kaşığı birde piyasada bulunan unla karışık kepekleri elemeniz pek birşey değiştirmiyor çünkü orijinal yulaf kepeği samansı yapıda değil yulaf ezmesinin daha ufak şeklinde bir görüntüye sahip ve tat olarak ona benziyor yulaf kepeği bu diyet için çok önemli birşey ve kitapda uzun uzun anlatılmış nasıl olması gerektiği orijinal kepek arayanlar rossmann magazalarında şuanda satılıyor telefon açarak bilgi isteyebilirsiniz yardımcı oluyorlar malesef online satış mağazaları yok bu diyeti yapacak olan arkadaşların kesinlikle kitabı okuması gerekli ayrıca yine bu sitede dukan diyetiyle ilgili başka bir bölüm daha var orada birçok bilgi paylaştık isteyenler oradanda takip ederse birçok soruya cevap bulabilirler hepinize iyi kilo vermeler :)

ban ancak 1.5 gun dayanabiliyorum. neden acaba ? emziriyorum acaba ondanmi

2. gun gecesinde kusmaya basladim ve bu mide suyuydu afedersiniz ama sari ve cok kotu tadi vardi.. bas donmesi ve halsizlik , bulanti yasiyorum.

bende ara verip tekrardan 1.5 gun yani 2.gun bir parca ekmek yiycem zaten 3kg fazlam kaldi

burada kimse kalmadı öbür tarafa gelin isterseniz daha çok yardım ederler

selam arkadaslarrr bugun bende basladim bu et diyetine daha oncedende bir kac gun yapmisdim gercekten faydasini gormustum ama sikintiya gelemeyen bir insan oldugum icin cabuk vazgecmistim kardesimde yapmisti bu dieti bir bucuk ay kadar ve 83 den 76 ya dusmustu ama benim bir sorunum daha var agizda cok koku yapiyo bu diet bunu nasil engellicez bir bilgisi olan varmi bu konuda ayrica destekleri bekliyorummm buradaki yorumlari okudukca insan daha cok azimleniyo herkeze basarilar kizlar ...

evet dun 65,5 kg ile basladim bu diete ve bu sabah dayanamayip tartildim bir baktim ki bir kg gitmis bile süperr esimde de bir kg gitmis valla dahada bir gayret geldi simdi harikaa insallah bozmadan devam edebilirizzz :)

merhaba arkadaşlar bende xxxxkullandım kullanımım yeni bitti 3 ayda 21 kilo verdim menüde porsiyon ve kalori hesabı yok bantsız kulladıgınız zman imkanı yok o kadar yerseniz kilo alırsınız ben sebze kızartamalarına kadr yedim ve her sabah tartıay çıktıgımda kilo verdiğimi gördüm egerki bu kiloları geri almasam xxxx10 üzerinden 10 verecem:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin ürünü bi arkadaşım kullanmıştı 2 kilo kadar vermişti 1 ay sonunda......:26:

Dilhan sen ne kullandın??

20 kilo vermem gerektiğinden ben atak dönemini 10 gün yapıp 1+1 şeklinde devam etmeyi düşünüyorum
bu arada yulaf kepeğini nerede bulabilirim bu galeta olayı çok hoşuma gitti

Galeta yiyebiliyormuyuz dukan da?? Benim 2.günüm henüz ama yulaf kepeğini bulamıyorum hiçbir yerde :/

Bende deneyeceğim ama bu hafta değil. Sonuçları mutlaka yazarım. Paylaşım için teşekkürler canlarım :)

Son düzenleme:
bU DİYETİ İLK DEFA GÖRDÜMM VE YENİ OKUMAYA BAŞLADIM GERÇEKTEN İŞE YARIYORMUU VEREBNLER VARMII GERÇEKTENN
ŞİMDİİ İLK SAYFADANDA BAKMAYA BAŞLADIMM

bu diet sadece et tüketiminden dolayi pek saglikli gelmedi bana
biraz yag ve karbonhidratlari dengeliyerek de 1 haftada güzel sonuclara varabilecegimizi düsünüyorum.

bu diet sadece et tüketiminden dolayi pek saglikli gelmedi bana
biraz yag ve karbonhidratlari dengeliyerek de 1 haftada güzel sonuclara varabilecegimizi düsünüyorum.
Hepimiz mucize birşey arıyoruz sanırım :)
İşte o biraz yağ ve karbonhidratları dengeleyebilsek, sorun orda :)))

Çoğu kişi fazla protein zarar verir, karbonhidrata dönünce yine kilo alırsınız, gut hastası falan olursunuz demiş. Zaten et ile sınırlı diyetimiz 5 gün sürecek,diğer 5 gün araya sebzelerde giriyor. 5 günden birşey olmaz. Ayrıca her gün bir tane dana yemeyeceğiz yani. Günde toplam 4-5 dilimlik etler yiyeceğiz. Afrika'da yaşayan insanlar ne yapsın? Onlar bir ömür diyetteler. Üstelik eti bulamıyorlar, bulsalar şükredecekler. Bence bu kadar büyütmemek lazım. Ben pazartesi başlıyorum, cumartesi sabahı tartılıp sonuçlarımdan bahsedeceğim. Bu diyete başlayacaklara başarılar.

arkadaslar ben bu diyete buradan sizin yazılarınızı uzun sure okuduktan sonra basladım bırcok dıyet deneyıp basarısız olmus bırı olarak pazar günü basladım ve 83.600 ile bu sabah tamı tamına 81 kılo ıdım cok sasırdım bu kadar etkılı ıse yaza kadar ıncecık olurum . ayrıca bırsey daha sormak ıstıyorum kıymayı sogan maydanoz ve karabıberle tatlandırıp ekmeksız köfte yapsak acaba olurmu ? cunku ben sadece et olarak tavuk yıyeb ılıyorum kırmızı et olarakta kıyma tuketebılıyorum cevaplarınızı beklıyorum zayıfladıkca buraya yazıcam herkese basarılar

ya kızlar 2. aşamada nasıl yapcz ben anlamadm. 1 gün protein 1 gün sebze mi yoksa 5 gün protein 5 gün sebzemi yiycez yoksa ikisini birden mi yiycz bi yardmcı olun anlamadm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…