Yulaf kepegi yani yulafın undan ayrılıp posasının kaldıgını düşünün.. okudugum tüm yazılarda hemen hemen yulaf unu aynı denmiş hayır katiyen yanlış yulaf kepegi aldıgınızda hatta un tozları kalmış ise üzerinde ince süzgeç yardımıyla unlarını silkeleyin.. yulaf kepegi dukan diyetinin ilk evresinde günde 3 yemek kaşıgı serbest ister yogurtla karıştırın ister yumurtanın beyazıyla cırpıp içine yagsız yogurtta katıp krep yapın.. Ben 3. günümdeyim eşimle birlikte yapıyoruz eşim 3 ben 2 kilo verdim.. Ve unutmadan yagsız kırmızı veya beyaz etleri günde nekadar çok tüketebilirseniz o kadar iyi ögün beklemenize gerek yok yanınıza koyun çerez misali sürekli atıştırın ( bir süre sonra keyifsiz gelsede unutmayın hem saglıklı kilo veriyorsunuz protein aldıgınız için sac ve tırnaklar gibi cildinizde beslenicek )
ban ancak 1.5 gun dayanabiliyorum. neden acaba ? emziriyorum acaba ondanmi
2. gun gecesinde kusmaya basladim ve bu mide suyuydu afedersiniz ama sari ve cok kotu tadi vardi.. bas donmesi ve halsizlik , bulanti yasiyorum.
bende ara verip tekrardan 1.5 gun yani 2.gun bir parca ekmek yiycem zaten 3kg fazlam kaldi
evet dun 65,5 kg ile basladim bu diete ve bu sabah dayanamayip tartildim bir baktim ki bir kg gitmis bile süperr esimde de bir kg gitmis valla dahada bir gayret geldi simdiharikaa insallah bozmadan devam edebilirizzz :)
hangi tararafa cnm linki verirmisin ??? dukan dietinemi
merhaba arkadaşlar bende xxxxkullandım kullanımım yeni bitti 3 ayda 21 kilo verdim menüde porsiyon ve kalori hesabı yok bantsız kulladıgınız zman imkanı yok o kadar yerseniz kilo alırsınız ben sebze kızartamalarına kadr yedim ve her sabah tartıay çıktıgımda kilo verdiğimi gördüm egerki bu kiloları geri almasam xxxx10 üzerinden 10 verecem:)
20 kilo vermem gerektiğinden ben atak dönemini 10 gün yapıp 1+1 şeklinde devam etmeyi düşünüyorum
bu arada yulaf kepeğini nerede bulabilirim bu galeta olayı çok hoşuma gitti
Hepimiz mucize birşey arıyoruz sanırım :)bu diet sadece et tüketiminden dolayi pek saglikli gelmedi bana
biraz yag ve karbonhidratlari dengeliyerek de 1 haftada güzel sonuclara varabilecegimizi düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?