scarabe sana bısı sorcam sen bu dıyetle spor yapmadın heralde dımı esın yaptımı yanı ılla spor gerkıomu
kızlar hafta sonu bnm de dersanem olduğu için bütün gün aç kalıyorum etimekle geçiştiriyorum :çok üzgünüm:
bana da çalışınca daha kolay geliyo malum mutfak insanın elinin altındaherşey gözünün önünde oluncaEvde olanlar için büyük avantaj valla.
Ama ben iş yerinde düşünemiyorum.
İzne çıktığımda sanırım bunu uygulucam.
Bende elmayla başliyim diyorum.
Her iki topiğinde takipçisiyim şu saatten sonra.
Haydi hayırlısı..:hulya:
anladığım kadarıyla bigün sadece yumurta yeniyo ikinci gün salata vs son gün sadece tavuk böyle bi diyetmi doğrumu yorumladımkızlar meraba bende 2 yıl öncesinde böle bi diyetle 34 kilo falan vermiştim ilk 1 sene falam almadım kilomu dikkat ederek ..su aralar stresli bi dönemde biraz aldım kilomu ama 8 kilo falan simdi onları vermek istiyorum gene.. sunu söyliyim bnım yaptığım diyette 5 gunde 5 kılo diyetiydi işte ilk gun yumurta 2.gun patates 3.yoğurt 4.gün salata ve 5.gunu ise tavukdu bu diyetle 5 gunde ben 4 kılo veriodum sora 2 gun normal istedığım gibi yiyip sora bı 5 gun daha yapıp 3-4 kılo veriodum.Söyliceğim sey 5. gun tavuk yedığımde kesınlıkle 1 kılo verebılıodum yoksa bu diyeti 3 kılo ile bıtırıodum .ama ben bu diyeti yaparken spor yapmıodum .Nası oluo bılmıorum ama spor yapınca kılo veremıodum.sunu merak edıorum acaba bu diyettede hareket sart mı?yanı bahsettığım diyetle ben 84 kılodan 48 kıloya kadar dustum zamanla rutın canım ıstedığımde hep yaptım ve 3-4 kılomu verdım 5 gunde ..sizde yapın bu et diyetini muhakkak verdiriir.ama spor kasları etkıledığınden bana sporla ters tepıo..SCrabe canım benı bilgilendirisen çok sevinirim..esın spor yaptı mı ben su ana evdeyim yanı bı hareketım yok...saol sımdıden
bana da çalışınca daha kolay geliyo malum mutfak insanın elinin altındaherşey gözünün önünde oluncaevden tavuk budu götürebilirsin iş yerine ton balığı konservesi oluyomuş onuda alabilirsin erteleme bence
anladığım kadarıyla bigün sadece yumurta yeniyo ikinci gün salata vs son gün sadece tavuk böyle bi diyetmi doğrumu yorumladım
pazarıma gittim elmamı aldım dönerken derisiz bi kiloya yakın tavuk aldım ton balığı konservelerinin ucuzu kafama yatmadı pahalısının miktarı çok az diye almadım, dolapt 250 gram kuşbaşı 250 gr yağsızkıyma var onlarla idare ederim sonra çarşıdan balık alır veririm fırına
şimdi benim takıldığım nokta ilk bi hafta hiç ama hiç bi ek gıda almıyomuyuz yani kahvaltıyı yumurta peynirle yapsak ekmeksiz bi domatesle falan olmuyomu yada öğün aralarında birer elma yesek yada 1 kase yoğurt yesek olmuyomubirde nekadar yediniz arkadaşlar ya kimse miktar yazmamış porsiyon miktarınız neydi yani günde 1kg tavuk yenebileceğini sanmıyorum ama başka hiç bişey yenmiyosa yerim sanki ben kaydirigubbakcemile3 nolursunuz bi cevap bana
ben spor yapmadim canim. Ama calistigim icin gun boyu ayaktayim hic oturmuyorum is yeri beni cok fazla yoruyor onun etkisi de vardir muhakkak.
Esim degilde gorumcem spor gitmisti o hizli kilo vermek istiyordu yazin evlendi onun icin sporda yapmisti.
illaki spor yapmak lazim deil zaten yediklerin dengeliyor.
sizz varyaa bitaanesinizz canlarımm benimmm hepiniiizii çoook öptümm teşekkürler destek içinn evde kosu bandı var melisacımmm imkanım var yani istediğim saat:):) bu gün marketee gittim bir sürüü tavukk aldımm geldimm ayy yaarınn başlıyoooooooo allahımm güçç verrr arkadaşşlar sizz beni böyle destekleyin yaa ben 7 haftada çıtır olarıımm:Saruboceq::sm_cool:
spor yapmıcağımdn diil de hanı spor yapınca daha cok kılo veriliosa yaparım yururum en azından canım bu diyettt işe yararsa sanaaa burdann kocaman kocaman gülümsemeler yollucamzemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
canim benummmmmmmmmmmm valla spor yapsan tabikide daha ii olur hem spor kilo esnasinda ki sarkmalarida onler deriyi sikilastirir valla yap kis spor ben den sana tam destek alkisalkisalkis
:roflol::roflol:ayy badatta gulmekten oldum sabah sabah
bende buraya ilk geldigimda cok zayiftim sonradan aldim kilolari
bizim akrabalar aklima geldi onlarda demisti evlilik yaramis bu kisa diyee
kaydirigubbakcemile3 valla biz bizim kızı gönderdiğimizde de en şişman kardeşti.ama orda daha bi şişmiş.geldiğinde tanıyamadık. :1shok: delikafadulden
Ttalım sen cezamı mükafatmsın bilemedim benyerimsenibenbu senede öle gelirsen çok dalga geçerim gız.everdik şiştin valla.
Sen kaç kilosun canım bende yarın başlıyorum 68 kiloyum.yarın olsada diyete başlasam diye sabırsızlanıyorum 10 günde 9 kilo ne demek yaa harika bişey bu
Ben kaçırmışım nescafeyi bir kolik olarak ne yorum yapıldı bu konuda aceba:uhm:Scarabe canım saol nescafe konusunda verdiğin cevaba ayriyeten teşekkürler bizle paylaştığın için bu olayı
Benim iksir sana ilaç oluacak kanımca:jeyyar:ben bu sabah tartida fazla geldim kislar ya
dun 60.9 iken bugun 61.4 geldim yine
niye anlamadim iki grissini bu kadar yansimaz
birde karnimda siskinlik var bende boyle cok oluyor
bazan bir hafta boyunca tarti hep ayni kaliyor umudumu kaybettigim anda bakiyorum 1 1.5 kilo birden eksik gosteriyor verdigim belli oluyor olculerimden
galiba yine durgunluk donemine girdim ben
denemedigim diyette kalmadi yarin sebze gunum bir kiloyuda oyle versem cok sevinicem
Ozaman normal zamanlardaki gib yemiş olursun ama tatlım.5 gün et sadece beyaz ya da kırmızı ikinci 5 likte faydalı sebzeler10 günde 9 kilo gerçek olamayacak kadar güzel kesinlikle deneyeceğim
sebzeyle myevede serbestmi?
Bu sevindirici benim için spor yapamıyacağım fırsatım olmayacak çünkü ama hareket halindeyim süreklikızlar meraba bende 2 yıl öncesinde böle bi diyetle 34 kilo falan vermiştim ilk 1 sene falam almadım kilomu dikkat ederek ..su aralar stresli bi dönemde biraz aldım kilomu ama 8 kilo falan simdi onları vermek istiyorum gene.. sunu söyliyim bnım yaptığım diyette 5 gunde 5 kılo diyetiydi işte ilk gun yumurta 2.gun patates 3.yoğurt 4.gün salata ve 5.gunu ise tavukdu bu diyetle 5 gunde ben 4 kılo veriodum sora 2 gun normal istedığım gibi yiyip sora bı 5 gun daha yapıp 3-4 kılo veriodum.Söyliceğim sey 5. gun tavuk yedığımde kesınlıkle 1 kılo verebılıodum yoksa bu diyeti 3 kılo ile bıtırıodum .ama ben bu diyeti yaparken spor yapmıodum .Nası oluo bılmıorum ama spor yapınca kılo veremıodum.sunu merak edıorum acaba bu diyettede hareket sart mı?yanı bahsettığım diyetle ben 84 kılodan 48 kıloya kadar dustum zamanla rutın canım ıstedığımde hep yaptım ve 3-4 kılomu verdım 5 gunde ..sizde yapın bu et diyetini muhakkak verdiriir.ama spor kasları etkıledığınden bana sporla ters tepıo..SCrabe canım benı bilgilendirisen çok sevinirim..esın spor yaptı mı ben su ana evdeyim yanı bı hareketım yok...saol sımdıden
canim ya uzuldum ama ole de ac ac dolasilmazki tansiyonun falan duser dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?