5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

scarabe sana bısı sorcam sen bu dıyetle spor yapmadın heralde dımı esın yaptımı yanı ılla spor gerkıomu

scarabe sana bısı sorcam sen bu dıyetle spor yapmadın heralde dımı esın yaptımı yanı ılla spor gerkıomu

ben spor yapmadim canim. Ama calistigim icin gun boyu ayaktayim hic oturmuyorum is yeri beni cok fazla yoruyor onun etkisi de vardir muhakkak.

Esim degilde gorumcem spor gitmisti o hizli kilo vermek istiyordu yazin evlendi onun icin sporda yapmisti.

illaki spor yapmak lazim deil zaten yediklerin dengeliyor.

kızlar hafta sonu bnm de dersanem olduğu için bütün gün aç kalıyorum etimekle geçiştiriyorum :çok üzgünüm:

yarın tartılmayı düşünüyorum kilo vermemişsem üülecem diyeti bırakıcam diye korkuyorum ama yarın yazarım eğer kilo vermişsem a.s.

ben sabah ton balıgı konservesı yedım
evde tavuk felan kalmadı eşimi beklıyorum o yuzden bıtane elmayla gecırstırdım öglenı
aksama mangal yapacaz ozaman tavuguma kavusacam :)
1bardakda yesıl cay ıctım sımdılık

bana da çalışınca daha kolay geliyo malum mutfak insanın elinin altındaherşey gözünün önünde olunca evden tavuk budu götürebilirsin iş yerine ton balığı konservesi oluyomuş onuda alabilirsin erteleme bence
anladığım kadarıyla bigün sadece yumurta yeniyo ikinci gün salata vs son gün sadece tavuk böyle bi diyetmi doğrumu yorumladım

pazarıma gittim elmamı aldım dönerken derisiz bi kiloya yakın tavuk aldım ton balığı konservelerinin ucuzu kafama yatmadı pahalısının miktarı çok az diye almadım, dolapt 250 gram kuşbaşı 250 gr yağsızkıyma var onlarla idare ederim sonra çarşıdan balık alır veririm fırına
şimdi benim takıldığım nokta ilk bi hafta hiç ama hiç bi ek gıda almıyomuyuz yani kahvaltıyı yumurta peynirle yapsak ekmeksiz bi domatesle falan olmuyomu yada öğün aralarında birer elma yesek yada 1 kase yoğurt yesek olmuyomu birde nekadar yediniz arkadaşlar ya kimse miktar yazmamış porsiyon miktarınız neydi yani günde 1kg tavuk yenebileceğini sanmıyorum ama başka hiç bişey yenmiyosa yerim sanki ben kaydirigubbakcemile3 nolursunuz bi cevap bana

canim kahvaltida da et yiyorsun ogun arasindada aksam yemegindede. yani ne zaman acikirsan o zaman istedigin kadar yiyebilirsin. ekmek-peynir-yumuta gibi seyler kesinlikle yasak. ilk hafta cok onemli bu diyette ilk hafta 5 kilo verbilirsen arkasi kesinlikle geliyor. Gunde 1 kg et ye diye bisey asla yok. Ben kendimi ornek veriyim sana;

Sabahlari kalktigimda bisey yemiyorum ilk yemegimi saat 12.30 da tavuk eti yiyerek basliyorum ve her saat basi su iciyorum. Aksamlari da yagsiz kirmizi et yiyorum hasliyorum once eti sonrada tavada cizbiz yapiyorum. Ben gunde 2 ogun yemegi tercih ettim. Kendime sInIr koydum yani. Tabi bu istege bagli sana 2 ogun ye diyemem ben. Yalniz ben rejimde sunu ogrendim ne kadar cok yemek yersem okadar siklikla acikiyor benim bunyem o yuzden ben gunde 2 ogun yiyorum. illaki canim biseyler istedi midem kazindi ama emek saatime daha cok varsa elime 1 tane domatesi aliyorum isirarak yiyorum. o beni bastiriyor.

Canim sana kolay gelsin diyet gercekten cok zor bisey ama bu diyetin inan hicbir zorlugu yok basarilar diliyorum umarim istedigin kiloya tez zamanda kavusursun.

sizz varyaa bitaanesinizz canlarımm benimmm hepiniiizii çoook öptümm teşekkürler destek içinn evde kosu bandı var melisacımmm imkanım var yani istediğim saat:):) bu gün marketee gittim bir sürüü tavukk aldımm geldimm ayy yaarınn başlıyoooooooo allahımm güçç verrr arkadaşşlar sizz beni böyle destekleyin yaa ben 7 haftada çıtır olarıımm:Saruboceq::sm_cool:

[anladığım kadarıyla bigün sadece yumurta yeniyo ikinci gün salata vs son gün sadece tavuk böyle bi diyetmi doğrumu yorumladım

pazarıma gittim elmamı aldım dönerken derisiz bi kiloya yakın tavuk aldım ton balığı konservelerinin ucuzu kafama yatmadı pahalısının miktarı çok az diye almadım, dolapt 250 gram kuşbaşı 250 gr yağsızkıyma var onlarla idare ederim sonra çarşıdan balık alır veririm fırına
şimdi benim takıldığım nokta ilk bi hafta hiç ama hiç bi ek gıda almıyomuyuz yani kahvaltıyı yumurta peynirle yapsak ekmeksiz bi domatesle falan olmuyomu yada öğün aralarında birer elma yesek yada 1 kase yoğurt yesek olmuyomu birde nekadar yediniz arkadaşlar ya kimse miktar yazmamış porsiyon miktarınız neydi yani günde 1kg tavuk yenebileceğini sanmıyorum ama başka hiç bişey yenmiyosa yerim sanki ben kaydirigubbakcemile3 nolursunuz bi cevap bana
[/QUOTE]

canım benım bahsettığımde farklı bı diyet kesın kılo verilio ama dayanması bıraz zor 1.gun 5 yumurta 2.gün 4 haslanmıs yumurta 3.gün yarım kılo yogurt 4.gün bol slata yagsız tuzsuz ve 5. gün yarım kılo tavuk 4 kılo verıorum ben bunu yapınca canım ıstedıkce cay ve kahve cok içiorum tatlandırıcıyla.benım bu diyette sevdiğim bolsu içiceksın yada spor yapıcaksın die bısı yok bıraz tembel diyeti sankii:sm_confused: bu böle ama ben bu et diyatini yapıcam digerinden cok sıkıldım

spor yapmıcağımdn diil de hanı spor yapınca daha cok kılo veriliosa yaparım yururum en azından canım bu diyettt işe yararsa sanaaa burdann kocaman kocaman gülümsemeler yollucamzemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Ey yarabbimmm Sen bayyz'ye guc ver- kuvvet ver-irade ver yarabbim. Tez zamanda istedigi kiloya kavussun yarabbim.

Yarabbim sen bizi okuyan bu diyeti uygulayacak olan arkadaslari da eksik eyleme yarabim.

Sen dualarimizi kabul eyle Allahim..:Saruboceq:

oldumu kiz valla sirf sana degil butun arkadaslara ettim bak haaa ona gore :)

canim benummmmmmmmmmmm valla spor yapsan tabikide daha ii olur hem spor kilo esnasinda ki sarkmalarida onler deriyi sikilastirir valla yap kis spor ben den sana tam destek alkisalkisalkis

canim benummmmmmmmmmmm valla spor yapsan tabikide daha ii olur hem spor kilo esnasinda ki sarkmalarida onler deriyi sikilastirir valla yap kis spor ben den sana tam destek alkisalkisalkis

bide su persembe gunu tekrarlayınca kılo alınmaması hosuma gıttı.verenler bole yapınca geri almadımı

Kızlarrrrrrrrrrr bugün doktor bir arkaaşımlaydım oda kiloluca kayınvalidesine uygulatmış kadın bayramdan bu yana 6 kilo vermiş 70 ine yakın......
Hemen üstüne atladım yarın başlıyorummmmm sabahları yeniyor hemde protein diyetine aykırı değil çünkü protein.Bu dieytle sanırım müthiş uyacak.
Ne diye merak ediyomusunuzzzzzzzzzz bakıymmmmmmmmmmsırnaşık şey

:roflol::roflol:ayy badatta gulmekten oldum sabah sabah
bende buraya ilk geldigimda cok zayiftim sonradan aldim kilolari
bizim akrabalar aklima geldi onlarda demisti evlilik yaramis bu kisa diyee

kaydirigubbakcemile3 valla biz bizim kızı gönderdiğimizde de en şişman kardeşti.ama orda daha bi şişmiş.geldiğinde tanıyamadık. :1shok: delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 valla biz bizim kızı gönderdiğimizde de en şişman kardeşti.ama orda daha bi şişmiş.geldiğinde tanıyamadık. :1shok: delikafadulden

hadi be sende :)

ben gelinligi dolduruyum accik ustume yakissin diye kilo aldiydim bikere hihhh

bu senede öle gelirsen çok dalga geçerim gız.everdik şiştin valla.
Ttalım sen cezamı mükafatmsın bilemedim benyerimseniben

yarın olsada diyete başlasam diye sabırsızlanıyorum 10 günde 9 kilo ne demek yaa harika bişey bu
Sen kaç kilosun canım bende yarın başlıyorum 68 kiloyum.

Scarabe canım saol nescafe konusunda verdiğin cevaba ayriyeten teşekkürler bizle paylaştığın için bu olayı
Ben kaçırmışım nescafeyi bir kolik olarak ne yorum yapıldı bu konuda aceba:uhm:
Benim iksir sana ilaç oluacak kanımca:jeyyar:

10 günde 9 kilo gerçek olamayacak kadar güzel kesinlikle deneyeceğim

sebzeyle myevede serbestmi?
Ozaman normal zamanlardaki gib yemiş olursun ama tatlım.5 gün et sadece beyaz ya da kırmızı ikinci 5 likte faydalı sebzeler

Bu sevindirici benim için spor yapamıyacağım fırsatım olmayacak çünkü ama hareket halindeyim sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…