5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bende diyet bölümüne hakkaten ceza olmuşum be.iyide ben sürekli yiyom bunları.şunları yazarken bile elimde kraker tabağı var.boyum 1.63 kilomda bugün itibariyle 46.genellikle 45 46 oynuyorum işte en fazla 47.700 gördüm şimdiye kadar.ya öle tipsiz zayıf değilimde yinede zayıfım.

Siz atlayın atlayın bi şey dedim ama kimsenin dikkatini çekmedi vereyim patır patır kilolarıda yalvarırsınız çokkkkkkkkkkkk

Sıska etin ne budun ne(anlamını değiştirdim burda) çirkinsindir kızım sennnnnnn bir dirhem et bin ayıp örter:1closedeyes:

merhaba pelinn..

merak ediyoruzzzzzz

en fazla 47.700 müüüüüü ah ahh ben o kiloyu ilkokul 5'i bitirdiğimde görmüştüm hayal meyal fazlada kalmadım hemen çıktım yukarı çıkış o çıkışş

kötükedihüsohem sana da yakışmaz ya sen kilo al kiloookötükedihüso

pelinceeee yakaladımmm ve artık merak ediyorumm neymiş o tamam metabolizmam yavaş ama 70 yaşındaki kadar da yavaş değildir sanırsamm
değildir dimi

Sıska etin ne budun ne(anlamını değiştirdim burda) çirkinsindir kızım sennnnnnn bir dirhem et bin ayıp örter:1closedeyes:

senağlama yaaaa.ama ben kilo alamıyomki. :a015: okadarda çirkin değilim yaw.çirkinmiyim kız scarebe.sen söle.tanığım var demi ama

valla ben 50 olsam bana yetecek.benimde metabolizmammı hızlı ne.etin yanına herşeyi takayım beş kilo alırım bende inşallah :lepi:

Yokkkkkkkkkk banane naza çekicem azcıkkaydirigubbakcemile2

lütfennnnnnnnnnnn
ama arkadaşlardan önce ben gördüm ve sordumm merak ettim bari bana naz yapmayınn..

hadi söyleyin benimde acilen kilo vermeye ihtiyacımm..

siz beni tanımasanızdan elma diyetinden ve burdan hep yazılarınız okuyorummm

lütfennnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…