pelince soylerim ama ablam burda gider anneme yetistirir hemen :roflol: ben sana sonra kulagina fisildasam olurmu :kedi:
pelince soylerim ama ablam burda gider anneme yetistirir hemen :roflol: ben sana sonra kulagina fisildasam olurmu :kedi:
bende diyet bölümüne hakkaten ceza olmuşum be.iyide ben sürekli yiyom bunları.şunları yazarken bile elimde kraker tabağı var.boyum 1.63 kilomda bugün itibariyle 46.genellikle 45 46 oynuyorum işte en fazla 47.700 gördüm şimdiye kadar.ya öle tipsiz zayıf değilimde yinede zayıfım.
Siz atlayın atlayın bi şey dedim ama kimsenin dikkatini çekmedi vereyim patır patır kilolarıda yalvarırsınız çokkkkkkkkkkkk
Kızlarrrrrrrrrrr bugün doktor bir arkaaşımlaydım oda kiloluca kayınvalidesine uygulatmış kadın bayramdan bu yana 6 kilo vermiş 70 ine yakın......
Hemen üstüne atladım yarın başlıyorummmmm sabahları yeniyor hemde protein diyetine aykırı değil çünkü protein.Bu dieytle sanırım müthiş uyacak.
Ne diye merak ediyomusunuzzzzzzzzzz bakıymmmmmmmmmmsırnaşık şey
bende diyet bölümüne hakkaten ceza olmuşum be.iyide ben sürekli yiyom bunları.şunları yazarken bile elimde kraker tabağı var.boyum 1.63 kilomda bugün itibariyle 46.genellikle 45 46 oynuyorum işte en fazla 47.700 gördüm şimdiye kadar.ya öle tipsiz zayıf değilimde yinede zayıfım.
Siz atlayın atlayın bi şey dedim ama kimsenin dikkatini çekmedi vereyim patır patır kilolarıda yalvarırsınız çokkkkkkkkkkkk
Sıska etin ne budun ne(anlamını değiştirdim burda) çirkinsindir kızım sennnnnnn bir dirhem et bin ayıp örter:1closedeyes:
hocamm neyi atlamışız kilo verecek süle hemen atlamayızz
Yokkkkkkkkkk banane naza çekicem azcıkkaydirigubbakcemile2merhaba pelinn..
merak ediyoruzzzzzz
en fazla 47.700 müüüüüü ah ahh ben o kiloyu ilkokul 5'i bitirdiğimde görmüştüm hayal meyal fazlada kalmadım hemen çıktım yukarı çıkış o çıkışş
kötükedihüsohem sana da yakışmaz ya sen kilo al kiloookötükedihüso
valla ben 50 olsam bana yetecek.benimde metabolizmammı hızlı ne.etin yanına herşeyi takayım beş kilo alırım bende inşallah :lepi:
senağlama yaaaa.ama ben kilo alamıyomki. :a015: okadarda çirkin değilim yaw.çirkinmiyim kız scarebe.sen söle.tanığım var demi ama
metabolizmalarımızı değiştirelim mi nolurrrrr ?
Yokkkkkkkkkk banane naza çekicem azcıkkaydirigubbakcemile2
badatta benim son gordugum gibi kaldiysan idare edersin benden guzel degilsin ama neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?