5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

MİYAVMİİİ, yazer sobe sobe burdasınız ha sizde kaçakmı oluyoz biz şimdi
yakaladık yakaladık sende buradasınn sırnaşık şeysırnaşık şey ben haftaya pazartesi bu diyet e başlayacağım ya inceliyordummm. sen bize deneyimlerini anlat. kobay yolladık senisırnaşık şeysırnaşık şey

kızlarr diyet nasıl gidiyor demeyeceğim okudum hepinizinki iyi gidiyormuş kaydirigubbakcemile3hepinizi tebrik ederim özellikle GıZEMMM seni alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben o dediğin diyet i 1 gün yapabilmiştim. şimdi elma diyeti yapıyorum ve pazartesi itibariyle et diyetine transfer olacağım. TRANSFER KABUL EDıYOR MUSUNUZZ ??

Son düzenleme:

at diyetii ne kiz :)

Ttalım sen cezamı mükafatmsın bilemedim benyerimseniben

valla cezamıyım onu scarabeye sormak lazımda feci gaza getiririm.inşallah verirsiniz kiloları kızlar.inşallah verdiklerinizden bende alırım.bana beş kilo yeter.hadi ban kim kile verecek :lepi: sırnaşık şey

valla cezamıyım onu scarabeye sormak lazımda feci gaza getiririm.inşallah verirsiniz kiloları kızlar.inşallah verdiklerinizden bende alırım.bana beş kilo yeter.hadi ban kim kile verecek :lepi: sırnaşık şey
Ben vericem bennnnnnnnnnnnnnnn beni takip edin.:sm_cool:Kız dert ettiğin şeye bak biz bi ara sana nasıl kilo alınır bi ders verelim dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

şöle pastaları börekleri kekleri kolaları fındık fıstıkları akşam dizi izlediğin saatlerde yicen ondan sonra tatlı falan yediğin için iç ezilmesi yaşicen gece yatarkende yarım ekmek içi ne bulersan koyup yicen kuzum hemen alırsın valla tecrübe konuşuyo ben evlendiğimde zayıftım sonra bu dediklerimi yapıyodum dizi saatlerinde sonrası şu andaki görüntüm çocuda unutmamak lazım tabiki oluşun bana kattığı kilonun haddi hesbı yok

ay kiz ask olsun canim cekti bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…