yakaladık yakaladık sende buradasınn sırnaşık şeysırnaşık şey ben haftaya pazartesi bu diyet e başlayacağım ya inceliyordummm. sen bize deneyimlerini anlat. kobay yolladık senisırnaşık şeysırnaşık şeyMİYAVMİİİ, yazer sobe sobe burdasınız ha sizde kaçakmı oluyoz biz şimdi
Bende yapıyıcam yarın bu dıyetı.
Kızlarrr etın yanında ekmek yenıyormu????
kızlarr diyet nasıl gidiyor demeyeceğim okudum hepinizinki iyi gidiyormuş kaydirigubbakcemile3hepinizi tebrik ederim özellikle GİZEMMM seni alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben o dediğin diyet i 1 gün yapabilmiştim. şimdi elma diyeti yapıyorum ve pazartesi itibariyle at diyetine transfer olacağım. TRANSFER KABUL EDİYOR MUSUNUZZ ??
Ttalım sen cezamı mükafatmsın bilemedim benyerimseniben
Ben vericem bennnnnnnnnnnnnnnn beni takip edin.:sm_cool:Kız dert ettiğin şeye bak biz bi ara sana nasıl kilo alınır bi ders verelim dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3valla cezamıyım onu scarabeye sormak lazımda feci gaza getiririm.inşallah verirsiniz kiloları kızlar.inşallah verdiklerinizden bende alırım.bana beş kilo yeter.hadi ban kim kile verecek :lepi: sırnaşık şey
bana kim kilo verecek yani.yanlış yazmışım yaw
bana kim kilo verecek yani.yanlış yazmışım yaw
şöle pastaları börekleri kekleri kolaları fındık fıstıkları akşam dizi izlediğin saatlerde yicen ondan sonra tatlı falan yediğin için iç ezilmesi yaşicen gece yatarkende yarım ekmek içi ne bulersan koyup yicen kuzum hemen alırsın valla tecrübe konuşuyo ben evlendiğimde zayıftım sonra bu dediklerimi yapıyodum dizi saatlerinde sonrası şu andaki görüntüm çocuda unutmamak lazım tabiki oluşun bana kattığı kilonun haddi hesbı yok
at diyetii ne kiz :)
at dietine bittim çok güldüm üstüme alındım at gibiyimde
amannnn et be ett :dance:sabahdan beri yazı yazıyorum artık herşey karıştıı
scarabe kaç kilosun sen canım badata senin kilon boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?