5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Benim iksiri nette bilem bulamadım ama çok ümütliyim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Kilo verirseniz her gün benim için dua edeceksiniz tamam diyenleri bi göreyim önce sonra bakarızsırnaşık şey

yaaa pelin hadi yaa bak namaz kılmaya gideceğim gidemiyorumm aklım burada kalacakkk bak hocam dedik bağrımıza bastık. allah sana hayırlı öğrenci versin allah sana hızlı kilo verdirsin
allah sevgilini kocanı romantik eylesinn

Tamam diyorum bakın hele çok basit hemde protein diyetine uygun.Sabah kahvaltısı olarak bir kase yoğurda yarım limon sıkıp yiyeceğiz tok tutup yağları yakıyomuş bunu uygulamış diyet yapmamış 8 günde 6 kilo vermiş tok tutyomuş zaten çok yedirmiyomuş protein olduğu için bizim diyetede aykırı olmayacak ben yarın sabah başlıyorum

te bu ka mıııı delikafadulden çok iyi yaa sen şimdi başla benim elma diyetiyle olmaz bu ben pazartesi başlayayım.

teşekkürler fıstık bende başlıyorumm:dance::dance:

bugün diyete ben de başladım hiç açlık hissedilmiyor. et çok tok tutuyor.ama meyve konusunu anlamadım. nekadar yiyebiliriz.acaba ben fazla mı kaçırıyorum. ama bugün karnımdaki şişikinlik indi sanki.bakalım ben bikaç gün sonra tartılmayı düşünüyorum.

canım tesekkur ederım ben elma diyetinide inceleedım sızın topıkte yaptım hatta ama sonuc istedığım gıbı olmaınca yazmadım topıge bana yaramadı lma diyeti ama bu diyetle verilcegıne inanıorum..opuyorumnanaktan

ıyi akşamlar kızlar..Bende bu diyete başlamayı düşünüyorum..Daha önce diyetisyene gitmiştim oda bana 2 günlük protein diyetleri uygulatıyordu arada kilo vermem durdugu zamanlarda...Faydasını gördüm ama açıkcası 2 günde 1 kg verdiriyordu..Bilmiyorum bununla kaç kilo veririm...
Yalnız sabah kahvaltıda et değil haşlanmış yumurta veriyordu bunda et deniyor galiba değilmi?Sabah sabah et nasıl yenir ki yaaa

PELıNCE caım benim bi 5 gün bitsin öle denim yoğurdu çünkü çok merak ediyom et dietini sadece tavuk yicem beş gün içerisinde ton yemicem belki köfte yerim arada köfte yiyebilirmiyim kızlar acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…