5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bende elma diyetinde ilk hafta fazla veremedim.şimdi 2. haftadayım sonra bunu deneyeceğimde korkuyorum benim kolesterolüm var

teşekkürler fıstık bende başlıyorumm:dance::dance:

Ben sabah yoğurdumu yiyorum öğlen yağsız tuzsuz ton balık akşam haşlanmış baharatlı tavuk
Allahım sağlıklı bir şekilde istediğim kiloya ulaşmayı bana ve arkadaşlarıma nasip et yarabbim

slm kizlarrr ;
ben hattis nickimi deistirdim artik ciciyimm:ecrin_bebek:
kizlar bugunde aksatmadan devam ettim 2.gunumdu.
kirmizi et hasladim bol su icctim yesil cay ve su..
kuru kayisiyi birass fazla kacirdim galibaa
o yuzden bugun tek ögun ile doydum..
az önce tartildimmmmm ki kurallarima aykiriydi...
tam 1.400 gr fazla gösterdi:kedi:
hemde daha 2 .gunum kaldi 3 gun....
acaba aksam su ictim cay ictim o kadar ondanmi böle gösterdi....
kilo almam imkansizz cunki 2 gundur et ten sudan ve az bi kuru kayisidan baska bisi yemedim...:bbo:
en iyisi sabah ac karna wc sonrasi tartilayim ben

duaa eden dillerin duayaa açtığın elleriinn dert görmesiinnn canımm benimm ibşallahh vereceğimm bitii bu gün benimiçinnn yemekkkk!!!!!!!!!!!!!:dance:

pelincecim bende yogurt yiyorum bu diyetle canim
faydasini goruyorum kilo vermeye yardimci oluyor
birde bu diyeti yazan drun nette diyet listesi var ve sabah 200 gr yagsiz yogurt diye yaziyor zaten
ben hep oyle yaptim vede bir yumurta bir iki pastirma sabahi gecistirdm zaten cok tok oluyorsun

cicibici hattiss kis hic tok karnina tartilirmi tabiki seni cok gosterir en iyisi sabah tartil canim

duaa eden dillerin duayaa açtığın elleriinn dert görmesiinnn canımm benimm ibşallahh vereceğimm bitii bu gün benimiçinnn yemekkkk!!!!!!!!!!!!!:dance:

bayzcim ben seni diyete basladi diye biliyodum canim
ustelik evinde kosu bandinda varmis sen cok cabuk verirsin hergun duzenli yuruyusu ihmal etme diyetide aksatma bak kilolar nasil gidiyoo

ya kızlar ben regl donemındeyım 2-3 gunum var btmesıne baslasammı veremezsem bosa cabalarsam die korkuorum...ama baslamak ıcın heycn yaptım..mafoldumben

bayzcim ben seni diyete basladi diye biliyodum canim
ustelik evinde kosu bandinda varmis sen cok cabuk verirsin hergun duzenli yuruyusu ihmal etme diyetide aksatma bak kilolar nasil gidiyoo

canım benimmm yaptım ben bu diyeti 82.5 tan 80e indim 4 ünde.. ama su iki gündür yapamadım bazı sebeplerden yarınn tekrar başlıyorumm her türlü imkanım var azmim var var babaalar gibi diyetiimmm var aslaaann gibi beni destekleyenn arkadaşlarımm varr başarmamammm mümkün değil artııkk haddiii bakalımm :enbuyukkk:

ya kızlar ben regl donemındeyım 2-3 gunum var btmesıne baslasammı veremezsem bosa cabalarsam die korkuorum...ama baslamak ıcın heycn yaptım..mafoldumben

cnımm o kadar beklemişsiiki günde daha yapmaa sonra umutsuzluğaa kapılıp hiç yapmayacağınaa iki gün geç başlaa ve başarılıı oll bu benim fikrimmm a.s.

gizzemcim bende en cok regl gunlerimde kilo veriyorum
eger simdi diyete baslamak istemiyorsan iki gunluk pirinc lapasi diyeti uygula regl gunlerindeki siskinligi aliyor odemi atiyor ise yarayan bir diyet sonrada bu diyete gecersin
buda benim fikrim cicim:hulya:

cnımm o kadar beklemişsiiki günde daha yapmaa sonra umutsuzluğaa kapılıp hiç yapmayacağınaa iki gün geç başlaa ve başarılıı oll bu benim fikrimmm a.s.

hadi ya pirinç lapası hiç duymamıstım...bu aralar evdeyim sıkıntıdan dolaba cok sarıorum korkuorum daha da artıcakk kılolar die ...saol önerilerin için tatlımmm:1rolleyes:

yarin 3.gun tam gaz devammmmmm...
5.gunde yazarim sonuclarimi burayaa..
yarinda balik ile devam edicemm..
bol limon sosu ile yedim mi hem limonun faydasini da görmus olurum..cokacimcoook
kizlar sööyle ilk baslayanlardan yokmu zayiflayannn scrabe den baskaaa
bikac kilo vermis olan yok henuzz okuduklarima göree
hade kolay gelsin hepimizee gelsinnnnnnnnn 34-36 bedenlerrrrrrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…