5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bu diyet,i buşekil yapıyosun yarın değilmi canımm..

ayrıca duana binlerce aminnnnnnnn diyorumm..:Saruboceq:

bu formülü genelde ruslar yapıyormuşşş,biyerde okumuştum

e rus hatunlarda nekadar zayıf ve zarif hatunlar dimi kız..

bizde deniyelim ozaman canımm

70yaşındaki teyzede etkili olduysa bizde halinle olur yahuuzemuszemus

scarabe canım sanada teşekkür ediyorumma.s.a.s.

bu diyeti bizimle paylaştığın içinŞenizŞeniz​

saziye19 nekadar verdin kizzz paylass bziimlee
ayy kizlar ben o kaadar diyet denedim ki hatti hesabi yok,bazilarina uydum
bazilarina uymadim o ayri konu:1ninca:
ama gercekkten ilk gunden itibaren tok tutan ve diyette oldugunu hissetirmeyen bu diyett:lepi:
diger diyetlerinde hep aciktim,aklim hep yemekteydi...
ama bugun tek ögunle duruyorum yiyemedimm...
kayisi dusuk kalorili ama insallah tartiya baska turlu yansimazz,seker istegimi köreltiyoo:icecream:

internetten bu diyeti araştırdığımda,protein dieti olarak geçiyor,sabah kahvaltısında yoğurt var zaten hep.sadece et yemek olarak bir diyet gözükmüyor.Burada bu kadar kile verenler sadece et mi yediler ilk hafta?bu saatte umarım bir cevap gelir,sabaha başlıyorum çünkü

hammer
bu benim 2.gunumdu
daha profesyonell degilim,sabaha kahve ile basladim hep
ama evet diyeti uygulayanlar
sadece et ve su ile verdiler...kacamak yaptilarmi arada bilmiyorum:jeyyar:
ama kahvaltidada et yediler
yogurdu bugun duyduk
yarin limonlu yogurtla baslicaz bakalim
sanada kolay gelsin

ben kahvesiz mümkün değil yapamam zaten,onu içerim kesin de.köfte yapıp yağsız kızarttım akşamdan,hadi hayırlısı bakalım.

Evet canım yazdığım gibi başlıycam hayırlısı ile vericez kızım bu seferrrrrrrrr Allahın izniyle MIZIKIRSAM PATAKLA BENİ

SCRABE NESCAFE YASAK DEĞİL DİMİ CANIMCIM

canim herhalde konuyu actigim bu gunden buyana en cok kilo veren benim en son tartildigimda 9 kilo vermistim 3 gun sonra birdaha tartilcam.

Guzelim ben konu basindada soylemistim bu diyeti ben internetten bulmadim bir doktorun yazmis oldugu kitaptir bu diyet programi ve biz ailecek uygluyoruz simdiye kadarda ne bende nede ailemde yan tki olmadi yani kilo vermemiz son derece guzel bi sekilde devam ediyor.

ilk hafta yani 5 gun boyunca sadece et ve su tukettik. bu rejimde ilk hafta cok onemli. 2.hafta et+sebze+su tukettik .
3. hafta tekrar et ve su tukettik
bu sekilde devm ediyor.

Evet canım yazdığım gibi başlıycam hayırlısı ile vericez kızım bu seferrrrrrrrr Allahın izniyle MIZIKIRSAM PATAKLA BENİ

SCRABE NESCAFE YASAK DEĞİL DİMİ CANIMCIM

hayir canim yasak deil canimcim sabahlari bende kahve icmessem kendime gelemiyom. :kedi:

Bu konuyu günlerdir evirip çevirip okuyorum,ama kafam sulandığı için daha önce açıklamış olduğunuz şeyleri ısrarla sorarsam kusura bakmayın,9 kiloyu ne kadar sürede verdin?

scarabe seni bulmusken soruyum mu bısıı cevaplarsan sevinırım bn regl donemındeyim 2 gunum kaldı bımesıne sen regl ıken yaptın mı baslasam sorun olur mu yada bı arkadas pirinç lapası diyeti kafamçokkarıştıyap 2 gun sora basla dedi napııııımmmmmmmm

Bu konuyu günlerdir evirip çevirip okuyorum,ama kafam sulandığı için daha önce açıklamış olduğunuz şeyleri ısrarla sorarsam kusura bakmayın,9 kiloyu ne kadar sürede verdin?

yok canim estagfurullah ne zaman aklina bisi takilirsa seve seve cevaplarim ben burda olmasamda meliSSAnil var oda bu konuda tecrubeli burdaki arkadaslar sana yardimci olurlar canim.

Ben 9 kiloyu 10 gunde verdim canim ve bu diyeti tam anlamiyla hic aksatmadan uyguladim .

canim regl donemiyle diyete baslmanin ne sakincasi varki ben orda takildim yaaa
kanimca sakincasi olmaz son gununmus zaten bak yarinda hafta basi bence istersen yarin basla derim

canim regl donemiyle diyete baslmanin ne sakincasi varki ben orda takildim yaaa
kanimca sakincasi olmaz son gununmus zaten bak yarinda hafta basi bence istersen yarin basla derim

söle ki hani vucut sişio ödem topluo falan yaa veremezsem faln die korktum yada işte hastayken zor kılo verilir faln gibi seyler duyuyoruzz ya ondan sordum yoksa yarın baslamak ıstıorum zateennn kaçıs yok..

söle ki hani vucut sişio ödem topluo falan yaa veremezsem faln die korktum yada işte hastayken zor kılo verilir faln gibi seyler duyuyoruzz ya ondan sordum yoksa yarın baslamak ıstıorum zateennn kaçıs yok..

himmmmmmmmmmm simdiii anladimmmmmmmmm

valla canim son gununmus zaten basla hadi :)

veremezsem ama senı boll bol ısssırırım taaaammı yanacıklardan kabul muu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…