Ben sabah yoğurdumu yiyorum öğlen yağsız tuzsuz ton balık akşam haşlanmış baharatlı tavuk
Allahım sağlıklı bir şekilde istediğim kiloya ulaşmayı bana ve arkadaşlarıma nasip et yarabbim
Tamam diyorum bakın hele çok basit hemde protein diyetine uygun.Sabah kahvaltısı olarak bir kase yoğurda yarım limon sıkıp yiyeceğiz tok tutup yağları yakıyomuş bunu uygulamış diyet yapmamış 8 günde 6 kilo vermiş tok tutyomuş zaten çok yedirmiyomuş protein olduğu için bizim diyetede aykırı olmayacak ben yarın sabah başlıyorum
scarabe canım sanada teşekkür ediyorumma.s.a.s.
bu diyeti bizimle paylaştığın içinŞenizŞeniz
bu diyet,i buşekil yapıyosun yarın değilmi canımm..
ayrıca duana binlerce aminnnnnnnn diyorumm..:Saruboceq:
bu formülü genelde ruslar yapıyormuşşş,biyerde okumuştum
e rus hatunlarda nekadar zayıf ve zarif hatunlar dimi kız..
bizde deniyelim ozaman canımm
70yaşındaki teyzede etkili olduysa bizde halinle olur yahuuzemuszemus
internetten bu diyeti araştırdığımda,protein dieti olarak geçiyor,sabah kahvaltısında yoğurt var zaten hep.sadece et yemek olarak bir diyet gözükmüyor.Burada bu kadar kile verenler sadece et mi yediler ilk hafta?bu saatte umarım bir cevap gelir,sabaha başlıyorum çünkü
Evet canım yazdığım gibi başlıycam hayırlısı ile vericez kızım bu seferrrrrrrrr Allahın izniyle MIZIKIRSAM PATAKLA BENİ
SCRABE NESCAFE YASAK DEĞİL DİMİ CANIMCIM
hayir canim yasak deil canimcim sabahlari bende kahve icmessem kendime gelemiyom. :kedi:
Bu konuyu günlerdir evirip çevirip okuyorum,ama kafam sulandığı için daha önce açıklamış olduğunuz şeyleri ısrarla sorarsam kusura bakmayın,9 kiloyu ne kadar sürede verdin?
scarabe seni bulmusken soruyum mu bısıı cevaplarsan sevinırım bn regl donemındeyim 2 gunum kaldı bımesıne sen regl ıken yaptın mı baslasam sorun olur mu yada bı arkadas pirinç lapası diyeti kafamçokkarıştıyap 2 gun sora basla dedi napııııımmmmmmmm
Seni çok seviyom kızzzzzzzz
canim regl donemiyle diyete baslmanin ne sakincasi varki ben orda takildim yaaa
kanimca sakincasi olmaz son gununmus zaten bak yarinda hafta basi bence istersen yarin basla derim
söle ki hani vucut sişio ödem topluo falan yaa veremezsem faln die korktum yada işte hastayken zor kılo verilir faln gibi seyler duyuyoruzz ya ondan sordum yoksa yarın baslamak ıstıorum zateennn kaçıs yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?