1.gün 5 yumurta (ister hasla ister yagsız tavada baharat srbest tuz yok)
2.gün 1 kilo patates ister hasla ister fırında bahartla kızart
3.gün 3 dolu kase yoğurt (light olması sart diil)
4.gün bolsalata yağ tuz yok limon sıkılabılır.
5.gün 1 kılo tavuk bunuda yagsız tuzsuz ister hasla ister kızart
..
scarabecim kızmazsa 2 arkadasım özelden yazmıs nası kılo verdiğimi sormuslar ama ben çzelden mesaj yazamıorum burdan cevaplıyım kızlar..benım 34 kılo verdiğim diyet söle basladı.. 1 sene içinde 56 kılodan 84 kıloya cıkmıstım ben her turlu diyeti denedim aklınıza gelebılcek her diyeti..bı gun bı arkadasımın teyzesi yapmıs 5 günde 5 kılo verilio dedi bende nası kıloluyum 1 senede bole olmam saskınlığıyla bak dedim bunu 10 gun yapıcam 10 kılo vermezsem kapına gelırım dedim..sora ben bunu ilk 4 gun yaptım 3 kılo verdim ..ama dayanması cok zordu ..sora ben hırs yaptım bu diyeti nası devamlı yapabılırım die ...cunku ben an fazla 2 hafta bı diyeti bozmadan durabılıodum Çünkü yemek yemege bayılırım gercekten cok zevk alıorum:):işte ben bunu 5 gün yapıp duruma gore 1_2 gun istediğimi yıodum sora gene bı 5 gun yapıp istediğimi yıodum derken vee ben bu kıloları verdim.. hep balık etlıydım ben 56 oldum hayatımda 56 altını goremedım ben cocukluktada kıoluydum herkes bana sen hıc bı zman bole olamazsın derdi.veeee ben bu diyete devam ettım sonundamı???48 kıloydum boyum 1.68di herkes kılo almamı soluyodu sok oluyodum magazaya gıtıığımde bana ben demeden 36 beden getiriolardı inanın aglıcak gıbı oluodum bu benmıyım die...uzak diill kızlar ınat etmek lazım şimdi ise özel bı sebepten kndımı yemeğe vurdum 60 kıloyum...ve geri vericm kndı yontemımle...3 yıl almadım su an cok yıorum ondan aldım..kılonuzu sabıtlemek istiosanız ayda 1 kez bunu ypın detoks gibi vucut dinlenio hemde kılo aldıysanızda veriosunuz.Yasla alakasını sormus bı arkadasım benım annemde yaptı bu diyeti 47 yasında sonuc olumlu hemde guatrı var etkılemedı...veeeeeee önemlı an belkı duymussunuzdur diyeti güncel çünkü bılınen ama onemsenmeyen bi diyet tatatataaaaaaam:)
NOT:kızlar cay kahve soda serbest ben tatlandırıcı kullanmadan içemıorum bısı farketmıo..ayrıca canım ne zman isterse o kadar su içiorum..yaptığım bı spor da yok istersenız yuruyun ama cok agır sporlar yapmayın...5 günde 4 kılo bu diyeti vermediğim kısı kalmadı cvremde sonuc iyi korkmayın...
scarabecim tekrar ozur dilerim topik acmak istemıorum ve mesaj sayım 50 yi gecmediiği için özelden de atamıorum burdan yazdım..kızarsan bahsetmem bıda nede olsa topik senın tatlı anlayısına sığındım...
gizemcim bişi sorabilirmiyim daha önce ben bu şekil bi diyet e teşebbüs ettim ve yanı gün bıraktım :) tam yazanları yemek zorundamıyım mesela 5 değilde 3 yumurta veya 1 kilo değil yarım kilo patates gibi
bu diyeti soranlardan biri bendim ,,a.s
tebrik ederim seni güzel kilo vermişsin alkisalkisalkisa.s.
gizemcim çok teşekkür ederim canımm..ŞenizŞeniz
paylastigin icin sagolda bu diyeti genclere tavsiye etmiyorum sahsen. 16 yasında hergun aktif birisiyim voleybol+ara antreman+egzersiz yapan birisi olarak bu diyeti uyguladim 2 gun dayanabildim hocalarim yapmamami tavsiye ettiler cunku bu diyetin cok zarari varmis, yumurta yerseniz asiri protein yuklenmesi olusur, 2den fazlasi zararli(genel doktor tavsiyesi), patates nisasta zararlarini biliyor herkes zaten, ve kas yaglarini yakiyor.. gobek basen olsa neysede kas cok onemli husus arkadaslar.. halsizlik oluyor 200 m den sonra terlemeye baslarsiniz yapicaklarin dikkatine.scarabecim kızmazsa 2 arkadasım özelden yazmıs nası kılo verdiğimi sormuslar ama ben çzelden mesaj yazamıorum burdan cevaplıyım kızlar..benım 34 kılo verdiğim diyet söle basladı.. 1 sene içinde 56 kılodan 84 kıloya cıkmıstım ben her turlu diyeti denedim aklınıza gelebılcek her diyeti..bı gun bı arkadasımın teyzesi yapmıs 5 günde 5 kılo verilio dedi bende nası kıloluyum 1 senede bole olmam saskınlığıyla bak dedim bunu 10 gun yapıcam 10 kılo vermezsem kapına gelırım dedim..sora ben bunu ilk 4 gun yaptım 3 kılo verdim ..ama dayanması cok zordu ..sora ben hırs yaptım bu diyeti nası devamlı yapabılırım die ...cunku ben an fazla 2 hafta bı diyeti bozmadan durabılıodum Çünkü yemek yemege bayılırım gercekten cok zevk alıorum:):işte ben bunu 5 gün yapıp duruma gore 1_2 gun istediğimi yıodum sora gene bı 5 gun yapıp istediğimi yıodum derken vee ben bu kıloları verdim.. hep balık etlıydım ben 56 oldum hayatımda 56 altını goremedım ben cocukluktada kıoluydum herkes bana sen hıc bı zman bole olamazsın derdi.veeee ben bu diyete devam ettım sonundamı???48 kıloydum boyum 1.68di herkes kılo almamı soluyodu sok oluyodum magazaya gıtıığımde bana ben demeden 36 beden getiriolardı inanın aglıcak gıbı oluodum bu benmıyım die...uzak diill kızlar ınat etmek lazım şimdi ise özel bı sebepten kndımı yemeğe vurdum 60 kıloyum...ve geri vericm kndı yontemımle...3 yıl almadım su an cok yıorum ondan aldım..kılonuzu sabıtlemek istiosanız ayda 1 kez bunu ypın detoks gibi vucut dinlenio hemde kılo aldıysanızda veriosunuz.Yasla alakasını sormus bı arkadasım benım annemde yaptı bu diyeti 47 yasında sonuc olumlu hemde guatrı var etkılemedı...veeeeeee önemlı an belkı duymussunuzdur diyeti güncel çünkü bılınen ama onemsenmeyen bi diyet tatatataaaaaaam:)
NOT:kızlar cay kahve soda serbest ben tatlandırıcı kullanmadan içemıorum bısı farketmıo..ayrıca canım ne zman isterse o kadar su içiorum..yaptığım bı spor da yok istersenız yuruyun ama cok agır sporlar yapmayın...5 günde 4 kılo bu diyeti vermediğim kısı kalmadı cvremde sonuc iyi korkmayın...
scarabecim tekrar ozur dilerim topik acmak istemıorum ve mesaj sayım 50 yi gecmediiği için özelden de atamıorum burdan yazdım..kızarsan bahsetmem bıda nede olsa topik senın tatlı anlayısına sığındım...
pelincecim sebze yi sormustun canim
ben sebze gunlerinde hep ispanak yesil fasulye brokoli kabak domates tercih ettim
brokoliyi yada kabagi haslayip yogurtla yedim
yesil fasulyeyi ise genelde hazir konserve aldim ve sogan domates sote yapip fasulyeleri ekleyip az pisirdim yag yok
yagsiz ama istedigin sekilde pisirebilirsin canim
gizzemcim bu senin yazdigin diyetide bir kenara not alayim canim
cunki bende maymun istahliyim bazan doyma hissini unutuyorum
insallah gerek kalmaz ama bu gidisle tekrar diyete baslamam yakindir
oturup bir ton cerez yedim simdi yaa
niye boyleyim benn:çok üzgünüm:
paylastigin icin sagolda bu diyeti genclere tavsiye etmiyorum sahsen. 16 yasında hergun aktif birisiyim voleybol+ara antreman+egzersiz yapan birisi olarak bu diyeti uyguladim 2 gun dayanabildim hocalarim yapmamami tavsiye ettiler cunku bu diyetin cok zarari varmis, yumurta yerseniz asiri protein yuklenmesi olusur, 2den fazlasi zararli(genel doktor tavsiyesi), patates nisasta zararlarini biliyor herkes zaten, ve kas yaglarini yakiyor.. gobek basen olsa neysede kas cok onemli husus arkadaslar.. halsizlik oluyor 200 m den sonra terlemeye baslarsiniz yapicaklarin dikkatine.
bu arada bende bu diyete baslicam 3 gün yapicam sadece, menumu kendim hazirladim.en kucuk hatayi ve tavsiye olsa bile yorumunuzu mutlaka yaparsaniz sevinirim.
sabah: 1 adet haslanmis yumurta veya tavuk, domates, peynir
oglen: haslanmis dana eti+sebze
aksam: haslanmis tavuk
kucuk yas muhabbetını bırakalım simdi zaten aktif sporcuyum kendi diyetimi kendim olusturuyorum hocalarimdan yardim aliyorum zaten..senın yazdıgın diyet cok cok saglıksız onceki sayfada sebebini acıkladım zaten karbonda yok kaslari aliyor direkt.. yapicak olanlara kolay gelsin
yas muhabbetini bırakamıorum k.bakma bnde aktif sporcuyum m.etme voleybolcuyum yagına ve kasına gore hareket edersen bu tarz sok diyetlere hıc gırmıceksın yaptığın diyetede suan 22 yasındayım ve 14 yasınmdan beri spor yapıorum yaptığım diyet ve sonucları hakkında bılmeden konusma yapıpda çok biliomus gibi ok!!!halada 34 kılo kas vermedim heralde diyetten sora da kick boksa devam ettım aydıınlanmıssındır umarım burda o kadar insanın kotuluğunu dusunuomusum pozisyonunu sokmadan dusun tamam mı kndının naptına bak sora konuss...kapansın bu konnun topiği burası diil bişi diceksen özelden de..
buu aradaaa gizemcimm çok teşekkürr ederiim bende hep hep kiloklu bi insan oldum sen yinee 56yı görmüşsün bnim yıllardır en gördüğüm kilo 70inşallah bu iki diyetlee 6.5 haftada 65 olacağım ilk etap bu sonra bi 10 kilo daha:)
Evet tatlım bende doymuyorum kazınıyorum şu anda da açım bugün rahat sayılırdım ama :))) Napalım yarın 5. gün olacak zaten daha fazla tek tip beslenme yapamam ya sebzeli buna devam ya da baklagillere kayıcampelincim hiç alınmadımmerak etme
yoğurtla limon bendede tokluk falan yapmadı ben yoğurt yemeden gün geçirmem onun için yiyorum yoksa hiç tokluk falan yapmıyo
Senin diyete çok benzer bi diyet modaydı türk kalp vakfı diyetimiydi neydi 2.gün bitirdi beni sadece salata ile gün geçirmem mümkün değil yada 3 kase yoğrutla bravo uygulayabilenetatlım ben senı hiç tanımıorum valla ama senı o kadar ıyı anlıorum kı o yuzden bole desteğım canım bnm vericeksin bu kıloları yasadığım ıcın bu duyguyu senı zayıflatana dek yanındayım sen bıtırene kadar bn kndı diyetimi yapıyım sora sana anlatırım kaydirigubbakcemile3
Bunların yanıda ette mi yiyodunuz tatlım.Bu arada burda yediklerinden bahsetme istersenpelincecim sebze yi sormustun canim
ben sebze gunlerinde hep ispanak yesil fasulye brokoli kabak domates tercih ettim
brokoliyi yada kabagi haslayip yogurtla yedim
yesil fasulyeyi ise genelde hazir konserve aldim ve sogan domates sote yapip fasulyeleri ekleyip az pisirdim yag yok
yagsiz ama sekilde pisirebilirsin canim
gizzemcim bu senin yazdigin diyetide bir kenara not alayim canim
cunki bende maymun istahliyim bazan doyma hissini unutuyorum
insallah gerek kalmaz ama bu gidisle tekrar diyete baslamam yakindir
oturup bir ton cerez yedim simdi yaa
niye boyleyim benn:çok üzgünüm:
Ben bu akşam kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaaa 5 kilo çok belli olurdu sankiiiiiiiiiiiiiiiilim sabah tartılsam mı napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?