Ben bu akşam kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaaa 5 kilo çok belli olurdu sankiiiiiiiiiiiiiiiilim sabah tartılsam mı napsam
kızlar benim bugün et diyetinde 3.cü günümdü fakat bugün bu diyete uyamadım.ve bozdum 3gündürde vcye çıkamadım,tatrıldım canım çok sıkıldı..kimseyi etkilemek istemem ..ama devam edemicem bu diyete herkeze başarılar diliyorumm..
ee kimse bişey yazmıyoo herkess sıkıldımıı yapmayınn yaa ben incelmeyee başladım bilee:)
ee kimse bişey yazmıyoo herkess sıkıldımıı yapmayınn yaa ben incelmeyee başladım bilee:)
yas muhabbetini bırakamıorum k.bakma bnde aktif sporcuyum m.etme voleybolcuyum yagına ve kasına gore hareket edersen bu tarz sok diyetlere hıc gırmıceksın yaptığın diyetede suan 22 yasındayım ve 14 yasınmdan beri spor yapıorum yaptığım diyet ve sonucları hakkında bılmeden konusma yapıpda çok biliomus gibi ok!!!halada 34 kılo kas vermedim heralde diyetten sora da kick boksa devam ettım aydıınlanmıssındır umarım burda o kadar insanın kotuluğunu dusunuomusum pozisyonunu sokmadan dusun tamam mı kndının naptına bak sora konuss...kapansın bu konnun topiği burası diil bişi diceksen özelden de..
kizzzz gizemmmm butun diyet topiclerinde seni ariyorum kizzz...anlatsana kac zamanda verdinnn bu kadar kiloyuuuu...benim topu topuna iki ay kaldii,et diyeti ile cok yavas gidiyorumm...benneyaptımki
kizlar bugun tartildim yinee..
dünkü gibi gösterdi
kacamak yaptim ondandir:mymeka:
anlamiyorum neden hic birimiz veremedik söle bii 5-6 kiloooo
bir haftadir burdayizzzz...:sm_confused:
canım sıkılmadık ben kndı dıyetıme gectım onu yapıorum verceksın sen devam devam kımsenın vazgectığıı yok sakın bak mankenımmmm bnmlmaz:[/QUOTE
fıstıkımm tam gaz dvmm bırakmadım sen ve buradaki herkes yanımdaa manevi olarak biliyorumm bekle benii 19unda senin diyetteyimmm
yorum yazarken pek heyecanlısın sanırım :) telaşa gerek yok.. diyeti uyguladıkki biliyoruz ve sonuçlarını yazdık yorumumuzu yapıcaz zorla yaptıran veya yaptırmayan yokki burda..
yorum yazarken pek heyecanlısın sanırım :) telaşa gerek yok.. diyeti uyguladıkki biliyoruz ve sonuçlarını yazdık yorumumuzu yapıcaz zorla yaptıran veya yaptırmayan yokki burda..
canım sıkılmadık ben kndı dıyetıme gectım onu yapıorum verceksın sen devam devam kımsenın vazgectığıı yok sakın bak mankenımmmm bnmlmaz:[/QUOTE
canım sıla topik actı oraya da katıl ıstersen baktın mı hıc..
kizzzz gizemmmm butun diyet topiclerinde seni ariyorum kizzz...anlatsana kac zamanda verdinnn bu kadar kiloyuuuu...benim topu topuna iki ay kaldii,et diyeti ile cok yavas gidiyorumm...benneyaptımki
kizlar bugun tartildim yinee..
dünkü gibi gösterdi
kacamak yaptim ondandir:mymeka:
anlamiyorum neden hic birimiz veremedik söle bii -6 kiloooo
bir haftadir burdayizzzz...:sm_confused:
gizem sacma sapan mesajlar yerine tamam diyip gec, buyutme bu kadar cocuk gibi.
diyetimin ilk gununu bitirmek uzereyim aksam 4 saatlik bir mac yaptik arkadaslarla baya yorucuydu, butun yediklerimi yakmisimdir umarim :) bu diyette kiyma yiyebiliyormuyuz bilgisi olan varmi?
kızlar ben önce elma diyeti ardından gizemin diyeti ardından bu diyet yapmak istiyorum.gizem senin diyette su önemli mi daha önce de bende böyle şok diyetlerle vermiştim.yoksa başka türlü çok zor oluyor.
böylee tek besinli diyetler kaçamakk affetmöiyorr çok tecrübeli biri olarak söyleyebilirim:) hiç kaçamak yapmayacaksın extra aldığın birşeyi vucüt hemen tutuyooçünkü
canım kaç kılosun kı sen ben 3 aya yakın bı surede verdim ayrınıları gecmıs sayfalarda anlattım..sen bı bak istersen takıldığın olursa sorarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?