5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

kızlar benim bugün et diyetinde 3.cü günümdü fakat bugün bu diyete uyamadım.ve bozdum 3gündürde vcye çıkamadım,tatrıldım canım çok sıkıldı..kimseyi etkilemek istemem ..ama devam edemicem bu diyete herkeze başarılar diliyorumm..

Ben bu akşam kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaaa 5 kilo çok belli olurdu sankiiiiiiiiiiiiiiiilim sabah tartılsam mı napsam

bence tartılma canım..ben bugün tartıldım bak diyeti bozdum sonuç hüsrannsenağlama

1gün daha bekleeeeyasakkelime

ben bu sabah şans eseri bir yeşil elma yedim,rastlantımıdır nedir bilmem öğlen 2ye kadar bişi yiyemedim.elma diyetine başlayabilirim herankaydirigubbakcemile3

ee kimse bişey yazmıyoo herkess sıkıldımıı yapmayınn yaa ben incelmeyee başladım bilee:)

sılaammm neden bıraktıınn yaaaa

ee kimse bişey yazmıyoo herkess sıkıldımıı yapmayınn yaa ben incelmeyee başladım bilee:)

bayzzzzz iste buna cok sevindimmmŞenizinsallah canim yaa incecik tig gibi olucann
sevgilin olucak cocukta gozlerini ayirip sasi olucakkk:1shok:
vericegine inaniyorum canim
saziye yok nerelerde yaa
yoksa bu kis pizza falanmi goturuyoo bir yerlerdeecokacimcoook
saziyeeeeeeeeee

canım sıkılmadık ben kndı dıyetıme gectım onu yapıorum verceksın sen devam devam kımsenın vazgectığıı yok sakın bak mankenımmmm bnmlmaz:

kizzzz gizemmmm butun diyet topiclerinde seni ariyorum kizzz...anlatsana kac zamanda verdinnn bu kadar kiloyuuuu...benim topu topuna iki ay kaldii,et diyeti ile cok yavas gidiyorumm...benneyaptımki

kizlar bugun tartildim yinee..
dünkü gibi gösterdi
kacamak yaptim ondandir:mymeka:
anlamiyorum neden hic birimiz veremedik söle bii 5-6 kiloooo
bir haftadir burdayizzzz...:sm_confused:

yorum yazarken pek heyecanlısın sanırım :) telaşa gerek yok.. diyeti uyguladıkki biliyoruz ve sonuçlarını yazdık yorumumuzu yapıcaz zorla yaptıran veya yaptırmayan yokki burda..

böylee tek besinli diyetler kaçamakk affetmöiyorr çok tecrübeli biri olarak söyleyebilirim:) hiç kaçamak yapmayacaksın extra aldığın birşeyi vucüt hemen tutuyooçünkü

yorum yazarken pek heyecanlısın sanırım :) telaşa gerek yok.. diyeti uyguladıkki biliyoruz ve sonuçlarını yazdık yorumumuzu yapıcaz zorla yaptıran veya yaptırmayan yokki burda..

heycan iidir güzelim kendini bilmişlikten ..bu diyetle 34 kılo verip bide sağlıklı olup bide voleybolcu bide meslek sahibi olunca insan heycanlanıo be güzelimm..anladığın uzere bende onu diorum zorlama yok die ama çeneni tutamıosun devam ediceksin heralde dikkat cekmeye calısmaya sen bilirsinn güzelimm..
ayrıca ucuz ucuz senle kavga etmeye devam edemicem yaa baydın ama isteyen yapan istemeyen yapmaz offff bnm yazılarımla muattap oolma kocaman ınsanlarız herkesın aklı var...kapat artık

Son düzenleme:

canım kaç kılosun kı sen ben 3 aya yakın bı surede verdim ayrınıları gecmıs sayfalarda anlattım..sen bı bak istersen takıldığın olursa sorarsın..

gizem sacma sapan mesajlar yerine tamam diyip gec, buyutme bu kadar cocuk gibi.

diyetimin ilk gununu bitirmek uzereyim aksam 4 saatlik bir mac yaptik arkadaslarla baya yorucuydu, butun yediklerimi yakmisimdir umarim :) bu diyette kiyma yiyebiliyormuyuz bilgisi olan varmi?

canim tabiki kiyma yiyebiliyorsun ben kofte yapardim ve teflonda kizartirdim
sonucta et olduktan sonra ister kusbasi ister kiyma ayni kapiya cikiyor hatta ben nerdeyse hic kusbasi olarak yemedim hep kiyma olarak yedim

oo cok guzel buzlukta kiyma dolu cunku :) yarin stoklari tuketmeye basliyim ben o zaman bilgi icin tesekkurler

kızlar ben önce elma diyeti ardından gizemin diyeti ardından bu diyet yapmak istiyorum.gizem senin diyette su önemli mi daha önce de bende böyle şok diyetlerle vermiştim.yoksa başka türlü çok zor oluyor.

kızlar ben önce elma diyeti ardından gizemin diyeti ardından bu diyet yapmak istiyorum.gizem senin diyette su önemli mi daha önce de bende böyle şok diyetlerle vermiştim.yoksa başka türlü çok zor oluyor.

içmen tabiki gerekli sağlığın için 2.5 lt ama ben bu diyette oyle bı kurala uymadım vucudum ne kadar ısterse o kadar ıctım sart yok yanı..ama sen içmeye calıs yınede canımm

böylee tek besinli diyetler kaçamakk affetmöiyorr çok tecrübeli biri olarak söyleyebilirim:) hiç kaçamak yapmayacaksın extra aldığın birşeyi vucüt hemen tutuyooçünkü

offf yaa tümm emeklerim bosa gitti demekk.bir kucuk kacamak ugrunaa...bi daha da yapmam ,tsk canm:kedi:

canım kaç kılosun kı sen ben 3 aya yakın bı surede verdim ayrınıları gecmıs sayfalarda anlattım..sen bı bak istersen takıldığın olursa sorarsın..

dogumdan sonra hic veremedim 81 dim.et diyetiyle 78.5 oldum..iki ay sonra dugunler varr toparlamaliyim vucudumu yoksa istediigm seyleri giyemem...:gitme:simdi okuyacagim canim takilirsam yazarim ok.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…