Selam okuldan sonra koştur ev koştur gezme falan anca geldik yatmadan bi bakıym dedim.Tartılmadım yarın sabah tartılıcam 5.gğndeyim 2 günde 2 kilo civarı vermiştim ama sanki dünden beri verdiğimide geri aldım gibi geliyor sabah bakacağız artık 500 gr mı 300 gr yoksa aynı yerdemiyim canım sıkkın ha gayret dediğim herşey hüsrana uğratıyor veremiyecekmiyim bu kiloları diyorum bu akşam gittiğim arkadaşım s beden bile değil sıla offffffffff offfffffffffff ne diyim
Selam okuldan sonra koştur ev koştur gezme falan anca geldik yatmadan bi bakıym dedim.Tartılmadım yarın sabah tartılıcam 5.gğndeyim 2 günde 2 kilo civarı vermiştim ama sanki dünden beri verdiğimide geri aldım gibi geliyor sabah bakacağız artık 500 gr mı 300 gr yoksa aynı yerdemiyim canım sıkkın ha gayret dediğim herşey hüsrana uğratıyor veremiyecekmiyim bu kiloları diyorum bu akşam gittiğim arkadaşım s beden bile değil sıla offffffffff offfffffffffff ne diyim
bayyz en çoık seni merak ediom tatlım ney yaptın tartıldın mı bakim
Pazartesi aLLahın iziniyLe başLıyorum.Allahım yardım et ! Kurban bayramına kadar Bu kiLoLarı vermem Lazım :gitme:
canim kiymayi icine tuz ve baharat koyarak kofte sekline getir ve oyle kizartsimdi bu diyeti yapip sonuc alan arkadaslar bu diyetde sadece haslama et tavuk yagsiz ton 2,5 lt su sekersiz cay kahvemi var
koftede yeniyor demissiniz kofteyi normal ekmek iciyle falan hazirlayip yagsiz teflondami kizartiyosunuz
insallah temiz cikar canim.benim annemde girdi sükür temiz cikti.insallah senin annenin de birseyi cikmaz onlar bizim canimizzzzzzz:Saruboceq:Benim hüsran kızlar 1 kg cuk vermişim 5 gün sonunda.Ama buna takılacak halim yok bugün.Annem rahatsız çarşamba günü endoskopi ve kolonoskopi yapılacak inşallah temiz çıkar ....Öğrendiğimden beri kendimde değilim o benim canım kanım nolur duanızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?