5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Selam okuldan sonra koştur ev koştur gezme falan anca geldik yatmadan bi bakıym dedim.Tartılmadım yarın sabah tartılıcam 5.gğndeyim 2 günde 2 kilo civarı vermiştim ama sanki dünden beri verdiğimide geri aldım gibi geliyor sabah bakacağız artık 500 gr mı 300 gr yoksa aynı yerdemiyim canım sıkkın ha gayret dediğim herşey hüsrana uğratıyor veremiyecekmiyim bu kiloları diyorum bu akşam gittiğim arkadaşım s beden bile değil sıla offffffffff offfffffffffff ne diyim

son bes kilom var onu nasil verecegim hakkinda bi fikrim yok biri bana yon versin yaa:gitme:
elma diyetine alisti vucudum veremiyorum et diyeti icinde alis verise cikmam gerek malum diyetdeyim evde bi kiyma var oda kocama yaptigim yemekler icindi ton baligiyla baslasammi ki yarin
mirmirmirmir
bugun mazaya gittim bi kac sey denedim bi bluz begendim aldim eve gelince aslinda hic yakismadigini farkettim moralim bozuldu insanin aglayasi geliyo ya bu kilolar yuzunden
en az bes yada on kilo vermeliyim

simdi bu diyeti yapip sonuc alan arkadaslar bu diyetde sadece haslama et tavuk yagsiz ton 2,5 lt su sekersiz cay kahvemi var
koftede yeniyor demissiniz kofteyi normal ekmek iciyle falan hazirlayip yagsiz teflondami kizartiyosunuz

sabırsızlıklaa bekliyorumm canmm

Ilk sayfadan itibaren butun yazilanlari okudum,beynim dondu:bbo:..Bu ayin 18'in de dogum gunum..pazartesi bende basliyacagim insaallah..Bakalim kendime guzel bir dogumgnu hediyesi verebilecek miyim?Benim kollarim da ve gobegimde sorun var..spor yapiyorum ama bakalim pazartesi gunu baslayip sonucu yazacagim buradan.Diyet yapan tum arkadaslara Allah kolaylik versin..56 kiloyum 50 olsam daha ne isterim:lepi:

pelincim canım seni merak ettim..

sıkma canını.kiloları kafaya taktıkçada kilo veremiyoz haberin olsun.

hayatımızdan diyet kelimesini çıkarcaz relaks olcaksın az ve herşeyden yiyeceksin..tartılara değil aynadaki görünmüne bak,moralini bozma.

ve şu aşşağıda yazdıklarımı oku..ben bunlara başladım..ve yeni topikteki arkadaşlarda..
BİLİNÇALTINI KİLO VERMEK İÇİN PROGRAMLAMA

Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.

"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"

Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.

Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.

Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.

İnsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.

Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.

Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.

Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.

Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.

Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.

En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye.

Bugün 5.günüm bu diyetle sabah tartıldım ve sonuç 2.5 kilo vermişim.Çok mutlu oldum.Eşimle beraber yapıyorduk o 3.5 kilo verdi Herkese kolay gelsin.

bayyz en çoık seni merak ediom tatlım ney yaptın tartıldın mı bakim

Pazartesi aLLahın iziniyLe başLıyorum.Allahım yardım et ! Kurban bayramına kadar Bu kiLoLarı vermem Lazım :gitme:

Pazartesi aLLahın iziniyLe başLıyorum.Allahım yardım et ! Kurban bayramına kadar Bu kiLoLarı vermem Lazım :gitme:

canımm benimm hepimiz birbirimizee desteğiz burada... şimdi benn bu diyeti yapıyorummm ayın 19una kadarda bu diyetteyimm hedefimm o güne kadar 75 olmakk sonraa kalan 10 kiloyuda 1 ay içinde vermeyee çalışacağımmm onuda gizeminn yazdığı diyetlee yapacağımm allahh nasip ederse gidecek bu kilolarr allahıımmm güçç verrr hepimiseeeeeeee :Saruboceq:

Bende pazartesi başlıyorum diyete.Kesin kararlıyım.Yaklaşık 20 kilo kadar fazlam var. inşallah en kısa zamanda veririm bu kiloları. Artık eski halime dönmek istiyorum.:sinifsinif:

simdi bu diyeti yapip sonuc alan arkadaslar bu diyetde sadece haslama et tavuk yagsiz ton 2,5 lt su sekersiz cay kahvemi var
koftede yeniyor demissiniz kofteyi normal ekmek iciyle falan hazirlayip yagsiz teflondami kizartiyosunuz
canim kiymayi icine tuz ve baharat koyarak kofte sekline getir ve oyle kizart
diger malzemelere gerek yok ben
ben hazir steak alirdim ve az tuzlayarak tavaya atar kizartirdim

pelincecim vericegine inaniyorum canim her bunye bir degil kimi cabuk kimi yavas veriyor ama eninde sonunda dikkat edince kilolar gidiyorr
bende tartida cok husrana ugradigim zamanlar oldu gunlerce diyet yaptim yinede fazla geldim bu moralimi cok bozuyordu ama beden olculerimi alincada o zaman her defasinda bir iki cm eksildigini goruyordum sasiriyordum yani inceldigim halde tartida fazla geldigi oluyordu iyi biliyorum 73 kiloda iken 9 gun boyunca hep ayni gelmistim umidimi kesdigim anda bir kac kilom birden gitmisti bazan vucutta su odem olusuyor fazla gosteriyor o yuzden moralini bozma canim emin ol vericeksin

bayyzzzz canim benim diyete tam gaz devam oylemii
buna cok sevindimm
insallah 10 degil 15 verirsin sizi surekli okuyorum merak ediyorum ne kadar vericeksin ayin 19 unu bekliycem canim insallah o gun cok mutlu olucaksin istediginden fazla vericeksin ama kacamak yok tatlim
ya saziye artik ugramiyorr niye yaa

kizlar et dietinin ilk gunleri 2 kiloya kadar vermisken,,dun yine 1 kg fazla gösterdiii
cook uzuldumm..elmaya el attim bakalim...
et her zaman olmuoyrrr disardayken,davetteyken,sadece evde oldugum zamanlar
haslayabiliyorumm......:1no2:

melissanil desteklerinden öturu cok tesekkur ederim canimm...vereliniortak

Benim hüsran kızlar 1 kg cuk vermişim 5 gün sonunda.Ama buna takılacak halim yok bugün.Annem rahatsız çarşamba günü endoskopi ve kolonoskopi yapılacak inşallah temiz çıkar ....Öğrendiğimden beri kendimde değilim o benim canım kanım nolur duanızı eksik etmeyin

kizlarrr 3 kilom gitmis dün tartildim:hulya:
valla artik bitki cayimi da hic seker kullanmiyorummm iki gün bikrakcam pazatesi yine basliycam ama yine sade et balik ve tavuk yiycem bol su bitki cayi tabikide ekmek de yemiycem.
cünki ben bu hafta etin yaninda ekmek yedim suyu az ictim.pazatesi daha da düzgün uygulayacagim.yürüyüste ekliycem bakalim haftaya cumuartesi kac olcakkk.

insallah temiz cikar canim.benim annemde girdi sükür temiz cikti.insallah senin annenin de birseyi cikmaz onlar bizim canimizzzzzzz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…