5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

[/B]
Allah acil sifalar versin..Insaallah temiz cikar.

annemde intihap oluyordu ve ameliyat edildi kalin bagirsakta delinme olmustu onu aldilar.aradan 5 yil gecti tekrar rahatsizlandi. belki kan pihtilasmasi yada tümör olusmustur diye baktilar ama temiz cikti sükür

Stres var annemde o ayrı burnu kanada bir hafta önce iki gün boyunca aralıklı ama yoğun gittik kan sayımında kan değerleri düşük çıktı ertesi gün yine biraz daha düşük çıktı bir hatfa sonra bugün tekrarlandı bu arada kan hapı kullanmayada başlamıştı ama öncekinden daha düşük çıktı ve dr araştırılması gerektiğini söylüyor öyle işte canım
Mysky teşekkür ederim canım

canim ben neyaptimki
artik hangi diyeti kendine yakin hissediyorsan onu yap canim bende hep degistirdim bazilari bana hic uymadi veremedim sende insallah elmayla verirsin
pelincecim gecmis olsun canim annene
insallah tum sonuclari iyi cikar temiz cikar Allah yardimciniz olsun acil sifalar versin
kilo icinde uzulme canim olmadi bunyene uygun baska bir diyet denersin

feyzacim tebrikler iyi vermissin
hahtaya biraz daha dikkat edersen bir kac kilon daha gider sanirim simdi 65 oldun hadi kaldi 5 kiloalkisalkisalkis

pelince canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin umarım önemli bişi yoktur benımde ablam endoskopiye girdi 5 gün onceonda bısı cıkmadı canım sıkma canını belkı bısıyı yoktur..

Melissa gizem teşkkür edrim kızlar.KARDEŞıMDE BENDE KÖTÜ OLMAYACAĞINA ıNANIYORUZ RABBıM ıYı ETSıN ıNŞALLAH

allah şifa versin pelincimmm..

kızlar bende bu diyetle 1kilo verdimmm..

ama daha devam etmeyeceğim..

evet canim valla bu sali regl olcam bilmiyorum ne olur be n devam edeyimde.ama imzami ddegistirmiycem 60 olayim o zaman gururla degitiriim basardim diyemzemuszemus

ha zaten bu arada bir 60 olayim hefefin degiscek 57 ,58 olmak istiyorum.ama 60 olsam onada hayir demem yani))))))

ha zaten bu arada bir 60 olayim hefefin degiscek 57 ,58 olmak istiyorum.ama 60 olsam onada hayir demem yani))))))

evet feyzacim kilo verdikce insan dahada vermek istiyor
benimde tarti bozuldu yaa
yarin ilk is gidip alicam yoksa catlarim ben
zaten benimki cokta iyi degildi bu kez tefalinkini alicam bakalim kac gelicemm
ben 58-60 arasi kalsam yeter

evet feyzacim kilo verdikce insan dahada vermek istiyor
benimde tarti bozuldu yaa
yarin ilk is gidip alicam yoksa catlarim ben
zaten benimki cokta iyi degildi bu kez tefalinkini alicam bakalim kac gelicemm
ben 58-60 arasi kalsam yeter

BENDE DIJITALalmistim bozulduuu ya bende adama deyip duruyorum al yenisini diye valla anamda olmasa tartilamiycamkaydirigubbakcemile3

BENDE DIJITALalmistim bozulduuu ya bende adama deyip duruyorum al yenisini diye valla anamda olmasa tartilamiycamkaydirigubbakcemile3

feyzacim benim evde iki tane var biri dijital digeri normal
dijitali oyle promosyon 15 euroya gelmisti aldim diyete ilk basladigimda almistim daha 3 ay bile olmadi alali
ben banyoya koymustum oysa nemli yere konulmasi iyi degilmis olan oldu zaten herkesin tartisina gore fazla gosteriyordu iyi oldu gittigi:dance:insallah yeni alicagim beni mutlu eden bir kiloda gosterirr:roflol:yoksa onuda banyoda birakirim delikafadulden

VALLA BENDE aldim hemde nette siparis verdim bir ay olmadi bozuldu.simdi adam tarti alcam deyince senin tartiya ne oldu diyorrr sinir ediyor beni:))
ama en kiza zaman da alcam yaaa.dur bu haftayi atlaten de insallah.

gunaydin kizlar lutfen bu diyeti yapip sonuc alanlardan biri cevaplarmi sorularimi
sadece haslama et tavuk yagsiz ton sekersiz cay kahve sinirsiz sanirim
onun disinda kofte yiyoruzr demissiniz kofteyi normal bildigimiz kofte yapiyosunuz degilmi ekmek iciyle falan hazirlayip yagsiz teflonda kizartiyosunuzfisfisfis oylemi ve tuz yasakmi
tesekkur ederim

Ben bu diyete bugun basladim,hadi hayirlisi..Konu sahibi degilim ama en basindan sonuna kadar butun sayfalari tek tek okudum.-tatlicadiarzu-Haslanmis et yiyorsunuz tavuk,kirmizi et ve yagsiz ton baligi..Kofteyi hazirlarken icine ekmek koymuyorsunuz..Cay kahve tiryaki degilseniz icmemeniz daha iyi gunde birer tane..ama 2,5 lt su sart.bunun yani sira light yogurt ve sut+sarisi haric istediginiz kadar yumurta beyazi.Tuz mumkun mertebe az kullanmaya bakin,vucut cok su tutmasin..

bende bugün başladım cuma günü tartılınca haber veririm ama ne olursa olsun ben 10 gün yapıcam 5 günde 2 kilo bile versem süper çünkü ben ayda 4 kilo zor verebilen bir insanım spor yapsam da metobilazmam çok yavaş aldığım ilaçlar filan var. sabahları bir gün önce ne yediğimi de yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…