5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bu arada dr duncanın kendi sitesine baktım ://www.thedukandiet.org/

orda ton balığı ya da zeytinyağlı balık yemeğe izin vermiyor. Dana ve sığır eti: biftek, fileto, kıyma,tavuhindi füme,yumurta beyazı eğer sarısıyla yemek isterseniz haftada 3-4 ile sınırlı,yağsız süt yoğurt ve peynir.Gerçekten çok su içmek gerekir. Tüm maden suları, özellikle diüretik olanlar tavsiye edilir

Sirkeler, otlar, kekik, maydanoz, soğan, sarımsak gibi baharatları tatlandırmak için kullanabilirsiniz.

- Tuz vehardal çeşitlerri ancak küçük miktarlarda
- diyet olmayan gazlı içecekler içebilirsiniz
-Günde en az 2 litre su içmek
-Yoğun egzersiz yapmayın. Vücudun doğal olarak ilk 3 gün yorgun olabilir.
- Herhangi bir öğün atlamak yok. Size, rutin korumak için bile olsa-size kademeli senin girişleri azaltmaya gidiyoruz fark edeceksiniz gerekir.
- Tereyağı veya yağ kullanmayın. Buhar, ızgara veya duman (Rudy's fan, nereye gitmek) biliyorum.
- Kahvaltı için ekmek ve tahıllar yemeyin Çalışıyorsanız, yağsız yoğurt, yumurta veya omlet ya da somon füme.
- Ketçap kullanmayın.

2. hafta için

Izinli sebzeler vardır (çiğ veya pişmiş):
- Domates, salatalık, turp, ıspanak, brokoli, kuşkonmaz, pırasa, lahana, mantar, kereviz, rezene, kabak patlıcan, biber, salata türleri ve hatta havuç ve pancar

Tüm nişastalı gıda hala yasaktır:
- Pirinç, patates, mısır, bezelye ve tüm fasulye, mercimek ve tabii avokado (bir meyve btw sayılır)

Enginar ancak izin verilen çok sınırlı miktarda.

sebzelerinize limon suyu, yağsız yoğurt, Sirkeler,otlar veya baharatlar ekleyebilirsiniz ama kesinlikle yağ yok.

Mandalings yeni bilgiler icin cok tesekkur ederim..Bilindigi gibi aslinda diyetler kisilere gore hazirlanip yapiliyor..Bne cok kilolu degilim ama gobek ve kollarimda gitmek istemeyen yaglar var..Diyecegim butun yazilanlari ve sizin yazdiklarinizi okudum ben kendime gore sekillendirdim bu diyeti..Sabah cok erken kalkiyorum cocuklari okula goturuyorum onlari yedirdigim icin ben sadece light bir yogurt yedim..yaklasik 2,5 saat sonra light sut ile 100gr dan belki biraz fazla musli yedim.oglen hasladigm tavuk gogsunu yaninda 300 ml yesil cay ile yedim..saat 16 gibi yine ananas meyveli light yogurt yedim..Aksam yemegim 18.30 bir tane haslanmis tavuk gogsu ..Bugunluk bunlari yiyecegim.He tabi sabahtan beri su iciyorum gunumun yarisi tuvalette gecti mafoldumben..
Son olarak kucuk bir sir vermek isterim..Yemek yerken yaninda meyvesuyu veya gazli icecekler ictiginizde light bile olsa vucutta ki yagi tutuyor oysa ki cinliler gibi cay icseniz ne kadar faydali olur bilemesiniz..Bende bgun basladim yemekle cay icmeye..Ayy iyy demeyin deneyin..Benim yasadigim ulkede ki kizlar oyle bende guluyordum donerin yaninda cay mi icilir yazik bilmiyorlar diyordum...Ama kazin ayagi oyle degilmis aklinizda bulunsun sekerler.

Şenizcok teskekur ederim arkadasim benim cok zamanim olmuyoda her sayfayi okumaya ondan sordumopuyorumnanaktan
cay degilim ama kahve tiryakisiyim zaten onuda sekersiz iciyorum:kedi:
kofte isinide soylediginiz iyi oldu
ben tam olarak bu diyeti yapamiycam sanirim cunku sadece et yersem bagirsaklarim durur diye korkuyorum o yuzden yaninda hep yagsiz limonlu salata yiyerek yapmayi dusunuyorum (gecen zamanlar bu sorun yuzunden cok dr gezdimde o acidan)

selam pelınce sana cok yazdım ama neyse annene cok uzuldum gecmıs olsun allah tum annelerı basımızdan eksık etmesın onun ıcın yazmak ıhtıyacı hıssetım eee nede olsa kahve ıcmıslıgımız var tekrar gecmıs olsun

ayy bende dijital aldim daha 1 ay olmadii,simdiye kadar banyoya koyuyordum,:1shok:bilmiyordumm nemlenince bozulcagini...

beni bu sabah ilk ciktigimda 1. 5 kilo daha az gösterdi.bir kac dakika sonraa ilk bastaki kilomu gösterdi..:sm_confused:

kizlar bende buna benzer sekild baya kilo vermistim..
sabahlari domates,salata,peynir,yumurta(haslanmis),oglen az tuzlu haslanmis tavuk,salata(yagsiz),yogurt,aksamda buharli pisiricide kabak,brokoli,lahana yapiyordum..gunde 1-2 dilim kepekli ekmek..corba yaparsamda yagsiz yemek yaparsamda yagsiz sebze yemekleri yaptim..unlu gidalar tuketmedim arada cikolatayi kaciridigm olmustuu:kedi:
bazen yagsiz kofte ve balik ama saat 6.5 tan sonra hic yemedim..hergun yarim saat egzersiz veya yuruyus.sabah ve gece balli limonlu su ictim.vucudum inanilmaz zayifladi yaglardan kurtulmustum..evde kek vs yapsamda sadece 1 tane yerdim oda yarisini..
belkii zayiflamak isteyen arkadaslara yardimci olurr yazdiklarim..haa birde hergun tartiliyordum hastalik gibi olmustu..:)))

Arkadaslar yazdiklarimi lutfen hakaret olarak dusunmeyin ve herkes ustune almasin sadece gercek sahiplerine yonelik yaziyorum. Scarabe zaten topic acip geregini yazmis buna ragmen yok sut icebilirmiyiz yok yaninda ekmek olur mu yok meyve ivir zivir... neyin pazarligini yapiyorsunuz? listeyi anlatmis kizcagiz. ne sacma sorular yaa. scarabe de hepsini cevaplamis helal olsun. ne sabir varmis. ne gerekiyorsa ilk sayfada anlatmis iste. ben ekstra bilgi bulurum belki diye hic usenmedim ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum. evet bilgi aldim da... her neyse, ben yine siteye dondum sivri dilimle:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu arada bugun basladim 75kg. bakalim ne kadar gider...
devam edenlere basarilar...

:roflol:
pazarlık yapmıyorlar ki canım sadece soruyorlar işte
kalorileri bilmiyorlardır öğrenmek içindir,arkadaşta cevap yazıyor hiçbişey yazmayabilirde
ama topiğiyle ilgileniyor.delikafadulden
ekmek süt olayı benide güldürdü ama sırnaşık şey,onuda yanlarında yeseler tam kilo alma diyeti olur.:1ninca:

dün ton balık yemiştim duncanın sitesini okumadan o yüzden bugün başladım tekrar. sabah 2 tavuk göğsünü haşladım suyuna karabiber zencefil biberiye kırmızı pul piber ve paprika koydum. 1 güzel onları didikledim. sabah 1 kaşık tavuk 1 kaşık yoğurt pul biber karabiber öğlen de 2 kaşık tavuk yogurt biberlerin karışımını yedim çerkez tavuğu görünümündeydi rahat rahat da yedim. 1,5 litre su ve 1 bartdakta yeşil çay içtim

slm kizlar valla islerimden dolayi giramiyorum nete ara ara gelip sorulariniza cvp vermeye calisiyorum kusura bakmayin artik.

Kislar rejimler ne alemde nasil gidiyor ?

Ben ideal kiloma kavustum demistim ama ben rejim duzenime hala devam etmekteyim. aranizda benim gibi ideal kilosuna ulasan oldumu? cok merak ediyorum...

arkadasim tekrar siteye bir donmussun tam donmussun yanee..Cok sivri dilli gordum sizi..hem hepsini ustume aldim..delikafaduldensimdi ne olacak..yazdiklarini ..okudum oturdum agladimmsenağlama

Hee son olarakta telefon actilar bak bakiim 17-18 splitinde yesil varmiymiskaydirigubbakcemile5

Sana da selam scarabe benim bugun ikinci gunum cuma ya da cumartesi sonuclari yazarim..Umarim kilo veririm:Saruboceq::Saruboceq:

scrabe 6 gun uyguladim tam uydum listeye
ama hic bir fark yok bende cnm
baska diet uyguladim o da olmadi
kac kilo verdinki toplamindaa

canim bazi insanlar hizli kilo verir bazilari yavas verirmis ben hizli verdim kiloyu ama hic aksatmadim ve liste neyse sadece ona uydum ben 10-12 kilo verdim ben

canim bazi insanlar hizli kilo verir bazilari yavas verirmis ben hizli verdim kiloyu ama hic aksatmadim ve liste neyse sadece ona uydum ben 10-12 kilo verdim ben

bak yine umutlandim simdihihoyyyt

sabah kendimi tartida eskisi gibi göruncee bu isten bikmis.artik diet felan
yapmama karari almistim.umudumu yitirmistim.
tekrar bastan mi uygulasamm kii...
15 gun uygulayip yazicamm
bende listenin disina cikmiyordum
et gunleri biraz salatada tukettim bir iki kere o kadar

:roflol::roflol::roflol:

bende heveslendim şimdi cesaretimi toplayabilirsem ben bunu yaparım diye bende pazartesi başlayabilirim ama korkum verdiklerimi geri almak çünkü daha öncede ahmet marankini detoks diyeti 3 gün kiraz yedim hemen hemen 3 kiloda verdim ama malesef geri aldım o 3 günlük eziyet boşa gitti aynı eziyeti boşa çekmek istememlmaz:

birde kan gurupları ile alakalı kilo vermeler.her grupun kilo vermesini hızlandıran besinker farklı. et diyeti de en çok 0 grubuna yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…