Ben bu diyete bugun basladim,hadi hayirlisi..Konu sahibi degilim ama en basindan sonuna kadar butun sayfalari tek tek okudum.-tatlicadiarzu-Haslanmis et yiyorsunuz tavuk,kirmizi et ve yagsiz ton baligi..Kofteyi hazirlarken icine ekmek koymuyorsunuz..Cay kahve tiryaki degilseniz icmemeniz daha iyi gunde birer tane..ama 2,5 lt su sart.bunun yani sira light yogurt ve sut+sarisi haric istediginiz kadar yumurta beyazi.Tuz mumkun mertebe az kullanmaya bakin,vucut cok su tutmasin..
selam pelınce sana cok yazdım ama neyse annene cok uzuldum gecmıs olsun allah tum annelerı basımızdan eksık etmesın onun ıcın yazmak ıhtıyacı hıssetım eee nede olsa kahve ıcmıslıgımız var tekrar gecmıs olsunStres var annemde o ayrı burnu kanada bir hafta önce iki gün boyunca aralıklı ama yoğun gittik kan sayımında kan değerleri düşük çıktı ertesi gün yine biraz daha düşük çıktı bir hatfa sonra bugün tekrarlandı bu arada kan hapı kullanmayada başlamıştı ama öncekinden daha düşük çıktı ve dr araştırılması gerektiğini söylüyor öyle işte canım
Mysky teşekkür ederim canım
feyzacim benim evde iki tane var biri dijital digeri normal
dijitali oyle promosyon 15 euroya gelmisti aldim diyete ilk basladigimda almistim daha 3 ay bile olmadi alali
ben banyoya koymustum oysa nemli yere konulmasi iyi degilmis olan oldu zaten herkesin tartisina gore fazla gosteriyordu iyi oldu gittigi:dance:insallah yeni alicagim beni mutlu eden bir kiloda gosterirr:roflol:yoksa onuda banyoda birakirim delikafadulden
:roflol:Arkadaslar yazdiklarimi lutfen hakaret olarak dusunmeyin ve herkes ustune almasin sadece gercek sahiplerine yonelik yaziyorum. Scarabe zaten topic acip geregini yazmis buna ragmen yok sut icebilirmiyiz yok yaninda ekmek olur mu yok meyve ivir zivir... neyin pazarligini yapiyorsunuz? listeyi anlatmis kizcagiz. ne sacma sorular yaa. scarabe de hepsini cevaplamis helal olsun. ne sabir varmis. ne gerekiyorsa ilk sayfada anlatmis iste. ben ekstra bilgi bulurum belki diye hic usenmedim ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum. evet bilgi aldim da... her neyse, ben yine siteye dondum sivri dilimle:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu arada bugun basladim 75kg. bakalim ne kadar gider...
devam edenlere basarilar...
arkadasim tekrar siteye bir donmussun tam donmussun yanee..Cok sivri dilli gordum sizi..hem hepsini ustume aldim..delikafaduldensimdi ne olacak..yazdiklarini ..okudum oturdum agladimmsenağlamaArkadaslar yazdiklarimi lutfen hakaret olarak dusunmeyin ve herkes ustune almasin sadece gercek sahiplerine yonelik yaziyorum. Scarabe zaten topic acip geregini yazmis buna ragmen yok sut icebilirmiyiz yok yaninda ekmek olur mu yok meyve ivir zivir... neyin pazarligini yapiyorsunuz? listeyi anlatmis kizcagiz. ne sacma sorular yaa. scarabe de hepsini cevaplamis helal olsun. ne sabir varmis. ne gerekiyorsa ilk sayfada anlatmis iste. ben ekstra bilgi bulurum belki diye hic usenmedim ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum. evet bilgi aldim da... her neyse, ben yine siteye dondum sivri dilimle:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu arada bugun basladim 75kg. bakalim ne kadar gider...
devam edenlere basarilar...
slm kizlar valla islerimden dolayi giramiyorum nete ara ara gelip sorulariniza cvp vermeye calisiyorum kusura bakmayin artik.
Kislar rejimler ne alemde nasil gidiyor ?
Ben ideal kiloma kavustum demistim ama ben rejim duzenime hala devam etmekteyim. aranizda benim gibi ideal kilosuna ulasan oldumu? cok merak ediyorum...
Ben bu konuyu acali 15 gun oldu 15 gunde kilo veren yokmu halaaaa :uhm:
scrabe 6 gun uyguladim tam uydum listeye
ama hic bir fark yok bende cnm
baska diet uyguladim o da olmadi
kac kilo verdinki toplamindaa
canim bazi insanlar hizli kilo verir bazilari yavas verirmis ben hizli verdim kiloyu ama hic aksatmadim ve liste neyse sadece ona uydum ben 10-12 kilo verdim ben
bak yine umutlandim simdihihoyyyt
sabah kendimi tartida eskisi gibi göruncee bu isten bikmis.artik diet felan
yapmama karari almistim.umudumu yitirmistim.
tekrar bastan mi uygulasamm kii...
15 gun uygulayip yazicamm
bende listenin disina cikmiyordum
et gunleri biraz salatada tukettim bir iki kere o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?