5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

mümkün.benim kan gurubumda 0+. Kilo verip de almadığım diyet bunun benzeri bir et diyetiydi. şimdi de bundan çok umutluyum.

MySky belli ki beni taniyorsun keske ben de seni tanisaydim. Dealer chip`i supurmus. Geregi yapildi raporu bile gonderildi. klava: (Demek ki beni oldukca eskiden taniyorsun. Ben artik o bildigin ben degilim. Baska is yapiyorum. Ayni sirket ama.)

Scarabe dayan canim yettim sayilir dun basladim diyete sunun surasinda benim de istedigim kiloya ulasmama az kaldi 15-20 kilo soz konusu olmaz di mi aramizda.:içelim: Emegine ve dusunmene tesekkur ederim. Dogum sonrasi kilolar icin bakalim ne kadar ise yarayacak. Ben de senin ayni ilk sayfada dedigin gibi(!) hic aksatmadan kacamak yapmadan sadece et ve su tuketerek yapiyorum. Bu arada yine dun jillian micheal`in 5`li dvd spor setini uygulamaya basladim. bakalim zaman neyi gosterecek.

Bugun 2. gunum gelismeleri bildiririm...

Yahu Kazen nerde???

merhabalar !!! ben 1 haftadır bu diyeti yapıyorum.ama biraz eksik karışık yapmışım .tam bilgim yoktu.kuzenimden duyduğum kadarıyla yapıyodum..5 günde 3 kilo verdim ben.kitabın ingilizcesi var.türkçesi yok malesef olsa hemen alırdım.
sitesine girip anladığım kadarını çevirdim..
yazılanları okurken spor yapanlar da varmış.drukan'ın sitesinde diyor ki çok ağır egzersiz yasak!!!! sadece hafifi yürüyüş olabilir..çünkü sadece proteinle beslendğin için zararlı olabilirmiş.. dyurulur

:1shok::1shok::1shok:
kitabin ingilizcesini nereden nasil buabilirim peki. adi ne?

MySky belli ki beni taniyorsun keske ben de seni tanisaydim. Dealer chip`i supurmus. Geregi yapildi raporu bile gonderildi. (Demek ki beni oldukca eskiden taniyorsun. Ben artik o bildigin ben degilim. Baska is yapiyorum. Ayni sirket ama.)

Ask olsun seker bende hemen tanirsin sanmistim neyse ki msn varopuyorumnanaktan..Madem bu diyet protein diyeti o zaman yumurta,yogurt yenebilir..yani benim bugun 4.gunum ama oye sabahtan aksama kadar et yemiyorum..icinde protein olan yagsiz urunler tuketiyorum..Buyuk bir ihtimalle cok kilo veremiyecegim cunku dun dayanmadim tartildim 300 gramcik gitmis..Simdi regl'im bitsin ondan sonra tekrar deneyecegim..Adetliyken bu diyeti sakin yapmayin tatli kriziniz tavan yapiyor.

kızlar benimde bugün 3. günüm
sizden heveslenerek başladım.
ben uzun zamandır diyetteyim 14 kilo verdim
ama 1 aydır filan 72de takılı kalmıştım
5 günde 5 değil 1 kilo versem bile sevinecektim
2. günün sonunda 2 kilo vermişim çok mutlu oldumm
70 kiloya düştüm.
bakalım 5. günün sonunda ne olacak.
yalnız kızlar sadece protein tüketmek zor oluyor ya
benim midemi bulandırıyo
ama sabredicem.
5 gün sonra sebzeleride ekleyerek devam edeceğim.

bayz saziye nerdesiniz yaa
diyeti birakdiniz galiba niye yazmiyorsunuz
bayzcim sen naptin kilo verebildinmi
saziyee senden tik yok nerdesin

cnm ben dvm ediyorum biraz kaçamaklı kör topall amaaa gidiyoo işteee pazartesiyi iple çekiyorum tartıyı anneannemin eve götürdüm bıraktım çıkmamayımm diye:) pazartesi gidip alacağım size bildireceğimm inşallah dilediğim gibi çıkarrr

bayzcim devam ettigine sevindim canim
kac gunun kaldi bulusmaya
cok kalorili seyler yemesen arada kacak olsun yine kilo verebilirsin ama olmasa daha iyi olur canim
tartiyi iyi dusunmussun insallah pazartesiye cok vermis olursun
bende ipin ucunu kacirdigim oluyor
su siralar 60-61 geliyorum ama regl oncesiyim ondanda olabilir
regl olunca yine bu kiloda gelirsem diyete basliycam sanirim bir iki kilo aldim

Arkadaşlar bende pazartesi başlıyacağım.
Ama tam olarka liste yok elimde elinde olan ekleyebilirmi??

Uff çok fena gaza geldim desem yeridir şöyle bi karışık okudum topiğide ne kadar çok başarı var

Aralarda kaçırdığım olmuştur mutlaka okuduklarından bende pazartesi başlasam kızlar mesela
Bugünden dahil olsam sizin aranıza yer var mı acaba:kedi:

Bize tam olarak ne yapmamız gerektiğini yazasanız baksam ben buradan
Ya da ilk sayfada arkadaşın yazdığı yöntem değişmeden ilave olmadan devam mı ediyor?
Birde bir hafta mesela kırmızı et başladıysak kırmızı etlemi gidicez
Yani kırmızı beyaz karışık mı yiyoruz yoksa neyle başladıysak öylemi
Ben kırmızı et yiyemiyorum da tavuk balık sadece
Neyse bende ara
nızdayıımmmm

Bugun 5. gunum 3kg verdim. Buna da sukur sagolasin Scarabe. Yarin sebze et su bolumune geciyorum. Saglam spor yapiyorduk bir de spor yapmadan denemek istiyorum. Gelismeleri bildirmeye devam edecegim.

Bugun 5. gunum 3kg verdim. Buna da sukur sagolasin Scarabe. Yarin sebze et su bolumune geciyorum. Saglam spor yapiyorduk bir de spor yapmadan denemek istiyorum. Gelismeleri bildirmeye devam edecegim.

canim tebrik ederim umarim kisa zamanda istedigin kiloya varirsin cok sevindim.:içelim:

Tebrik ederim arkadasim darisi digerlerininde basinakaydirigubbakcemile5..
Bana gelince daha once de yazdigim gibi ben et disinda yagsiz yogurt ve sut tukettim..gectigimiz cumartesi yeni aldigim pantolonumun pacasini yaptirmak icin giymeye calismistim ama epey zor sigmistim icine..Cuma gunu arkadaslarla toplanma gunumuzdu ve ne oldu bilin?pantolonu hic zorlanmadan giydim hatta basen bolgesi hafif bol bile durdu..Tarti uzerinde sadece 700 gr fark etti ama yaglarim kas'a donustugu icin bedenim kuculdu..iyi ki bu konuyu acmissin scarebe tesekkurler..Dun toplantimiz oldugu icin kucuk kacamak yaptim ama oyle fazla degil borek yedim bir de havuclu pasta(ama onu ben yapmistim icinde yag ve un yok sadece uzerine biraz cikolata sosu doktumyerimseniben)Neyse ben devam ediyorum bol su ve proteine haftaya sonuclari yazariz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…