birde kan gurupları ile alakalı kilo vermeler.her grupun kilo vermesini hızlandıran besinker farklı. et diyeti de en çok 0 grubuna yarar
merhabalar !!! ben 1 haftadır bu diyeti yapıyorum.ama biraz eksik karışık yapmışım .tam bilgim yoktu.kuzenimden duyduğum kadarıyla yapıyodum..5 günde 3 kilo verdim ben.kitabın ingilizcesi var.türkçesi yok malesef olsa hemen alırdım.
sitesine girip anladığım kadarını çevirdim..
yazılanları okurken spor yapanlar da varmış.drukan'ın sitesinde diyor ki çok ağır egzersiz yasak!!!! sadece hafifi yürüyüş olabilir..çünkü sadece proteinle beslendğin için zararlı olabilirmiş.. dyurulur
MySky belli ki beni taniyorsun keske ben de seni tanisaydim. Dealer chip`i supurmus. Geregi yapildi raporu bile gonderildi. (Demek ki beni oldukca eskiden taniyorsun. Ben artik o bildigin ben degilim. Baska is yapiyorum. Ayni sirket ama.)
bende bu diyete baslamak istiyorum lütfen yardım edin
cnm ben dvm ediyorum biraz kaçamaklı kör topall amaaa gidiyoo işteee pazartesiyi iple çekiyorum tartıyı anneannemin eve götürdüm bıraktım çıkmamayımm diye:) pazartesi gidip alacağım size bildireceğimm inşallah dilediğim gibi çıkarrr
Bugun 5. gunum 3kg verdim. Buna da sukur sagolasin Scarabe. Yarin sebze et su bolumune geciyorum. Saglam spor yapiyorduk bir de spor yapmadan denemek istiyorum. Gelismeleri bildirmeye devam edecegim.
Bugun 5. gunum 3kg verdim. Buna da sukur sagolasin Scarabe. Yarin sebze et su bolumune geciyorum. Saglam spor yapiyorduk bir de spor yapmadan denemek istiyorum. Gelismeleri bildirmeye devam edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?