Arkadaşlar bende pazartesi başlıyacağım.
Ama tam olarka liste yok elimde elinde olan ekleyebilirmi??
Yardım yokmuuuuuuuuu _?_
cnmmm ilk 5 gün sadecekırmızı veya beyaz et yiyeceksin haşlama yada ızgara kesinlikle yağsız istersen baharat kullanabilirsin çok az bi tuz ama kullanmasan daha iyi kaçamak yok kesinliklee..... 2inci 5 günde sebze ve beyazeti veya kırmızı eti bi arada yiyeceksin 0 yağ ve 0 kaçamak hepsi bu...
Izgarada eti pişirip öğle akşam yiyecek miyim ?
Peki ilk gün kırmızı et yedim ikinci günde kırmızı etle mi devm edicez yoksa değiştirebilirmiyiz ? Balık tavuk gibi ?
Birde sıvı şeyler içebiliyor muyuz ?
sabah öğle akşam yiyeceksinn hiç farketmez gün içinde her öğün farklı da yiyebilirsinn haftaa boyunca aynıda yiyebilirsin tamamen sana kalmış çay kahve yasak değil ama şekersizz
ya arkadaslar 5 günde 5 kilo mümkün değil gibi sanki ya
ya arkadaslar 5 günde 5 kilo mümkün değil gibi sanki ya
bende 5 gunde 4 kilo verdim ama metabolizmaya bakiyor bu bide bol su icmeye bagli sanirim bana esim damacana gibisin o kadar cok su iciyonki senden korkuyorum artik demisti :roflol::roflol:
yani 5 gün boyunca hiçbirşey ymesek sadece spor yapsak bile 5 kilo gitmez :) ama madem verenler var denemeye deger sanırım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
naberrrr
ben ev tasıdım onla ugrastım netım felan baglanmamıstı yenı oldu
taşı yerlestır sıl süpür felan derken hıc bısey yapmadım
bazı arkdaslar sormus benı tsk ederım canlarım. bayyyz naptın kız tartılsanaaa
Haklisin öldükten sonra o kilo olsa ne olmasa ne olur kaydirigubbakcemile3ayy cok hosuma gitti bukaydirigubbakcemile2
Ben bu diyeti yapmaya calisiyorum hakikaten ise yariyor eger tam uyarsanizsositososito..
ayyyy saziyee geldin sonundaa
oyle habersiz gittin sandim
bayz tartilicagi gun yazmadi bende merak ediyorum
sen naptin diyet devam ediyormu
yeni evin hayirli olsun
Haklisin öldükten sonra o kilo olsa ne olmasa ne olur kaydirigubbakcemile3ayy cok hosuma gitti bukaydirigubbakcemile2
Ben bu diyeti yapmaya calisiyorum hakikaten ise yariyor eger tam uyarsanizsositososito..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?