5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Yardım yokmuuuuuuuuu _?_

cnmmm ilk 5 gün sadecekırmızı veya beyaz et yiyeceksin haşlama yada ızgara kesinlikle yağsız istersen baharat kullanabilirsin çok az bi tuz ama kullanmasan daha iyi kaçamak yok kesinliklee..... 2inci 5 günde sebze ve beyazeti veya kırmızı eti bi arada yiyeceksin 0 yağ ve 0 kaçamak hepsi bu...

Izgarada eti pişirip öğle akşam yiyecek miyim ?
Peki ilk gün kırmızı et yedim ikinci günde kırmızı etle mi devm edicez yoksa değiştirebilirmiyiz ? Balık tavuk gibi ?
Birde sıvı şeyler içebiliyor muyuz ?

sabah öğle akşam yiyeceksinn hiç farketmez gün içinde her öğün farklı da yiyebilirsinn haftaa boyunca aynıda yiyebilirsin tamamen sana kalmış çay kahve yasak değil ama şekersizz

sabah öğle akşam yiyeceksinn hiç farketmez gün içinde her öğün farklı da yiyebilirsinn haftaa boyunca aynıda yiyebilirsin tamamen sana kalmış çay kahve yasak değil ama şekersizz

Sabah sabah et yiyemem normal kahvaltı yaparım. öğleleri yemek yiyemiyorum okulda olduğum için kantin var işte ordada et olmuyor.delikafadulden
Sadece 3 te eve geldiğimde vede akşam yiyebilirim. kaydirigubbakcemile2
İnşallah zayıflarım :Saruboceq:

ya arkadaslar 5 günde 5 kilo mümkün değil gibi sanki ya

Tabi ki mumkun degil..Herkesin metabolizmasi farkli,kimi 3 kilo verir kimi 5 kilo..Ama en onemlisi daha en bastan umitsizlige dusmemek..Ben usenmedim ilk sayfadan itibaren butun yazilanlari okudum..Eger sende okursan hic vakit kaybetmeden bu diyete baslarsin..Saniri 1,5 yil oldu tartimin uzerinde -fat(yag kaybi)gormedigim ama 6.gunun sabahi tartilip -fat +muscle(kas) gorunce nasil mutlu oldum..simdi boyle devam edecegim ve ben epey bir kacamak yaptim bu 5 gun icinde tatli ve pasta yedim bir iki cikolata yedim..Bende diyetin suyunu cikarmisim yazarken fark ettim kaydirigubbakcemile3

ya arkadaslar 5 günde 5 kilo mümkün değil gibi sanki ya

bende 5 gunde 4 kilo verdim ama metabolizmaya bakiyor bu bide bol su icmeye bagli sanirim bana esim damacana gibisin o kadar cok su iciyonki senden korkuyorum artik demisti :roflol::roflol:

bende 5 gunde 4 kilo verdim ama metabolizmaya bakiyor bu bide bol su icmeye bagli sanirim bana esim damacana gibisin o kadar cok su iciyonki senden korkuyorum artik demisti :roflol::roflol:

ilk 5 gunu kastteddim ben. simdi ideal kiloma ulastim.

bayzz bugün pazartesi hadii tartııl artııık kaydirigubbakcemile2

5 gün boyunca sadece beyaz yada kırmızı et ye tiksin bi daha ömrün boyunca yiyeme diyeti alkisalkisalkis

yani 5 gün boyunca hiçbirşey ymesek sadece spor yapsak bile 5 kilo gitmez :) ama madem verenler var denemeye deger sanırım

bayzz nerdesin hani bugun tartilicaktin unuttunmuu
hic ugramamissin

yani 5 gün boyunca hiçbirşey ymesek sadece spor yapsak bile 5 kilo gitmez :) ama madem verenler var denemeye deger sanırım

Haklisin öldükten sonra o kilo olsa ne olmasa ne olur kaydirigubbakcemile3ayy cok hosuma gitti bukaydirigubbakcemile2
Ben bu diyeti yapmaya calisiyorum hakikaten ise yariyor eger tam uyarsanizsositososito
..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
naberrrr
ben ev tasıdım onla ugrastım netım felan baglanmamıstı yenı oldu
taşı yerlestır sıl süpür felan derken hıc bısey yapmadım
bazı arkdaslar sormus benı tsk ederım canlarım. bayyyz naptın kız tartılsanaaa

ayyyy saziyee geldin sonundaa
oyle habersiz gittin sandim
bayz tartilicagi gun yazmadi bende merak ediyorum
sen naptin diyet devam ediyormu
yeni evin hayirli olsun

Haklisin öldükten sonra o kilo olsa ne olmasa ne olur kaydirigubbakcemile3ayy cok hosuma gitti bukaydirigubbakcemile2
Ben bu diyeti yapmaya calisiyorum hakikaten ise yariyor eger tam uyarsanizsositososito
..

evet canim bu diyet uyulursa gusel kilo verdiriyor
et gayet tok tutuyor aclik hissi olmuyor

ayyyy saziyee geldin sonundaa
oyle habersiz gittin sandim
bayz tartilicagi gun yazmadi bende merak ediyorum
sen naptin diyet devam ediyormu
yeni evin hayirli olsun

sagol canım benım daha ıysı sana olsun ıns.
dıyete devam edemedım aynı kılomdayım ama almadım
bı ara yenıden baslamak ıstıyorumda cok gelen gıden oluyo
daha baslayamadım ama yapanları takıp edıyorum
ıns en yakın zamanda baslarım bakalım lülülülülülü

..

napim artık kilo vereceğiz diyr sarmayacağımız yol almayacağımız hal kalmadı bunu da deneyelim bakalım ya allah :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…