5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

arkadaşşlarr kaç gündürr giremediimm yaaaa hazırsanızzzz kilomuu açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmm:)

75 kiloyummmmmmmmmmmmmmmmmmm kaldııı 10:))))))))))))))))))

alkisalkisalkis süper.canım senin adına inan çok sevindim ve mutlu oldum.bende 61.8 le başladım bugün 6.günüm 57.4tüm sabah tartıldığımda:lepi: ki bu benim için inanılmaz çünkü hem trioid hem de endimetrium namı değer çikolata kisti tedavisi görüyorum. su kaybı değil onu da çok rahat tartımdan söyleyebilirim.zaten her gün enaz fıçı şeklinde bira bardaklarından 5 kez içiyorum :) 11.gün tekrar tartılınca yazarım

Son düzenleme:
Burayı epeydir takip ediyorum,bende yaklaşık 10 günde 4 kilo kadar verdim ama buradaki diyetle değil.Şimdi bende bu diyete başlıycam bakalım neler olacak.İnşallah zayıflarım artık şişman olmak istemiyorum.

valla baştan beri yazılanları okudum beynim döndüüüüüüüüü :bbo::bbo::bbo:
ben şu an başka bi diyetteyim ama buda çok güzel görünüyo ....ete de bayılırım...
şimdiki diyette sıkıntı yaşarsam gelebilirim bende buraya...
kilo verenleri tebrik ederimmmm:lepi:
kolaylıklar takipteyim...

ayy canım hepinize tebrikler bende başlıycam ama sponsor bulamadım:roflol: takip ediyorum sizleri sürekli,ben diyet özürlüyüm oğlum doğduktan sonra açlığa hiç dayanamaz oldum hala emziriyorum onunda etkisi var tabi ama şimdi sanırım 57 im 50-52 falan istiyorum inşallah benimki çok uğraşıyo benle yakında görüşürük,hadi kıslarr yılmayın..

sen hangi diyetle verdin canım?

Canım ben diyet yapmadım.Resmen miğdemi küçültmeye çalıştım yani aç kalmaya çalıştım.Ama mesela çaya dayanamam ve şekerli içerim onu içtim birde yemeklerden az,az yedim ekmek yemedim falan işte böyle.Ben tartıda 75 gördüm en son şok oldum resmen.Sonra karar verdim,gerçip hep karar veriyordum ama bu kez son :hooray:

kızlar fransızca sitelerden baktım malum kitap bir fransıza ait.

anlayabildiğim kadarıyla 5 gün şart yok. en az 5 gün olacak. mineral ve c vitamini takviyesi öneriliyor. 4 aşamadan oluşuyor. ilk aşama saldırı aşaması. bu aşamada en hızlı kilo veriliyor.

Aşama 1: saldırı Faz
- Yağsız et: sakatat Karaciğer, böbrek, Tüm balık Tüm deniz ürünleri (kabukları ve kabuklular)
Ördek hariç tüm kümes hayvanları ve deri olmadan
Yumurta

- 1,5 lt su- Kahve, çay, içilebilir

sirke, baharat, çeşni limonla tatlandıralabilir.

biz sanırım bu aşamayı uyguluyacağız öncelikli olarak. ama pek bilinmeyen şeyler var. ne kadar kilo verirsen x10 gün kadar istikrar süresine uyuyorsun verilenleri almamk için yani o kadar kolay bi diyet değil gibi:)

ikinci hafta yavaştan sebzelere geçiliyor ve bu haftada bir kilo civarı verilmesi normal olanmış. tam da anlamadım bazı noktaları ama bir iki güne ben de başlayacağım.

hee bir de yağsız süt günde 1 br içilebiliyor.

Son düzenleme:
75 kiloyummmmmmmmmmmmmmmmmmm kaldııı 10:))))))))))))))))))

kuzuuum çok sevindiim kaldı 5 naptın nettin şimdik aynı scrabın dediklerine mi uydun yaaaf
spor felan da ettin mi sen epey spor yapıodun ya anlat bakam

ya ne güzel herkes inanıp uyguluyor 1.73 boyunda 80 kiloyum 63-60 arası olmak istiyorum millet 30 40 kilo veriyor ne de güzel koruyor ben hangi ara böyle oldum bilmiyorum ve sanırım ben veremeyeceğime inanıp baştan kaybediyorum mafoldumben

çok spor yapmadım cnm hep uyuşuklandımmm aslında yapsam daha çok verebilirdimmm neysee şimdi gizemciğimin ediği diyete gececeğimm ama biraz molaa

lotikaa aynı bende sen gibiydimm göbeğimee bakıp buu gitmezz bacaklara bakıpp bu yağlar erimez diyordum amaa oluyorr sporlada destekleyinceee herşeyy çok güzel oluyrr inannnnnnn kendinee

kızlar kırmızı et olarak ne tercih ettiniz marketten alıcam da?

bi de ton balığı dışında balık yiyen oldu mu onda da tercihlerinizi merak ediyorum.

kızlarr yaaa beni sevmediniz mi:))) kimse bişi yazmıyo bana ühüüü

ben regli bekleyemiycem yarın başlıcammm valla yarın.

bayyz cook tbr ederım senı
hadı kaldı 10 kg sonra sevgılınle görüsecen unutma zemuszemus laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…