bayyz cook tbr ederım senı
hadı kaldı 10 kg sonra sevgılınle görüsecen unutma zemuszemus laelaelaelaelae
canımm benimm hiç sevilmez misiinn tam desteğizz başla başlaa hiç beklemee:)
kızlar kırmızı et olarak ne tercih ettiniz marketten alıcam da?
bi de ton balığı dışında balık yiyen oldu mu onda da tercihlerinizi merak ediyorum.
ya kızlarrr sabah beri sizi okuyorum şu an çok fena gaza gelmiş bulunmaktayım. Ama endişelerim vae
1- ben hiç diyet yapamıyorum diyet psikolojisi beni öldürüyo, karnım doymayınca başım şiddetli bi şekilde ağrıyooo,
2- 5 gün boyunca sabah ,öğle,akşam et yemek nasıl olur yaa, mideniz falan bulanmadımı öö gelmedimi size.
3- 5 gün deneeyeyim diyorum, hafta sonu malzemeleri alıp pazar başlasam,5 gün dayanmak istiyorum,
nolurrr kızlar bana destek verinnnnnn, asla diyet yapamıyorumm,
yada zayıflama haplarındanmı alsam.
ay sağol canım umudumu yitirmiştimm:) sevgili olayında benim de kayınvalide adayımla tanışmaktan çekinme gibi bi durumum var aylardır ekiyorum kadını artık ara tatil diye sözleştim vermem lazım:)
yarın başlıyorum ben de. bi de sorumu biliyor musun canım? kırmızı et olarak ne alıcaz marketten? yani biftek mi kuşbaşı mı ne bileyim ?
normal yollardan zayıflamak varken ben asla ve asla zayıflama hapını desteklemiyorum. Ben hiç kullanmadım niyetim de yok.zayıflatırken ne gibi zararlar verdiğini bilemeyiz. Şimdi çıkmasa bile ilerde bir zararı çıkar hapların. 5 gün boyunca dönüşümlü olarak değiştirererk yersen zor değil kaldı ki 5 güncük sadece 1 haftadan az ve sonunda çok mutlu olucaksın. zaten 2.5 günde istediğin sebzeyi ekleyebilirsin.Ayrıca light yoğurt yumurta da yiyebiliyorsun
bende bugün başladım hanımlar işte dalga geçiyorlar yaa benimle sabah sabah tavukmu yenirmiş diyee inş. dayanırım ve başarılı olurum
neeeeeeeeeeeeeeee az önce yedim ben!!! dün cevap gelmeyince okuldan gelirken ton aldım light hem de üçlü:) paraya kıydım rejim yapıcam diye abooo ama ben okudum yiyenler vardı tühhhh..ton balığı yeme sakın o yasak lüfer mezgit levrek olabailir. kırmızı et olarak ben ızgaralık et tercih ettim antirkot gibi
canım benimmm olabildiğincee yağsız her türlü olurr hiç farketmez haşlama veya ızgara hepsii buu..
ya kızlarrr sabah beri sizi okuyorum şu an çok fena gaza gelmiş bulunmaktayım. Ama endişelerim vae
1- ben hiç diyet yapamıyorum diyet psikolojisi beni öldürüyo, karnım doymayınca başım şiddetli bi şekilde ağrıyooo,
2- 5 gün boyunca sabah ,öğle,akşam et yemek nasıl olur yaa, mideniz falan bulanmadımı öö gelmedimi size.
3- 5 gün deneeyeyim diyorum, hafta sonu malzemeleri alıp pazar başlasam,5 gün dayanmak istiyorum,
nolurrr kızlar bana destek verinnnnnn, asla diyet yapamıyorumm,
yada zayıflama haplarındanmı alsam.
dilencii canim bende bu diyeti yapmistim ton balikta yedim diger baliklarda ama sen istersen yeme bir kez yemissende birsey olmaz zaten
eti ister kiyma ister biftek yada kucbasi ye hepsi ayni kapiya cikiyo ama yagsiz olucak canim
ilk gunlerde domates yok kahve cay sekersiz olucak bol su
hem sen 80 gr yemissin ben 150 grlik ustelik diyet ton degildi yinede yerdim kilolarimida verdim uctularrr
kızlar kırmızı et olarak ne tercih ettiniz marketten alıcam da?
bi de ton balığı dışında balık yiyen oldu mu onda da tercihlerinizi merak ediyorum.
sağol tatlıma.s. neyse yemeyeyim o zaman. öğrenci olduğum için seçeneklerim daha sınırlı ailemin yanında değilim.
valla ben tam üç domates yedim bugün pişman değilim:lepi: sadece etle ölürdüm vallahi. zaten eti de iki öğün yiyebildim sabah okulum vardı. bir de şu çaylara bak:)
2 adet normal çay
2 şekersiz kahve
1 form çayı
1 kuşburnu
-tatlicadiarzu-
2.5 lt de su içtim. sanırım yarın en az bir kilo gitmiş olacak tabii bence büyük oranda su olacak bu ama zaten bu diyeti gaz olsun diye yapıyorum sonra normal diyete dönücem.
seni de tebrik ediyorum süper vermişsin[/QUO
sagol canim en son bir kiloyuda vermistim 59 olmustum regl bitimi tartilicam su siralar onun siskinligi ile fazla geliyorum olmazsa haftada bir kac gun yine diyete donucem
caylari iyi yapiyorsun sekersiz zarari olmaz ama yesil cay daha iyi olur
ilk gunlerde domates yok kilo vermeni etkileyebilir canim onun yerine yesillik ye roka maydonoz tere gibi onlardan ye
seni de tebrik ediyorum süper vermişsin
sagol canim en son bir kiloyuda vermistim 59 olmustum regl bitimi tartilicam su siralar onun siskinligi ile fazla geliyorum olmazsa haftada bir kac gun yine diyete donucem
caylari iyi yapiyorsun sekersiz zarari olmaz ama yesil cay daha iyi olur
ilk gunlerde domates yok kilo vermeni etkileyebilir canim onun yerine yesillik ye roka maydonoz tere gibi onlardan ye
ayy bak panikledim şimdi domates etkiler mi diyosun:1ninca: yeşillik almadım ben ne bileyim en basit şey domates gibi gelmişti:) salatalık olur mu peki?
1 kilo diye tahmin ediyorum canım ama emin değilim yarın öğlen haber veririm. peki sen 5 günde ne kadar verdin bununla? bir de başka neler yaptın ne kadar sürede verdin hepsini bu kiloların? kesin eli kez anlatmışsındır birine yazdığından kopyalasan da olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?