5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bayyz cook tbr ederım senı
hadı kaldı 10 kg sonra sevgılınle görüsecen unutma zemuszemus laelaelaelaelae

hayatımm çoooooooooooook teşekkür ederimmm evet kaldı 10 sonra çıtırr kızz oluppp cicilerimii giyipp şoke edeceğiimm aşkımı:1closedeyes::):)

canımm benimm hiç sevilmez misiinn tam desteğizz başla başlaa hiç beklemee:)

ay sağol canım umudumu yitirmiştimm:) sevgili olayında benim de kayınvalide adayımla tanışmaktan çekinme gibi bi durumum var aylardır ekiyorum kadını artık ara tatil diye sözleştim vermem lazım:)

yarın başlıyorum ben de. bi de sorumu biliyor musun canım? kırmızı et olarak ne alıcaz marketten? yani biftek mi kuşbaşı mı ne bileyim ?

dilencii ekstra aciklamalarin icin tesekkur ederim. Kitabin ingilizcesi de varmis ama adi ne adini bilsem bi sekilde bulurum.

Bugun benim son gunumdu. ilk 5 gunde 3 kilo ikinci 5 gunde 2 kilo verdim. Yani 10 gunde 5 kilo verdim. Bu bile benim icin oldukca iyi bir rakam. Bu arada ben cok ciddi spor yapiyorum. Herkes farki anliyor suan bile noldun yaa ne hos gorunuyorsun diyor. Kendimi cok iyi hissediyorum iltifatlar insani daha da gaza getiriyor daha kolay kilo vermemi sagliyor. Zaten azar azar olmasi benim icinde iyi.

Scarabe cok cok cok tesekkur ediyorum.

kızlar kırmızı et olarak ne tercih ettiniz marketten alıcam da?

bi de ton balığı dışında balık yiyen oldu mu onda da tercihlerinizi merak ediyorum.

ton balığı yeme sakın o yasak lüfer mezgit levrek olabailir. kırmızı et olarak ben ızgaralık et tercih ettim antirkot gibi

ya kızlarrr sabah beri sizi okuyorum şu an çok fena gaza gelmiş bulunmaktayım. Ama endişelerim vae
1- ben hiç diyet yapamıyorum diyet psikolojisi beni öldürüyo, karnım doymayınca başım şiddetli bi şekilde ağrıyooo,
2- 5 gün boyunca sabah ,öğle,akşam et yemek nasıl olur yaa, mideniz falan bulanmadımı öö gelmedimi size.
3- 5 gün deneeyeyim diyorum, hafta sonu malzemeleri alıp pazar başlasam,5 gün dayanmak istiyorum,
nolurrr kızlar bana destek verinnnnnn, asla diyet yapamıyorumm,
yada zayıflama haplarındanmı alsam.

normal yollardan zayıflamak varken ben asla ve asla zayıflama hapını desteklemiyorum. Ben hiç kullanmadım niyetim de yok.zayıflatırken ne gibi zararlar verdiğini bilemeyiz. Şimdi çıkmasa bile ilerde bir zararı çıkar hapların. 5 gün boyunca dönüşümlü olarak değiştirererk yersen zor değil kaldı ki 5 güncük sadece 1 haftadan az ve sonunda çok mutlu olucaksın. zaten 2.5 günde istediğin sebzeyi ekleyebilirsin.Ayrıca light yoğurt yumurta da yiyebiliyorsun

canım benimmm olabildiğincee yağsız her türlü olurr hiç farketmez haşlama veya ızgara hepsii buu..

tamam başlıyorum, en azından yapabildiğim kadar yapsam kardır dimii,
5 günde 5kilo,diye diye gaz verecem artık kendimee,
Allahım nolurr 5 gün dayanayım yaaaaaaa,

bende bugün başladım hanımlar işte dalga geçiyorlar yaa benimle sabah sabah tavukmu yenirmiş diyee inş. dayanırım ve başarılı olurum

bende bugün başladım hanımlar işte dalga geçiyorlar yaa benimle sabah sabah tavukmu yenirmiş diyee inş. dayanırım ve başarılı olurum

diyetin sonunda da sen onlarla dalga geçersin. Hem ilk insalar da her öğün et yiyorlarmış ozaman zeytin peynir bal yanında çayla kahvaltı yoktu.sırnaşık şey

ton balığı yeme sakın o yasak lüfer mezgit levrek olabailir. kırmızı et olarak ben ızgaralık et tercih ettim antirkot gibi
neeeeeeeeeeeeeeee az önce yedim ben!!! dün cevap gelmeyince okuldan gelirken ton aldım light hem de üçlü:) paraya kıydım rejim yapıcam diye abooo ama ben okudum yiyenler vardı tühhhh..

canım benimmm olabildiğincee yağsız her türlü olurr hiç farketmez haşlama veya ızgara hepsii buu..

sağol tatlımmm. yani kuşbaşı da olur o zamannn.

kızlar ilk günüm az önce de dayanamadım tartıldım 800 gr gitmiş şimdilik.:lepi: yalnız ben iki küçük domates yarım salatalık yedim bile 80 gr da light ton balığı. siz sadece et yiyerek yapabiliyor musunuz? kahve çay serbest sanırım

bayyzzz canim benim cok sevindim tebrikler 75 olmussun
10 kilo kalmis onuda gizemin diyetile dene daha kolay verirsin insallahh
bu gidisle gununden once bile verebilirsin kilolari
kac gunun kaldi unuttum yaa

dilencii canim bende bu diyeti yapmistim ton balikta yedim diger baliklarda ama sen istersen yeme bir kez yemissende birsey olmaz zaten
eti ister kiyma ister biftek yada kucbasi ye hepsi ayni kapiya cikiyo ama yagsiz olucak canim
ilk gunlerde domates yok kahve cay sekersiz olucak bol su
hem sen 80 gr yemissin ben 150 grlik ustelik diyet ton degildi yinede yerdim kilolarimida verdim uctularrr

jojobaa bana arada ooo geliyoduu:roflol:ama bana bakma pisbogazim benn
bende oyle saglam diyet yapanlardan degilim kor topal yaparim
ama bir azim istek geldimi bir kac gunlugune bozmadan dayanirim sende bes gun degilmi cabuk gecer vericegin kilocuklari dusun o azimle basla kaybedecegin sadece kilolar olucak emin ol sabahlari ise yumurta ye bir iki dilimpastirma idare et

sağol tatlıma.s. neyse yemeyeyim o zaman. öğrenci olduğum için seçeneklerim daha sınırlı ailemin yanında değilim.

valla ben tam üç domates yedim bugün pişman değilim:lepi: sadece etle ölürdüm vallahi. zaten eti de iki öğün yiyebildim sabah okulum vardı. bir de şu çaylara bak:)

2 adet normal çay

2 şekersiz kahve

1 form çayı

1 kuşburnu
-tatlicadiarzu-

2.5 lt de su içtim. sanırım yarın en az bir kilo gitmiş olacak tabii bence büyük oranda su olacak bu ama zaten bu diyeti gaz olsun diye yapıyorum sonra normal diyete dönücem.

seni de tebrik ediyorum süper vermişsin

kızlar kırmızı et olarak ne tercih ettiniz marketten alıcam da?

bi de ton balığı dışında balık yiyen oldu mu onda da tercihlerinizi merak ediyorum.

canim bunuda yazayim ben genelde beyaz et yedim ama kirmizi et olarak hep steak aldim kusbasi falan yiyemedim kiyma kolayima geldi bir 100 grlik yetiyordu bana
baliklari ise yagsiz firinladim limonla iyi gidiyoo

ayy bak panikledim şimdi domates etkiler mi diyosun:1ninca: yeşillik almadım ben ne bileyim en basit şey domates gibi gelmişti:) salatalık olur mu peki?

1 kilo diye tahmin ediyorum canım ama emin değilim yarın öğlen haber veririm. peki sen 5 günde ne kadar verdin bununla? bir de başka neler yaptın ne kadar sürede verdin hepsini bu kiloların? kesin eli kez anlatmışsındır birine yazdığından kopyalasan da olur:))

dilenci cim ben bu diyeti bir aya yakin yaptim 25 gun falandi birde dedigim gibi cok uymadim cok kacamak yaptim bu uc hafta gibi surede 10 kilo kadar verdim tam uymus olsaydim daha cabuk ve cok verirdim salatalikta yok canim en azindan etin yanina yeme cok dayanamazsan ara ogun gibi tuket kalorisi cok dusuk ben su bol tukettim gunde iki lt vardi yesil cay ictim spor yok yapamadim onca kacamak yaptim yani bu diyet ise yariyor topigin sahibi scarabe on gunde 9 kilo verdi ama kacamak yapmadi sende dayanikliysan bir kac gun disini sik dayan bak nasil verirsin canim
sonrada baska diyetler yaptim uc gun biri bes gun digeri derken verdim bu diyeti 25 gun yaptim diyorum ama bu 25 gunun icinde arada bir kac gunlugune biaktigim oluyordu sebzenin yasak oldugu gunlerde ben yiyordum penir hastasiyim gorunce dellenir yerdim dedim ya canim ben kor topal yaptim bana bakma sen saglan yapvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…