5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

plastikwoman sen gızemin yöntemıyle nekadar kg verdin, ben deneyım dedım ama ilk günden acıkıp bozdum rejımı :)

maşallah çok sevindim canım ben sadece 2.7 verdim ama tam yapmadım çok kaçırdım birde emziriyorum,eşiminde iştahı açıldı nedensee ömrümü yediler benim dayanamadım yaa kurtulamadım şu simitimden çok üzgünüm yaaa ama sen bari verdin kız eferim sana
tebrikler...
diğerleri naptı acaba bayıldılarmı nee?

canım sen madem emziriyosun neden yaptın ay klava: aslında iyi vermişsin devamı gelseydi iyi olurdu. sen de benim gibi yap bi dahakine 5 verme de 4 ver yani ama en azından yaptım dersin hırs gelira.s ben şimdi elmaya geçtim bi kaç gün de onu yapıcam sonra normal diyuete döncem yeter bu kadar şok diyeta.s

plastikwoman sen gızemin yöntemıyle nekadar kg verdin, ben deneyım dedım ama ilk günden acıkıp bozdum rejımı :)

cıcm ben bır hafta yaptım 5 kg verdım oda sonunu getıremedıgım halde :) son tavuk gunumde oglen yedım ızgara tavuk aksam yemedım az yemek yedım yınede verdım bende arada kaçamak yaptım

Slm kızlar yarın 4. günüm inşallah

2 gün çok zorladı ama alıştı artık vücut sabahları ben yumurta ya da lıht ton balığı yiyorum
Yarım dilimden az ekmek ya da eti Formun büskivilerinden 2 tane yiyorum çünkü midede problem var benim kuru bişey yemem şart

Öğlen sadece ton balığı ya da haşlanmış tavukcokacimcoook

2 gündür akşamları dışarlarda olduğumuz için salata ve ızgara (yağsız) ya da ton balığı yine salata ile yiyorumcokacimcoook

Henüz kilo verdim gibi gelmiyor bana ama sabrediyorum

Meyva yiyormusunuz kızlar?

Ben yağ parçalayıcı özelliği olduğu için Greyfurt yiyorum akşamları...

Bol bol soda yeşil çay ve su tüketiyorum hadi hayırlısı sositososito
Henüz spor yapamıyorum ama geçen hafta belimi zorladım incilttim galiba
Biraz daha bekliyim ağrısı yeni geçti....
Gelecek hafta spora başlıyorum kısmetsekaydirigubbakcemile2

saziyecim iyiyim canim kac gundur giremedim zaten errore veriyordu sen nasilsin
lahananin suyunu bende duymustum bencede dene kilo vermeye yardimci oluyor
diyet ne durumda verebildinmi canim
scarabe iste buna sevindim canim insallah sonuc diledigin gibi olsun
uzulucek birsey yok cok cok sevin
anne olmak sana cok yakisicaktir
kilo alsanda dert etme dogum kilolari cabuk gidiyor
sonucu bize yaz unutmaa

dilenci cok gusel vermissin tebrikler
bende senin gibi yapmistim yogurt yumurta yesillik yedim
umarim kalanlarida kolayca verirsin canim

bebegim hasta diye pek giremiyorum kislar
bayzz dan haber yok yazmamis napti acaba kac kilo verdi merak ediyorum
deryacik bende bu diyette greyfurt yedim ama bu diyette meyve yok onuda yazayim

melissacıgım valla lahana suyunu denedım ıste tıksindim ne ıgrencmiş o ya:)
daha tamı tamına baslayamadım dıyete bı türlü aclıgımı bastıramıyom
aylardır ıste 73,5olarak gezınıyorum. bugun eşim calısmıyor yemek olarak tavuk haşlıcam patates felan onları yerım...

dilenci cok gusel vermissin tebrikler
bende senin gibi yapmistim yogurt yumurta yesillik yedim
umarim kalanlarida kolayca verirsin canim

teşekkür ederim tatlım ama sanki bu diyetten normale geçince bir yavaşlama durma oluyor ondan biraz keyifsizim sen bırakınca oldu mu böyle bişey?

bebeğin için de geçmiş olsun tatlım.

slm kızlar malesef ben veremedim uzun süredir direniyordu vücudum kırarım dedim ama olmadı malesef hiç veremedim yarın birde ölçülerime bakıcam incelme olmuşmu die malesef 0 oldu sonuç azminizi kırmak gibi olmasın ama bende durum bu acaip moralim bozuldu...

canlar ben daha diyete başlayamadım 75 kiloyum su an tamm gizemin diyetine başlıcam pazartesii kaldı 10 kilo bakalımmm

kılolarını bu dıyet sayesındemı verdın ? opuyorumnanaktan
evet canim bir aya yakin bu diyeti yaptim ama ben yogurt yumurta yesillik de yedim
ve regl gunlerimde pirinc lapasi yaptim oda ise yariyor
10 kilo kadar bu diyetle verdim gerisini ise her okudugum diyete culp diye atladim biraz ondan biraz bundan derken verdim simdi kendime sinir koydum alt sinir 58 ust sinirda 62 yi gecmiycek bir kac gun istedigim gibi yiyorum bakiyorum eger tarti yukseliyorsa hemen ertesi gun dikkat ediyorum
teşekkür ederim tatlım ama sanki bu diyetten normale geçince bir yavaşlama durma oluyor ondan biraz keyifsizim sen bırakınca oldu mu böyle bişey?

bebeğin için de geçmiş olsun tatlım.

sagol canim bebegim daha iyi
benim kilomda oyle yavaslama duraklama olmadi ama ayni kiloda takildigim cok oldu fakat yine dikkat ettim ve gidincede nerdeyse iki kilo birden gittigi oluyordu inceldigimi hissediyordum ama tartida ayniydi ozellikle regl oncesi olurdu ve normal yeyincede yine dikkat edicen canim aksam erken birak bu yuzden gusel canini sikma eninde sonunda gidiyor kilolar sen kararli o yeterki

canlar ben daha diyete başlayamadım 75 kiloyum su an tamm gizemin diyetine başlıcam pazartesii kaldı 10 kilo bakalımmm

bayzzcim biran once basla canim hem vermeye baslamisken ara verme sonra zorlanirsin
biran once basla diyetine sonucun gusel olucagina inaniyorum gunlerin azaldi bir kac haftadan az kaldi saniyorum

kızlar ben bi haftadır elma diyeti yapıyorum 4 kg falan verdim.ama bu cumaya kadar daha yapıp bu diyete geçeceğim tecrübeli arkdş rica etsem gizemin diyetinin farkı ne hangisi daha etkili bana yazarlarsa sevinirim.

valla insanın moralini bozuyor baya durunca ama bu sefer inadım inat zorluyorm. ama dediğim gibi bu diyeti yapmıyorum artık az yiyerek devam edicem bi süre sonra belki yine yaparım şok niyetine. kaydirigubbakcemile2

bebegim hasta diye pek giremiyorum kislar
bayzz dan haber yok yazmamis napti acaba kac kilo verdi merak ediyorum
deryacik bende bu diyette greyfurt yedim ama bu diyette meyve yok onuda yazayim

Teşekkür ediyorum canım sık girememne rağman soruma cevap vermişsin
a.s.

Bu arada ben bu hafta 2 kilo verdim ilk kez yapıyordum et yiyebilen bi insan değilim
Tavuk ve balık kırmızı etle aram yok hiç
Benim ilk hafta olduğu için çok kaçamak oldu
Birde bütün hafta evde duramadım sabahdan çık gece gel haliyle çok ama çok kaçamak oldu
Ona rağmen 2 kilo vermişim gelecek hafta inşallah daha sıkı tutmaya çalışıcam
bir 5 kilo daha versem bana yetecek inşallahhhh

mrb bayyz cım bişey soracağım normal bu diyetle kaç günde kaç kg verdib bide gizemin diyetini tam olarak yazarmısın tatlım tşk. öptüm

Star gazetesinde bu diyetle ilgili yayınlanmış haberi gönderiyorum sizlere

Fransız usulü diyet yok satıyor

25 Ekim 2009 Pazar

Spor yapmayacaksınız, sınırsız et, tavuk, balık yiyeceksiniz, üstüne bir de kilo vereceksiniz. Fransa’nın en ünlü beslenme uzmanlarından Pierre Dukan’ın haftalardır çok satanlar listesinden düşmeyen kitabında (Je Ne Sais Pas Maigrir) protal diyet adını verdiği yöntemle zahmetsizce kilo vermenin mümkün olduğunu söylüyor

BERRİN HABERVEREN

Kilo verme ya da sağlıklı beslenme üzerine yazılan kitapların tümü büyük ilgi görüyor. Kitapçıların raflarında bu tür yayınlara ayrılan yerler hızla artıyor. Kadınlarının zayıflığıyla ünlü Fransa’da haftalardır çok satanlar listelerini zorlayan, bir milyondan fazla satan bir kitap var: Je Ne Sais Pas Maigrir (Nasıl kilo kaybedeceğimi bilmiyorum)...

Fransa’nın en ünlü beslenme uzmanlarından biri olan Dr. Pierre Dukan’ın kaleme aldığı kitapta egzersiz yapmadan yüksek miktarda protein tüketerek kilo verilebileceği iddia ediliyor. Dr. Dukan’ın Protal (proteins alternatives) diyeti meşhur Atkins, South Beach ve 70’li yıllarda popüler olan protein diyetlerine benziyor. Sınırsız protein tüketip aç kalmadığınız ve az miktarda yağ kullandığınız için vücut mevcut yağ depolarını harcamaya başlıyor.

MÖNÜDE SINIRSIZ ET VAR

Diyetin ilk aşaması saldırı... Beş gün yapılması önerilen diyetin bu aşamasında sadece protein var. Dana ve sığır eti biftek, fileto, kıyma olarak tüketilebiliyor. En fazla yüzde 10 yağ içeren et yapışmayan bir tavada, fırında ya da ızgarada pişirilebiliyor. Tavuk ya da hindi eti de diyete uygun. Dr. Dukan kitabında hindi fümenin, tavuğun göğüs etinin rahatlıkla yenilebileceğini söylüyor. Tüm deniz ürünleri ve balıklar da diyete uygun gıdalar arasında yer alıyor. Buharda pişirilmiş, ızgara ya da tütsülenmiş her türlü deniz ürününü yiyebilirsiniz ancak yağlı ve konserve olanlardan uzak durmanız gerekiyor. Yumurta 3-4 adeti geçmemek şartıyla, yağsız süt, yoğurt veya peyniri ise istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

Saldırı aşamasında dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri de bol bol su içmek... Günde en az iki litre su vücudu protein atıklarından temizlemek açısından önem taşıyor. “Et, tavuk, balık tatsız tuzsuz olur, yenmez” diyorsanız bu diyette her türlü baharat, sirke, maydanoz, soğan, sarımsak serbest. Acıktığınız zaman bu saydığımız gıdaları sınırsız olarak tüketebiliyorsunuz. Dr. Dukan protein içeren gıdaların iştahı azalttığını ve 3-4 gün protein tüketildiğinde açlık hissinin neredeyse yok olduğunu belirtiyor.

Bir de yapmamanız gerekenler var tabii: Yoğun egzersiz (ilk üç gün yorgun olabilirsiniz), öğün atlamak, ketçap ya da mayonez gibi yağ ve şeker içeren soslar tüketmek... Bu aşama hiçbir özür, sapma, duraklama kabul etmiyor. Yani “Biraz ara vereyim, şu tatlıdan bir kaşık alayım” deme şansınız yok.

SIRA KİLO KAYBINDA

Beş günlük saldırı aşamasını geçtikten sonra şimdi asıl kilo vereceğiniz bölüme geliyorsunuz. Bu aşamada haftada 2-3 kilo verebilmenin mümkün olduğu iddia ediliyor. Mönünüzde ise birinci aşamadakı proteinlere ek olarak çiğ ya da pişmiş olarak sebze tüketebiliyorsunuz. Örneğin domates, salatalık, brokoli, ıspanak, pırasa, lahana, kereviz, mantar, patlıcan, biber, havuç, her türlü yeşillik... Ancak nişasta içeren patates, pirinç, mısır, bezelye, fasulye, mercimek gibi gıdalar tamamen yasak. Sebzelerin de tıpkı etlerde olduğu gibi mutlaka yağsız pişirmeniz gerekiyor.

HAFTADA BİR GÜN PROTEİN

Aradan haftalar geçti, sonunda bütün fazlalıklarınızdan kurtuldunuz. Bu durumda diyetiniz sona erdi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü şimdi koruma aşaması başlıyor. Bu aşamanın ne kadar süreceğini ise kaybettiğiniz kilo x 4,5 formülüyle buluyorsunuz. Örneğin 15 kilo verdiyseniz 67 gün koruma diyeti yapmanız gerekiyor. Neler yiyebileceğinize gelirsek... Her gün sınırsız et, tavuk, deniz ürünleri, yağsız süt, yoğurt, peynir ve yumurta... Haftada altı gün; bir porsiyon meyve (muz, üzüm, kiraz hariç her türlü meyve), iki dilim kepekli ekmek, 40 gram normal peynir, kilo verme aşamasındaki sebzeler... Haftada iki kez birer porsiyon nişastalı gıdalar (patates, makarna vs), kuzu eti, tatlı... Bu aşamayı da geçtikten sonra artık yapmanız gereken tek şey var: Normal hayatınıza devam ederken haftada bir gün saf protein diyeti yapmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…