allamee kızlar naptınız? ben son gün biraz kaçırdım ama 5 günde 4.3 verdim. ama ben çok şey ekledim. ilk iki gün sıkı yaptım ondan sonra yeşillik yumurta yoğurt süt içtim. ben diyete yeni başladım bunu motive olmak için yaptım. et diyetinden çok protein ağırlıklı yaptım diyelim. bi kaç gün daha sıkıp kasımda sağlıklı beslenme düzenime geçicem. sevgiler...
maşallah çok sevindim canım ben sadece 2.7 verdim ama tam yapmadım çok kaçırdım birde emziriyorum,eşiminde iştahı açıldı nedensee ömrümü yediler benim dayanamadım yaa kurtulamadım şu simitimden çok üzgünüm yaaa ama sen bari verdin kız eferim sana
tebrikler...
diğerleri naptı acaba bayıldılarmı nee?
plastikwoman sen gızemin yöntemıyle nekadar kg verdin, ben deneyım dedım ama ilk günden acıkıp bozdum rejımı :)
plastikwoman sen gızemin yöntemıyle nekadar kg verdin, ben deneyım dedım ama ilk günden acıkıp bozdum rejımı :)
saziyecim iyiyim canim kac gundur giremedim zaten errore veriyordu sen nasilsinselam kızlar naber nası gıdıyo dıyet. melıssa nasılsın... bayyz kac kılo oldun kız ...
banada kayınvaldem koca bı lahana getırmıs sarıp yeyip dıye ama esim sevmıyo benımde sarasım gelmedı, bende sımdı haslayıp suyunu ıcmeyı planlıyorum. lahanayı severım haslanmısını yerım ama suyundan nefret ederım ıcıne bı bulyon atıp ıcmeye cabalıcam 1 hafta gıder o lahana bana. dıyet ıcın degılde ödemlerı atmak ıcın ıcecem bakalım hayırlısı :)
scarabe iste buna sevindim canim insallah sonuc diledigin gibi olsunkizlar bu arada size bisi dicem ben yaaaaaa
bende bi rahatsizlik vardi mide bulantisi kusma bas donmesi adet gecikmeside eklenince bunlara hamilelikten supelenmeye basladim. Seviniyimmi uzuliyimmi bilemedim test yapicam bakalim sonuc ne gostericek ama hamileysem vedigim kilolari alacagima uzulecem bide bi bebek olucak ayyy onuda cok istiyoruz esimle birlikte valla sitrese girdim.
allamee kızlar naptınız? ben son gün biraz kaçırdım ama 5 günde 4.3 verdim. ama ben çok şey ekledim. ilk iki gün sıkı yaptım ondan sonra yeşillik yumurta yoğurt süt içtim. ben diyete yeni başladım bunu motive olmak için yaptım. et diyetinden çok protein ağırlıklı yaptım diyelim. bi kaç gün daha sıkıp kasımda sağlıklı beslenme düzenime geçicem. sevgiler...
bebegim hasta diye pek giremiyorum kislar
bayzz dan haber yok yazmamis napti acaba kac kilo verdi merak ediyorum
deryacik bende bu diyette greyfurt yedim ama bu diyette meyve yok onuda yazayim
dilenci cok gusel vermissin tebrikler
bende senin gibi yapmistim yogurt yumurta yesillik yedim
umarim kalanlarida kolayca verirsin canim
evet canim bir aya yakin bu diyeti yaptim ama ben yogurt yumurta yesillik de yedimkılolarını bu dıyet sayesındemı verdın ? opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım ama sanki bu diyetten normale geçince bir yavaşlama durma oluyor ondan biraz keyifsizimsen bırakınca oldu mu böyle bişey?
bebeğin için de geçmiş olsun tatlım.
canlar ben daha diyete başlayamadım 75 kiloyum su an tamm gizemin diyetine başlıcam pazartesii kaldı 10 kilo bakalımmm
sagol canim bebegim daha iyi
benim kilomda oyle yavaslama duraklama olmadi ama ayni kiloda takildigim cok oldu fakat yine dikkat ettim ve gidincede nerdeyse iki kilo birden gittigi oluyordu inceldigimi hissediyordum ama tartida ayniydi ozellikle regl oncesi olurdu ve normal yeyincede yine dikkat edicen canim aksam erken birak bu yuzden gusel canini sikma eninde sonunda gidiyor kilolar sen kararli o yeterki
bebegim hasta diye pek giremiyorum kislar
bayzz dan haber yok yazmamis napti acaba kac kilo verdi merak ediyorum
deryacik bende bu diyette greyfurt yedim ama bu diyette meyve yok onuda yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?