5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Arkadaşla yazdıklarınızı okuduğumda bazılarınızın ton balığı yediğini gördüm. Ton balığı bu diyetin yasaklılarından... ZAten biliyorsunuz ton balığı, somon balığı gibi balıklar soğuk deniz balıkları olduğu için çok yağlıdır.
Tabii yine de siz daha iyisini bilirsiniz ama benimkisi nacizane bir öneri... Bence konserve balıkları tercih etmemek gerekiyor.
Google'da bu diyetle ilgili birçok kaynak var. Pierre dukan, dukan diet falan yazınca çıkıyor. Google çeviri yardımıyla bu kaynakları inceleyebilirsiniz. Benim incelediklerimin hepsinde ortak bir nokta var: Diyetin kurallarını kesinlikle ve kesinlikle bozmamak gerekiyor.
Herkese sevgiler :)

Bu bahsettiginiz kitap elimde su an...Esim kilo vermek icin kuzeninden aldi bu gece....Ve kuzeni bu kitaba uyarak yazdan beri 12 kilo verdi..Gozumle gormesem ben boyle seylere pek inanmazdim ama...Bende emziriyorum korkuyorum bu sekilde diyet yapmaya eger yavas yavas veremezsem emzirmem bitene kadar bende deniyicem ama benden once sanirim esime uygulayacagiz...

valla kiloyu veren veriyor ama iste bu diyette en zor olan ilk baslarda yasanan kabizlik sorunu. ben bile birakmayi dusunuydum diyeti ilk hafta ama sonra inat ettim yaptim diyeti ve ideal kiloma ulastim. konuyu actigim ilk gunden buyana hep takip ettim ve bazi arkadaslarimiz kabizlik yuzunden vazgectiler diyetten. butun diyetler zordur cunku insanin cani normalde bisi istemez ama diyete girdiginde caniniz dunyalari ceker o yuzden sabir isi diyet isi.

arkadaslar ben bu konuyu actigimda cok kararsizdim acip acmamakta ama uyguladiginizda ve yazilan sonuclara gercekten cok sevindim beni yalniz birakmadiginiz icin herkese tesekkurler...

kizlar ben test yaptim hamilelikle ilgili varlikla yokluk arasinda bisi cikti anlamadim valla booolleeee dikkatlice iiiceee bakinca hafif bisi var ama emin deilim yaaa pufff

:lepi::lepi::lepi:

haklısın canım kabızlık yapıyor fena halde
Ama ek olarak kabızlık önleyici şeyler tüketilemez mi acaba
Yine kk da bulduğum Çiçek unu diye bişey vardı fazla tüketmemek gerekiyor ama
Dikkatli kullanırsak bişey olmaz bence
Ben bazen kullanıyordum ama senin dietle hiç denemedim çok ama çok zor oluyor kabızlık
Belki bu hafta denerim
Ayrıca bu dieti bizimle paylaştığın için Teşekkürler....a.s.a.s.a.s.a.s.Şeniz

kizlar ben test yaptim hamilelikle ilgili varlikla yokluk arasinda bisi cikti anlamadim valla booolleeee dikkatlice iiiceee bakinca hafif bisi var ama emin deilim yaaa pufff

Canım bugüne kadar tanıdığım bütün hamişlerde 2. çizgi hep silik çıktı bence sen kan testi yaptıra.s.

evet canım bendede silik çıkmıştı kan testi yaptırmıştım,sende kan testi yaptırabilirsin yada biraz bekleyip tekrar test yap bu sefer belli olur,birde benim çok sancım olmuştu ya regl sancısı gibi,allah hayırlısını versin canım.

slm kizlar londradan sevgiler...buarada ailemden uzakta ve 1 sene oncesi dunyalar tatlisi kizimda geldi ve 2 olay birakti kilolari ustumde..hayatimda 75olmadim acayip bunalimdayim ..evlendigimde 58 falandim herneyse yarindan itibaren bende basliyorum...5gun sonra mutlaka yazicam..umarim birakmamda 5 gun devam ederim....boyum 167 kilom 75 ya korkunc bisey allahim aynalara kustum resmen.....klava:

bende cumartesi başlayacağım .bayrama kadar devam edeceğim.bayramda biraz ara sonra tekrar devam diye planladım kafamda.daha önce damdan düşenden sağlıklı zayıflatan diyet diye bir topiğimiz vardı.bu diyetin aynı diyebilirm.oradan deneyimlerim var benim.
ilk günlerde evet kabızlık oluyor ama 3.4. gün geçiyor.bu aşamada ben form çaylardan içmeyi düşünüyorum .
bu ara şiştim iyice hemen toparlamazsam durum vahim.hem bedenen hem de psikolojik olarak çökerim.
birbirimize destek olalaım.gitsin şu lanet kilolar.

scrabe canım sana bişey sorcam umarım görürsün mesajımı .ilk 5 gün ve sonrsında yumurtanın durumu nedir.önceki cevaplarda çelişkili şeyler gördüm.
ölçmü alacağım birazdan.sabah yelkenler fora
ben de 2 öğün yemeyi düşünüyorum.

canım ben cvp vereyim ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama bu diyetle 7 kilo verdim.. scrabenin dediği sadece etti ve o günde sadece iki öğün et yiyerek uyguladı ve 15 günde 12 kilo verdi diye hatırlıyorum.. onun dediği böyleydi.. ama bazı arkadaşlar yoğurtta yedi ymurtada oda protein diye.. yani sonuç itiberiyle on larda verdi... karar senin olanlar bunlar:)

arkadaşlar gazetede yazılanlara göre etin yanında yumurta,yoğurt ve diğer proteinleri yiyebilirsiniz diyor..
siz ne dersiniz?yoksa sadece tek tip tavuk mu?

slm kızlar baya inceldim ama yarın tartılıcam
cumartesi ve pazar abartmadan serbest yiyoruz diyimi
Valla sıcacık çorba çekiyor canım
Ne kadar verdim bilmiyorum ama artımk pantolon giydiğimde kenarlardan taşma yok :roflol:
ayyy çok süperrrrrrrr:sm_cool:
görüşürüz kızlar

kızlar ilk günümde biraz başağrısı oldu,ama su içtikçe hafifliyor.bugün öğle sağsız kıyma kavurdum yedim .akşam da küçük bir palamut yedim tavada yağsız pişirdim.nasıll iyi gidiyor muyum.
baskülü mü de sabah tartılıp kaldırdım.bayrama kadar devam edeceğim inşallah.
ben de 2 öğün beslenmeyi planlıyorum.birazdan da yeşil çayımı içeceğim.
deryacık sen ne zaman başlanıştın.

kızlar ben 3-4 gün yaptım 2-3 klo verdim ama emzirmekten dolayı dayanamadım,benim tavsiyem sadece et tiksindiriyor insanı yumurta yoğurt süt yemek lağzım,ben çok sıktım kendimi çabuk pes ettim,yapabilen varsa yapsın tabi ama bence çok zor zaten doktorun sitesindede var bunlar 2-3 sayfa geride bi arkadaş bir alıntı eklemiş bakmak isterseniz,benim tavsiyem ettin yanında süt yumurta yoğurtta tüketmek inşallah başarırsınız bende bayramda tekrar deniycem tabi busefer kesinlikle sırf etle değil...dilenciiii nettin gııı.?

canım sen görünmez olmayamı uğraşıyorsun yoksa inceciktin sen kilo mı aldın buluşmadan sonra :uhm:

canım sen görünmez olmayamı uğraşıyorsun yoksa inceciktin sen kilo mı aldın buluşmadan sonra :uhm:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Şunu birisi kociğime söylese keşke adam beni inan 110 kilo görüyor

Ama biraz aldım seninle son görüşmemizden sonracokacimcoook
Bir ara çok hazır yemek yedik ondan aldım bir kaç kilo versem yetecek a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…