slm kızlar bugün 2. günümdü ii geçti sayılır. dün baş ağrım vardı bu gün yok. sabah 2 yum lı omlet, öğlen bir biftek, akşam 2 biftek çay kahve inş. olucak tartımın pilini de çıkardım çarşamba sabahı görücez sonucu bakalım... herkese kolay gelsin...
herkes istediğini söyler ve yapar ben öyle düşünmüyorum vede söylemekte özgürüm sende öyle ben ailemizde 2 tane doktor var danıştım bana sadece dikktli olmamı,ve aç kalmamamı söylediler endişe duymuyorum sağlık problemim yok zaten 4 gün sonra sebze ye geçilcek 10 gün sonunda istediğin kiloya ulaşamazsan tekrar sadece et dieti yapıyosun ki ben ulaşacağıma inanıyorum sonrasında sadece perşembe yapıcam,ayrıca almanyada bir akrabam ameliyat için fazla kiloluydu doktorunun kontrolünde bu dieti yaptı verdi ve ameliyatını oldu canım.bizden önce 98 sayfa var isteyen okur ve mantığına uygun olanı yapar,bunun tersini düşünmek düz mantıktır,biz burda birbirimize destek oluyoruz kimseye karışmıyorum sadece herkes gibi yazıyorum ve kimsyide tanımıyorum senide yani kimseye lafım yok canım yapan herkesi senide destekliyorum ayrıca senin koşturmana gerk yok öğrenciliğin nekadar zor olduğunu biliyorum bizde aynı yoldan geçtik ben sadece senin daha yorulacağını söylemek istedim bizler evdeyiz sonuçta inşallah verirsin sanada başarılar.
Arkadaşlar bu verdiğiniz kilolar acayip fark yarattı mı
Yoksa su falan mı gitti acep
benimde 4 günüm hanımlar kaçamaklara rahmen 2.5 verdim gözüküyo hadi bakalım bugün keyfime diyecek yok:lepi:
kızlar nasılllll gidiyorrrrrr
maşallah canım bizimde öyle 1 kilo verdik 1 günde çok sevindik hadi bakalım hayırlısı
tşk ederim bu 2 gündede 2 kilo vermeyi umut ediyorum eğer olursa bir hafta daha devam edicem ideal kiloma 3 kalmış oluyo çünkü...
Slm kızlar yarın pazartesi ve ben yarın diete başlıyorum
Yer açın benide alın aranıza
Öpüyorum şimdi herkesi kolay gelsin hepimizee
hoşgeldin canım kolay gelsina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?