5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

fıstık omleti yağsız nasıl yapabiliyorsun? ben de değişiklik olun diye yapmayı düşündüm de yağ koymadn olmaz diye yapmadım.

bu arada 3.günüm doldu. sabah baktım700 gr, toplamda da 3.100 gitti.yerimseniben

herkes istediğini söyler ve yapar ben öyle düşünmüyorum vede söylemekte özgürüm sende öyle ben ailemizde 2 tane doktor var danıştım bana sadece dikktli olmamı,ve aç kalmamamı söylediler endişe duymuyorum sağlık problemim yok zaten 4 gün sonra sebze ye geçilcek 10 gün sonunda istediğin kiloya ulaşamazsan tekrar sadece et dieti yapıyosun ki ben ulaşacağıma inanıyorum sonrasında sadece perşembe yapıcam,ayrıca almanyada bir akrabam ameliyat için fazla kiloluydu doktorunun kontrolünde bu dieti yaptı verdi ve ameliyatını oldu canım.bizden önce 98 sayfa var isteyen okur ve mantığına uygun olanı yapar,bunun tersini düşünmek düz mantıktır,biz burda birbirimize destek oluyoruz kimseye karışmıyorum sadece herkes gibi yazıyorum ve kimsyide tanımıyorum senide yani kimseye lafım yok canım yapan herkesi senide destekliyorum ayrıca senin koşturmana gerk yok öğrenciliğin nekadar zor olduğunu biliyorum bizde aynı yoldan geçtik ben sadece senin daha yorulacağını söylemek istedim bizler evdeyiz sonuçta inşallah verirsin sanada başarılar.

bu arada 2. günümüz 1 kilo verdik devam ediyoruz banucan nasıl dayanıyosun kız tartılmadan biz sabahı zor ediyoruz valla iki kişi olmak iyi ama destek oluyoz birbirimize bugünle 4 günümüz kaldı hayırlısıyla.

ben söyleyemezsiniz demedim ki zaten. size aç kalma demişler nasıl olacak bu diyetle sorması ayıp? düz mantık dediğim diyete bakış açınızdı. "böyleyse böyledir demekki diyette sağlıklıdır" gibi. yetkili mercii değiliz sağlıklı diyemeyiz ki bugün kime gitseniz bu diyetin çok zararlı olduğunu söyler. google a yazmak bile yeterli. faydalı demeyelim demek istedim ben.yarın birine bişi olur mesul hissederiz diye. öğrenciyim ama bu hafta evdeydim o anlamda söledim. yorulamadığım bi gün seçtim ben de ama ona rağmen böyle oldu diye gözlemlerimi yazmam gerek ki yapacak olan "aa desin böyle belirtiler oluyor" desin, bilsin o maksatla yazdım. kötü niyetle değil yoksa ne uzun uzun söyliycem "süper verdim" der geçerdim ki 3 kilo verdim bile. ama riski de bilinsin kilo verdirme hızı da. sana da başarılar dediğim gibi yapıyoruz sonuçta ama çok dikkatli olmak ve uzun sürdürmemek gerekyerimseniben

Son düzenleme:
benimde 4 günüm hanımlar kaçamaklara rahmen 2.5 verdim gözüküyo hadi bakalım bugün keyfime diyecek yok:lepi:

hayret mesajlarım kaybolmuş, canım bana göre mantıklı bu benim düşüncem benden önce 98 sayfa var isteyen okur mantığı kabul ederse yapar tavsiye verdiğimi falan okudunmu?sende yazıyosun bende herkes özgür,ailemde 2 doktor var danıştım yanımdalar destek veriyolar ayrıca bir sağlık sorunumda yok şükür herkese başarılar diliyorum bugün 2. günüm iyim aç kalmıyorum su içiyorum etimi yiyiyorum dinleniyorum sabah tartıldık görümcemle 1 kilo verdik hayırlısı 4 gün sonra sebze ye geçicez yumurta süt yoğurt ekliycez zaten 5-6 kilo yetiyo bana 10 gün sonrada sadece perşembe günleri et diyeti yapıcaz.SCARABE artık girmiyo galiba canım naptın kilon sabit duruyomu yazarsan sevinirim,

dilenci canım aç kalmamak yani diet dahilinde et.tavuk,balık,yiyebildiğin kadar yemek ve su içmek bunu kastettim herkesin bünyesi farklıdır 1 gün sonunda belli olur isteyen bakar destek anlamında eklemeler yapılabilir bence,normalde 1 haftada zor veririz 1-2 kiloyu bundada 5 günde 5 verceğine 3 verirsin neden olmasın ama isteyen de sadece etle yapabilir keyfi bilir canım zaten açım hadi birbirimize destek olalım.

tşk ederim bu 2 gündede 2 kilo vermeyi umut ediyorum eğer olursa bir hafta daha devam edicem ideal kiloma 3 kalmış oluyo çünkü...

bende 57 dim 52 yetiyo bakalım ya çok istiyorum çünkü doğumdan sonra çok zor oluyo kilo vermek bekarken çok rahat verirdim neyse canım gene yazarım öptüm.

tamamdır allame anlaştık:) yalnız eti el kadar yiyorum ben 3/2 öğün o yüzden ben aç kalıyorum:)

kızlar beni takip eden olduysa belirtymiştim diyeti kendime göre yapıyorum. domates salatalık yiyorum. şu anda tek yumurtayla yeşillikli salata yaptım. ben çok katı yapmıyorum diyeti diyenlere tavsiye ederim. sabah da light ton yedim. akşama da bir parça haşlama kırmızı etim var biraz yoğurtla yemeyi düşnüyorum. dün böyle eklemeye başladım ağrılarım geçti açlıktan ölüyodum o da azaldı.yani günde 1kg gitmesin de isterse 500-600 gitsin dedim. ağır gelenler benim gibi ufak eklemeler yapabilir.

slm kizlar nasil gidiyor diyetler ?

kizlar size bi kac tiyo verecegim. kolay kalori yakma yontemleri :
1- banyo yaparken ilik sudan biraz daha soguk suyla gobek alti bolgesi, bacak aralarini, gogus bolgesini ve eklem yerlerini suyla ovalamak farkinda olmadan kalori yakar.
2- susadiginiz zaman agziniza arada bir buz koyun. Buz vucuttaki kalori oranini hizla dusururmus.
3- soguk havalarda ustunuzu kat kat giyinmeyin. ustunuze hafif fazla da usumeyeceginiz seyler giyin ve disarda bir tur atin. soguk hava bunyenizi rahatlaticak ve kalorilerinize yardimci olacaktir.
4- gece yatmadan once spor yapmak. bununda en basiti sirtinizi duz bir zemine koyun (yatar vaziyette) ve ayaklarini havaya kaldirip bisiklet hareketiyle cevirmektir. Bacak arasi kaslarinizda bu sekilde bi yanma olup kalorilerde faydasi olacaktir.

Slm kızlar yarın pazartesi ve ben yarın diete başlıyorum
Yer açın benide alın aranıza
Öpüyorum şimdi herkesi kolay gelsin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…