5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Canım ben iki hafta önce başladım ilk hafta hep dışardaydık malum dikkat edemedim hep aradığımı bulamadım ki
bu hafta daha sıkı giriyorum geçen hafta da yaptım ben baya inceldiğimi hissediyorum
Ben süt, yumurta, peynir ve yoğurdu lıght aldım onları yiyorum
Bu hafta sporda yapıcamhihoyyythihoyyyt
Birde canım palamut çok yağlı bi balık yağsızları tercih etmeye çalışırsan iyi olura.s.

Son düzenleme:

canım dr.un sitesini özelden yazar mısın bi bakayım ben bulamadım

2. günümde iyiydi şimdi açlıktan uyuyamıyorum.:)
buün de öğle küçük bir kase et.akşam da baharatlı tavuk fleto yedim.akşam yeşil çayımı içtim.gün içinde de 8 bardak kadar su içtim.
baskülümü sakladım .3 hafta sonra tartılacağım inş.
deryacık bayyz desteğiniz için teşekkürler kızlar iyiki varsınız.

canım yukarda yazdım sende oku sadece et değil, yağsız süt, yoğurt,peynir 3-4 tane yumurta serbest ve bol su su çok önemli,konserve,yağ,tuz,şeker,kketçap,mayonez yok ve illk 5 gün hiç kaçamakta yok baharat, sirke ,soğan, sarımsak la tatlandırabiliyosun bunlar serbest canım başarılar.

kızlar sabah çok kötüydüm ayakta duramıyordum diyebilirim.acayip bir kırgınlık.okulun merdivenlerini zor çıktım.sonra yoğurt yiyince kendime geldim.şimdi çok iyiyim.artık sabahları yoğurt yemeyi düşünüyorum.benim porsiyonları az tutuyorum.yoğrdun destek olması gerek bana.3. gün bugün.inşallah 13 . 23. gün de diyeceğim

Bu benim gönderdiğim Star gazetesinde çıkmış olan haberin aynısı :) İngilizce siteye de bir bakalım neler diyor?

Arkadaşlar ingilizce sitede çok önemli bir uyarı var... Proteinin vücuttan atılması için mutlaka en az iki litre su için diyor. Yumurtanın sadece beyazını yiyin. Eğer sarısını yerseniz haftada 3-4 ile sınırlayın yumurtayı diyor.
ıkinci aşamanın süresini tam anlayamadım. Kitabı ebook olarak buldum. Ondan çözmeye çalışacağım...

Canım porsiyonları küçük tutma karnını doyur
Zaten dietin özelliği vücuda protein yüklemeka.s.

Arkadaşlar Pierre Dukan'ın kitabını buldum ebook olarak maalesef fransızca... Ama google çeviri sağolsun :) Çok düzgün çevirmiyor ama en azından anlaşılıyor.
Kitabın birazını inceledim... Bazı notlar çıkardım...
Obezite sorununuz varsa diyetin saldırı aşamasını (yani sadece protein tükettiğiniz aşama) 7 hatta 10 gün yapılacakmış... Diyet cola yasak değil. Ama yine de abartmayalım içmeyi... :) Her gün tartılmayın... Spor yapmayın diyor çünkü ilk iki gün yorgunluk mutlaka oluyormuş... Yüzme koşu uygun sporlarmış :)
üç günden sonra yorgunluk kaybolurmus, açlık hissedilmezmiş. Ağız kuruluğu olabilirmiş, tam anlamadım ama sanırım ağız kokusu da olabiliyormus. (Dediğim gibi tam anlamadım çeviri biraz dandik :)
Bu saldırı döneminde (genellikle üç gün yapılırmış) en az 2-3 kilo verebilirmişiz, menapoz öncesi falan bu 1 kiloya inebilirmiş. Bu regl dönemi öncesi de olabilir bundan da tam emin değilim. Ama şu kesin regl döneminde yapmayın diyor. çünkü bu dönemde vücudun yağ yakımı azalırmıs Erkekler için ise 4-5 kilo verilebilirmiş. ılk günde büyük bir sürprizle karşılaşabilir, 1 kilo verebilirsiniz diyor.
BEnden şimdilik bu kadar yarın ikinci aşamayı çözmeye çalışacağım :) Herkese ii geceler

Blackkityy eline sağlık kızlar bugün daha iyiyim .sabah 1 kase yoğurt yedim .şimdide belki tavuk döner ya da konserve balık yerim.biliyorum uygun değil ama ne yapayım.başka bişey zor bulurum

arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyorum. Dukan dietinin ingilizce sayfasınıda okudum. Orada bahsettiği kilo sabitleme hesabını yaparken kullanılan ağırlık birimi lb olduğundan yapacağınız işlem öncelikle kilonuzu 2 ile çarpıp sonra 4,5 la çarpmaktır.

bir başka değişle Dukanın vermiş olduğu ağırlık değerinin 1 birimi 0,5 kg ye denk geliyor.

scarebe nerelerdesin.özelden de msj atamıyoruz sana.bu diyetle görümcenin 35 kilo verdiğinden bahsetmişsin .nasıl ve ne kadar sürede verdi.neler yedi o da mı senin gibi 2 öğün yedi.

ben diyete başladım .topiğin müdavimleri ortadan kayboldular.neredesiniz.henüz tartılmadım ama ufak bir incelme var 5. gün bugün .diyet çok iyi gidiyor.acıkmıyorsunuz.
bugün yediklerim sabah 1 kase yoğrt
öğle 1,5 parça pirzola tavuk.
akşam et ya da kıyma olur muhtemelen

canım yarın bi tartıldaa yaz bakalım kaçç olmuşsun merak ettim:)

Bende başladım bugün diyete kızlar :) Sabah diyet süt içtim yarım litre. Sonra küçük kutu diyet yoğurt. Hindi ve akşam da ızgara tavuk şiş yedim. Yatmadan önce de diyet yoğurt yiyeceğim yine :) Bol bol su içtim. Bir kutu diyet kola ve bir fincanda kahve içtim... Ama kahve ve colayı bırakacağım en kısa sürede.
Bu kez kilo vereceğim, inanıyorum, umutluyum :)

aslında 2 hafta tartılmaycaktım ama bende çok merak ediyorum.yarı sebzeye başlayacağımdan aradaki farkı görmek istiyorum.,
black ooo maşallah neler neler yemişsin.bende az önce 2 kase yoğurt yedim kaçamak oldu biraz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…