kızlar ilk günümde biraz başağrısı oldu,ama su içtikçe hafifliyor.bugün öğle sağsız kıyma kavurdum yedim .akşam da küçük bir palamut yedim tavada yağsız pişirdim.nasıll iyi gidiyor muyum.
baskülü mü de sabah tartılıp kaldırdım.bayrama kadar devam edeceğim inşallah.
ben de 2 öğün beslenmeyi planlıyorum.birazdan da yeşil çayımı içeceğim.
deryacık sen ne zaman başlanıştın.
kızlar ben 3-4 gün yaptım 2-3 klo verdim ama emzirmekten dolayı dayanamadım,benim tavsiyem sadece et tiksindiriyor insanı yumurta yoğurt süt yemek lağzım,ben çok sıktım kendimi çabuk pes ettim,yapabilen varsa yapsın tabi ama bence çok zor zaten doktorun sitesindede var bunlar 2-3 sayfa geride bi arkadaş bir alıntı eklemiş bakmak isterseniz,benim tavsiyem ettin yanında süt yumurta yoğurtta tüketmek inşallah başarırsınız bende bayramda tekrar deniycem tabi busefer kesinlikle sırf etle değil...dilenciiii nettin gııı.?
canım dr.un sitesini özelden yazar mısın bi bakayım ben bulamadım[/QUOTE
The Dukan Diet
site bu canım çevirisini yapı tıkla ama ben girdi bozuktu umarım ingilizcen iydir .
dr.pierre dukan yazıncada çok şey çıkıyo.
2. günümde iyiydi şimdi açlıktan uyuyamıyorum.:)
buün de öğle küçük bir kase et.akşam da baharatlı tavuk fleto yedim.akşam yeşil çayımı içtim.gün içinde de 8 bardak kadar su içtim.
baskülümü sakladım .3 hafta sonra tartılacağım inş.
deryacık bayyz desteğiniz için teşekkürler kızlar iyiki varsınız.
canım dr.un sitesini özelden yazar mısın bi bakayım ben bulamadım[/QUOTE
The Dukan Diet
site bu canım çevirisini yapı tıkla ama ben girdi bozuktu umarım ingilizcen iydir .
dr.pierre dukan yazıncada çok şey çıkıyo.
İngilizcem varda çeviri yapacak kadar değil canım yaww
kızlar üstteki siteden bişey anlamayabilirsiniz bunları okuyun hem doğru yapmış olursunuz
http://esenkal.blogcu.com/dr-pierre-dukan-in-bu-kitabiyla-diyetler-tarih-mi-olacak_53555131.html
ben yaptığımda türkçesini okkumamıştım çok kastım tabi kendimi dayanamadım bence siz okuyup öyle deneyin kızlar.
buna göz atıyorum hemena.s.
kızlar üstteki siteden bişey anlamayabilirsiniz bunları okuyun hem doğru yapmış olursunuz
[ben yaptığımda türkçesini okkumamıştım çok kastım tabi kendimi dayanamadım bence siz okuyup öyle deneyin kızlar.
kızlar sabah çok kötüydüm ayakta duramıyordum diyebilirim.acayip bir kırgınlık.okulun merdivenlerini zor çıktım.sonra yoğurt yiyince kendime geldim.şimdi çok iyiyim.artık sabahları yoğurt yemeyi düşünüyorum.benim porsiyonları az tutuyorum.yoğrdun destek olması gerek bana.3. gün bugün.inşallah 13 . 23. gün de diyeceğim
ben diyete başladım .topiğin müdavimleri ortadan kayboldular.neredesiniz.henüz tartılmadım ama ufak bir incelme var 5. gün bugün .diyet çok iyi gidiyor.acıkmıyorsunuz.
bugün yediklerim sabah 1 kase yoğrt
öğle 1,5 parça pirzola tavuk.
akşam et ya da kıyma olur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?