5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

canım teflon tavaya 1 damla zeyt. yağını fırçayla sürüyorum çırptığım yumuturtayı döküyorum gayette güzel oluyor napalım lezzetçi olunca çareler bulunuyor. sanada kolay gelsin arkadaşım iyi vermişsin valla ben 3 kiloya razıyım bakalım görücez ...

inan bende hergün tartılırım normalde ama bu diette su falan tutarda vücudum şevkim kırılırdie pillerini çıkardım tartının elim gidiyor ama vazgeçiyorum baya zor bir diet kolay değil napalım motivasyonumuz bozulmasın diye herşeyi yapıcaz...hadi kızlar yansınn yağğğllaarrrrr....

hımm dedim yağsız mı yapıyor acaba? inş sen de verirsn arkadaşım ben çok kiloluyum ondan çabuk veriyorum. a.s.

canım nerdesin çığ gibi büyüyoruz valla yaktın bizi! canım senin durumun nasıl 9 kilo vermiştin demi devam ediyomusun? sende kitap varmıydı dukan ın bize arada tüyolar ver hayrına,valla çok zormuş yaa helal olsun sana.

gözün kör olmaya bide anlatmış kız ölüyorum ben acımdan domates yoğurt yumurta oooh yiyen var yiyemeyen var,bak mantı gönderirim size bozarım diyetinizi :jeyyar:
canım ye afiyet olsunda eti de yemeye çalış bence ben etin kilo vermede etkisi olduğunu düşünüyorum hoş et de almış başını gidiyo valla aslında bayramı beklemeli.cokacimcoook

aa canınız çekti mi? ben onları bazı kişiler tam yapamıyosa diye yazdım. aman pek te matah şeyler değil valla ama aç olunca yoğurt domates kıymete bindi herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook hem konu sahibimiz de çok acıkınca bi domates kemiriyorum demişti yerimseniben yumurtayı da pek çok kişi yiyor bi yoğurt fazla oldu herhalde :icecream: 2günden sonra kayış koptu bende ondan yoksa ilk iki gün bende dayanmıştım.

ben öğrenci paramla 2 el kadar kırmızı et alayım değişiklik olsun dedim bi tarttı 10tl geri de veremedim ucundan azcık azcık damağıma bastıra bastıra yiyorum iki gündürsırnaşık şey

binmezmi gözünü sevdiğimin domatesi aaah ah,valla ben ete bayılırım ama bıktırdı iki günde bizde bugün sadece bol baharatla yağsız etten köfte yaptık fırında pişirdik midemiz bayram etti valla zararı olmaz sanırım...:teytey:

baharatı çok abartmayın da mide yanıyor sonra. iyi yapmışsın köfte möfte. tavuk göğsüyle hiç geçmiyor valla.yarın olsa da tartılsakkaydirigubbakcemile3

selam kızlar naber nası gıdıyo dıyet. melıssa nasılsın... bayyz kac kılo oldun kız ...
banada kayınvaldem koca bı lahana getırmıs sarıp yeyip dıye ama esim sevmıyo benımde sarasım gelmedı, bende sımdı haslayıp suyunu ıcmeyı planlıyorum. lahanayı severım haslanmısını yerım ama suyundan nefret ederım ıcıne bı bulyon atıp ıcmeye cabalıcam 1 hafta gıder o lahana bana. dıyet ıcın degılde ödemlerı atmak ıcın ıcecem bakalım hayırlısı :)

valla kizlar size baktikca gururlaniyorum.

ben ideal kiloma ulastim ama 100 gun boyunca dikkat etmem lazim kilo dengemi korumak icin bende hala et ve sebze tuketiyorum haftanin 2 gunu serbest yiyorum onuda fazla kacirmak istemedigimden azar azar yiyorum. cok zor diyet isi insan daraliyo bunaliyor ama kilo verdikcede seviniyor tabi :) sabredin kizlar sizde basaricaksiniz inaniyorum.

kizlar bu arada size bisi dicem ben yaaaaaa

bende bi rahatsizlik vardi mide bulantisi kusma bas donmesi adet gecikmeside eklenince bunlara hamilelikten supelenmeye basladim. Seviniyimmi uzuliyimmi bilemedim test yapicam bakalim sonuc ne gostericek ama hamileysem vedigim kilolari alacagima uzulecem bide bi bebek olucak ayyy onuda cok istiyoruz esimle birlikte valla sitrese girdim.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: canımm Allah gönlüne göre versin
haber bekliyorum burada

aaayy gerçektenmii canım yaa çok güzel bi haber,çok sevindim gerçekten o heyacanı yaşamak çok farklı hiç üzülünürmü yaa?Hemen test yap eczaneden alınanlardan bak çatlarım ben burda kız çabuk hadii.sen varya bi anne ol bak gözün başka bişey görüyomu,hem dikkat eder planlı davranırsan verirsin aldığın kiloları hemde daha kolay verirsin canım merak etme bekliyoruuuum.alkisalkisalkis

Hadi bakalim hayirlisi olur insaallah..Bence kilo en son akla takilacak sey olmali..ayrica hamile kalmadan once kilo vermek cok akillica bir is..Hamile kalinca kilo almaniza gerek yok,yani cok kilo..yine gunde alti ogun ve bol su sengözlerimebaksanab

allamee kızlar naptınız? ben son gün biraz kaçırdım ama 5 günde 4.3 verdim. ama ben çok şey ekledim. ilk iki gün sıkı yaptım ondan sonra yeşillik yumurta yoğurt süt içtim. ben diyete yeni başladım bunu motive olmak için yaptım. et diyetinden çok protein ağırlıklı yaptım diyelim. bi kaç gün daha sıkıp kasımda sağlıklı beslenme düzenime geçicem. sevgiler...

azımle hırsla 102 sayfayı tek tek tek okudum bayyz merak edıyorum umarım ulasmıstır ıdaal kılosuna gızemın yaptıgı diyetı bende yaptım verdıyor kılo gercekten ama spor yapınca verılırmı onu bılmıyorum gızem oyle verememıs bende spordan vazgecemedıgım ıcın yapmadım bu hafta :) tok tutması ıcın ılac kullandım ama sadece 3 gun onuda bıraktım bugun kendı ırademle verırım ne ılaclarınn arkasına sıgınıyorsun ıradesızmısın dedım onuda attım :) şimdi bunu denıyelım bakalım bı kendıme gelım ılac acayıp tok tutuodu dogru duzgun yıyemedım duzenım bozuldu kendıme gelıyım denıycem pazartesı gunu 10 gun bu 5 gun gızemınkını yaparım bakalım neler olucak bayrama kadar 10 kg versem ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…