fıstık omleti yağsız nasıl yapabiliyorsun? ben de değişiklik olun diye yapmayı düşündüm de yağ koymadn olmaz diye yapmadım.
bu arada 3.günüm doldu. sabah baktım700 gr, toplamda da 3.100 gitti.yerimseniben
bu arada 2. günümüz 1 kilo verdik devam ediyoruz banucan nasıl dayanıyosun kız tartılmadan biz sabahı zor ediyoruz valla iki kişi olmak iyi ama destek oluyoz birbirimize bugünle 4 günümüz kaldı hayırlısıyla.
canım teflon tavaya 1 damla zeyt. yağını fırçayla sürüyorum çırptığım yumuturtayı döküyorum gayette güzel oluyor napalım lezzetçi olunca çareler bulunuyor. sanada kolay gelsin arkadaşım iyi vermişsin valla ben 3 kiloya razıyım bakalım görücez ...
slm kizlar nasil gidiyor diyetler ?
kizlar size bi kac tiyo verecegim. kolay kalori yakma yontemleri :
1- banyo yaparken ilik sudan biraz daha soguk suyla gobek alti bolgesi, bacak aralarini, gogus bolgesini ve eklem yerlerini suyla ovalamak farkinda olmadan kalori yakar.
2- susadiginiz zaman agziniza arada bir buz koyun. Buz vucuttaki kalori oranini hizla dusururmus.
3- soguk havalarda ustunuzu kat kat giyinmeyin. ustunuze hafif fazla da usumeyeceginiz seyler giyin ve disarda bir tur atin. soguk hava bunyenizi rahatlaticak ve kalorilerinize yardimci olacaktir.
4- gece yatmadan once spor yapmak. bununda en basiti sirtinizi duz bir zemine koyun (yatar vaziyette) ve ayaklarini havaya kaldirip bisiklet hareketiyle cevirmektir. Bacak arasi kaslarinizda bu sekilde bi yanma olup kalorilerde faydasi olacaktir.
tamamdır allame anlaştık:) yalnız eti el kadar yiyorum ben 3/2 öğün o yüzden ben aç kalıyorum:)
kızlar beni takip eden olduysa belirtymiştim diyeti kendime göre yapıyorum. domates salatalık yiyorum. şu anda tek yumurtayla yeşillikli salata yaptım. ben çok katı yapmıyorum diyeti diyenlere tavsiye ederim. sabah da light ton yedim. akşama da bir parça haşlama kırmızı etim var biraz yoğurtla yemeyi düşnüyorum. dün böyle eklemeye başladım ağrılarım geçti açlıktan ölüyodum o da azaldı.yani günde 1kg gitmesin de isterse 500-600 gitsin dedim. ağır gelenler benim gibi ufak eklemeler yapabilir.
Slm kızlar yarın pazartesi ve ben yarın diete başlıyorum
Yer açın benide alın aranıza
Öpüyorum şimdi herkesi kolay gelsin hepimizee
bende yarın baslıyorummm
hoşgeldin canım hadi bekliyoruz kurtulalım simitlerden
gözün kör olmaya bide anlatmış kız ölüyorum ben acımdan domates yoğurt yumurta oooh yiyen var yiyemeyen var,bak mantı gönderirim size bozarım diyetinizi :jeyyar:
canım ye afiyet olsunda eti de yemeye çalış bence ben etin kilo vermede etkisi olduğunu düşünüyorum hoş et de almış başını gidiyo valla aslında bayramı beklemeli.cokacimcoook
aa canınız çekti mi? ben onları bazı kişiler tam yapamıyosa diye yazdım. aman pek te matah şeyler değil valla ama aç olunca yoğurt domates kıymete bindi herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook hem konu sahibimiz de çok acıkınca bi domates kemiriyorum demişti yerimseniben yumurtayı da pek çok kişi yiyor bi yoğurt fazla oldu herhalde :icecream: 2günden sonra kayış koptu bende ondan yoksa ilk iki gün bende dayanmıştım.
ben öğrenci paramla 2 el kadar kırmızı et alayım değişiklik olsun dedim bi tarttı 10tl geri de veremedim ucundan azcık azcık damağıma bastıra bastıra yiyorum iki gündürsırnaşık şey
hadi hayırlısı canım hoşgeldin.
binmezmi gözünü sevdiğimin domatesi aaah ah,valla ben ete bayılırım ama bıktırdı iki günde bizde bugün sadece bol baharatla yağsız etten köfte yaptık fırında pişirdik midemiz bayram etti valla zararı olmaz sanırım...:teytey:
canım nerdesin çığ gibi büyüyoruz valla yaktın bizi! canım senin durumun nasıl 9 kilo vermiştin demi devam ediyomusun? sende kitap varmıydı dukan ın bize arada tüyolar ver hayrına,valla çok zormuş yaa helal olsun sana.
kizlar bu arada size bisi dicem ben yaaaaaa
bende bi rahatsizlik vardi mide bulantisi kusma bas donmesi adet gecikmeside eklenince bunlara hamilelikten supelenmeye basladim. Seviniyimmi uzuliyimmi bilemedim test yapicam bakalim sonuc ne gostericek ama hamileysem vedigim kilolari alacagima uzulecem bide bi bebek olucak ayyy onuda cok istiyoruz esimle birlikte valla sitrese girdim.
bende bi rahatsizlik vardi mide bulantisi kusma bas donmesi adet gecikmeside eklenince bunlara hamilelikten supelenmeye basladim. Seviniyimmi uzuliyimmi bilemedim test yapicam bakalim sonuc ne gostericek ama hamileysem vedigim kilolari alacagima uzulecem bide bi bebek olucak ayyy onuda cok istiyoruz esimle birlikte valla sitrese girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?