aslında 2 hafta tartılmaycaktım ama bende çok merak ediyorum.yarı sebzeye başlayacağımdan aradaki farkı görmek istiyorum.,
black ooo maşallah neler neler yemişsin.bende az önce 2 kase yoğurt yedim kaçamak oldu biraz ama.
Arkadaşlar Pierre Dukan'ın kitabını buldum ebook olarak maalesef fransızca... Ama google çeviri sağolsun :) Çok düzgün çevirmiyor ama en azından anlaşılıyor.
Kitabın birazını inceledim... Bazı notlar çıkardım...
Obezite sorununuz varsa diyetin saldırı aşamasını (yani sadece protein tükettiğiniz aşama) 7 hatta 10 gün yapılacakmış... Diyet cola yasak değil. Ama yine de abartmayalım içmeyi... :) Her gün tartılmayın... Spor yapmayın diyor çünkü ilk iki gün yorgunluk mutlaka oluyormuş... Yüzme koşu uygun sporlarmış :)
üç günden sonra yorgunluk kaybolurmus, açlık hissedilmezmiş. Ağız kuruluğu olabilirmiş, tam anlamadım ama sanırım ağız kokusu da olabiliyormus. (Dediğim gibi tam anlamadım çeviri biraz dandik :)
Bu saldırı döneminde (genellikle üç gün yapılırmış) en az 2-3 kilo verebilirmişiz, menapoz öncesi falan bu 1 kiloya inebilirmiş. Bu regl dönemi öncesi de olabilir bundan da tam emin değilim. Ama şu kesin regl döneminde yapmayın diyor. çünkü bu dönemde vücudun yağ yakımı azalırmıs Erkekler için ise 4-5 kilo verilebilirmiş. İlk günde büyük bir sürprizle karşılaşabilir, 1 kilo verebilirsiniz diyor.
BEnden şimdilik bu kadar yarın ikinci aşamayı çözmeye çalışacağım :) Herkese ii geceler
Bende başladım bugün diyete kızlar :) Sabah diyet süt içtim yarım litre. Sonra küçük kutu diyet yoğurt. Hindi ve akşam da ızgara tavuk şiş yedim. Yatmadan önce de diyet yoğurt yiyeceğim yine :) Bol bol su içtim. Bir kutu diyet kola ve bir fincanda kahve içtim... Ama kahve ve colayı bırakacağım en kısa sürede.
Bu kez kilo vereceğim, inanıyorum, umutluyum :)
aslında 2 hafta tartılmaycaktım ama bende çok merak ediyorum.yarı sebzeye başlayacağımdan aradaki farkı görmek istiyorum.,
black ooo maşallah neler neler yemişsin.bende az önce 2 kase yoğurt yedim kaçamak oldu biraz ama.
yaşasın diyetimizde bugün 5.günün sabahı
2 kg vermiştim bu sabah birini almışım bu nedemek şimdi.
dün sadece iki kadeh alkol aldım. oda bira filan değil
anlamadım ben bu işi:bbo:
Bu diyeti ablamın arkadaşı yaptı oda baya bi kilo verdi karbonhidrat diyeti bu uzun süreli yapılırsa kolestrol tavan yapar cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?