5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

slm kizlar bende et diyeti yapmak istiyorum yalniz et sevmem nasil yapacaksam birde 0 kan grubundakilerin etle daha cok verdiklerini soyluyorlar ne kadar dogruysa ben 1 ay hic kacamak yapmadan ne kadar ot varsa yedim yagsiz tuzsuz 4 kilo verdim 1 ayda demekki ot bana gore degil insallah etle veririm yiyebilirsem yarin basliyorum hadi bakalim aclikdan olmezsem yazarim kac kilo verdigimi

kızlar sabah tartıldım şimdi yazabiliyorum okulda fırsat bulamadım.5 günde 2.4 kg vermişim.sonuç daha iyi bekliyordum ama bu da fena değil benim için.kilom 91.1 e indi.aslında kilom fazla olduğu için daha çok gider gibi geliyordu.bugün yeşillikler protein yedim .öğle sadece salata yiybildim.et yoktu akşam 1 kase yoğurt 2 yumurtalı ıspanak yedim.
sera81 eğer et sevmiyorsanız bu diyet size göre değil.çünkü ben et seven biri olarak beni bile zorladı ama deneme amaçlı 5 gün yapabilirsiniz severseniz devamı gelir nasıl olsa

Eger gunde iki litre su tuketiyorsaniz kabizlik yapmamasi lazim..Sabahlari ac karnina bir kac kuru kayisi uzerine iki bardak su icin..Biraz klasik bir cozum ama ise yariyor..Bu arada siteye goz attim..Diyor ki yemek yeme esnasinda iki bardak su icmeyi deneyin ve bes gunden fazla yapacaksaniz multivitamin takviyesi alin deniliyor.Bir de kendisi daima tavuk gogsunu limon ve paprika(su kirmizi,sari,yesil olan dolmalik biberler) ile pisirip yiyormus,tavsiye olunur.belki ilginizi ceker.

Himm sabahlari sakin ekmek,misir gevregi veya tahildan yapilmis seyler yemeyin diyor..mumkunse tutsulenmis somon(losos),yagsiz yogurt ya da yumurta beyazindan omlet yiyin.tereyag,siviyag kesinlikle yok..Buharda,mangalda ya da tutsulenmis yemek gerekiyormus.ketcap ta cok seker var kesinlikle yasak..soda icebiliyorsunuz ama light olanindan cunku sodyum yasak.Bu diyeti yaparken sakin restauranta gitmeyin..Ama illa ki disrda olacaksaniz(is gezisi v.s)et evi gibi daha Turkcesi mangal yapilan br yere gidip izgara et yenilebilirmis..Meyva kesinlikle yasak ama icinde meyve puresi olan light yogurtlari kesinlikle tavsiye ediyor..light&fit yogurt ve yagsiz sut.
ikinci bolumunde yani protein+sebze
Sebzeler:domates,salatalik,turp,ispanak,brokoli,kuskonmaz,pirasa,mantar,lahana,kabak,patlican,rezene,dolmalik biber,butun salata cesitleri,biraz havuc.
yasakli olanlaratates,misir,pirinc,bezelye,borulce,nohut,kurufasulye ve cesitleri,mercimek ve avokado kesinlikle yenmeyecekmis..Enginar da ne yasak ne degil ..benden simdilik bu kadar,diyet yapanlara kolay gelsin.

Yoğurt niye kaçamak olsun ki??? Diyetimizde yağsız süt, yoğurt, peynir serbest... Ayrıca yumurtanın sadece beyazını yemek şartıyla o da serbest. Et, balık, tavuk bunların hepsi sınırsız yenebiliyor :)

yaşasın diyetimizde bugün 5.günün sabahı
2 kg vermiştim bu sabah birini almışım bu nedemek şimdi.
dün sadece iki kadeh alkol aldım. oda bira filan değil
anlamadım ben bu işi:bbo:

yaşasın diyetimizde bugün 5.günün sabahı
2 kg vermiştim bu sabah birini almışım bu nedemek şimdi.
dün sadece iki kadeh alkol aldım. oda bira filan değil
anlamadım ben bu işi:bbo:

süpersiniz kızlar saolun açıklamalar için

didi canım iniş çıkışlar olabilir sen bozma devam et
hep 5. günü sonunda tartılalkisalkisalkis

kızlar kaçamak derken ben yoğurdun sınırlı yenmesi gerektiğini biliyordum o nedenle yani.ama şimdi bol bol yiyorum merak etmeyin .
bugün yediklerim sabah 1 yumurta beyazı biraz peynir çay.
öğle domates roka dereotu 2 yumurta
akşam köfte yağsız salata yoğurt.

ıstediğim kiloya ulaştım kızlar yani istediğim inceliğe
tartımla küsüz bu aralar beni hep aynı gösteriyor
ama bir ara resim koyarım farka bakarız ben pazartesiden itibaren
sebzeli bölüme geçiyorum kilo koruma kısmına yani yine yazarım canlar hepicimize kolay gelsin

guide cok dogru soylemissin canim ilk gun balik yedim birazda kiyma kavurdum amanin icim disima cikti kusmakdan birde korkunc bas agrisi yok birdaha yapmiyacam et sevmeyenlere deneyim oldu benim icin intihar gibi birsey oldu resmen

Bugün dördüncü günüm... Dün çok fazla süt içmekten, yoğurt yemekten midem ekşidi... Gerçi ben biraz fazla tuzlu peynir yiyince de böyle olurum naniknanik Yani tamamen metabolizmamla ilgili kaydirigubbakcemile3
Biraz iğrenç olacak belki ama dördüncü günden sonra kabızlık sorunu yaşanabileceği uyarısı vardı diyetle ilgili sitede ve kitapta... Ama ben böyle bir sorun yaşamadım. ıdrarınızın kokusunda bir değişiklik oldu mu? Sanırım protein tüketimi yüzünden hem renk hem kokusu yoğunlaştı. Midenizi bulandırmayayım bu konuları uzatıp...
Neyse.... Karnım inanılmaz indi. Tartılmadım ama giydiklerimden belli oluyor. Niye tartılmıyorsun derseniz ne zaman tartılsam motivasyonum bozuluyor, diyeti bırakıyorum. Böyle kendimi daha iyi hissediyorum. Bu arada istanbulda (cevahirde) yeni açılan bir restorandan adı nandos mu ne hediye bir sos geldi bana... içinde yağ falan yok, kalorisi sıfır. biraz tuz var ama ben haşlanmış tavuğun, ızgara etin üzerine onu döküp yedim. Biraz acı ama yemeğe tat katıyor. Oranın tavukları da ızgaraymış, kızartmadan yapıyorlarmış. Alternatif olarak aklımızda bulunsun. Çünkü dışarıda tavuk şiş yedim geçenlerde. Adamlar resmen yağa bulamıştı tavuğu... Demekki mutlaka yağsız olsun demek lazım...

Pazartesi günü diyetin saldırı aşamasına geçeceğim. Ben bu aşamayı bir türlü anlayamamıştım. Yani kaç gün yapılacak, proteinle sebzeyi nasıl tükeceğim diye... Çözdüm alkisalkisalkis Pazartesi sebze ve proteini birlikte tüketeceğim salı yalnızca protein çarşamba protein ve sebze... Böyle gidecek yani bir gün sebze ve protein ertesi gün yalnızca protein... Sebzelerde içinde nişasta olmayanlar tüketilecek unutmayın... Buzlukta bezelyelerim vardı, onları yerim diye düşünmüştüm ama yasakmış her türlüsü, patates, mısır da yasak...
domates, salatalık, turp, ıspanak, kuşkonmaz, pırasa, yeşil fasulye, lahana, mantar, kereviz, rezene, hindiba, pazı, patlıcan, kabak, biber, havuç ve salata (nane, maydanoz, marul, roka vesaire) serbest...

Kızlar ben çok umutluyum. Umarım hepimiz zayıflarız dance:

kızlar ben bu d,yeti dün bozdum tam bir hafta yaptım ve 2.5 kilo gitti.ama incelmem yoğun bacaktan 5 cm e kadar inceldiö.şimdi yarım gizem in diyetine başlıcam
diyette meyve olmadığı için yapmak zor oluyor malum domuz gribi haberleri nedeniyle meyve yemeyi istiyorum.ama bugün bol bol yiyeceğim v e yarın devam

Bu diyeti ablamın arkadaşı yaptı oda baya bi kilo verdi karbonhidrat diyeti bu uzun süreli yapılırsa kolestrol tavan yapar cokacimcoook

Bu diyeti ablamın arkadaşı yaptı oda baya bi kilo verdi karbonhidrat diyeti bu uzun süreli yapılırsa kolestrol tavan yapar cokacimcoook

İzninle bir şeyi düzeltmek istiyorum. Bu karbonhidrat değil protein diyeti... Hatta protal diyet olarak geçiyor. İkincisi de sadece yağlı etler tüketmiyorsun bu rejimde... Yağ sınırın yüzde 1 gibi birşeydi sanırım... Tükettiğin etin yağ oranı çok düşük olmalı... Bu nedenle ben kıyma bile tüketmiyorum, biftek, nuar gibi yağ oranını görebileceğim etleri tüketiyorum. Tavuğun but, deri gibi kısımlarını tüketmemek gerekiyor, yağlı olduğu için... Ayrıca yumurtanın sarısı da tüketilmiyor... Yediğin tüm gıdalar yağsız. Üstelik omega3 açısından zengin deniz ürünlerini de yiyebiliyorsun...
Tabii ki böyle diyetleri uzun süre yapmak zararlı olabilir. Bunun hiçbir şekilde aksini iddia edemem. Ancak altını çizerek belirtmek istiyorum: Diyetin sadece protein tükettiğin aşaması 1-10 gün arasında sürüyor. Bir gün yapanlar verecek kilosu az olanlar, 10 gün yapanlar ise obezitesi olanlar... Obez sınırına ulaşmamış şişmanlara (benim gibi sırnaşık şey ) beş gün öneriliyor.
Bu beş günü tamamladıktan sonra bir gün sebzevirüsvirüs virüs+ protein, ertesi gün sadece protein tüketerek diyeti sürdürüyorsun. İdeal kilona geldiğinde ise tatlı da dahil olmak üzere bütün gıdaları tükettiğin koruma programına geçiyorsun. :1shok:
Bu diyette haftada 2-3 kilo verebildiğin iddia ediliyor. Bu durumda 15 kilo fazlası olan birisi 5 haftada bütün fazlalıklarından kurtulabilir. Yağ tüketimin yüzde 1-2 civarında... Üstüne üstlük bir gün sebze tüketiyorsun, sınırsız... Gayet sağlıklı....
Bence diyet sırasında endişesi olan varsa kolestrol ölçümü yaptırmalı. CADIARZU

Anlasildi,ben kendm yazip,kendim okuyacagim..kendimede tesekkur ediryoum,siteden okuyp Turkce'ye bir kisim ceviri yaptigim icin..ben kendimi motive ederim (( :

slm kızlar dün korse aldım bu arada çok yoğunum bu aralar 4 kilo vermişim ama inanılmaz selülitlerim yok
kalmamışlar gözlerime inanamadım hiç kontrol etmemiştim dietten sonra dikkatimi çekti bacakalrımda çok sıkı maşallah diyim bari
black canım şimdi ben kilo korumayı bir gün sebze bir gün et şeklinde mi yapıcam

ben bu işi elime yüzüme bulaştırdım sanırım:)
ilk beş gün bitti 1.5 vermişim zaten birz dikkat edince bu miktar verilio neden herkesde işe yarıoda bende işe yaramıo bu diet

kızlar bende yarın bu diyete başlıyorum..yalnız regl dönemindeyim..herhangi bi sorun olmaz dimi?bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

slm kizlar uzun bi aradan sonra gelebildim sukur.
sormayin yaa esim bilgisayara format atarken bilgisayari coketti anakarti yakmis sagolsun oyuzden giremiyordum nete kusura bakmayin soru soranlara cvp veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…