slm kızlar dün korse aldım bu arada çok yoğunum bu aralar 4 kilo vermişim ama inanılmaz selülitlerim yok
kalmamışlar gözlerime inanamadım hiç kontrol etmemiştim dietten sonra dikkatimi çekti bacakalrımda çok sıkı maşallah diyim bari
black canım şimdi ben kilo korumayı bir gün sebze bir gün et şeklinde mi yapıcam
ben bu işi elime yüzüme bulaştırdım sanırım:)
ilk beş gün bitti 1.5 vermişim zaten birz dikkat edince bu miktar verilio neden herkesde işe yarıoda bende işe yaramıo bu diet
kızlar bende yarın bu diyete başlıyorum..yalnız regl dönemindeyim..herhangi bi sorun olmaz dimi?bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Kelebekcik... Regl döneminde başlamaman daha iyi olur. Çünkü reglde kilo verme dururmuş. İstersen bu gergin dönemi yani regl dönemini atlatıp öyle başla. Ben öyle yaptım daha rahattım. Çünkü ilk günler gerçekten zor şutarafagitti
KIZLAR BEN BU DİYETE ARAVERDİM .etle beslenmek bana masraflı oldu.bayramdan sonra devam edeceğim
kizlar ben bu diyetle bayagi bi kilo vermistim ama verdigim kilolari almaya basladim sebebi HAMILEYIMMMM :CüvCüv:
ya inanilmaz derecede mutluyum ve zamaninda kilo vermisim demekten kendimi alamiyorum yoksa kilolu halimle hamile kalmis olsaydim demek bidaha ki rejimde bayagi bi zorlanicaktim. diyeti yapan arkadaslara allah kolaylik versin diyorum ve herkesin kurban bayramini kutluyorum...
kizlar ben bu diyetle bayagi bi kilo vermistim ama verdigim kilolari almaya basladim sebebi HAMILEYIMMMM :CüvCüv:
ya inanilmaz derecede mutluyum ve zamaninda kilo vermisim demekten kendimi alamiyorum yoksa kilolu halimle hamile kalmis olsaydim demek bidaha ki rejimde bayagi bi zorlanicaktim. diyeti yapan arkadaslara allah kolaylik versin diyorum ve herkesin kurban bayramini kutluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?