offf yoruldum tamm 113 sayfa okudum afferim bana ama baştaki anladığım sondada değişmedi :)sadece öğünlerinde el kadar et ye ister tavuk olsun ister kırmızı et ister balık ama sadece yapsız olacak bu çok önemli başka hiçbir şey yemeyeceksin...Çok fazla kilosu olanlar benim gibi bence dayanabildiği kadar yapmalı bu diyeti ve ben bugun başladım ton balığı yedim ama ton balığı önerilmiyor neyse sonuçta az yeyince başarılı olacağıma inanıyorum..
İki gündür kendime söylediğim tek şey "HAYATIM İÇİN TEK PATRON BENİM BEN NE DERSEM O OLUR!!!!"
Sevgiler...Sonuçlarımı paylaşacağımmm.Başarılar...
Canım ben bir ara yaptım biraz verdim bıraktım,bayağıda araştırmıştım,sadece et değil,et,süt,yoğurt,yumurta bunlarıda yiyceksin ama kesinlikle yağsız,bende önce tam anlamamışım kafmın dikine gittim ama sadece et olmuyor sonu ya kaçamak ya pes etmek oluyor,ama korkma emin ol bu şekildede kilo veriyosun yinede sen bilirsin denemiş biri olarak paylaşmak istedim,zaten araştırırsn orjinlide sadece et değil.
polyannacım seni cok iyi tanıyrom sen bu azimle gidersen .....anladın dimi...kuuzm....benim bile yattı kafam bu işe eti sevene biri olarak ..ohhh :) ama arkadaşım sen bunundan üstesinden geleceksin emin ol buna bundan 2 sene önceydi d-sanırım tığ gibi olmuştun ...unutma bu kilolarıda sen aldın ve bunları yine sen vereceksin ...İLK 3 günü atlattınmı gerisi gelir oo gitsin kilolar ....hadi arkadaşım sen güçlüsün , başaracaksın..sen neler başarmadı hayatında dimi ..BİR MUCİZE ÇIKARTTIN HİÇ BEKLENMEDİK BİR ANDA HAYATINA ONUN İÇİN NELER YAPTIN YAŞADIN ...BUNUDA BAŞARACAK VE BURAYA DİYECEKSİN BEN 30 KİLOMU VERDİM YUPPİİİ DİYE ..:) BİRTAZ GAYRET VE SABIR ARKADAŞIM BENİMM..
HEPİNİZİ ÖPTÜM ŞEKERLER ....SEN YAP BENDE BAŞLAYACAM BUNA ..HEHEHEHEH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?