5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

et yemekten gına geldi normalde beyaz et çok severim ama 7/24 yiyince ögghhh geldi neyse bu hafta sonuna kadar kilo mu vermem gerek. ıstediğini yemek mi istediğini giymek mi.. tabikide istediğim gibi giyinmek:) devam kızlar bırakmak yok

ben bugün başladım ama kaçamaklarım oldu offfff Allahım offff mafoldumben ilk günden böyle olursa ben ne yapcam o zaman kilolarımı hiç veremem mafoldumben

Son düzenleme:
offf yoruldum tamm 113 sayfa okudum afferim bana ama baştaki anladığım sondada değişmedi :)sadece öğünlerinde el kadar et ye ister tavuk olsun ister kırmızı et ister balık ama sadece yapsız olacak bu çok önemli başka hiçbir şey yemeyeceksin...Çok fazla kilosu olanlar benim gibi bence dayanabildiği kadar yapmalı bu diyeti ve ben bugun başladım ton balığı yedim ama ton balığı önerilmiyor neyse sonuçta az yeyince başarılı olacağıma inanıyorum..
İki gündür kendime söylediğim tek şey "HAYATIM İÇİN TEK PATRON BENİM BEN NE DERSEM O OLUR!!!!"
Sevgiler...Sonuçlarımı paylaşacağımmm.Başarılar...

polyanna varmısın beraber kilo verme yarışına girelim rekabetle daha kolay veririz bence ne dersin çünkü benim vermem gereken kilom fazla biraz en az 18 kilo klava:

karar verdim bu günü atlattıktan snr pazartesiyi beklemem gereksiz yarın başlıorum kızlar diyete hadi hayırlısı...destekleyelım birbirmizi kaçamak olmasın:):)

Canım ben bir ara yaptım biraz verdim bıraktım,bayağıda araştırmıştım,sadece et değil,et,süt,yoğurt,yumurta bunlarıda yiyceksin ama kesinlikle yağsız,bende önce tam anlamamışım kafmın dikine gittim ama sadece et olmuyor sonu ya kaçamak ya pes etmek oluyor,ama korkma emin ol bu şekildede kilo veriyosun yinede sen bilirsin denemiş biri olarak paylaşmak istedim,zaten araştırırsn orjinlide sadece et değil.

Canım desteğin için sağol...Ben bu şekilde çok tok oluyorum ve çok rahat kilo vereceğim ..Bugün reg in ilk günü olmasına rağmen -1kg

Zilan80 tabiki canım birbirimize destek istiyorsan ben varım ...Ben kesin kararımı verdim HAYATIM için zayıflayacağım bu böyle sürmeyecek bunu ancak ben yaptım ben değiştirebilirim..Tüm kozlar benim elimde Yalnız benim sana göre vermem gereken kilom daha fazla +30 du bugun itibariyle +29 oldu yuppi :))):lepi:

6 kilo fazlam var reglim yaklaştığı için kaldım öle 61 den aşağı inemiyorum. ama inmiyorum diyede salmadım kendimi aynen devam:)

canım benim çok sağol çok duygulandırdın beni Allah razı olsunn...OOO ben bu gazla hemen şıptadanak 30kg yu vereceğim walla :Saruboceq: Öpüldün...Ne başlaması kııızz sen zaten fıstık gibisin maşallah

şu anda isveç diyeti yapıyorum 1 hafta ara verip bu diyete başlamayı düşünüyorum bakalım sonuç nolcak

bende pazartesi kesin başlarım bu aralar mecburi ziyaret yerleri oldu diyeti bozmak zorunda kaldım belkide benimde işime geldi neyse kızlar ama Allahın izniyle pazartesi başlıyorum birbirimize destek olmak amaçlı inatlaşarak kilo veririz inşlh:) hepimize kolay gelsin kızlar kaydirigubbakcemile5

Canım sabahları yumurtanın beyazını yiyorum ben sadece tabiki sen kendini daha iyi bilirsin nasıl istersen öyle uygula peynir yumurta yiyebilirsin bildiğim kadarıyla..Ekmek kesinlikle yok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…