5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

yaa bende şeyi sorcam ilk 5 günü anladım sade et ve su, ikinci 5 günüde anladım et su ve yanında sebze, peki diğer haftalar ne yiycez onu anlamadım bunu bilen bir arkdş varsa açıklarmı lütfen

arkadaşlar herkes ne kadar verdiğini yazsın ama:) bu arada bi hafta sadece et bi hafta sebze et bi hafta et bi hafta sebze et devam ediyor böyle istediğin kiloya ulaşana kadar

kızlar bende bişey söylemek istiyorum bu topiği gördüm ve 7 aralıkta bu diyete başladım ilk gün ve daha sonra 3 cü gün tartıldım 1. 700gr verdimi görünce seviçten uçtum ve dedimki 5 gün dolana kadar tartılmak yok ölede yaptım 5 gün sonunda verdiğim kilolar uçmuştu sadece bikaç gr eksik geliyodum pes etmedim sebze ete geçtim ve dönüşümlü olarak halada devam ediyom toputopuna bikilo eksilmişim çok dikkat ettim aksatmadan 2.5 lt suyumu içrim ama durum böle fakat beni görenler inanmıyor çok zayıflamışsın diyorlar evdekilerde aynısını söylüyor ama nedense tartıya yansımıyor bu yüzden arada bir cinlerim tepeme geliyor ama yinede bırakmıcam bendeki durum böyle hanımlar

benim tartım yalan söylemiyorsa bir günde 800 gr vermişim:) dün başladım bakalım hayırlısı günde 3 litre su içiyorum inşlah veririm

haaa bişey daha sorcam acaba bununla beraber elma sirkesi sabah aç karnına suya katsam içsem bir zararı olurmu çünkü elma sirkesi sıkılaştırıyor ben daha öncedende 10 kilo verdiğim için birde bununla verirsem hepten sarkarım ((

bu arada konuyu açan arkdşımız scarabe nikli arkadaşımız hiç gözükmüyorsun nerelerdesin

Merhabalar
5günün sonucunu bildirmek istedim.İLk önce 5günde 5kg verebilen arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum müthiş başarı :)
17/12/2009 Perşembe :92.0kg
22/12/2009 salı :89,2kg
yani ben 2,8 kg verebildim.Ama arada tadımlık kaçamaklarım oldu ...Spor yapmadım.
Sevgiler.

benimde 3 gün bitti 4 günüm bugün ama bendede kabızlık oldu form çayı içiyorum mecburen1.5 kilo vermişim kabızlık şişlik olmasa herhalde daha fazla verdiğim olmuştur diye düşünüyorum çünkü 3 gündür hiç tık yok sayılır çatlıycam mafoldumben

2.8kg 5 gün için hiç fena değil tebrikler

yaaa ben et yemekten bıktım ııııyyy 5.günüm bugün yarın sebze günüme giriyorum çok şükür en azından eti azaltırım bakalım tam olarak kaç kilo vercem yarına kadar

arkadaşlar ben yılbaşından hemen sonra başlıyorum bu diyete inş. ama kızlar ben çok umut bağladım inş. bu sefer başarırım çok istiyorum we bu diyet çok aklıma yattı özellikle geri alınmaması werilen kiloların inanın deneyimimin sonucunu olumlu bir şekilde buraya yazmayı çok isterim inş inş inş:enbuyukkk:

neden hiç kimse yazmıyor yoksa herkes bıraktı mı bu diyeti :gitme: ben başlayacağım da yanıma arkadaş arıyorum wermem gereken 9 kg war kaydirigubbakcemile2

yooo ben hala devam ediyorum 5 günde 3 kilo verdim tadımlık kaçırmalar yaptım ama maalesef şimdide et ve sebze günümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…