5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

selam arkadaslar.bugün bende basladim bu diete .öglen tavuk yedim ve iki litre su ictim. halsizlik ve bas agrisi yapti aksama dogru.ama pes etmek yok sonuclarimi yazacagim.75 kiloyla basladim.hedefim simdilik 70.

ilk gün halsizlik olması doğaldır poti biraz alışınca ilerleyen günlerde daha rahat olursun ya şimdi başlasam yarım kalacak ben de tamamen başlamak we de hiç kaçamak yapmamak için yılbaşının geçmesini bekliyorum:çok üzgünüm: kilom 69 we 60a inmeyi ne kadar çok istediğimi anlatamam:Saruboceq:

merhaba kizlar bugun basladim bu diyete aslinda meyve sebze yememek gerekiyor sanirim ama gribim ve hafif usutmusum de o yuzden meyve sebze de yedim bugun. Insallah olumlu sonuc alirim.
sabah 1 bardak diyet sut,150 gr tavuk gogus eti;domates,salatalik
oglen canim bisey istemedi ben de 1 dilim ananas yedim ve 1 bardak diyet sut ictim.1 tane kuru kayisi yedim. Ikindi uzeri bir portakal..Aksam 1 kase diyet yogurt icine salatalik dogradim.200 gr izgara tavuk yedim ve 1 kutu kola ictim.
Kizlar birde ben 0 kalorilik kolalardan iciyorum acaba asitli olunca icmesem mi daha uygun olur?
Tecrubeli arkadaslar yediklerimden uygun olmayan varsa yorumlarii bekliyorum,Sevgiler...

kizlar dayanamadim ve sabah tartildim.gözlerime inanamadim 72.500 ciktim.dün 75 tim.iki bucuk kilo gitmis.tabi ben dün bütün gün sadece bir but yedim ve iki bucuk litre su ictim .belki ondandir kahvalti aksam yemegi falan yok.cuma günü yazacagim artik sonucumu .hepinizi öptüm.

kızlar ben bugün bıraktım bu diyeti benim 10. günümdü neden bıraktığımı merak edeceksiniz benim sebze ve et günümde sabah aç karnına sandaloz sakızı ve elma sirkesi içtim daha iyi fayda eder diye düşündüm ama yanılmışım 5 günde 200 gram vermişim( bu hayal kırıklığı bıraktırdı bana bu diyeti bütün herşeye uydum onun dışında

kızlar size relax&tone diye bir üründen bahsetmiştim ya faydasını görürsem sizede tavsiye ederim diye şimdi gelelim olaya.(1 haftadır sabah ve akşam 20 dk göbeğime kullanıyorum)
1. her zaman gaz sorunum vardır karnım şiştir. Gaza iyi geldi.
2. kabızlığa acaip etkisi var. gün içerisinde bir kaç kez tuvalete çıkmanızı sağlıyor
3. göbeğimde toparlanma sağladı. tabi öyle woooow bir olay olmadı zaten 1 haftada o kadar etki etmez.ama ilk zamanlarki gibi göbeğim füze gibi çıkmıyor
zaten bu ürünü bir erkek arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. o bele bağlananını kullanıyordu 2 ayda 9 kilo verdi. bana söylediği söz ''zuzu devamlı diyet yapıyordum ama pek etkisini görmedim. ama bu ürünü 2 ay bıyunca hiç üşenmeden sabah akşam kullandım 2 ayda etkisini gördüm. 1 hafta kullanıp kenara atan arkadaşlar faydasını görmedim diyor inanma uzun zamanda etkisi müthiş.'' neyse onun gazına gelip aldım ama şimdiden işe yaradığını hissediyorum. Almak isteyene düzenli kullanmak şartıyla tavsiye ederim.:)

bu sabah dayanamadim yine tartildim.71.900 geldim.yilbasi aksami naparim bilmiyorum cünkü misafirim var.heralde yerim diye düsünüyorum.ama yeni yilda tekrar deniycem .

zuzucybel nasıl bir ürün bu canım ben yeni duyuyorum biraz net bilgi verirmisin canım iiçeriği nedir mesela bele bağlanınca veya karnına sürünce nasıl bir etki yapıyorda kilo verdiriyor bunlardan biraz bahsedermisin canım çok merak ettim ya

alet bildiğin titreşimli kemerlerin kemer olmayan şekli google ararsan neye benzediğini görürsün ortada bir düzenek var çok yüksek devirde dönüyor buda karnında titreşime neden oluyor. sanırım yağları parçalıyor. öyle bilimsel detay veremem bildiğim tek şey kız kardeşimle kullanıyoruz ikimizinde ortak görüşü işe yaradığı...

Canım bunu benim kızkardeşim netten aldı zaten tek biryerde satıyorlar. yani orjinali bir yerde satılıyor relax&tone diye ara çıkar satış yeri 120 tl aldı. ama baştan söyleyeyim düzenli kullanmazsan bir faydasını göremezsin. neden bunu söylüyorum. çünkü bir çok kadın 3-4 kez kullanıp bir kenara atıyor bu tip ürünleri sonrada faydasını görmedim diyor. uzun zaman kullanacak iradeye sahip değilsen boşuna alıp paranı heba etme derim:)) ama kullan sabah akşam 10 dk ayır faydasını göreceksin

arkadaşlar...ben bu et diyetini denemiştim. size tecrübemden bahsedeyim biraz. 90 kiloydum ve bir kitap almıştım. belki bu aynıdır. sadece et yemek vardı. ama sabah haşlanmış yumurta veya yağsız peynir de olabiliyordu. ben azimle başladım diyete. evet yürüyüş de yaptım bol bol da su içtim. zaten ister istemez su içiyorsun çünkü kuru şeyler yiyorsun. birinci haftanın sonunda gerçekten de 5 kilo vermiştim. sonraki hafta devam ettim aynı diyete 15, günün sonunda tam olarak 8 kilo vermiştim. bu diyette vucuttan nerdeyse hiç atık çıkmıyor. kabız olmuştum. ve çok kötü bir şekilde tuvalette kaldım. ne ileri ne geri vaziyetinde. öyle berbat bir deneyim olamaz...sakın denemeyin. evet kilo verdirdiği doğru ama ben 82 kiloya indiğim o sene dört ay sonra 112 leri gördüm. bilmem anlatabildim mi? karaciğeri böbrekleri yoruyor bu kadar protein. kolesterolüm tavan yapmıştı. şu anda da karaciğer yağlanması çıktı bende. hepsi o dönemki sağlıksız diyetlerin sonucunda. şimdi düşünün...yavaş yavaş sağlıklı kilo vermek mi? yoksa kısa vadede verip sonra kaç mislini geri almak mı? arkadaşlar tecrübeyle sabittir....yeni yılınız kutlu olsun bu arada.

ben pazartesi başlamayı düşünüyordum ama renginar arkadaşım beni korkkuttun ya mafoldumben çünkü çok umut bağlamııştım ben bu diyete acaba senin geri almanın nedeni diyeti bırakınca aşırıya mı kaçtın çünkü ben verirsem eğer o kiloyu koırumak için dikkat ederim kaydirigubbakcemile2 ya her türlü saçmalığı yaptım yaparım da çünkü bu prıoblem benim hayatımda çok fazla yer kaplıyor...senağlama

gercekten bende kabiz oldum 4.gün tuvalete ciktim cok zorlandim.yilbasi geceside dieti bozdum:kedi:

arkadaşlar bu akam itibariyle bu diyete başlamış bulunuyorum Allahım inş bu defa başarıya ulaşırım:Saruboceq: gelişmeleri yazacağım canlarım:)))) bu ilk haftayı bi atlatsaydım hayırlısıyla gerisi gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…