slm kızlar bu diyeti emziren anneler yapabilirmi acaba çocuğa bir zararı olurmu? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
kızlar biri bana destek olsunkaydirigubbakcemile bu diyeti 4 gündür yapıyorum bayağı inceldim, tartılmadım yarın tartılacağım hiç kaçamak yapmadım ama şuan acayip derecede bişiler yemek istiyor mesela dolapta incir war 1 tane yesem nolur offff çok kötüyüm keşke bi gün daha sabredebilsemsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canımm naptınn =) yedin mi inciri..ya bu arada yanında salata falan yesek olmaz mı ???? senin diyet listen nasıldı ??bn yarın sabahtan itibaren baslaycam aklinialirimsmile
yedim walla hem de iki tanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama hiç üzülmedim iyi ki de yemişim çünkü sabah tartıldım taaam 4 kg vermişim:teytey: yarın da sebze günüme geçiyorum rahatlarım inş. bi 5kg daha versem kilo werme işlemi tamamdır:hooray: o zaman da korumak için çok çalışcam bu diyeti yapan kızlar destek olalım birbirimize yaaakaydirigubbakcemile5
canım pazartesi başladım salı arkadaşlar sende bi incelme var dediler kaydirigubbakcemile2 yani 1 günde bile farketti 5. günün sabahında tartıldım 4 kg gitmiş çook sevindim hihoyyyt cnm ben sana neler yediğimi anlatayım sabahları et yiyemediğim için 2 tane katı yumurta öğlen kıyma veya tavuk göğsü akşam da aynı öğle gibi ama ben sosis kaçamakları da yaptım günde 2şer tane kaydirigubbakcemile3 öyle işte ha bir de çok su içtim2-3litre canım inş sen de verirsin vermek bi problem değil de ben de inş werdiğimiz kiloları geri almayızkaydirigubbakcemile5
peki canım salata falan yedin mi bn genelde yogurtla we salatayla desteklerim diyorum.. sadece limonlu salata yanında nasıl olur ki ara ögnlerde bilmiyorumkismile bi de o kiloları sabit tutarsak ii olcak
salata yemedim cnm zor oldu ama buna değdi zaten 5 güncük dişimi sıktımkafamçokkarıştı 5 günün sonunda zaten sebzeye doyarsın bu arada şeker kaç kilosun ve kaç kiloya düşmek istiyorsun boyunu da yazarsan sewinirimkaydirigubbakcemile2 benim kilom şuan 67 ben 62 olmak istiyorum boyum 1.70 boydan kurtarıyorum yani kaydirigubbakcemile3
ya sebze günlerinde pes etmek üzereyim :gitme: ya yağsız tuzsuz sebze yeniilmiyor artık çok fenayım ya ben elma falan da yemeye başlıycam kilo da gittiği kadar gitsin neyapayım yeter ki verdiklerimi almayayım....:Saruboceq:
haklısın yaaa insanın midesi almıyo artık.. bn daha dün basladım ve meywe falanda yedim.. dün sabah 57 kg dım bu sabah tartıldım 55.200 kg zaten 54 olsam ii bnm için o yüzden okadar sıkmıyorum olumunekankayizsmile
çok seviindim cnm kaydirigubbakcemile5 ben de başarıya ulaşırım inş ama ben forumu biraz araştırdım montignac dieti sanki bana uygun ona başlayabilirim kalan 5kg içinbir de twist and shape aldım günde 10dk onu yapıyorum Allahım inş bu yaza zayıf girerim yani girerizolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?