5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bende çok protein yüklenmesi olur diye açıkçası korktum.deneyenler sizi takip ediyorum bakalım sonuçlarınıza.

ben öğünlerde tavuk göğsü ve kıyma yiyorum kıymayı yağ koymadan haşlayıp yiyorum iki tane de haşlanmış yumurta inş. yanlışım yoktur bolca da su içmeye çalışıyorum

slm kızlar bu diyeti emziren anneler yapabilirmi acaba çocuğa bir zararı olurmu? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

benim de bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlara bu diyeti uyguladıktan sonra kilosu sabit kalan var mı yani bu diyetle kilo verdim ve korudum diyen war mı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

kızlar yaaa okuyabldgm kadar okumaya calıştım =) bnm bi 5 kg kadar fazlam war 5 günde onu wersem ooo süper olcak yaaa =)) yarın baslamayı düşünüyorum..

slm kızlar bu diyeti emziren anneler yapabilirmi acaba çocuğa bir zararı olurmu? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

cnm hiç olurmu öele şey sadece protein alıosun tek düzey besleniosun hadi sen tek düzey beslenmenin verdiği olumsuzlukları zayıflama uğruna kabul ettin bebeğin ne günahı war her besinden alması lazım bence daha doğru bi diyet seçmelisin

kızlar biri bana destek olsunkaydirigubbakcemile bu diyeti 4 gündür yapıyorum bayağı inceldim, tartılmadım yarın tartılacağım hiç kaçamak yapmadım ama şuan acayip derecede bişiler yemek istiyor mesela dolapta incir war 1 tane yesem nolur offff çok kötüyüm keşke bi gün daha sabredebilsemsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canımm naptınn =) yedin mi inciri..ya bu arada yanında salata falan yesek olmaz mı ???? senin diyet listen nasıldı ??bn yarın sabahtan itibaren baslaycam aklinialirimsmile

canımm naptınn =) yedin mi inciri..ya bu arada yanında salata falan yesek olmaz mı ???? senin diyet listen nasıldı ??bn yarın sabahtan itibaren baslaycam aklinialirimsmile

yedim walla hem de iki tanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama hiç üzülmedim iyi ki de yemişim çünkü sabah tartıldım taaam 4 kg vermişim:teytey: yarın da sebze günüme geçiyorum rahatlarım inş. bi 5kg daha versem kilo werme işlemi tamamdır:hooray: o zaman da korumak için çok çalışcam bu diyeti yapan kızlar destek olalım birbirimize yaaakaydirigubbakcemile5

:lepi: kac günde werdin 4 kiloyu??? ya canım bna da bi kısmet olmadı baslamak... ama yarın iinş baslaycam bayanssulusmile sen günlük neler yedin?? sabah ögle aksam??? bnm 4 kg falan fazlam war yani 5 gün yeterliii :teytey::dance::içelim:

canım pazartesi başladım salı arkadaşlar sende bi incelme var dediler kaydirigubbakcemile2 yani 1 günde bile farketti 5. günün sabahında tartıldım 4 kg gitmiş çook sevindim hihoyyyt cnm ben sana neler yediğimi anlatayım sabahları et yiyemediğim için 2 tane katı yumurta öğlen kıyma veya tavuk göğsü akşam da aynı öğle gibi ama ben sosis kaçamakları da yaptım günde 2şer tane kaydirigubbakcemile3 öyle işte ha bir de çok su içtim2-3litre canım inş sen de verirsin vermek bi problem değil de ben de inş werdiğimiz kiloları geri almayızkaydirigubbakcemile5

galiba benimde bi sok diyet uygulamam lazim son 6 kilom kaldi illaki vermek istedigim

peki canım salata falan yedin mi bn genelde yogurtla we salatayla desteklerim diyorum.. sadece limonlu salata yanında nasıl olur ki ara ögnlerde bilmiyorumkismile bi de o kiloları sabit tutarsak ii olcak

peki canım salata falan yedin mi bn genelde yogurtla we salatayla desteklerim diyorum.. sadece limonlu salata yanında nasıl olur ki ara ögnlerde bilmiyorumkismile bi de o kiloları sabit tutarsak ii olcak

salata yemedim cnm zor oldu ama buna değdi zaten 5 güncük dişimi sıktımkafamçokkarıştı 5 günün sonunda zaten sebzeye doyarsın bu arada şeker kaç kilosun ve kaç kiloya düşmek istiyorsun boyunu da yazarsan sewinirimkaydirigubbakcemile2 benim kilom şuan 67 ben 62 olmak istiyorum boyum 1.70 boydan kurtarıyorum yani kaydirigubbakcemile3

tatlımm bn 165 boyundayım 57 kiloyum 3-4 kg versem yeterli tawuklarım haslanıyo suan zemuszemus yogurt we tawuk yicem o zamn bilmiyorumkismile

ya sebze günlerinde pes etmek üzereyim :gitme: ya yağsız tuzsuz sebze yeniilmiyor artık çok fenayım ya ben elma falan da yemeye başlıycam kilo da gittiği kadar gitsin neyapayım yeter ki verdiklerimi almayayım....:Saruboceq:

haklısın yaaa insanın midesi almıyo artık.. bn daha dün basladım ve meywe falanda yedim.. dün sabah 57 kg dım bu sabah tartıldım 55.200 kg zaten 54 olsam ii bnm için o yüzden okadar sıkmıyorum olumunekankayizsmile

çok seviindim cnm kaydirigubbakcemile5 ben de başarıya ulaşırım inş ama ben forumu biraz araştırdım montignac dieti sanki bana uygun ona başlayabilirim kalan 5kg için bir de twist and shape aldım günde 10dk onu yapıyorum Allahım inş bu yaza zayıf girerim yani girerizolumunekankayizsmile

senin kac kg fazlan war??? yaa bn dün tawuk we ton balıgı yedimm inan bgn yemek gelmiyo içimden midem kalkıyo aklıma gelince bilmiyorumkismile şimdiye kadar 2 yumurta yedim gerci bn bayaı gec uyandım ondan olabilir acıkınca ne yicem bilmiyorumm eyvahedigeldismile

arkadaşlar bu diyet 3 öğün mü? ara öğünlerde var mı? yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…