5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

evet arkadaslar bende geldim benimde 5 kilo fazlam var ve boyum 1.70 kilom 62 ve bende araniza katildim cok istiyorum o kilolari vermek birbirimize yardimci olalim sevgiler

gribim ben ya mafoldumben bıraktım o yüzden bu dieti 5gün boyunca hiç meyve falan yemeyince gribe yenik düştüm bir de çalışan bi bayanım bi kendime geleyim inş. kalan 5kg nasıl wercem ona bakarım ama bi daha bu diyeti uygulayacağımı sanmıyorum kızlar size tawsiyem hayatınızdan meyveyi asla çıkarmayınklava:

canım cok haklısın ya bnde yapamadım ayrıca meyweden aslaaa wazgecmem su kıs günleri portakalsız gecer mi yaa bilmiyorumkismile ama yedgm şelere dikkat ediyorum ekmek seker falan yokk eyvahedigeldismile

şeker kız vallaa da öyle şimdi dieti mieti bıraktım istediğim kadar meyve yiyorum süt içiyorum hatta aşure bile yedim ama tartıya yansımadıkaydirigubbakcemile3 inşallah da hiç yansımaz tek istediğim çektiğim eziyetten sonra werdiğim kiloları geri almamak kaydirigubbakcemile2

canım bnce ekmek we sekere cok dikkat et özellkle de ekmege.. meywesiz olmazzzz hme meywe kilo aldrmaz kiii saglık için önmli wala bn bugn pirinc lapası diyeti yapıyorum bayanssulusmile simdiye kadar bi tabah içtim we gelip gdip meywe yiyorum kaydirigubbakcemile2 amaaann yaaa saglık mı kilo mu deseler tabi ki saglık 5 günde deil de 10 günde gitsin nolcak :umursamaz:

selam kızlar bende bu diyeti uygulamak istiyorum fakat sormak istediğim bişey var içecek konusunda diyet kola ve meyvalı soda içebiliyormuyuz

arkadaşlar herkese meraba ben size bu diyet hakkındaki uzun süren araştırmalardan edindiğim bilgileri aktarmak istiyorum.öncekı onlarca sayfayı da tek tek okudum.bu diyetin mantıgı gayet basit.
vucudumuzda enerjı kaynakları olarak önce karbonhıdrat sora yag sonra proteınler kullanılır.karbonhıdrat alımını 0 a ındırdıgımızde vucut once kaslarda ve karacıgerdekı glıkojenlerı enerjıye cevırır.ınsan vucudunda da yaklasık 500 gr glıkojen depo olarak mevcut ve 1 gr glıkojen 2.7 gr su içeriyo.bu diyeti yaptıgımız da ilk olarak glıkojenlerle bırlıkte bu su da gıdıyo hızlı kılo kaybı bundan.öncekı yazılarda kas erimesi olur demişler alakası yok.proteinlerin yanması için toplam yağ kütlenizin cookk cook az olması gerekir.kaslardakı depo glıkojenler yanar yapıtasları sekerdir bunların.
bu tip diyetlerde işte tam bu glıkojen yakımından sonra yagları yakma devresine girer.çünkü insanın kan sekerı dustukce dengelemek ıcın kana seker saglamak ıcın yagları glıkoza cevırır.işte 5, 6 gunden sonra mıdenız bulanması yaglarınızın yanmasıyla ortaya cıkan ketoz maddesinden kaynaklanır.bu süre zarfında iştahınız kacar bi şey yiyesiniz gelmez.ve bildiginiz saf yağ yanar bu diyette çünkü vucut proteinleri enerji olarak kullanamaz.bence protein diyetlerini diger diyetlerin önüne geçiren de bu.hele ki bir de spor yaparsanız baya baya kilo verirsiniz.
yine okudugum kadarıyla ton balıgı fılan denmiş onları kafanıza takmayın alıcagınızın urunun etıketıne bakın.mesela okudugum kadarıyla tereddut edıp yenmeyen lıght ton balıgının ıcınde nerdeyse hiç yag ve karbonhıdrat yoktur.
bu diyett dikkat edilecek önemli noktada kacamakları affetmez.en ufak bır karbonhıdrat gırısı ya da şeker girişi yag yakım sürecini durdurur.
bi onemlı noktada bol bol su bu da bobreklerımızın proteının artıklarını rahat rahat suzebılsın cok yorulmasın dıye.
ben de uzun süren arastırmalarım sonunda:)bu diyetin bana en uygun (ozellıkle et olması konusundacokacimcoook) hızlı ve kalıcı olarak kılo verdırdıgı sonucuna vardım.sıze bırazcık yardımcı olabıldıysem ne ala.bende bugun basladım bu diyete.umarım istediğim sonucu elde ederimmmm.
hepinize mutlu mesut kilo vermeler.

canlarım meraba bu diyeti yapan kimse yok galiba ben tek başıma yapıyım hem size sonucları söylerim.deneme amaclı olur:) su an ikinci günümdeyim şimdilik bi sorun yok.bakalım 14 gün sora nası bi kiloda olucam.

merhaba başarılar diliyorum. Sağlıklı kilo vermeler. 5 günden fazla uygulama çünkü vucudumuza diğer yiyecek gruplarıda gerekiyor. Seni takip edeceğim. Bilgiler için teşekkürler

evet arkadaslar bende geldim benimde 5 kilo fazlam var ve boyum 1.70 kilom 62 ve bende araniza katildim cok istiyorum o kilolari vermek birbirimize yardimci olalim sevgiler

canım hosgeldin gel sen de geel.hep beraber canlandıralım sayfaları:1hug:
su an ki kilo süpermiş ama daha da fıstık olayım diyosun heralde senkaydirigubbakcemile2
bu diyetle istediğin kiloya gelirsin inş.cnm kolay gelsin...

sude bu benimde aklıma geldı ama ben gün asırı vitamin alıyorum bi de bol bol zencefilli cay içiyorum gripten koruyo herkese tavsiye ederim.sen gene takip et burayı yerimseniben
ayrıca bu grip normal bir şekilde beslendiğin döneme de denk gelebilirdi meyve yiyoruz diye de hastalanmıcemızın bi garantisi yoktur dimi cnm.tekrar geçmiş olsun iyi bak kendine:teselli:

bu sözü sevdim HAYATIM İÇİN TEK PATRON BENİM BEN NE DERSEM O OLUR!!!!"

sayfaların çoğunluğunu okudum. Araştırıyorum. Belki bende ucundan yaparım. Kendime göre düzeleyip. Bakalım.

BU DİYETİ YAPARKEN SAĞLIK SORUNLARI YAŞADINIZMI? KENDİNİZİ NASIL HİSSETTİNİZ? TEKRAR KİLO ALDINIZMI?

Protein diyetini kendimize göre düzenleyebiliriz diye düşünüyorum. Çok çabuk olmasın haftada 5 yerine 2- 2,5 olsa daha sağlıklı olur. Aslında benim tercihim daha yavaş verilmesi haftada 500 gr- 1 kilo arası verilmesi. Hayırlısı olsun. Kendimizi kötü hissedersek diyeti bırakalım.Kafam iyice karıştı. Kendi programmı yaparken motive olmak istiyorum 2-3 kilo verirsem bu diyetle motive olurum.

Diye yazmıştım. Ama zararlarını okuyunca bu diyetten vazgeçtim.

Son düzenleme:
kızlar ben bu dıyetı yapmıstım verebılmıstım bı mıktar kg.. ama dıkkat etmedım gerı aldım tabı bıkac ay sonra bıda gırmeyı dusunuyorum bugun yarın bakalım nezaman malzeme alabılırsem artık. tavuk gogsu felan almam gerek.. sıze haber verırım opt

bu diyeti uzun süre yapmıcam.benim 10 kilo vermeye ihtiyacım var ilk 14 gün bu diyeti yapıp en azından 6 7 kilo versem mutlu olurum ve bi şevk gelir bana anlatabildimmikaydirigubbakcemile2
devamındaki 14 günde de yavas yavas sebzelerı eklemeyi düşünüyorum.burda yapan onlarca arkadas var ve sonuc alamayan pek yok gibiydi.14 gün ekmeksiz pilavsız sekersiz kalmakla kimsenin saglıgının bozuldugunu görmedim:)deneyip denememek size kalmıs tabi yürütemezseniz bırakırsınız ama bu diyetle kilo verememek gibi bi durum yok gördügüm kadarıyla. 1 ay cık 1 ayy... bakın ocak bitti bile bu kadarcık süre yaparım gibi geliyo yine gelin takip edin beni yalnız bırakmayın :1rolleyes:
mutlu mesut kilo vermeler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…