gribim ben ya mafoldumben bıraktım o yüzden bu dieti 5gün boyunca hiç meyve falan yemeyince gribe yenik düştüm bir de çalışan bi bayanım bi kendime geleyim inş. kalan 5kg nasıl wercem ona bakarım ama bi daha bu diyeti uygulayacağımı sanmıyorum kızlar size tawsiyem hayatınızdan meyveyi asla çıkarmayınklava:
şeker kız vallaa da öyle şimdi dieti mieti bıraktım istediğim kadar meyve yiyorum süt içiyorum hatta aşure bile yedim ama tartıya yansımadıkaydirigubbakcemile3 inşallah da hiç yansımaz tek istediğim çektiğim eziyetten sonra werdiğim kiloları geri almamak kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar herkese meraba ben size bu diyet hakkındaki uzun süren araştırmalardan edindiğim bilgileri aktarmak istiyorum.öncekı onlarca sayfayı da tek tek okudum.bu diyetin mantıgı gayet basit.
vucudumuzda enerjı kaynakları olarak önce karbonhıdrat sora yag sonra proteınler kullanılır.karbonhıdrat alımını 0 a ındırdıgımızde vucut once kaslarda ve karacıgerdekı glıkojenlerı enerjıye cevırır.ınsan vucudunda da yaklasık 500 gr glıkojen depo olarak mevcut ve 1 gr glıkojen 2.7 gr su içeriyo.bu diyeti yaptıgımız da ilk olarak glıkojenlerle bırlıkte bu su da gıdıyo hızlı kılo kaybı bundan.öncekı yazılarda kas erimesi olur demişler alakası yok.proteinlerin yanması için toplam yağ kütlenizin cookk cook az olması gerekir.kaslardakı depo glıkojenler yanar yapıtasları sekerdir bunların.
bu tip diyetlerde işte tam bu glıkojen yakımından sonra yagları yakma devresine girer.çünkü insanın kan sekerı dustukce dengelemek ıcın kana seker saglamak ıcın yagları glıkoza cevırır.işte 5, 6 gunden sonra mıdenız bulanması yaglarınızın yanmasıyla ortaya cıkan ketoz maddesinden kaynaklanır.bu süre zarfında iştahınız kacar bi şey yiyesiniz gelmez.ve bildiginiz saf yağ yanar bu diyette çünkü vucut proteinleri enerji olarak kullanamaz.bence protein diyetlerini diger diyetlerin önüne geçiren de bu.hele ki bir de spor yaparsanız baya baya kilo verirsiniz.
yine okudugum kadarıyla ton balıgı fılan denmiş onları kafanıza takmayın alıcagınızın urunun etıketıne bakın.mesela okudugum kadarıyla tereddut edıp yenmeyen lıght ton balıgının ıcınde nerdeyse hiç yag ve karbonhıdrat yoktur.
bu diyett dikkat edilecek önemli noktada kacamakları affetmez.en ufak bır karbonhıdrat gırısı ya da şeker girişi yag yakım sürecini durdurur.
bi onemlı noktada bol bol su bu da bobreklerımızın proteının artıklarını rahat rahat suzebılsın cok yorulmasın dıye.
ben de uzun süren arastırmalarım sonunda:)bu diyetin bana en uygun (ozellıkle et olması konusundacokacimcoook) hızlı ve kalıcı olarak kılo verdırdıgı sonucuna vardım.sıze bırazcık yardımcı olabıldıysem ne ala.bende bugun basladım bu diyete.umarım istediğim sonucu elde ederimmmm.
hepinize mutlu mesut kilo vermeler.
evet arkadaslar bende geldim benimde 5 kilo fazlam var ve boyum 1.70 kilom 62 ve bende araniza katildim cok istiyorum o kilolari vermek birbirimize yardimci olalim sevgiler
sude bu benimde aklıma geldı ama ben gün asırı vitamin alıyorum bi de bol bol zencefilli cay içiyorum gripten koruyo herkese tavsiye ederim.sen gene takip et burayı yerimsenibengribim ben ya mafoldumben bıraktım o yüzden bu dieti 5gün boyunca hiç meyve falan yemeyince gribe yenik düştüm bir de çalışan bi bayanım bi kendime geleyim inş. kalan 5kg nasıl wercem ona bakarım ama bi daha bu diyeti uygulayacağımı sanmıyorum kızlar size tawsiyem hayatınızdan meyveyi asla çıkarmayınklava:
offf yoruldum tamm 113 sayfa okudum afferim bana ama baştaki anladığım sondada değişmedi :)sadece öğünlerinde el kadar et ye ister tavuk olsun ister kırmızı et ister balık ama sadece yapsız olacak bu çok önemli başka hiçbir şey yemeyeceksin...Çok fazla kilosu olanlar benim gibi bence dayanabildiği kadar yapmalı bu diyeti ve ben bugun başladım ton balığı yedim ama ton balığı önerilmiyor neyse sonuçta az yeyince başarılı olacağıma inanıyorum..
İki gündür kendime söylediğim tek şey "HAYATIM İÇİN TEK PATRON BENİM BEN NE DERSEM O OLUR!!!!"
Sevgiler...Sonuçlarımı paylaşacağımmm.Başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?