5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ya cnaım çok belli olmuş en önemlisi fazla kilo olan yerlerden gidiyo benim de bacaklarımdan gitmiş.. ya çok motive oldum kızlar bence bekelmein denemeye değer a.s.

şuanda eve meyve yığdım,onları bitirnce bu diyete başlıyorum,off 15 kilo var verilecek..

ya hani mucize derler ya akşam uyudum sabah uyandm farkı gördüm :dance:

canim 2 gunde 4 kilodan bahsediyorsun bu tabiki mucize gibi gelmistir sana ben bu diyeti anneme soyledim o da yapmak istiyor ama birsey sormami istedi yagsiz haslanmis tavuk yerken uzerine tuz doktun mu sanki tuzsuz yenmez kokar gibime geliyor annemin bunu sormami istedi cevap verirsen sevinirim

bu gün başlıyorum yapmaya arkadaslar 5 gün deneyeceğim.. evde zaten tavuk but falan dolu fırında yapsak olur dimi bide köfte olsa olmuyo mu oda kırmızı et neticede yada tavuk köftesi yasak olmuyor mu fırında ızgara yapsak yağıı dökülüyor yaa

bu aradada evde 17 kilo yeşil elma var:) elma diyeti yapacaktımm neyseki elma çabuk bozulmuyoo:) sun bi 5 gün deneyeyim.. devam ederim ona..

arkadaslar bide su var yanlız o regl olduğu olduğu için 2 kilosuda ondan gitmiştir yanii sadece 2 kilodur giden ama ama ama 5 günde 5 kilo versem ne süper olur yaa bu sabah 81.5 kilo çıktım ben:) 76.5 lsam ne olurr offff offf birilerii bişey yazsı nyaaaa

kızlar inanmıcaksın bn de inanmadım tartıda 64ü qörnce şok oldum tam 4 kilo vermişim hem de bugüün daha ikinci günüm şok oldum ama çok mutluyum ya :icecream:

kralicee cok gusel ya iki gunde vermissin hemde oylemi
ustelik sende benim gibi kacamak yaparak vermissin bende cok seyi yasak oldugu halde yedim ve yinede verdim
bu diyetle vucuttaki selulitler kiriliyor zaten o yuzden selulitli bolgelerinden daha cok verirsin

bende regl gunumdeyim ve detox yapmistim iki kilom gitmis suan 61 geliyorum ve son uc kilom icinde bu diyete basliycam sanirim yarin yada persembe gunu basliycam ama benim kralicee gibi cok kolay veremeyecegim kesin kilolar azaldikca zor gidiyor

tşkler canlarım a.s. ben hiç tuz kullanmadım tuzsuz ve yağsız ama sadece et yemedim domateste yedm sabahları da etimek yiyorum işe de yarıo :dance:

kızlar merhaba.

güzel ve doyurucu bir diyete benziyor..

sizin sonuçlarınızıda heyecanla bekliyoruz.yapan arkadaşlar yazsın cuma günü nekadar kilo verdiklerini

başarılar kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…