yarin baslayan arkadaslar beraber baslayalımmı benım kılomu ben sabah örenıcem.
kilo cızelgeme bakmayın o yanlış taa ramazandan önceydı sımdı baya kılo aldım. ama hedefım 65 galıba bı 10-12kılom felan var.
tamam canııım yarııın ben baslıyorum hıc aksatmadan 5günün sonunda kılo verebılecekmıyım cok merak edıyom yaaaaa bayyz sende acıkma felan varmı bugun nası hıssedıon kendını:)
canım sabahtan su saate kadar 3 lt su içtim 3 parçada yağsız baget yedim.. gayet iyiymm biraz iradesiz olduğum için canım çekiyo bişeyler ama aslında tokumyarın seninle başlarkenn sporada başlayacağım bu gün il gün diye biraz kaytardım spordan:)
yani şaştım kaldım tam bana göre bişey bu tavuk balıket daha ne olsun ben yanında başka bişey istememki zaten suda çok içerim yeşil çayda ama şimdi elma diyetindeyim 70 olim başlarım buna 77 kilodayım 81 le başladım cuma büyük gün tartılcaz 23 eylülde başladık bayram ertesi bunuda elma bitsin en azından 2 haftayı tamamlım başlarım değişiklik olur hemde benim için süper olu oluşuma tavuk sosis köfte yedirdikçe nasıl canım çekiyo köfte yiyebilirmiyiz yağ koymadan tavada yapıyom zaten ben ama domates falan kesinlikle ilk hafta yasakmı SCARABE CANIM 2 HAFTA YİYEBİLİRİZ DEĞİLMİ CANIM SALATALIK DOMATES SEBZE NİYETİNE
yarin baslayan arkadaslar beraber baslayalımmı benım kılomu ben sabah örenıcem.
kilo cızelgeme bakmayın o yanlış taa ramazandan önceydı sımdı baya kılo aldım. ama hedefım 65 galıba bı 10-12kılom felan var.
kızlarr size tavsiyem diyet e başladıkdan sonra 1 hafta tartılmayın...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?