5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Kızlar aylardır diyet,ilaç vs araştırmaktan yoruldum.Aslında istenildiğinde çok güzel kilo verilebildiğini biliyorum ama ben iradesiz biriyim.Bu diyetin ilgimi çekmesi de et içerikli olduğundan,merak ettiğim bişi var,yağsız ve salçasız ne gibi sebze yemekleri yaptınız.zaten sebze sevmem,yağsız salçasız nasıl olur bilemedim

yarin baslayan arkadaslar beraber baslayalımmı benım kılomu ben sabah örenıcem.
kilo cızelgeme bakmayın o yanlış taa ramazandan önceydı sımdı baya kılo aldım. ama hedefım 65 galıba bı 10-12kılom felan var.

şaziyecimmm benimmm ben bu gün başladım ama yarın devam edelim ben senin için bi gün fazlaa aparımmm yeterkii destek olalımmmmmmmŞeniz

benimde 16 kilo fazlamm var vee üstelik kurbanaa kadar en geç vermem gerekk:) eğer bu diyet doğru olursaaa 3 haftadaa incecik olurumm yarabbimm güçç ver:)

tamam canııım yarııın ben baslıyorum hıc aksatmadan 5günün sonunda kılo verebılecekmıyım cok merak edıyom yaaaaa bayyz sende acıkma felan varmı bugun nası hıssedıon kendını:)

yani şaştım kaldım tam bana göre bişey bu tavuk balıket daha ne olsun ben yanında başka bişey istememki zaten suda çok içerim yeşil çayda ama şimdi elma diyetindeyim 70 olim başlarım buna 77 kilodayım 81 le başladım cuma büyük gün tartılcaz 23 eylülde başladık bayram ertesi bunuda elma bitsin en azından 2 haftayı tamamlım başlarım değişiklik olur hemde benim için süper olu oluşuma tavuk sosis köfte yedirdikçe nasıl canım çekiyo köfte yiyebilirmiyiz yağ koymadan tavada yapıyom zaten ben ama domates falan kesinlikle ilk hafta yasakmı SCARABE CANIM 2 HAFTA YİYEBİLİRİZ DEĞİLMİ CANIM SALATALIK DOMATES SEBZE NİYETİNE

tamam canııım yarııın ben baslıyorum hıc aksatmadan 5günün sonunda kılo verebılecekmıyım cok merak edıyom yaaaaa bayyz sende acıkma felan varmı bugun nası hıssedıon kendını:)

canım sabahtan su saate kadar 3 lt su içtim 3 parçada yağsız baget yedim.. gayet iyiymm biraz iradesiz olduğum için canım çekiyo bişeyler ama aslında tokumyarın seninle başlarkenn sporada başlayacağım bu gün il gün diye biraz kaytardım spordan:)

BAYYZ canım seni tanıyom elma topiyinden kuzum nasıl gidiyo bu rejim ya nasıl heveslendim ama elmaya devam ettiğim için hemde bozmadan bari cumaya kadar yapimde elmayı gerçekten 5 kilo veriliyosa buna geçebilirim cumartesi hemde et yiyerek varmı ötesi ya

canım istediğin kadar et değilmiydi niye 3 parça yedin yani açıktıkça değilmiydi canım cuma sonucunu çok bekliyom senin ona göre geçecem buna nasıl hissediyon paylaşsana bizlerle mesela ben açım elma diyetinde ama et olunca açıkmam gibi geliyo bana

tamam baslayalım sporada bayyz mesela günde 30dk bısıklet 50mekik nası olur. ben 3 lt su ıcemem ama 2-2,5 olabılır.
yarın tartılda bı bak bakalım kılo kaybın olmusmu dıye kız

bakıcamm zatenn canım benm:) değişim olduysa daha şevkle yaparım:) ben sz sitesinden bi tane video indirmiştim hatta yazer arkadasımız bu gün elma diyeti sayfasında paylaştı onu indirdim sende indir süppeer bişii ve bide sabahları bi saat yürüyorum

evet kızlar devamm pes etmek yok ama önce işi beyninizde bitirin ben başarırım dedikten sonra zayıfladığınızı farkedeceksiniz başarılar herkese a.s.

kıymet_ay bende elma diyetinden sonra buna başlamayı düşünüyorum ama en az 3 hafta elma diyetine devam edeceğim arada 2 hafta bu sonra hedefeme ulaşamadıysam tekrar elma ya döneceğim ki 5 hafta 3ü elma 2si bu veririm dimi 20 kilo ama yarışa devam 3 hafat kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

saziyecim bende karar verdim yarin basliycam
sabah tartilip buraya yazicam gerci ben her sabah ilk isi olarak tartilirim
sonrada diyetime basliycam
beraber basladikmi daha azimle yapariz yediklerimizi yazariz fikir olur

MıYAVMıı canım benim elmada süper gidiyoda ben bunu zaten 2 cuma bittikten sonra yaparım bu cuma 1 hafta ondan sonraki cumada devam etmem elmaya bunu yaparım sonra tekrar elma eve gidecem 8 ekimde 9 ekim cuma zaten burda elmayı iyi yapabiliyom annemlerdeyim iznikte neyse kaçtım canım ailem reklam arası bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…