5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

melissanil ve bayyz yarın baslıyoruzzzzzzzzzzzzz juppppiii zemuszemus

ayy bu imkansiz canim ya
ben bir gun tartilmasam kafayi yerim

bende tartılmadan kafayı yerdim ama 1 haftadır tartılmıyorum tartılsamda karanlıkda çıkıyorum göremeden iniyorum sadece kendimi tatmin ediyorum ve cuma günü tartılacağım 10 gün üstüne cumayı iple çekiyorum sigara tiryakisi gibi tartı tiryakisi olmuşumkaydirigubbakcemile3

ekmek yok ve ayrıca istediğimiz kadar yiyebileceğiz öylemi kahvaltı kötü olucak ya sabah sabah yenir mi o ki bilmem neyse denemeyi düşünüyorum sonra tekrar yazıcam

Ne yaptım şimdi ben:çok üzgünüm:Yazdıklarınız okuyup öyle bir gaza geldim ki gidip köfte yedim bu saatte.klava::mymeka:
Allah beni ne etsin.Diyete girerim sıkılırım.Destek ürün alırım fenalaşırım.Ona da :a015:

Şu kilo veren arkadaşlar hep bir şeyin altını çizmiş.BEYİNDE BİTİRMEK!!
Ne demek oluyor bu ya.BEn beyinsiz miyim şimdi?
Nasıl bitiriliyor bu iş beyinde. Öyle birden gelen ilahi bir güç mü?
Yoksa yavaş yavaş geliyor da anlaşılıyor mu belirtilerden.Hani bileyim de o aşamalarda mıyım ona göre ayar çekeyim.
Mehter takımı gibi 2 verdim 3 aldım.
Bana şöyle masadan aç kalktırmayan,bezdirmeyen bir diyet lazım.
Yeşil elmayı çok severim ama elma diyetinde daha 2. gün pes ettim.En sevdiğim şeyden nefret ediyordum neredeyse.
Bu diyette de meyve yasakmış galiba, meyve ile de pak aram yoktur ama yasak ya canım ister benim.
Ya kızlar vallahi ben durumumu çözdüm,karnım değil ruhum aç benim.
Ama şunu da çözdüm ki kızgınsan sinirliysem yiyiorum.Üzgünsem yiyemiyorum mesela.
Ne olacak benim bu halim:kedi:
Beni de alın aranıza kızlar,
Bu son artık bununla da veremezsem ne yaparım artık bilmiyorum.Beynim vücudumu kabul etmiyor ya:gitme::gitme:
Hala kendimi eskisi gibi sanıyorum.Vitrinlerin önünden geçerken gördüğüm silüet benim olamaz:1no2:
Yarın ben de başlayayım bakalım.Bu sefer ne olacakmafoldumben

ıZOTOP --- BAYYZ ---- MELıSSANIL ---- kac kılosunuz ve hedefınız nedır...

kızzzz bayyz baktınmı kılona 1 günde ne degısmıs:)) ben hala kılomu örenemedım ama yınede baslıyorum yarın örenırım artık tartım bozukda :kedi: 3 tavuk budu cıkardım dolaptan
haşlarım sabah ogle aksam bıtane yerım... ve bol bol suuuuuuu okeyyyy
hadı ben sımdı yatıyorum 11de kalkarım:)

etsiz beslenilir ama sebzesiz nasıl beslenilir yahu? sırf protein adamı gut hastası yapar haberiniz olsun!

evet tartıldııımmmmm dün 81.500dün bu dünn 80.70 sporsuz olduğu için bide biraz kaçamaklı bi ilk gün oldu.. b günn full spor ve kaçamaksız bi gün diliyorum kendime ve tüm arkadaşlarımaaa:)

canım benim çok aç kalmadımm ama elma diyetinde daha herşeye saldırmayaa meiylliydim bi tek elma oluncaa herşeyden canım çakiyorduu şimdi güzel güzel baharatlı tavuğumu yiyorummm keyfimee bakıyorum:) ben bu diyeti bi hafta yapacağım bakalım 5 kilo verirsem buna dvm ederimm değilsee tekrar motive olup elma diyetine geçeceğim.. bakalım zaman gözterecek dünden bu güne 700 gr vermişim eğer hergün bu kadar verirsem bi haftanın sonunda 4900 veririm kii bu bi mucizee:)zemuszemus

diyet psikolojisi yaa çok yeyincee diyet olmuyor gibimee geliyookaydirigubbakcemile3onun için her öğünde bi parça yiyorum ama dün akşm çok acıktım bu gün saat 7 ye kadar 5 parça yemeyee gayret edeceğim...

heyyt ben geldııım sımdıı ocakda 3 tane but haşlanıyo bırını kahvaltıda yıyeceeem baharatlarım bayyz gıbı ohhhh

canım ben fırınladım oda aynı sey olur dimi senin mantığınlaa gerçi aynı set oluyo ki ben kilo verdim bu arada dün belimin ortası 84 cm.di bu gün 80 cm:)

bırıncııı tavugumu yedım kızlarrrr ..
ıkıncısını 2-3 gıbı ücüncüsünüde 5-6 gıbı yerım
sız nasıl gecırıyosunuz gününüzü ?? ARALARDA BASKA BISEY YIYEN VARMI

BOYUM 169 kilomda 77sanırsam
bugun basladım pazar günü bıtıyo demı bakalım 5 kg gıdecekmı cok heveslıyım ama yaaa

canım bence 3 parça ile sınırlama çünkü çok acıkırsın... aralardada acıktıkca birer parça ye derimm ben bu gün 5 parça yiyeceğim.. şimdi ikincisini yemeye gidiyorumm:)

benım butlar büyük acıkırsam alırım üstünden ozaman bende :)
sen baska bısey yeyıp ıcıyomusun bayyz kaydirigubbakcemile5

dün bi dilim kepek ekmeği yedim biraz peynirlee biraz kaçırdım ama bu günn yoook kaçamak falan sporda yapacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…