merhaba konuyla pek ilgisi yok ama benim yaptıgım montignac diyetiyle ilgili yazı geçtigi için bunu yazmak istedim ....POPULER DıYETLER: ATKıNS DıYETı, MONTIGNAC DıYETı, ZONE DIYETı - FAYDA VE ZARARLARI - Sağlık ve Tıp Makaleleri Kütüphanesi -TavsiyeEdiyorum.com
Aslında tam karar veremedim bu diyet için. Bu sayfayı okuyunuz. Karbonhidratların alınmasıda gerekiyor.
:1hug: Denizcim sözüm sana deyildi..içerikdeki yazıyı yazanlara...merhaba
Uzun süre tek gıdayla beslenmek yanlış. Bütün diyetler hakkında bilgim yok. Yapanlara saygım var . Bulduğum bilgileri paylaşmak istedim. Bugün diyetimde proteinlerden daha çok yedim bakalım ne değişiklik olacak bende.
Çünkü hepimiz sağlıklı ve güzel olmak istiyoruz en çabuk en güzel yoldan ama yanlış bir diyetin kurbanı olursak sağlığımız bozulabilir.
:1hug: Denizcim sözüm sana deyildi..içerikdeki yazıyı yazanlara...
denizcim yanlış hatırlıyorsam affet.... senin güzel bir diyet listen vardı neden ona devam etmedinde tek tip gıdalara yöneldin ?
protein kilo vermekte işe yarar kilo başına günlük 1.ila. 1.5 gr arası almak lazım diyet yaparken . ama sadece protein deyil yanında karbonhidrat ve saglıklı yağda almak lazımdır ..
eger tek tip sadece puroteinle beslenirsen evet ilk aşamada 3.5. kilo kadar kaybedersin dogru fakat .. verilen kas ve sudur buda .hemen akabinde alınan küçük miktarda karbonhidratla tekrar yerine gelir .a.s inan bu tecrübeye sabittir. :1hug:
sağlıkla ve kalıcı kilo vermeler...:1hug:a.s.
kesinlikle size katılıyorum herşeyi denedim en etkili dietim bu oldu ..kas ve su değil ya arkadaslar niye diretiyosunuzz.ya kas ve su değil kaslar cok zor gider zaten tek tip de yemiyoruz ki elma diyeti var yıkılıyo o sayfa ama .
ne iş ben anlamıyorum balık ye tavuk ye yumurta ye peynir de ye hadi yogurtta ye bu tek tip mi:S zaten cogu zayıflayanın anlattıklarınına bakarsak ekmeği cok azalttım pilav makarna yemedim gecmiyo mu?
neden bu diyete bu kadar düşmansınız anlamadım.neyse isteyen yapar isteyen yapmaz buraya yazıyosa karar vermiştir yapıyodur bu kadar basit ve net. yaptıgı diyet hakkında yeteri bilgi sahibidir heralde diye düşünüyorum göze almıştır birtakım seyleri yoruldum ayol herkes nası biliyosa öyle yapsın.yediğimiz cok da bi protein yok abartmayalım 100 gr tavukta zaten anca 20 gr protein var.zaten kilo basına 1 gr kadar lazım protein.mesela bnm yediğim et günde 200 grmı geçmez.
inanın ben her şeyi denedim.böyle kötülüyorum elma diyeti de yaptım ezbere konusmuyorum. hızlı ve saglıklı olarak bakın saglıklının yuz kere altını çizerim saglıklı kilo verdiren diyet bence bu diyett...neler denedim ben ama su an ıcın en uygunu bu benim için.herkes denesin görsün madem üzmeyin beni:1closedeyes:
Hımm.. iyimiş bu diyet ya bende yapmaya başlıyorum yarın ama ben duramam kaçamak yaparım neyse hadi bakalım
basladınmı sen diyete .. ben dün basladım 78,2cıkmıstım bugun 77,9........ hedef 70
ben daha öncede bu dıyetı yapıp 72kg düsmüstüm sonra hıc aldırmadım öyleee yedım 78i buldum
saziye iyi gidion valla tebrikler.benim de iyi sayılır sonuclardan memnunum.
bu diyetle 72 kiloya ne kadar zamanda düşmüştün cnm tecrübelerinden faydalandır bizi de:).bi de ben tam yapamıyorum bu diyeti az az kacamaklarım oluyu tabii:kedi: sen kacamaksız mı vermıstın
evet başladım bugün sabah 2 yumurta yedim 60 kiloyum bende 48 e kadar yolum var umarım zayıflarım yaa bu diyet işime gelen bir diyet açıkçası ama ben bi yandan şu red pepper haplarından da kullanıyorum bikaç gündür
ben 60kg olsam bayram ederım ömrüm boyunca rejım yapmam :))
ama benim boyum 1.57 falan :)
haaaaaaa :) ben 1,70canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?