5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

merhaba konuyla pek ilgisi yok ama benim yaptıgım montignac diyetiyle ilgili yazı geçtigi için bunu yazmak istedim ....
MONTıGNAC diyeti hiçde burda yazıldıgı gibi ve netteki çogu yazılanlar gibi deyil...
bu yazılar kulaktan doyma bilgilerle tamaman kitabı okumadan yapılmış yorumlar ve yazılar ..... montignac diyetinde ekmekle birlikte patates yenmez demizler ,ama bu diyette zaten patates hiç yenmiyor . vs vs bir çok yanlış bilgi var .evet meyve yemekle yenmiyor . 2.3 saat sonra yeniyor çünki yemekle yendiginde hazımsızlık yapıyor..

. o yüzden bu diyetle ilgili karaınızı bu yazzılarla deyil kitabını okuyarak verin . ayrıca hiçde fazla yag kulanılmıyor tam tersi saglıklı yaglar kulanılıp saglıksız doymuş yaglar yasaklanıyor ..... ve daha birçok yanlış bilgi ....:1no2:

ben 3 aydır yapıyorum ve hiç bu kadar sağlıklı beslendigimi hatırlmıyorum ..
ekmek . sebze. meyve . baklagil .süt ürünleri . et türü hepsi dengeli bir biçimde üstelik aç kalmadan ...
. saglıklı bir biçimdede yagdan kilo kaybediyorum ...hihoyyyt
saygılarımla .a.s.

merhaba

Uzun süre tek gıdayla beslenmek yanlış. Bütün diyetler hakkında bilgim yok. Yapanlara saygım var . Bulduğum bilgileri paylaşmak istedim. Bugün diyetimde proteinlerden daha çok yedim bakalım ne değişiklik olacak bende.
Çünkü hepimiz sağlıklı ve güzel olmak istiyoruz en çabuk en güzel yoldan ama yanlış bir diyetin kurbanı olursak sağlığımız bozulabilir.

:1hug: Denizcim sözüm sana deyildi..içerikdeki yazıyı yazanlara...

denizcim yanlış hatırlıyorsam affet.... senin güzel bir diyet listen vardı neden ona devam etmedinde tek tip gıdalara yöneldin ?
protein kilo vermekte işe yarar kilo başına günlük 1.ila. 1.5 gr arası almak lazım diyet yaparken . ama sadece protein deyil yanında karbonhidrat ve saglıklı yağda almak lazımdır ..
eger tek tip sadece puroteinle beslenirsen evet ilk aşamada 3.5. kilo kadar kaybedersin dogru fakat .. verilen kas ve sudur buda .hemen akabinde alınan küçük miktarda karbonhidratla tekrar yerine gelir .a.s inan bu tecrübeye sabittir. :1hug:
sağlıkla ve kalıcı kilo vermeler...:1hug:a.s.

kas ve su değil ya arkadaslar niye diretiyosunuzz.ya kas ve su değil kaslar cok zor gider zaten tek tip de yemiyoruz ki elma diyeti var yıkılıyo o sayfa ama .
ne iş ben anlamıyorum balık ye tavuk ye yumurta ye peynir de ye hadi yogurtta ye bu tek tip mi:S zaten cogu zayıflayanın anlattıklarınına bakarsak ekmeği cok azalttım pilav makarna yemedim gecmiyo mu?
neden bu diyete bu kadar düşmansınız anlamadım.neyse isteyen yapar isteyen yapmaz buraya yazıyosa karar vermiştir yapıyodur bu kadar basit ve net. yaptıgı diyet hakkında yeteri bilgi sahibidir heralde diye düşünüyorum göze almıştır birtakım seyleri yoruldum ayol herkes nası biliyosa öyle yapsın.yediğimiz cok da bi protein yok abartmayalım 100 gr tavukta zaten anca 20 gr protein var.zaten kilo basına 1 gr kadar lazım protein.mesela bnm yediğim et günde 200 grmı geçmez.
inanın ben her şeyi denedim.böyle kötülüyorum elma diyeti de yaptım ezbere konusmuyorum. hızlı ve saglıklı olarak bakın saglıklının yuz kere altını çizerim saglıklı kilo verdiren diyet bence bu diyett...neler denedim ben ama su an ıcın en uygunu bu benim için.herkes denesin görsün madem üzmeyin beni:1closedeyes:

Evet diyetime devam ediyorum. Burada okuyunca acaba yapsam mı diye düşündüm. dün kısa bir araştırmada bulduğum bilgileri paylaştım. Bu diyetten vazgeçtim şimdilik. O bilgileri yazanların diyetler hakkında bilgisi olmalı

Diyetimde açıkladığım gibi diyet yaparak 2009 haziran ağustos arası 12 kilo verdim.
Aynen her besin grubundan yemeliyiz.
Sağlıklı güzel günler

kesinlikle size katılıyorum herşeyi denedim en etkili dietim bu oldu ..

yarın 4.günüm olucak galiba.bı kac gun sonra hasta olucam umarım tatlı krizlerim tutmazbilmiyorumkismile.neyse ondan sorada tartılıcam umarım yaglarım eriyodurr.eriyiin bırakın benii.
bi de twist and shaper aldım her sabah onu yapıyorum yarım saat bi saat oldugu kadar.saziyecim sana da kolay gelsin bu arada
mutlu mesut zayıflamalar herkese...

canlarım meraba ben yine sizinle bir şey paylaşmak istiyorumm
yine nette yaptıgım arastırmalar sonucukaydirigubbakcemile2 başlıktan biraz saptırıcam ama size de faydası dokunsun.
şu an her yerde taş devri diyeti rüzgarları esiyor(linkte atamıyorum yeterli mesaja ulasamadım diyeee neyse siz merak ederseniz googledan arayın yine
bu diyetinde mantıgı öze dönüş doğal seyler yemek ve sağlıklı beslenmek hekimce.com sitesinden kopyaladım burdan sonrasını..
Asla yenmeyecekler

* Tuz ve şeker insanların beslenmesine sonradan eklenen ürünler

* Fasulye cinsleri (kuru, taze hiçbir türü).

* Patates.

* Buğday, arpa, mısır gibi tahıl ürünleri (un ve undan yapılabilen makarna, ekmek gibi tüm ürünler dahil). Toksinleri pişirme yolu ile yok ettiğimiz gerçek ama maalesef hepsini değil. Bir miktar kalarak vücudumuzda birikmeye neden olmaktaymış. Ayrıca yukarıdaki gıdaları yemeyi başaran insanoğlu bir anda aldığı kalori miktarını ikiye katlayarak şişmanlık sorununun yolunu açmış. Karbonhidrat ve glisemik indeksleri çok yüksek. Hem kilomuzun ideal olması hem de toksin almamak için uzak durulması şart gıdalar bunlar.

* Süt ve süt ürünleri.

Yenilecekler

* Et, tavuk ve balık.

* Yumurta.

* Meyve.

* Sebze.

* Çerez çeşitleri (yer fıstığı hariç). Badem, ceviz öneriliyor.

* Çilek, böğürtlen ve dut çeşitleri.

Özellikle fazla yenilmesi önerilen ürünler

* Kök sebzeleri (havuç, şalgam, yabani havuç, yer elması).

* Sakatat (özellikle ciğer ve böbrek).

Pek çok kişi bunları yemekten pek hoşlanmayabilir ama eğer seviyorsanız, bu diyete göre son derece faydalı ürünler arasında yer alıyorlar. Bu diyeti uygulamak için yavaş bir geçiş dönemi öneriliyor çünkü birden vücudunuza giren vitamin oranı dramatik bir şekilde yükselecek ama toksinler de aynı oranda düşecekler. Yaşantımızda bol karbonhidrat almaya alışık olduğumuzdan sadece kahvaltıda kaldırmakla işe başlamamız tavsiye ediliyor. Karbonhidratları tamamen ve aniden kesmek kendimizi iyi hissetmememize neden olabilirmiş diye de uyarılıyoruz. Uzmanlar ilk 3 gün, sabah kahvaltısını değiştirmekle yetinmemizi öneriyor. Nedenleri ise; hem bu öğünün diyete en ters düşen alışkanlıklarımızdan meydana gelmesi, hem de genelde evde kahvaltı edildiğinden en kolay değişiklik yapılabilecek öğün olması.

Bu diyette yağlar en hassas konu. Omega 3 alımımızı artırmamız ama Omega 6 alımımızı azaltmamız gerekirken, modern diyetler ile tersini yapar olmuşuz. Bu yüzden kapsamlı bir şekilde bu diyeti uyguladığımızda, vücudumuzun ihtiyacı olan oran ve kalitede gerekli yağları almamız sağlanıyor. Ve unutmayın; et doğal şekilde ot ile beslenen hayvandan gelmeli. Hormon dolu yemle beslemişse diyetin hiç bir anlamı kalmıyor.
bizim diyete biraz uyuyo diye gönderdim umarım bölünmemiştir konu böyle bir şey de deneyebilirsiniz biraz daha rahat bir diyet sanırım
mutlu mesut kilo vermeler hepimizee

ben bugun ıtıbarıyle baslamıs durumdayım..
menüm:
sabah ogle aksam 1tavuk gogsu
2bardak yesılcay 2lt su

30dk kondısyonbısıkleti
50mekık

Hımm.. iyimiş bu diyet ya bende yapmaya başlıyorum yarın ama ben duramam kaçamak yaparım neyse hadi bakalım

Son düzenleme:
Hımm.. iyimiş bu diyet ya bende yapmaya başlıyorum yarın ama ben duramam kaçamak yaparım neyse hadi bakalım

basladınmı sen diyete .. ben dün basladım 78,2cıkmıstım bugun 77,9........ hedef 70
ben daha öncede bu dıyetı yapıp 72kg düsmüstüm sonra hıc aldırmadım öyleee yedım 78i buldum

saziye iyi gidion valla tebrikler.benim de iyi sayılır sonuclardan memnunum.
bu diyetle 72 kiloya ne kadar zamanda düşmüştün cnm tecrübelerinden faydalandır bizi de:).bi de ben tam yapamıyorum bu diyeti az az kacamaklarım oluyu tabii:kedi: sen kacamaksız mı vermıstın

basladınmı sen diyete .. ben dün basladım 78,2cıkmıstım bugun 77,9........ hedef 70
ben daha öncede bu dıyetı yapıp 72kg düsmüstüm sonra hıc aldırmadım öyleee yedım 78i buldum

evet başladım bugün sabah 2 yumurta yedim 60 kiloyum bende 48 e kadar yolum var umarım zayıflarım yaa bu diyet işime gelen bir diyet açıkçası ama ben bi yandan şu red pepper haplarından da kullanıyorum bikaç gündür

valla canım ben 82kgdum sonra bı azımle ıste rejıme baslamıstım 77e kendı cabalarımla felan 1ayda dustuydum sonra bu dıyetıde uyguladım bırden kendımı 73-72lerde buldum 1-2haftada. hatırladıgım kadarıyla kacamaklarım olmamıstı pek tabı canım coook fazla bıseyı cektıgınde oturup yıyordum napıyım :)

ben 60kg olsam bayram ederım ömrüm boyunca rejım yapmam :))

inanılmaz derecede tokum ya sabah 2 yumurta yedim şimdi de 3 küçük parça haşlanmış tavuk yedim ama deli gibi yemek yemiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…