saziyecim boyum 169 kilom bu sabah 62,4 du hedefim ise 58 olmakıZOTOP --- BAYYZ ---- MELıSSANIL ---- kac kılosunuz ve hedefınız nedır...
kızzzz bayyz baktınmı kılona 1 günde ne degısmıs:)) ben hala kılomu örenemedım ama yınede baslıyorum yarın örenırım artık tartım bozukda :kedi: 3 tavuk budu cıkardım dolaptan
haşlarım sabah ogle aksam bıtane yerım... ve bol bol suuuuuuu okeyyyy
hadı ben sımdı yatıyorum 11de kalkarım:)
¤ decemBer ¤;9361195 .!.:etsiz beslenilir ama sebzesiz nasıl beslenilir yahu? sırf protein adamı gut hastası yapar haberiniz olsun!
Ne yaptım şimdi ben:çok üzgünüm:Yazdıklarınız okuyup öyle bir gaza geldim ki gidip köfte yedim bu saatte.klava::mymeka:
Allah beni ne etsin.Diyete girerim sıkılırım.Destek ürün alırım fenalaşırım.Ona da :a015:
Şu kilo veren arkadaşlar hep bir şeyin altını çizmiş.BEYİNDE BİTİRMEK!!
Ne demek oluyor bu ya.BEn beyinsiz miyim şimdi?
Nasıl bitiriliyor bu iş beyinde. Öyle birden gelen ilahi bir güç mü?
Yoksa yavaş yavaş geliyor da anlaşılıyor mu belirtilerden.Hani bileyim de o aşamalarda mıyım ona göre ayar çekeyim.
Mehter takımı gibi 2 verdim 3 aldım.
Bana şöyle masadan aç kalktırmayan,bezdirmeyen bir diyet lazım.
Yeşil elmayı çok severim ama elma diyetinde daha 2. gün pes ettim.En sevdiğim şeyden nefret ediyordum neredeyse.
Bu diyette de meyve yasakmış galiba, meyve ile de pak aram yoktur ama yasak ya canım ister benim.
Ya kızlar vallahi ben durumumu çözdüm,karnım değil ruhum aç benim.
Ama şunu da çözdüm ki kızgınsan sinirliysem yiyiorum.Üzgünsem yiyemiyorum mesela.
Ne olacak benim bu halim:kedi:
Beni de alın aranıza kızlar,
Bu son artık bununla da veremezsem ne yaparım artık bilmiyorum.Beynim vücudumu kabul etmiyor ya:gitme::gitme:
Hala kendimi eskisi gibi sanıyorum.Vitrinlerin önünden geçerken gördüğüm silüet benim olamaz:1no2:
Yarın ben de başlayayım bakalım.Bu sefer ne olacakmafoldumben
kızlar benm yarnn 5 günüm doluyor yarın büyük gün tartılacam sonuçları yazarımm.. ayrıca sadece et yemenize gerk yok ben sabhları etimek yiyorum 4 5 tane akşamları da etten snra yeşl çay içiorum...yarın sonuçları yazıcam kesin kilo verdim yine çünkü vücudumda değişkliği hissediorum a.s.
kızlar benm yarnn 5 günüm doluyor yarın büyük gün tartılacam sonuçları yazarımm.. ayrıca sadece et yemenize gerk yok ben sabhları etimek yiyorum 4 5 tane akşamları da etten snra yeşl çay içiorum...yarın sonuçları yazıcam kesin kilo verdim yine çünkü vücudumda değişkliği hissediorum a.s.
of of of of ıns bende verırım bu kılolarımı
KraLicee canım sen bu diyete kaç kilo ile başladın tam olarak bide boyun kaç onuda yazarsan sevinirim
Kraliçem selam tatlım tanıdık yüz görmek güzel.Aynı kilodayız YANİ BAŞLANGIÇ OLARAK 68 ama sen yarın vermiş olacaksın sabırsızlıkla bekliyorum yarını.Bende sadece etten korktum yanına domates mantıken olmaz karbonhidrat ya o bakımdan ama anlaşılan oldurmuşsun.tşkler canım opuyorumnanaktan
1. gün : sbah = haşlanmış yağsız tawuk biraz domates
arada bi elma ve çok ekşi bi mandalina
öğlen =haşlanmış tavuk bir tane domates
akşam = haşlanmış tavuk birtane domates
2.gün : sabah = bitki çayı bir bardak 3 tane etimek
öğlen = ızqara tavuk yağsız
ve daha akşam yemeğini yemedim kaydirigubbakcemile2
Reglin etkisi vardır ama yarısı bile olsa süper canım.Tebriklerkızlar inanmıcaksın bn de inanmadım tartıda 64ü qörnce şok oldum tam 4 kilo vermişim hem de bugüün daha ikinci günüm şok oldum ama çok mutluyum ya :icecream:
Moral oldun vallakızlar benm yarnn 5 günüm doluyor yarın büyük gün tartılacam sonuçları yazarımm.. ayrıca sadece et yemenize gerk yok ben sabhları etimek yiyorum 4 5 tane akşamları da etten snra yeşl çay içiorum...yarın sonuçları yazıcam kesin kilo verdim yine çünkü vücudumda değişkliği hissediorum a.s.
Pazartesi bende başlıycam buna reglim şimdi bitsin hafta sonuda eşim evde başlıyamam ama pazartesi başlıycam yapan arkadaşlar nolur sonuçlarınızı yazın hatta elma diyetindeki gibi liste yapalım mı kraliçe el atsana canımcım motivasyon doruktayken.
Bide hadi başlamayı düşününler pazartesi birlikte başlıyalım.Pazartesi başlar cuma tartılırız.Ay nolur vereyim yaaaaaaaaa duba gibi hissediyorum kendimi.Benim kolestrol problemim var ama bende sabah tavuk bol kekik az yağsız yoğurtla
Öğlen balık yerim bir dal marulla
Akşamda köfte yoğurt yaparım
Çok umutlandım çokkkkkkkkkkkkSCARABE VE MELİSAANIL SAĞOLUN KIZLARŞeniz
ya kizlar utzsuzmu yiyonuz bu etleri bende yapmak istiyom ama benim migdem bulanir tuzsuz ya bide diyelim bugün tavuk yiyonuz ayni gün icinde balik ve kirmizi ette yiyebilirmisniiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?