5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ama kız valla masallah 700gr vermısın bı gunde süper süperr darısı basıma

saziyecim boyum 169 kilom bu sabah 62,4 du hedefim ise 58 olmak
sabah bir kahve ictim ve az oncede bir parca tavuk yedim yagsiz

¤ decemBer ¤;9361195 .!.:
etsiz beslenilir ama sebzesiz nasıl beslenilir yahu? sırf protein adamı gut hastası yapar haberiniz olsun!

canim gut hastasi ne hic duymadim
bu diyeti fransanin cok unlu bir diyetisyen dru hazirlamis ve burda cok bilinen bir diyet bu
bir cok kisinin uyguladigini biliyorum gusel kilo verdiriyor
ama bunyesi hassas olanlar dr kontrolunde yapilmali diye uyariliyor zaten

Son düzenleme:

izotop bende senin gibiyim diyet²e basliyorum ikinci gun bunaliyorum
oyle kendime sinir koymayi beceremiyorum
sonrada kendimce birseyler uyguluyorum
bende acliktan degil keyif icin yiyorum
iyiki cok kilom yok yoksa asla diyet falan yapamazdim veremezdim ben
sende basla canim benim gibi yap sirta sira dene diyetleri
zaten hep ayni seyleri yapinca metebolizma yavasliyor durakliyor

kızlar benm yarnn 5 günüm doluyor yarın büyük gün tartılacam sonuçları yazarımm.. ayrıca sadece et yemenize gerk yok ben sabhları etimek yiyorum 4 5 tane akşamları da etten snra yeşl çay içiorum...yarın sonuçları yazıcam kesin kilo verdim yine çünkü vücudumda değişkliği hissediorum a.s.

canim bende bu diyetle iki ay once tanismistim ve bir ayda 9 kilo verdim ama tamamen uymadim etin yanina bol miktarda maaydonoz tere kornison koyardim
vede bence verilicek kilosu cok olanlar tamamen uysun diger kislar biraz daha rahat olabilirler

kraliceee sen elma diyetide yapmistin degilmi
adini orda gordum diye hatirliyorum
bir haftada 8 kilo gibi vermistin yoksa karistiriyormuyum

KraLicee canım sen bu diyete kaç kilo ile başladın tam olarak bide boyun kaç onuda yazarsan sevinirim

of of of of ıns bende verırım bu kılolarımı

saziye senin kilon oyle cok degilki
verilmiycek gibi degil 8 kilo neki ya bunumu dert ediyorsun
sen degil kilolarin senden korksun
ben dogum sonrasi 76 idim
iki ay once basladim diyete
oyle cok siki diyetler yapamadim pisbogazim ben
yinede verebildim surda son bir kac kilo kaldi
sende oyle uzulup gozunde buyutme canim helede azimli biriysen oyle gusel verirsinki

KraLicee canım sen bu diyete kaç kilo ile başladın tam olarak bide boyun kaç onuda yazarsan sevinirim

canım ben bu diyete 68 kilo ile başladım boyum da 1 70 benm göbeğim bi tek bacaklarım ve kalçam var onlar da erimeye başladı vakit buldukça egzersiz ypmaya çalışıyorum sarkmalar olmasın diye bir de bütün gün ayaktayım zaten.. opuyorumnanaktan

eksik yazdım göbeğim yok.. Melisa canım evet elma diyetini yaptım da 8 kilo değil 5 günde 3 kilo vermiştim

kızlar her şeyi beyinde bitirmek ve olacağına inanmak gerekiyormuş çok umutlandım o kadar diyet uyguldım işe yaramadı ama bu işe yarıyor.. Scarabe olmasaydı bu diyeti bulamıcaktım belki a.s.

ya kizlar utzsuzmu yiyonuz bu etleri bende yapmak istiyom ama benim migdem bulanir tuzsuz ya bide diyelim bugün tavuk yiyonuz ayni gün icinde balik ve kirmizi ette yiyebilirmisniiz

Kraliçem selam tatlım tanıdık yüz görmek güzel.Aynı kilodayız YANİ BAŞLANGIÇ OLARAK 68 ama sen yarın vermiş olacaksın sabırsızlıkla bekliyorum yarını.Bende sadece etten korktum yanına domates mantıken olmaz karbonhidrat ya o bakımdan ama anlaşılan oldurmuşsun.

kızlar inanmıcaksın bn de inanmadım tartıda 64ü qörnce şok oldum tam 4 kilo vermişim hem de bugüün daha ikinci günüm şok oldum ama çok mutluyum ya :icecream:
Reglin etkisi vardır ama yarısı bile olsa süper canım.Tebrikler
Moral oldun valla

Bu arada sılacığımada çok teşekkür ederim o haber verdi bu linkiopuyorumnanaktan

Pazartesi bende başlıycam buna reglim şimdi bitsin hafta sonuda eşim evde başlıyamam ama pazartesi başlıycam yapan arkadaşlar nolur sonuçlarınızı yazın hatta elma diyetindeki gibi liste yapalım mı kraliçe el atsana canımcım motivasyon doruktayken.
Bide hadi başlamayı düşününler pazartesi birlikte başlıyalım.Pazartesi başlar cuma tartılırız.Ay nolur vereyim yaaaaaaaaa duba gibi hissediyorum kendimi.Benim kolestrol problemim var ama bende sabah tavuk bol kekik az yağsız yoğurtla
Öğlen balık yerim bir dal marulla
Akşamda köfte yoğurt yaparım
Çok umutlandım çokkkkkkkkkkkkSCARABE VE MELİSAANIL SAĞOLUN KIZLARŞeniz

olur canım yaparız daha ii olur herkes birbirine destek olur.. her güün yediklerimizi liste yapalım kaçamak yapanları da bi güzel azarlayalım klava:
canım öncelikle aklını tamamen değiştiriyorsun herkese başarıyor sen niye başaramıyasın eksiğin ne... bende çok ümitsizdim kendime güvenm yoktu nefret ediyordum her şeyden.. ölümü düşündüğüm bile olmuştu o kadar kötüydü yani ama insan birbirine destek olunca aklını tamamen değiştirnce her şey yoluna giriyor evet çok umutluyum şu an ideal kilom 58.. ve inş. kısa bi zamanda 58 olacam ondan sonra 50yi bile düşünüyorum opuyorumnanaktan kmse umutsuz olmasınlmaz: her şeye rağmen içinde bi umut olsun o zman inanın her şeyi başarırsınız nese fazla yazdım sanırım

ya kizlar utzsuzmu yiyonuz bu etleri bende yapmak istiyom ama benim migdem bulanir tuzsuz ya bide diyelim bugün tavuk yiyonuz ayni gün icinde balik ve kirmizi ette yiyebilirmisniiz

evet canım tuz şişkinlik yaptığı için tuzsuz yiyorum işe yarıyor da su içmeyi de ihmal etmeyin :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

kızlar benım cızelgeme bakıp aldanmayın haaaaaaaaaa ben 77kg yum cızelgem eskı ozamanlar bıraz daha zayıftım
bugun basladım bende hıc dıyet dısına cıkmadım 2 bucuk lt kadar su ıctım smdıye kadar
ve 3tane tavuk budu yedım. sızzzz yarın ne yıyosunuz acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…