5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Ecem 4.5 lt gerçekten çok fazla böbreklerine zarar 2.5 ...3. litre kafi suyu bu kadar çok içmene gerek yok güzelim .opuyorumnanaktan
ya benim 500 ml lik ölçü kabım vardı:kedi: o kırılınca başka bişeyle içince karıştırıyorum ne kadar su içtiğimi..
şimdi de bu dr oetker in 750 ml lik ölçü kabını kullanıyorum :kedi:
ama haklısın biraz azaltayım bariCADIARZU
teşekkürleropuyorumnanaktan

kızlar bende su içme özürlüyüm az su içiyorum benim kilo vermemde 1.gün 1kilo 2.gün 500gr 3.gün 300gr yarın ne olur bilmiyorum ben bide 50dk tempolu yürüyorum her gün benim de ümidim haftaya asıl ozaman veriliyor deniyorya deniyen varmı 2. hafta daha çok veriliyormu

canım dikkat et ve kesinlikle taviz verme bu zamana kadar yedikte ne oldu sonu hüsran ve ısrar edenlerden ısrar etmemelerini rica et yazı düşün incecik tiril tiril giyindiğini düşün deymezmia.s kendimi ve motivasyonumualkisalkisalkis

merhaba ben de farkettim sarı dışkı yağ atımı demektir,bende hemoroit olduğundan korktum ve dün 1 form çayı içtim bugün iyiyim...
ne zamandır yapıyorsun bu diyeti?

canım benim bu gün 4. günüm 4 gün öncesi dengeli beslenme yaptım 67.600 başladım şu an 63.200 kaldı 4 kilo

off bugun cok sinirlendim..ama hata benim ilk bes gun o kadar eziyet cektim ikinci bes gun de diyeti tam yapmadim spora basladim diye..Ama cok sıkı spor yapiyorum cok acikiyorum sonuc 2 kilo geri almisim..saglikli kilo almaya basladim iyi mi :)) ..

Bir de su konusunda birsey soylemek istiyorum ayni anda iki bardaktan fazla su icmeyin..Fazla su kani zehirler..Eger su icme sorununnuz varsa her saat basi bir bardak su icmeye alistirin kendinizi uc gunden sonra otomatik olarak vucut su icmek isteyecektir..kolay gele

saziyecim sonradan alinan kilolar kolay veriliyor canim
az bir gayretle verirsin merak etme
bende anneme gitsem aynini yapar
onume yapar yapar getirir ye diye israr eder yemesem uzulur sen yazdin diye aklima annecim dustu simdi uc yildir gorusemedik insallah bu yil tr gelicem annemin mis yemeklerinide hic dusunmeden yiycem valla

ecetincim ben ilk bes gun hep et yogurt yumurta yedim
sabahlari yumurta yedim ogle ve aksam yagsiz et tavuk yada balik
bes gun sonunda sebzeye geciyorsun zaten saziyede yazmis
vucudundaki artiklari atmak icinde bol su icilmeli ama 2-3 lt
fazlasi zararli tabi

ay melissaanıl sen buralardasın hala:) hatırladın mı beni? ben de yapmıştım diyeti oğlunla adaşım:)

bu diyetten gene yapasım var ama tam uyamam diye düşünüyorum o baştaki hırs kalmadı:)

melissa cım onu biliyorum zaten de 3.,4.,5., ... haftalardan bahsediyorum devamında yani...
yani yine dönüşümlü mü yoksa sadece et-sebze mi?

Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama”

Protein vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.

ben diyeti bırakıyorum ,düzenli beslenerek kilo vericem ,plates yapmaya başladım ...sakın bu diyeti yapmayın arkadaşlar..benden söylemesi

kizlar birsey soracam melisanil canim sen tecrubelisin lutfen cevap yaz bugun 5.gunum sabah tartildim hic kilo vermemisim cunku regl donemim kilo vermedim ya et su 5 gun dahami yapayim yoksa yarin sebzeye geceyimmi kararsiz kaldim kilo veremeyince

kızlar sebzeye geçildiği zaman neler yapıyorsunuz lezzetli yenebilir tarifleriniz varsa paylaşırmısınız
ben de bugün geçicem sebzeye ve akşamdan kırmızı lahanayı doğrayıp bol limon sıktım, bugün öğünlerimde onu yicem belki salatalık da doğrarım, domates filan...sositososito

bu hafta (5 gün) iyi kilo vermişim şimdi kahvaltımı yapıcam
1 haşlanmış yumurta ve 1kk peynir bir de limonlu kırmızı lahana...:teytey:

kizlar birsey soracam melisanil canim sen tecrubelisin lutfen cevap yaz bugun 5.gunum sabah tartildim hic kilo vermemisim cunku regl donemim kilo vermedim ya et su 5 gun dahami yapayim yoksa yarin sebzeye geceyimmi kararsiz kaldim kilo veremeyince

Zaten asil kiloyu ikinci bes gunde vereceksin..sebze ve et'e basla bence..

SELAM...canım bu diyet birhafta yapılıp bırakılacak birşey değil ki...sen okumadın sanıyorum ben eklemiştim oysa ki diyetin ana hatlarını. google şunu yaz çıkacaktır "fransız usulü diyet" orda rejimin kuralları var. öyle bir hafta yaptım bırakayım olmaz ki...biraz istikrarlı olmak lazım. bu su içmeyin de ne demek oluyor? ilk saf protein döneminde bol su içmek gerekiyor. proteinleri vucuttan atabilmek için. ayrıca gerçekten de insan çok su içmek istiyor ilk dönemde. sonra sebze ekleyince o kadar su içmek gerekmiyor. lütfen sağlıklı olması açısından tam olarak yazıyı bulun ve okuyun.

hayır canım....yumurtada sınır yok. istediğin kadar ye ama doyana kadar...ben sabahları üçer adet yedim.

Kilo verme ya da sağlıklı beslenme üzerine yazılan kitapların tümü büyük ilgi görüyor. Kitapçıların raflarında bu tür yayınlara ayrılan yerler hızla artıyor. Kadınlarının zayıflığıyla ünlü Fransa`da haftalardır çok satanlar listelerini zorlayan, bir milyondan fazla satan bir kitap var: Je Ne Sais Pas Maigrir (Nasıl kilo kaybedeceğimi bilmiyorum)...

Fransa`nın en ünlü beslenme uzmanlarından biri olan Dr. Pierre Dukan`ın kaleme aldığı kitapta egzersiz yapmadan yüksek miktarda protein tüketerek kilo verilebileceği iddia ediliyor. Dr. Dukan`ın Protal (proteins alternatives) diyeti meşhur Atkins, South Beach ve 70`li yıllarda popüler olan protein diyetlerine benziyor. Sınırsız protein tüketip aç kalmadığınız ve az miktarda yağ kullandığınız için vücut mevcut yağ depolarını harcamaya başlıyor.

MÖNÜDE SINIRSIZ ET VAR

Diyetin ilk aşaması saldırı... Beş gün yapılması önerilen diyetin bu aşamasında sadece protein var. Dana ve sığır eti biftek, fileto, kıyma olarak tüketilebiliyor. En fazla yüzde 10 yağ içeren et yapışmayan bir tavada, fırında ya da ızgarada pişirilebiliyor. Tavuk ya da hindi eti de diyete uygun. Dr. Dukan kitabında hindi fümenin, tavuğun göğüs etinin rahatlıkla yenilebileceğini söylüyor. Tüm deniz ürünleri ve balıklar da diyete uygun gıdalar arasında yer alıyor. Buharda pişirilmiş, ızgara ya da tütsülenmiş her türlü deniz ürününü yiyebilirsiniz ancak yağlı ve konserve olanlardan uzak durmanız gerekiyor. Yumurta 3-4 adeti geçmemek şartıyla, yağsız süt, yoğurt veya peyniri ise istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

Saldırı aşamasında dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri de bol bol su içmek... Günde en az iki litre su vücudu protein atıklarından temizlemek açısından önem taşıyor. `Et, tavuk, balık tatsız tuzsuz olur, yenmez` diyorsanız bu diyette her türlü baharat, sirke, maydanoz, soğan, sarımsak serbest. Acıktığınız zaman bu saydığımız gıdaları sınırsız olarak tüketebiliyorsunuz. Dr. Dukan protein içeren gıdaların iştahı azalttığını ve 3-4 gün protein tüketildiğinde açlık hissinin neredeyse yok olduğunu belirtiyor.

Bir de yapmamanız gerekenler var tabii: Yoğun egzersiz (ilk üç gün yorgun olabilirsiniz), öğün atlamak, ketçap ya da mayonez gibi yağ ve şeker içeren soslar tüketmek... Bu aşama hiçbir özür, sapma, duraklama kabul etmiyor. Yani `Biraz ara vereyim, şu tatlıdan bir kaşık alayım` deme şansınız yok.

SIRA KİLO KAYBINDA

Beş günlük saldırı aşamasını geçtikten sonra şimdi asıl kilo vereceğiniz bölüme geliyorsunuz. Bu aşamada haftada 2-3 kilo verebilmenin mümkün olduğu iddia ediliyor. Mönünüzde ise birinci aşamadakı proteinlere ek olarak çiğ ya da pişmiş olarak sebze tüketebiliyorsunuz. Örneğin domates, salatalık, brokoli, ıspanak, pırasa, lahana, kereviz, mantar, patlıcan, biber, havuç, her türlü yeşillik... Ancak nişasta içeren patates, pirinç, mısır, bezelye, fasulye, mercimek gibi gıdalar tamamen yasak. Sebzelerin de tıpkı etlerde olduğu gibi mutlaka yağsız pişirmeniz gerekiyor.

HAFTADA BİR GÜN PROTEİN

Aradan haftalar geçti, sonunda bütün fazlalıklarınızdan kurtuldunuz. Bu durumda diyetiniz sona erdi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü şimdi koruma aşaması başlıyor. Bu aşamanın ne kadar süreceğini ise kaybettiğiniz kilo x 4,5 formülüyle buluyorsunuz. Örneğin 15 kilo verdiyseniz 67 gün koruma diyeti yapmanız gerekiyor. Neler yiyebileceğinize gelirsek... Her gün sınırsız et, tavuk, deniz ürünleri, yağsız süt, yoğurt, peynir ve yumurta... Haftada altı gün; bir porsiyon meyve (muz, üzüm, kiraz hariç her türlü meyve), iki dilim kepekli ekmek, 40 gram normal peynir, kilo verme aşamasındaki sebzeler... Haftada iki kez birer porsiyon nişastalı gıdalar (patates, makarna vs), kuzu eti, tatlı... Bu aşamayı da geçtikten sonra artık yapmanız gereken tek şey var: Normal hayatınıza devam ederken haftada bir gün saf protein diyeti yapmak...

2009-10-24 Star STARGAZETE.COM - Haber, Son Dakika, Hava Durumu, Ekonomi, Spor, Politika, Sağlık, Sinema, Magazin, Aile

slm kizlar bugun 4. gunum sadece 2 gun 1 dilim karpuz cok kucuk kavun yemistim bu sabah tartildim ayniyim regl den midir nedir morelim bozuldu karnimda acayip sisti millet veriyor 4 gunde enaz 2 kilo bende tik yok

sera...sen kendin de söylüyorsun...kaçamak yok bu diyette. karpuz yedim...ee niye kilo veremedim diyorsun. bu diyette özellikle ilk günlerde hiç kaçamak yapmamak gerekiyor. sadece yağsız peynir, yoğurt et balık ve tavuk yiyebilirsin....yumurta da evet...ama başka bişey yok. doğru düzgün yaparsan verirsin. regl olman da durumu değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…