ya benim 500 ml lik ölçü kabım vardı:kedi: o kırılınca başka bişeyle içince karıştırıyorum ne kadar su içtiğimi..Ecem 4.5 lt gerçekten çok fazla böbreklerine zarar 2.5 ...3. litre kafi suyu bu kadar çok içmene gerek yok güzelim .opuyorumnanaktan
niloş çum sana can ı gönülden katılıyorum...
kesinlikle doğru söylüyorsun..
mesela şubat bitiminde bursaya kayınvalidemlere gidicem oradan annemlere geçecem ama şimdiden kara kara düşünüyorumbilmiyorumkismile
ben kararlıyım yemicem:umursamaz:
ama onlar ısrar edecekler ve ben hiç hoşlanmam ısrardan
yani bana dua edin lütfen çok istiyorum kilo vermeyi:Saruboceq:
aynen dediğin gibi ben de bugün sabah dolabımda ne kadar giyemediğim kıyafetim varsa hepsini denedim veeee:lepi: sositososito
moral depoladım resmen..
üstelik dün sabahki kadar da bitkin değilim, enerjim yerine geldi...inş:Saruboceq:
hep böyle mutlu olurum o zaman diyet daha kolay geliyo insana...
merhaba ben de farkettim sarı dışkı yağ atımı demektir,bende hemoroit olduğundan korktum ve dün 1 form çayı içtim bugün iyiyim...
ne zamandır yapıyorsun bu diyeti?
saziyecim sonradan alinan kilolar kolay veriliyor canimeveeet canım tanıdım tabı..
ben zayıflamıstımya 72kg olmustum sonra kılo aldım canım yaa hıc mı hıc dıkkat etmedım annemgılde kaldım felan 2 hafta ordada yedıkce yedım sorma
sımdı 76yım 70olayımda bırakcam dıyetıscarabe de evet hamıleydı ama hıc gozukmuyo valla bılmıyorumkı
melissanıl sen bu diyeti yapmışsın ya hani...yerimseniben
bir sorum olacaktı
hani ideal kiloya ulaşıncaya kadar devam ediyoruz ya ...
yine 1hafta sırf et ,1 hafta et-sebze olarak mı?
yoksa ilk haftadan sonra istediğimiz kiloya gelene kadar hep et-sebze mi?:sm_confused:
ecetincim ben ilk bes gun hep et yogurt yumurta yedim
sabahlari yumurta yedim ogle ve aksam yagsiz et tavuk yada balik
bes gun sonunda sebzeye geciyorsun zaten saziyede yazmis
vucudundaki artiklari atmak icinde bol su icilmeli ama 2-3 lt
fazlasi zararli tabi
ben de bugün geçicem sebzeye ve akşamdan kırmızı lahanayı doğrayıp bol limon sıktım, bugün öğünlerimde onu yicem belki salatalık da doğrarım, domates filan...sositosositokızlar sebzeye geçildiği zaman neler yapıyorsunuz lezzetli yenebilir tarifleriniz varsa paylaşırmısınız
kizlar birsey soracam melisanil canim sen tecrubelisin lutfen cevap yaz bugun 5.gunum sabah tartildim hic kilo vermemisim cunku regl donemim kilo vermedim ya et su 5 gun dahami yapayim yoksa yarin sebzeye geceyimmi kararsiz kaldim kilo veremeyince
off bugun cok sinirlendim..ama hata benim ilk bes gun o kadar eziyet cektim ikinci bes gun de diyeti tam yapmadim spora basladim diye..Ama cok sıkı spor yapiyorum cok acikiyorum sonuc 2 kilo geri almisim..saglikli kilo almaya basladim iyi mi :)) ..
Bir de su konusunda birsey soylemek istiyorum ayni anda iki bardaktan fazla su icmeyin..Fazla su kani zehirler..Eger su icme sorununnuz varsa her saat basi bir bardak su icmeye alistirin kendinizi uc gunden sonra otomatik olarak vucut su icmek isteyecektir..kolay gele
ark bısey sorcam bu sütte,yumurtada,yogurtta sınır varmıbilmiyorumkismile
sabah sadece 1 yumurta ve sut ıctım ama acım,cunku emzırıyorumboshayallersmile
gun içinde ne kadar tuketebilirım bunlarıbilmiyorumkismile
slm kizlar bugun 4. gunum sadece 2 gun 1 dilim karpuz cok kucuk kavun yemistim bu sabah tartildim ayniyim regl den midir nedir morelim bozuldu karnimda acayip sisti millet veriyor 4 gunde enaz 2 kilo bende tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?