5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

arkadaşlar bu gün 5. günüm sabah bir yumurta birazda peynir yedim öğlen peynir ve yoğurt yesem olurmu midem et tavuk balık muhabbetini kaldırmıyor. Ben sanırım, biraz az yedim yani aç kaldım bu açlık dönemi kilo kaybını olumsuz etkilermi benim kilo kaybım durdu hiç bozmadım yasak bir şey yemedim sonuçta sabah bir baktım 100 gr fazla çıktı bendemi bir yanlışlık var yardım edin lütfen.

olur tabiki canım ama yoğurdu bol tut bir de yoğurdu yemeden oda ısısına getir insan o zaman daha az yiyiyo...
bi de su içiyo musun?CADIARZU

canım...istersen yiyebilirsin ama şu var. yoğurdu peyniri çok yemek yerine tavuk eti veya balık yemek daha çok zayıflatıyor. yoğurt hem karbonhidrat hem protein içeriyor. oysa bu diyetin amacı saf protein almak...

ay melissaanıl sen buralardasın hala:) hatırladın mı beni? ben de yapmıştım diyeti oğlunla adaşım:)

bu diyetten gene yapasım var ama tam uyamam diye düşünüyorum o baştaki hırs kalmadı:)
dilenci evet canim tabi hatirladim seni
arada bende diyet topiklerine bakiyorum yine
canim bende senin gibiyim ilk gunlerde heveslenir baslardim sonra hevesim kalmazdi
ama kilo verdigimi gorunce azimle yine baslardim oyle oyle verdim kilolarimi 17 kg kaybettim
sende verecegine inanarak basla basarirsin emin ol
birde dilenci cim oglunla adasim yazmissin pek anlamadim canim benim oglum yok kislarim var
kızlar sebzeye geçildiği zaman neler yapıyorsunuz lezzetli yenebilir tarifleriniz varsa paylaşırmısınız
niloss ben diyet yaparken en cok brokoli karnabahar kabak ispanak yerdim
kabagi teflonda cevirip uzerine yogurtla dene gusel oluyor
yada brokoli karnabahari hasla ve yogurtla istersen sarimsakla dene
yada domates sogan ve istedigin sebzeleri karistir firinda uzerini kapatarak pisir domatesin suyuyla pissin ve yagsiz
aslinda sebze gunlerinde secenek cok fazla canim ama patates yasak
kizlar birsey soracam melisanil canim sen tecrubelisin lutfen cevap yaz bugun 5.gunum sabah tartildim hic kilo vermemisim cunku regl donemim kilo vermedim ya et su 5 gun dahami yapayim yoksa yarin sebzeye geceyimmi kararsiz kaldim kilo veremeyince
seracim
kilo veremedin diye telas yapma
benimde oyle kilomun durdugu donemler olmustu
ama israrla diyete devam et bir kac kiloyu ayni anda verirsin bende oyle olmustu
regl oncesi fazlalik normaldir canim
bu diyette et gunlerini kilosu cok olanlar bes degil 10 gun olarakta yapabilir
ama 10 gun cok ve cabuk bikarsin sen yine bes gun et gununden sonra sebzeye basla
hevesinde kirilmamis olur sebzeleri yagsiz pisir
insallah ise yara cabucak verirsin canim kolay gelsin

bgm cim bende sabahlari hic et tavuk yemedim zaten
yagsiz peynir yumurta pastirma yerdim
sabah et tavuk cekilmez zaten
yumurta hemde oldukca tok tutuyor
yagsiz yogurtta yiyebilirsin ben cok yedim

ben de yarın tekrar başlıyorum ama tartım bozulmuş tartılamicam ne yazikki belki iyi de olur pantolonlardan anlarım zaten

bide bazı arkadaşlar asıl 2 ci hafta veriliyor diyorlar söyliyen arkadaşlar bize ilk hafta verdiği kiloyu bide 2 ci hafta verdikleri kiloyu yazarlarmı

Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama”

Protein vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.

bide bazı arkadaşlar asıl 2 ci hafta veriliyor diyorlar söyliyen arkadaşlar bize ilk hafta verdiği kiloyu bide 2 ci hafta verdikleri kiloyu yazarlarmı

bak şimdi...biraz geçmişi okursan diyeti ekledim hem de dün...ama her seferinde o öylemiydi bu böyle miydi diye soruyosunuz ya...kızıyorum hee...birkaç sayfa geriye gidin ve okuyun diyetin ana hatları orda.

yaa hangi diyetisyen sürekli ekmek, makarna, pilav, tatlı yiyerek zayıflayacağınızı söyledi? böyle bişey yok...protein sürekli yenmiyor. beş günden bir haftadan kimse ölmez. sürekli muhalif olmaya çalışmak neden? sen istemiyorsan yapmazsın bu diyeti o kadar basit...zaten zayıflamak için pek çok diyet formülü var. ben 3 şubatta başladım bu diyete. bir hafta sonra 4,5 kg vermiştim. 10 şubattan bu yana da 2 kg daha verdim. vucudumdaki sular da yerinde kaslar da...yapacak olan arkadaşların kafasını karıştırmayın lütfen...

selam arkadaşlar ben dün sabah bir yumurta ve biraz layt peynir yedim öğlen sadece peynir ve layt yoğurt yedim akşamda balık yedim. suyu günde 3.5 litre içiyorum gün içinde beşibiryerde çayı ve akşamlarıda form bitki çayı içiyorum bide nescafem var onu içiyorum [ şekersiz tabii] akşam yatmadan bir bardak yağsız süt içiyorum bu gün sebze günüm patlıcan.kırmızı biber.çarliston biberi közledim sarımsaklı yoğurtla karıştırdım süper oldu tavsiye ederim köftede yapmayı düşünüyorum nasıl sizce menüm bu beş günüde böyle idere edeyim diyorum et ve tavuk beni sıktı körte daha iyi gidiyor varmı bi yanlışım varsa uyarın lütfen bu ara ben 1700 gram vermiş oluyorum beş günde beş kilo veremedim umarım bu havta veririm ya veremezsem ne olcak yine beş gün etmi yiyeyim

bak şimdi...biraz geçmişi okursan diyeti ekledim hem de dün...ama her seferinde o öylemiydi bu böyle miydi diye soruyosunuz ya...kızıyorum hee...birkaç sayfa geriye gidin ve okuyun diyetin ana hatları orda.

ne barıyosun be bak şimdi ağlarım heeee:bbo: kız ben onu okudum şekerim benim merak ettiğim uygulayan kişilerdede aynı sonuç alınıyormu ben mesela 5 gün yaptım sadece 1.300gr verdim ve listeninde dışına çıkmadım benim bünyemle alakalıbi sorun var sanırım o yüzden dr yazdıklarından ziyade uyguluyanları merak ediyorum bikaç arkadaş daha var benim gibi az vermiş onun için merak ettim:mymeka:

benim kimsenin kafasını karıştırdığım yok..herkes araştırsın öyle yapsın diyetleri...senin kasların gidip gitmediğini bilemeyiz gittin mi doktora? üstelik yoğun et protein üzerin beslenmek ömrü kısaltıyor...ama dersenki zayıf olayım kassız olayım kemikli olayım dersen devam tam gaz.. benden söylemesi..araştırın doktora danışın..ben başladım sonra tedirgin oldum ve danıştım araştırdım..madem süper bir diyet neden diyetisyenler vermiyor ? mantıklı olalım ..ben 3 gün yaptım bi baktım 1 kilo gitmiş hemen sordum doktora.. bıraktım sonra hemen cup geri geldi 1 kilo üstelik dikkat ediyorum hareketliyim ,giden sadece su bu kadar..vermem gereken kilo 5 kilo 5 kilo için hayati riske gerek yok

opuyorumnanaktan

arkadaşım tabii ki sen 3 gün diyet yapıp bırakırsan yerine gelir.. hem 5 kilo için uygun bir diyet değil bana göre..daha fazla dikkat ederek de verebilirsin onları ama benim gibi hamileliğinde 30 kilo almış biriysen sen de bir umut sarılırsın benim gibi..
hem sadece etle beslenen o kadar çok yöremiz var ki..bu diyette başarılı olanlar da olduğuna göre demek ki sonuç verici.hem ben zaten iri kemikli bir bayanım eşim de tersine ince kemikli hatta ben 75 kiloydum o 65, spor yaptığımda kaslarım meydana çıkıyor benim, bacaklarım kalınlaşıyor.açıkçası fosur fosur kaslı olmak istemiyorum. tabi sağlıksız ve işlevsel kassız da...
neyse diyeceğim bu kadar..:umursamaz:

evet etle beslenenler var doğuda ama onlar sadece et yemiyor,çok fazla bakliyat bulgur,mercimek ve ekmekte çok tüketiyorlar ? yağ süt peynir yoğurt,yiyorlar ..doğuda öğretmenlik yaptım oraların havası ve yaşam şartları ister istemez ete yöneltiyor insanları,ama insanlar sadece et yemiyor..ekmek yiyorlar ,hamur işleri yiyorlar..

bence sende bol bol yürüyüş yap..bazı sporlar kas yapar ne yaptığına bağlı ,plates gibi esnemeye dayalı spor yaparsan kaslanmazsın,yada tempolu yürürsen olur...
bende çok iri bi bayanım iri kemikliyim 1,75 boyum var ,kaslanmak istemiyorum.. ip atlamaya başladım, evde biraz zor oluyor ama altınıza bi battaniye serip atlayınca alta ses gitmiyor..

tamam da ben de zaten sadece et yemiyorum ki..
kahvaltımda yumurtamı da yiyiyorum peynirimi de, hatta kaseler dolusu yoğurdumu da..zaten sebzeli dönemler de oluyor
kırmızı lahanalı limonlu salata,közlenmiş biber,kabak patlıcan ..vs

Son düzenleme:
merhaba kızlar.a.s.
yazılanları hemen hemen okudum.
yazılanlar çok ilginç ,sonuçlarınız ise daha ilginçti:1shok::lepi:
ben şu anda elma diyetindeyim haftam tamamlandıktan sonra yanınızdayım.
kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum

bende pazartesi başlıyorum valla cokacimcoook bir et hastası olarak bu diyeti çok sevdim sempatiksalakcinni ben yarın reglim bitiyo alışverişimi yapıp pazartesi başlayacam. sadece 5 gün yapacam zaten daha öncede belirtmiştim. 2 kilo versem bile yeterli :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…