arkadaşlar bu gün 5. günüm sabah bir yumurta birazda peynir yedim öğlen peynir ve yoğurt yesem olurmu midem et tavuk balık muhabbetini kaldırmıyor. Ben sanırım, biraz az yedim yani aç kaldım bu açlık dönemi kilo kaybını olumsuz etkilermi benim kilo kaybım durdu hiç bozmadım yasak bir şey yemedim sonuçta sabah bir baktım 100 gr fazla çıktı bendemi bir yanlışlık var yardım edin lütfen.
arkadaşlar bu gün 5. günüm sabah bir yumurta birazda peynir yedim öğlen peynir ve yoğurt yesem olurmu midem et tavuk balık muhabbetini kaldırmıyor. Ben sanırım, biraz az yedim yani aç kaldım bu açlık dönemi kilo kaybını olumsuz etkilermi benim kilo kaybım durdu hiç bozmadım yasak bir şey yemedim sonuçta sabah bir baktım 100 gr fazla çıktı bendemi bir yanlışlık var yardım edin lütfen.
dilenci evet canim tabi hatirladim seniay melissaanıl sen buralardasın hala:) hatırladın mı beni? ben de yapmıştım diyeti oğlunla adaşım:)
bu diyetten gene yapasım var ama tam uyamam diye düşünüyorum o baştaki hırs kalmadı:)
niloss ben diyet yaparken en cok brokoli karnabahar kabak ispanak yerdimkızlar sebzeye geçildiği zaman neler yapıyorsunuz lezzetli yenebilir tarifleriniz varsa paylaşırmısınız
seracimkizlar birsey soracam melisanil canim sen tecrubelisin lutfen cevap yaz bugun 5.gunum sabah tartildim hic kilo vermemisim cunku regl donemim kilo vermedim ya et su 5 gun dahami yapayim yoksa yarin sebzeye geceyimmi kararsiz kaldim kilo veremeyince
bide bazı arkadaşlar asıl 2 ci hafta veriliyor diyorlar söyliyen arkadaşlar bize ilk hafta verdiği kiloyu bide 2 ci hafta verdikleri kiloyu yazarlarmı
Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama”
Protein vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.
bak şimdi...biraz geçmişi okursan diyeti ekledim hem de dün...ama her seferinde o öylemiydi bu böyle miydi diye soruyosunuz ya...kızıyorum hee...birkaç sayfa geriye gidin ve okuyun diyetin ana hatları orda.
yaa hangi diyetisyen sürekli ekmek, makarna, pilav, tatlı yiyerek zayıflayacağınızı söyledi? böyle bişey yok...protein sürekli yenmiyor. beş günden bir haftadan kimse ölmez. sürekli muhalif olmaya çalışmak neden? sen istemiyorsan yapmazsın bu diyeti o kadar basit...zaten zayıflamak için pek çok diyet formülü var. ben 3 şubatta başladım bu diyete. bir hafta sonra 4,5 kg vermiştim. 10 şubattan bu yana da 2 kg daha verdim. vucudumdaki sular da yerinde kaslar da...yapacak olan arkadaşların kafasını karıştırmayın lütfen...
benim kimsenin kafasını karıştırdığım yok..herkes araştırsın öyle yapsın diyetleri...senin kasların gidip gitmediğini bilemeyiz gittin mi doktora? üstelik yoğun et protein üzerin beslenmek ömrü kısaltıyor...ama dersenki zayıf olayım kassız olayım kemikli olayım dersen devam tam gaz.. benden söylemesi..araştırın doktora danışın..ben başladım sonra tedirgin oldum ve danıştım araştırdım..madem süper bir diyet neden diyetisyenler vermiyor ? mantıklı olalım ..ben 3 gün yaptım bi baktım 1 kilo gitmiş hemen sordum doktora.. bıraktım sonra hemen cup geri geldi 1 kilo üstelik dikkat ediyorum hareketliyim ,giden sadece su bu kadar..vermem gereken kilo 5 kilo 5 kilo için hayati riske gerek yok
benim kimsenin kafasını karıştırdığım yok..herkes araştırsın öyle yapsın diyetleri...senin kasların gidip gitmediğini bilemeyiz gittin mi doktora? üstelik yoğun et protein üzerin beslenmek ömrü kısaltıyor...ama dersenki zayıf olayım kassız olayım kemikli olayım dersen devam tam gaz.. benden söylemesi..araştırın doktora danışın..ben başladım sonra tedirgin oldum ve danıştım araştırdım..madem süper bir diyet neden diyetisyenler vermiyor ? mantıklı olalım ..ben 3 gün yaptım bi baktım 1 kilo gitmiş hemen sordum doktora.. bıraktım sonra hemen cup geri geldi 1 kilo üstelik dikkat ediyorum hareketliyim ,giden sadece su bu kadar..vermem gereken kilo 5 kilo 5 kilo için hayati riske gerek yok
arkadaşım tabii ki sen 3 gün diyet yapıp bırakırsan yerine gelir.. hem 5 kilo için uygun bir diyet değil bana göre..daha fazla dikkat ederek de verebilirsin onları ama benim gibi hamileliğinde 30 kilo almış biriysen sen de bir umut sarılırsın benim gibi..
hem sadece etle beslenen o kadar çok yöremiz var ki..bu diyette başarılı olanlar da olduğuna göre demek ki sonuç verici.hem ben zaten iri kemikli bir bayanım eşim de tersine ince kemikli hatta ben 75 kiloydum o 65, spor yaptığımda kaslarım meydana çıkıyor benim, bacaklarım kalınlaşıyor.açıkçası fosur fosur kaslı olmak istemiyorum. tabi sağlıksız ve işlevsel kassız da...
neyse diyeceğim bu kadar..:umursamaz:
tamam da ben de zaten sadece et yemiyorum ki..evet etle beslenenler var doğuda ama onlar sadece et yemiyor,çok fazla bakliyat bulgur,mercimek ve ekmekte çok tüketiyorlar ? yağ süt peynir yoğurt,yiyorlar ..doğuda öğretmenlik yaptım oraların havası ve yaşam şartları ister istemez ete yöneltiyor insanları,ama insanlar sadece et yemiyor..ekmek yiyorlar ,hamur işleri yiyorlar..
bence sende bol bol yürüyüş yap..bazı sporlar kas yapar ne yaptığına bağlı ,plates gibi esnemeye dayalı spor yaparsan kaslanmazsın,yada tempolu yürürsen olur...
bende çok iri bi bayanım iri kemikliyim 1,75 boyum var ,kaslanmak istemiyorum.. ip atlamaya başladım, evde biraz zor oluyor ama altınıza bi battaniye serip atlayınca alta ses gitmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?